Имам чувства към по-голяма жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам чувства към по-голяма жена
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1581 пъти
Привет,
Аз съм на 26 години и харесвам една жена на 34 години. По принцип с нея се познаваме от предишна фирма, в която съм работил, бяхме колеги. Аз съм образован, амбициозен, самостоятелен, интелигентен, изглеждам нормално. Тя няма висше образование, но е интелигентна по природа, много добра душа, но с характер и понякога избухва, не е голяма красавица външно, но е красива "отвътре", малко си е лудичка, понякога имам чувството, че има някакви психични отклонения... Та ей го и проблема- напоследък често мисля за нея, като интереси имаме много общи неща, а нещата с които тя се занимава, а аз не- когато мога се включвам в тях( приятно ми е), привлича ме сексуално и дори сме си правили такива секс шеги и двамата се смеем после, по инат и характер много си приличаме, даже имам чувството понякога, че е мой женски вариант, подмятали сме си някакви шеги, даже и тя го е казвала- о, ти си идеален мъж за мен, но като на шега. Много ми харесва като човек. По принцип пробвах да я поканя на среща, измислих нещо интересно за двама ни и различно, тя в началото ми отказа, но й стана интересно и накрая каза- нека видя дали ще имам време. Това не ме притеснява, знам как да я накарам да излезем. Властна изглежда и малко като заповеди й са приказките, което ме притеснява тъй като аз съм свикнал да командвам( разбира се досега не се намери жена, която да изпълнява :) но това е друга тема... ) Та имам чувството, че ако се впусна в тази връзка ще съм като Дон Кихот срещу вятърните мелници, но от друга страна имам усещането, че ще е много вълнуващо :) Има възрастова разлика- 8 години, тя естествено търси мъж за деца, семейство, не че имам против нещо, но това са сериозни неща и човек трябва да внимава като избира човека, с който да осъществи мечтите си. Та интересно ми е да чуя различни мнения и какво би направил друг човек в такава ситуация.
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: d4704b133d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Докато не пробваш, няма как да разбереш:)

На твое място бих опитала. Хора, които будят чувства в нас не се срещат под път и над път.

Alpha, ж. 30 г.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: fc05c76dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами може би просто реално не умееш да командваш. По-добре си изживей тази любов, може да е кратка, а може и нещо дълготрайно да се окаже. Иначе, както сам си казваш, че до сега не се е намерила някоя да ти слуша командването, едва ли за напред ще се намери. Сам казваш, че ти харесва и като човек, което според мен е най-важното. Това с командването го остави да го размишляват разни злобни чичковци и дядковци, къде стари ергени, къде разведени, къде просто с гадни бракове.
Ж22

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 976e450780
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Абе сама жена на 34 без образование, с леко крив характер, мъжки интереси и не супер красавица - това е доста вървежен материал пък и правят хубав секс. Хубаво разбери как така не се е събрала вече с някой и направила семейство.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: a61112f862
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не те съветвам. 8 години разлика в нейна полза не са малко. Ще изтрезнееш, ще се огледаш, ще я сравниш с младите жени край теб-и сравнението няма да е в нейна полза. Пък ти си решавай.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 8619d15df0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Намери си млада. Някоя на не повече от 26

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 67ef7f18b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   С колко см и кг по-голяма, ти си 1. 60, тя 1. 75? А, по-възрастна имаш предвид.
От разказаното не изглежда да е заинтересована от теб, малко сметки без кръчмар си правиш, но превантивно ще кажа, че според мен ако не си готов за семейство и деца няма да те огрее.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 5c09bc708e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Така започна и нашата история навремето и от 20 години сме семейство :) Същата ни е възрастовата разлика и на същата възраст започнахме връзка. Първоначално като на шега, но се влюбихме силно и си паснахме.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 9b371d882a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   На мен ми е трудно да си представя такава ситуация. Не си позволявам да си правя сексуални шегички с колеги и като човек съм странна, разбиранията ми са особени. Аз не бих започнала връзка с човек, който иска семейство и деца, ако самата аз не искам същото. От страх да не му загубя няколко години от живота, да не го разочаровам. Не искам да тормозя никого така, не искам да давам обещания, които не мога да изпълня и не искам да губя ничие време.
Но съм се влюбвала в човек, който е като мое мъжко копие и просто съм убедена, че ако между нас имаше 8 години разлика, това изобщо нямаше да ме притеснява. Склонна съм да вярвам, че всеки намира свое копие не повече от 1-2 пъти в живота и знам, че чувството е уникално. Все едно си парченце от пъзел и си намерил идеалната половинка, с която да направите нещо смислено. Когато аз срещнах този човек, нещо в мен се пречупи изведнъж. Вече бях наясно какво точно искам, не се притеснявах никак от себе си, бях свободна като птичка и това е опияняващо. Преди него никога не съм искала семейство на тези години, но когато го опознах, просто се чувствах готова да приема брак в секундата, в която ми предложи. Без притеснения, без драми и мислене със седмици. Мисля, че понякога, само понякога, наистина си струва да изтласкаш размишленията назад и да следваш интуицията и сърцето си, когато си уверен в тях. Мисля, че ако не опиташ, все ще се чудиш какво е щяло да стане. Просто бъди честен с нея, не я лъжи за нищо и я остави да вземе решенията си, като се разполага с цялата налична информация. Ако тя иска семейство, а ти не си готов, нека е наясно от самото начало.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 0b6851cfb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Човеко, ти се описа като интелигентен, образован и пр., шегобиец, че и властна натура, обичал да командва, пък не можеш една кака да свалиш, та си седнал съвети по сайтовете да дириш? Или нещо самооценката ти не е точна? И какво си взел да впрягаш каруцата пред коня, че женитби, че деца, още не си излязъл с нея? Ако ти харесва толкова, каниш я да излезете, да се почерпите, тя ако има интерес към теб ще се съгласи, ако не иска, дотам. Може пък да си има и някой друг? Не са се свършили жените, че и по-млади и по-атрактивни.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 29 дни
hash: 064c83765f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не го мисли, а направо действай. Винаги е по-добре с кака, отколкото с някоя разглезена и меркантилна девойка на 20-25 години. В главите на тези жени са единствено пари, апартаменти, коли и нищо друго. Смятат, че мъжът е длъжен да я издържа и изпълнява капризите й.

Аз съм на 29 години и имам връзка с дама на 41. От 1 година сме заедно и връзката ни е перфектна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker