Не мога да го разбера какво мисли - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да го разбера какво мисли
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2318 пъти
Здравейте! Споделям с вас фактите, защото искам да ми кажете мнението си. На 32 години съм, омъжена. С мъжа ми имаме приятелско семейство, дори по-скоро съпругът ми е приятел с мъжа от семейството, но рядко, от време на време се виждаме семейно, четиримата. познаваме се от 18 месеца с това семейство. Мъжът и жената и аз работим в една и съща фирма. моят мъж работи на различно място. Мъжът ми и приятелят му като се виждат без нас - жените, онзи не изпуска случай да подчертае на мъжа ми колко съм чудесна. В работата ми като ме срещне случайно из фирмата казва, че съм красива, усмихва се, държи се джентълменски, мило, възпитано, гледа ме в очите, видимо става весел. Веднъж само пихме кафе в службата по негова инициатива и след това аз го поканих, той каза "добре ще пием кафе", но не дойде, дори не се обади, че няма да дойде нито същия ден, нито следващия, нито по-следващия. Видяхме се случайно по коридорите на фирмата след 10 дни и той каза, че бил много зает напоследък, имал много работа, а наистина се чуваше между колегите ни, че работи по разни проекти, които трябва да се предадат до 3 седмици. държа се много възпитано, мило, като се видяхме по коридорите и толкова. С мъжа ми се държи много приятелски, но не го търси често, дори изобщо. Не знам има ли този човек чувства към мен, само приятелски ли са и изобщо какво мисли. не говори за жена си никога нищо, с подхвърляния се интересува от семейните ми отношения в интимен план, изобщо всеки път като се срещнем случайно из фирмата подпитва и се интересува по тънък начин за отношенията в семейството. Има мобилния ми номер, аз имам неговия, но никога не ми се е обадил за 18 месеца. Аз три пъти му звънях относно работата, държа се приятелски, мило и това е. но моите позвънявания бяха преди 6 месеца. С жена му работят в различни отдели на фирмата, аз също съм отделно от тях. той е архитект, тя -инженер, аз също съм архитект, но и тримата сме в различни отдели. Иначе като цяло той е умен, възпитан и хитър. Аз нямам прекрасен брачен живот, с мъжа ми се уважаваме и толкова. Може би този човек усеща това, може би -не? Като сме четиримата, което е ставало до сега два пъти той се държи приятелски, но не точно така, както когато се срещнем из коридорите, аз също се държа сдържано, но леко приятелски, когато сме четиримата, а когато се видим из коридорите се държа по-различно и аз. Кажете ми какво мислите за неговото поведение. Просто ми е любопитно. Около мен винаги е имало и има мъжко внимание, мъжете ме харесват, ухажват, но този човек не мога да го разбера.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 91e3c09081
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че те харесва, но нещо го спира. Другият вариант е да изчаква нещо си, но незнам какво. Не пишеш на колко години е, каква позиция заема във фирмата. Хубаво е мъже също да коментират какво мислят от тяхна гледна точка.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3a3855dddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Уж си умна жена, а искаш сама да се вкараш в много глупава ситуация.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6931528ad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   5 го е казал/а много добре. Защо ти е необходимо да знаеш каква му е "легендата" на човека? ! Мисля, че ти е дал ясна представа докъде се простира интереса му, флиртува умерено с теб, както би правил с всяка колежка и позната, но човекът си има семейство и явно държи на него, за разлика от теб, между впрочем.
Иначе за това колко си нещастна в брака си, не благодаря, наслушали сме се и на подобни приказки, нали се уважавате със съпруга ти, това не е малко, даже бих казал е всичко, което остава в една нормална връзка след много години, любовта е чисто физиологичен химичен процес, който не може да продължава вечно, уж си умна жена, а се правиш на недоразбрала и ненаясно с житейските истини. Това което виждаме тук е прелюдия към изневяра, но поради простата причина, че колегата ти не проявява нужната заинтересованост, това те прави несигурна и си решила да се допиташ до нас. Ами аз лично не бих те насърчил, по-скоро бих ти препоръчал преди да тръгнеш по този път просто да се разделиш с мъжа си, за да бъдеш честна спрямо него, спрямо теб и спрямо новата ти временна /естествено/ любов, просто защото вечна любов има само в книгите, списанията и по телевизията. Масова фалшификация и подмяна на истината за ценностната ни система, но явно тази фалшификация е нужна за поддържане на обществото ни във вида, в който го познаваме.
М, 34

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker