Не знам какво да направя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво да направя
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 2249 пъти
Здравейте,
Пиша тук, защото животът ми е много объркан в момента, а няма на кого да споделя. С приятеля ми сме заедно от 4 години, а от година и половина живеем заедно извън страната. Нямам му никакво доверие, защото ме е лъгал много пъти. Изневерявал ми е , но аз все си затварям очите. Повдигна ли темата след поредния път, в който съм го хванала започва да съжалява и да ми говори едни как иска да е само с мен и подобни. И аз се връзвам и си мисля , че ще се промени. Работим заедно по негово желание, живеем заедно и в лъжа и изневяра не съм го хващала от година. Проблема е , че се задушавам като сме нон стоп заедно , а когато не сме не му вярвам на нито една дума. Не знам променил ли се е както казва или пак ще ми изневери. Ежедневието ни е еднообразно , след работа бърза да се приберем, за да стои на компютъра. Не излизаме почти никъде, защото седи на компютъра. Не ми обръща достатъчно внимание , а когато говоря с него ми казва, че понеже работим заедно няма нужда и след работа да правим неща заедно. Сексуалният ни живот западна много , разхождам се почти гола пред него и той само в компютъра или телефона гледа. Преди около месец един колега, с който живеем заедно тримата, ми направи няколко намека и от тогава правим секс. Страхотен е, кара ме да се чувствам желана, грижи се за мен, чуваме се непрекъснато, иска (както и аз) да започна работа на друго място и да продължа да се развивам. Всичко с него започна само заради секса, но май започвам да се влюбвам. Една седмица бяхме само двамата, спахме заедно, прегръща ме, целува ме, секса е невероятен, винаги ме пита гладна ли съм, студено ли ми е, държи ме за ръката. Казах на приятеля ми, че нещата между нас не вървят на добре, че му нямам доверие и може би и чувства вече, а той поиска да си направим дете , за да ми докаже че иска да е с мен .
Не знам какво да правя. Дали да се опитам да спася досегашната ми връзка или да я приключа и каквото стане с колегата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: a693a759a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В никакъв случай не прави дете със сегашния си приятел! Много двойки пред раздяла си мислят, че бебето ще реши проблемите им, но в 95% от случаите просто става по-зле. Нито сексът ще тръгне, нито ще започне да ти обръща повече внимание, а ти ще си заета с детето и ще се чувстваш още по-пренебрегната. Просто е свикнал с теб и си му удобна, а когато види, че нещата загрубяват, започва да те манипулира и реве, да те баламосва, че иска да е баща и изобщо да си играе с чувствата и надеждите ти. Много долно. Прати го на майната си, доверието ти в него е подкопано до краен предел и с право. Така семейство не се започва, рискът е твърде голям. Да си цикли на компа, да ходи по жени, жив и здрав! Да не говорим, че и ти си спала с друг... изобщо не знам как ги мислите тия работи.
Опитай с колегата си, няма как да знаем какво ще излезе, но няма и какво да губиш. Лъжи, изневери, игнориране и т. н. За какво ти е, какво ще спасяваш?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 9e0af245f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изобщо не се чуди! Да не мислиш, че като си направите дете, ще стане от компютъра да помага? По-лошо ще стане! Зарязвай го този и бъди с човека, който го е грижа за теб и те насърчава да се развиваш.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 86db0365a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ти си си отговорила на въпроса още като си легнала с колегата. Връзката с досегашния ти приятел е изчерпана, според мен. Детето , ако евентуално имате такова, само ще задълбочи кризата между вас, ще породи още проблеми , трудности и неприятности. Така ще те върже да гледаш дете, а той свободно ще може да си я кара както преди. Щом ти е изневерявал до сега бебето няма да го спре да продължи, даже напротив. Даже е чудно как си го търпяла и си му прощавала до сега. Дала си му повече, отколкото е заслужил, време е да спреш. Каква връзка имаш с него, какво ще спасяваш? Неуважението, студенината, предателствата към теб ли? Собственото си недоверие, унижение и неудовлетвореност ли? Не се оставяй да те манипулира , не вярвай на обещанията му, бъди твърда , защото с този не те чака нищо по-добро. Отърви се от него и продължи напред с новия си партньор. Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: b14ec4a269
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Той ти изневерява, ти му изневеряваш, не се понасяте, но трябвало да спасите връзката. Най-добре не се мъчете взаимно и се разделете като зрели хора. Бъди с човека, който те прави щастлива.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: e50534b1b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Децата не спасяват обречени връзки, не се самозалъгвай. Ако родиш едно дете, след няколко години ще пишеш в сайта, че си влюбена в друг, ама си с приятеля ти заради детето и не знаеш какво да правиш. Ще ти го кажа предварително. Ако не обичаш мъжа и не искаш да си с него или да си самотен родител, не раждаш дете.
Оставяй го, загубена кауза сте. Изневери, недоверие, напразни обещания... няма смисъл да се тормозите. Приятелят ти може и да се е променил, но ти също си се променила, сега не му вярваш, не си щастлива с него и искаш друг.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: b9ac316e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Само дете не правете, че ако знае мама и тати кви са...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: bb40ca33c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Недей да му се връзваш иска да имате дете само за да те задържи! Щом ти изневерява изобщо не е обич неговото! А и ти вече сама си избрала по кой път да тръгнеш чувстваш се добре с този мъж зарязвай приятеля си и работата си и отивай на новата и давай! Мъжа щом лъже и изневерява то дори да минат 2 години няма да се промени

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 234ada5761
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ти не си по-различна от него, щом си се ебала със съквартиранта. Сърбелът не прощава

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 8be3f48e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторке кажи ни сега как хвана приятеля си в изневяра. Видя го как прави секс с някоя жена ли. Интересно как очите ти виждат през стените на някоя къща или хотелска стая. Живеете с колега тримата и ти се разхождаш гола само пред приятеля си или и пред двамата. Този колега ти е направил няколко намека и ти веднага скачаш върху него. Къде бяхте една седмица с колегата само двамата и приятеля ти не те ли пита къде си била цяла седмица още повече, че и двамата ви е нямало в едно и също време. Много ме съмнява тази история да е реална. Много нескопосна ми изглежда цялата работа. Ти обичаш да си фантазираш, но тази ти фантазия е много куца откъдето и да я погледнеш. Добре, че жените ти вярват на лъжите.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 8be3f48e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке кажи ни сега как хвана приятеля си в изневяра. Видя го как прави секс с някоя жена ли. Интересно как очите ти виждат през стените на някоя къща или хотелска стая. Живеете с колега тримата и ти се разхождаш гола само пред приятеля си или и пред двамата. Този колега ти е направил няколко намека и ти веднага скачаш върху него. Къде бяхте една седмица с колегата само двамата и приятеля ти не те ли пита къде си била цяла седмица още повече, че и двамата ви е нямало в едно и също време. Много ме съмнява тази история да е реална. Много нескопосна ми изглежда цялата работа. Ти обичаш да си фантазираш, но тази ти фантазия е много куца откъдето и да я погледнеш. Добре, че жените ти вярват на лъжите.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d5dc3d3b5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   И аз мисля, че всичко е изчерпано. Детето няма да промени нещата. 9'месеца си емоционално нестабилна и после раждане, тялото му трябва още година да се възстанови. Моят мъж е супер, само да гъкне бебето и скача и го храни, сменя и всичко друго. Да но той си беше и преди така. Твоя ще седи на компютъра, а ти ще гредаш детето, а нощес ще ти вика накарай го да млъкне, че аз работя. Свикнал е с теб, удобно му е да е сготвено, чисто, изпран и изгладен. Всичко което е правила мама за него правиш ти.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d5263862a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Квото и да направиш, после ще се намери момент, в който ще съжаляваш ;) След него ще дойде друг момент, в който няма да съжаляваш и така ще се редуват.
Тъй че прави нещо квото ти душа сака. Постави си главна цел - Кво искаш... секс, деца, милиони, човек на когото да разчиташ и който да разчита на теб. И си я следвай твърдо.

10 s

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker