Връзка с по голяма жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с по голяма жена
преди: 5 години, 29 дни, прочетена 2599 пъти
Вече 4 години съм с жена по голяма от мен с 16 години, връзката ни се развива идеално. Всичко от което имам нужда го получавам когато се видим (на 2 месеца веднъж за 1 седмица) Есента вече ще мислим вече за съжителство в нейния град. Преди криех моят връзка от родители, приятели роднини и т. н но вече всички зная и съм горд че имам човек който е по голям от мен, а не някое лапе на 18-19 години, която само да ми къса нервите и да ми чете за глупости. Единственото нещо което ме безпокой са родителите ми. Майка ми е много против тая жена (Не се познават лично) Баща ми не е казал нещо лошо за нея.
Разбраха преди 7-8 месеца, майка ми първоначално ми казваше остави я не е за теб, използва те само за пари, гледа че си млад и т. н (Връзката НЕ ни се крепи на финансово и материално положение) Тя без да познава човека, започва да го напада и да говори против него. Преди няколко дни трябваше да отида до София защото беше в болница с детето си, майка ми 2-3 дни дума не ме е попитало какво се е случило и т. н
Като чуе за тая жена тръпки я побиват. Но аз съм сигурен че и жена на моите години да и доведа тя пак няма да е ок. Все ще намери някой кусур. А пък като и кажа че ще живеем заедно, ще полудее буквално. Какво бихте направили с тая ситуация. Писна ми вече да не сме заедно и да сме разделени. Разбирам родителите, но нека и те ме разберат че обичам тая жена. Щастлив съм с нея.

М/23 г

М

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 27 дни
hash: 43dbed26ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Щом я обичаш и виждаш бъдеще с нея, не виждам нищо лошо в това, в крайна сметка не майка ти, а ти ще спиш с нея. - Момиче, 20

 
  ...
преди: 5 години, 27 дни
hash: 1dda82f88f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оххх, разбирам и теб и родителите ми. Брат ми беше в такава ситуация и понеже моите родители, особено майка ми много го изживяваше и на него не му беше лесно. Разделиха се, опита с негови набори, но не се получи и отдавна е сам. Той е много чувствителен и не знам. При теб това, което ме притеснява е възможността да имаш дете. Защо не говориш с тази жена и не работите вече за бебе. Няма за кога да чакаш, времето й ви притиска. Ако те обича ще се съгласи на момента и ще направи всичко за да си щастлив. Майка ти, ако види, че наистина се обичате с времето и си види внучето, може да омекне! Всякакви варианти има, може наистина тази жена да те използва, а може и да те обича истински, само времето ще покаже. Не се сърди на майка си, ако сгрешиш ще си понесеш последствията. Действай за бебе! Разбира се, ако смяташ, че си отговорен и можеш да издържаш семейство!

 
  ...
преди: 5 години, 27 дни
hash: f0429f4006
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Майка ти в случая няма значение. Тя или ще я приеме, или ще се примири с времето.
Ти обаче не пишеш на колко си години и съответно жената на колко е? Очакваш ли от тази жена да ти ражда деца? Разбира се от написаното, че има дете. Дето и приемали те? То на колко години е, тя разведена ли е? Казваш, че връзката ви не се крепи финансово, но щом ще живеете заедно трябва да си финансово стабилен.
Правиш ли разлика между виждане за няколко дни в месеца и трайно съвместно съжителство? Казваш, че ти е писнало от 18 - 19 годишни пикли, но не забравяй, че и тази жена е била 18 - 19 пикла.
В крайна сметка живота си е твой, но 16 години разлика е много и тя ще става все по видима с течение на времето.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 27 дни
hash: d2cf817be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбирам и теб и майка ти.

 
  ...
преди: 5 години, 26 дни
hash: 88fe58ef32
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Какво ви става, бе деца? И каква е тая мода, пуста да опустее дано-да чукате наборките на майките си? Но по-голямата вина, много по-голямата е на тия дърти разпоретини, дето нямат нито срам, нито съвест. Скоро една приятелка ми рева с глас-единствения и син живее с жена, по-възрастна от нея. Момчето е на 24, майка му на 43, а жената-на 45. Така го е омотала, че я гледа в очите и и се върти на пета. Какъв съвет търсиш-то неминуемо ще дойде времето да избягаш от нея и да се чудиш с кой акъл си го правил, но дотогава ще пропилееш много ценни години и преживявания.

 
  ...


...
преди: 5 години, 26 дни
hash: 31590e423e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ами недей да продължаваш тази връзка. Твърде много фактори са против. Ти си на 23, тя на 39. Различни поколения, ти си още мнооого млад. За 4 г. тя можеше да ти роди дете, щом връзката ви е толкова сериозна, но май не иска? Не е справедливо спрямо теб. А ти си важен в случая, не тя.
Просто съветът ми е - не си усложнявай излишно живота. Всяка любов и страст отминават и остават на дневен ред други неща, които са по-важни.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 26 дни
hash: a57578f804
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това вече стана тенденциозно. Май някой /я яко го тресат комплекси на тема разлика във възрастта или по- просто казано 2 в 1 (хем любовница, хем майка) та през ден си пуска съчиненията. Банални станахте! Нито сте толкова модерни, нито сте интересни колкото си мислите, просто сте извратеняци.

 
  ...
преди: 5 години, 26 дни
hash: 4966e9ec97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ако някой има вина в случая номер 5, то обикновено е или обсебващо и мачкащо възпитание, идващо от властни майки или пък пренебрегване на детето от страна на майката в детските години. Във всички подобни двойки, който познавам мъжът по някаква е нямал нормални хармонични отношения с майка си.

В единия случай просто от малки са си пречупили децата, за да ги слушат и да се въртят около тях - е получават си го, в един момент идва външна жена и просто наготово се нанася на "посланото" от майката и взема готовият възпитан да слуша и да обгрижва мъж.
Във втория случай, синът който не е получавал достатъчно любов и внимание, точно когато е имал нужда от нея, подсъзнателно търси партньорка, която освен другото да му дава и чувството за сигурност и грижа.
A майката, която остава с пръст в устата е редно преди да тръгне да обявинява някой си, по-скоро да се замисли "къде сбърках":)

 
  ...
преди: 5 години, 26 дни
hash: a87c5ca765
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Това няма да свърши добре. Напред във времето. Да обичаш някого не винаги означава непременно да споделиш живота си с него... Понякога има пречки, такива, че се проявяват във времето, не веднага. И в момента ситуацията е такава. Принципно имам дъщеря и не мога да бъда в ситуацията на майка ти. Ако е разумна ще те остави да си чупиш главата сам, колкото и да страда. Общо взето може да се предвиди бъдещето ви, всички процеси, които ще протекат в теб в близките години. Обичай, няма лошо, но и това не остава същото.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 25 дни
hash: 503193a7e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 5: защо да е мода? Знаеш, че любовта не пита. Щом 4 години са заедно и се чувстват добре един с друг, не виждам какъв е проблема. Момчето е на 23 години, има си глава на раменете. Ако е с момиче на неговите години, пак няма гаранция, че връзката им ще е перфектна. Винаги ще се намери някой, който да недоволства и да дава акъли. Важното е, че той се чувства щастлив с тази жена. Дори след време нещо да се случи и да се разделят, не мисля, че ще си е пропилял времето напразно. Авторе, пожелавам ти много щастие и щом обичаш тази жена, бъди с нея, независимо от недоволството на майка ти. Никой няма право да те съди за избора ти.
Ж/31

 
  ...

...
преди: 5 години, 25 дни
hash: a57578f804
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   н 10 - Ти защо не се хванеш с едно момченце на 15 години? Точно това са 16 години разлика. То всеки има глава на рамената, въпросът е колко може да мисли с нея. На 19 е бил тоя дечко и го е друсал хормона така, че и магарица би изклатил, камо ли разведена леля с дете. Почти всички мъже имат някоя такава „даскалица“, дето ги е учила на секс. И си разказват на чашка какви са ги вършили, но дотам. После се събират с по-млади жени. Този в случая е доста по-глупав, та сам си набутва таралежа или лелята е по-хитра. Но проблемът си е негов - ако оцелее с каката още годинки ще се кафи на жена в критическата плюс тинейджър в пубертета и детенце в ясли или детска градина. И стига с това съдене, никой не съди никого, като не е съгласен някой с теб не значи, че те съди. Просто има друго мнение. Иначе на кой му пука? Освен на родителите, които едва ли са очаквали снаха им да им е връстница.

 
  ...
преди: 5 години, 21 дни
hash: 4a2e51505a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора: Пожелавам Ви да сте в същото положение в което съм аз :)

Любовта не пита, всичко идва из веднъж. Дано някой на моите години да ви завърти главата, и да ревете после и вие тук.
Никога не съди хората, майка ми така се смееше на братовчед ми че е с жена 13-14 години по голяма от него, пък нея я сполетя същото.
Пожелавам Ви го от сърце, да видим после кой е изврътеняк и кой не.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 20 дни
hash: 0f705f923c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Хайде, бе! Ако момиче се хване с дъртак, 15-20 години по-голям от нея, това е най-естественото, но ако момче го направи - "аа, махай я тая дъртофелница". Смешни сте. На 21 съм, ходя с момче на 16. Честно казано това отношение, което от него имам не съм го виждала от никой друг, било то на моите години или по-голям. Излизаме, запознал ме е с приятели и семейство, не се срамува от мен, винаги ме изслушва, търси ме и се интересува от мен. Никога не ми е налитал и досаждал за секс, ако не искам, нито се е държал просташки. Да, наясно съм, че един ден е възможно да срещне друга, но това може да се случи и без възрастовата разлика. Да, така е, на този етап 5 години не е малко, но пак казвам - това отношение, което имам от него, не съм го видяла никъде другаде! Всичко си е до човек. Затова, ако един човек ви прави щастливи, бъдете с него. Има много хора, които са с голяма възрастова разлика, било то мъже или жени.

 
  ...
преди: 5 години, 19 дни
hash: a57578f804
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   № 13 - Младо момиче със стар мъж е също толкова грозна гледка, като момче да интимничи с жена на годините на майка му. При тях не става въпрос за разлика от 5 години , те са от различни поколения, а вие сте от едно.

 
  ...
преди: 5 години, 19 дни
hash: 1b1fd98e2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз пък копнея от дъното на душата си за мъж, който може да ми е син... това е! Никога обаче няма да му го призная, защото е невъзможно, обречено... , но само аз си знам какво ми е на душата!
Представям си го с някое младо момиче, нищо по-нормално от това... и бавно, но сигурно... умирам!
Няма нищо по-отчайващо от това, да копнееш за нещо, което никога няма да имаш! Да любиш... и да те любят... само в мислите ти!
Невероятно жестоко е, но... съдба!

Авторе, обичайте се и се наслаждавайте на всеки миг заедно!
И това, че още не е забременяла от теб... изобщо не означава, че не те обича достатъчно! Няма лесно щастие в този живот! Бори се за своето, отстоявай го...! Желая ти истинска любов!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker