Не ми се работи там. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ми се работи там.
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1605 пъти
Искам да напусна, но все избягвам да повдигна темата. Ще решат че търся внимание, истината е че съм затънал с пари, парите са малко а работата е доста отговорна, и хората на които съм ''подчинен'' имат повърхностно разбиране за нещата, и няма смисъл да им се обяснява щото не разбират, и се започва едно надприказване, вадят си грешни изводи за всичко, които дискутират насаме и навсякъде :l... Движа нещата, а другаде дават по 1400лв за тая дейност. Искам да напусна веднага, но неща да опираме до разговори за оставане и вдигане на заплатата. Преглътнъл съм доста неправди, и искам всичко да си остане така, да започна наново някъде, най вече с добре ориентирани колеги. Не е слабост, а липса на мотивация, твърдоглавието е станало бреме за мен там. Нямам желание да бъда оборван във спорове в които веднага се долавя липсата на реална представа в отсрещната страна. Незнам как да се отърва по най дискретния начин, щото загивам. Истината е че не искам да съм част от това, и по глупави хора с извинение го пиша, да ми развиват управление по първобитен начин, неприемащи и очевидни и доказани факти. Неща повече, а точно на тоя етап, няма да ми мине номера, неща съчувствие, или по висока заплата, писал съм вече какво точно искам, и без тия разговори в които ще си кажем всичко, щото това няма да промени нищо. Просто стоя на едно и място и в личен план заради това решение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 0be3cae488
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Масова в България, собствен бизнес имат разни нискоинтелигентни хора, на управленчески позиции се назначават хора, които са удобни за манипулации, никой не иска да издига хора, които са ”недисциплинирани”. Такива хора са подтискани, логично е защо. Ами, напусни, но няма да е по-различно ако си служител, в която и да е фирма.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: ecd3402228
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Все едно аз съм го писал... И при мен е така - работя с база данни по цял ден - цифри, таблици, бонуси... А резултата е, че тези на които давам бонусите взимат повече.
И при мен също ръководството ме пита за данните, въпреки че им ги пращам всеки ден...!
Смятай за какво става на въпрос... :)

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: b286b12f35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Намери си нова, сигурна работа и подай документи за напускане. Не се обяснявай изобщо, при никакви обстоятелства. Така си решил и точка. Възпитано и категорично! Бягай и се спасявай!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 26192d4ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Подготвяш молба за напускане и си взимаш оставащата отпуска може и неплатена до изтичане на предизвестието. Промяната е хубаво нещо. Може да излъжеш, че си се записал една година да учиш нещо или примерно английски и не може да работиш, защото е попцял ден. Ти работиш за пари, никой няма по принцип право да ти иска обяснение или да ти казва, че си неблагодарник, щом напускаш. Бъди спокоен и не се ядосвай на тъпи въпроси и пазърлъци.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: cb71d43721
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не си и длъжен да даваш особено подробни обяснения. Пишеш молба за напускане, връчваш я и чакаш да ти свърши предизвестието. Вероятно ще те извикат в офиса, ще те попитат защо напускаш и ако много те искат, ще получиш примамливи предложения, за да останеш. Решението си е твое, никой не може на сила да те задържи на сегашната ти работа, така че нямаш причини да се тревожиш от неразбирателство. Не е нужно да те разбират, шефовете гледат интереса на фирмата и виждаш нещата по друг начин от работниците. Лесно е да се поставиш на чуждо място само на теория и да мислиш, че разбираш положението на другия човек, докато всъщност нищо не разбираш. Пускай предизвестието, използвай си останалите отпуски и ходи по интервюта. Изобщо да не ти дреме, че може и да не те разберат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker