След 2 месеца започна резкия игнор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

След 2 месеца започна резкия игнор
преди: 5 години, 21 дни, прочетена 1368 пъти
Здравейте, жена на 22 години съм. Уча в университет и работя в северна Европа, но реших да се прибера по-рано тази година до септември, тъй като ми домъчня. Аз често се прибирам и предния път като се прибрах случайно се запознах с едно момче онлайн, с което имаме общи познати. Това се случи преди 2 месеца и половина. От тогава досега си пишехме всеки ден, като най-често той започваше разговорите. Имало е случаи сме стояли до 5 сутринта да си говорим или да си пишем и останах с впечатлението, че и двамата очакваме с нетърпение да се видим, дори вече знаехме къде точно ще ходим (негова идея). Имахме няколко сдърпвания, през които не си бяхме писали в рамките на 4 дни и последния път аз го потърсих първа. През последните седмици започнах да усещам една тревожност и сякаш си играехме игрички - кой кога сийнал, след колко време ще ми отговори, аз след колко ще му отговоря. Започнах често да анализирам какво е казал и защо го е казал, а мисля, че той това и целеше понякога, като игнорираше някои от съобщенията ми и рязко сменяше темата или не отразяваше мои снимки и се държеше мистериозно. Ето, прибрах се в София, той продължи да ми пише до преди няколко дена, но доста по-непостоянно и накратко и накрая усетих как аз съм тази, която полага усилия да поддържа разговора. Казах му, че тези дни най-сетне може и да успеем да се видим и всичко, което той отговори беше "да, може". Предвид обстоятелствата, намекнах му, че изглежда зает и предложих да си пишем друг път. Той се съгласи без да се обяснява и от тогава не ми е писал. А уж нямахме търпение да се видим... Не съм сигурна кое е по-вероятно - да си е намерил друга, да е наистина зает, да има някакви притеснения относно срещата ни наживо. Чувствам се доста разочарована, дори моята приятелка забеляза, че съм станала по-несигурна и уязвена и смята, че това са токсични взаимоотношения. Въпреки всичко, никой не е казал, че ще стане нещо, но след цялото това писане за мен е напълно естествено да се видим било то и от чисто любопитство. Трудно ми е да намеря причината защо е загубил интерес - изглеждам добре, спортувам, знам, че съм негов тип, уча, работя, амбициозна съм, разговорите ни са били най-вече забавни и развлекателни и сме се смели и двамата, финансово независима съм и имаме доста сходни интереси. Вие как мислите? Какво може да се е случило и какво да правя от тук нататък? Ако му пиша мисля, че ще му подхраня егото за моя сметка и ще покажа несигурност.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 19 дни
hash: 5a64f59db3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Истината ли искаш? Той не те харесва толкова, че да те иска за сериозна връзка. Сигурно вече сте били интимни по интернет и той е загубил интерес. И е намерил друга, нова чатърка с която да си чати, а може би ви върти няколко момичета и след седмица ще ти пише пак.

Не си губи времето с него повече, освен ако не искаш само забавления, не сериозна връзка.

 
  ...
преди: 5 години, 19 дни
hash: e4f414575b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Начи тоя, Зукърбърг така промени нещата на флирта че... жена да не пипне тоя. Погледни се само какво пишеш, сийнал, чака не реагира на снимки, анализираш. И като излезете не може да си кажете две думи. И не се опитвай да ме обеждаваш в друго. От последните 2 месеца с 3 мадами. Всичките сладкодумни ама на ушким, даже с едната приключиш за 30 минути, разговор в който чувах мхм, да, не. И после ми обеснява че се била притеснявала, как като пращаш полуголи снимки не се притесни ами от елементарен разговор се насмете.

 
  ...
преди: 5 години, 19 дни
hash: b354c148b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Какво значи ”интимни по интернет”?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 19 дни
hash: 56d9080d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мъже 101
1. Мъжете започват онлайн "връзка" именно заради сигурността, че винаги ще има дистанция между вас и никога няма да се видите като има свободата по всяко време да си промени отношението.

2. Защо спира да те търси - варианти
- ти го харесваш, той (още) не.
- не поддържаш стандарт - търсиш го първа - ще продължава да ти тества границите докато ги стигне. Най-лесният начин да му "паднеш в очите" е като не поддържаш стандарт.
И нямам предвид да е много висок, а да е един за всички без значение дали го харесваш. Липсата на стандарт води до прекаленото ти анализиране - ами ако бях направила/казала това вместо онова - стандартът ти казва как да реагираш и това е.
- прекалено бързаш - търсиш го, искаш среща, харесваш го - но той още не е стигнал до това ниво. Връзката трябва да се развива натурално.
- той е женен с 3 деца.

 
  ...
преди: 5 години, 18 дни
hash: 8566d0636d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Моят съвет е да му пишеш с конкретна оферта - примерно: " да се видим в четвъртък, в 20:00 ч. в еди-кое си заведение? " Ако пак ти откаже или почне да увърта, забравяш за него и продължаваш.

 
  ...


...
преди: 5 години, 18 дни
hash: 1e57f5a639
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Виждаш ли колко фалшиво и безсмислено е чатенето по интернет. Не е реално нищо, само дъра-бъра от което нищо не следва. Общувай на живо. Роботите може и да се харесат по интернет, ние не.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 18 дни
hash: 4763600f1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Просто изчакай. Ако е бил зает и още има интерес към теб, ще ти пише. Ако си е намерил друга няма да ти пише или ще ти пише след като приключи с нея. При всички положения ще разбереш, но според мен не си губи времето с този човек.

 
  ...
преди: 5 години, 17 дни
hash: a839c84df7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Бягай от него. Не търси комуникация. Личи си, че е играч. Гаранция ти давам, че е обвързан или си пише с още пет момичета, на които им обяснява същите простотии, както на теб.
И аз съм хубава, умна, имам хубава професия и какво от това. Гарация не ми дават, че ще срещна принца на бял кон. Истината е принцове няма. Има само жаби, които колкото и да целуваш принцове няма да станат.
Пример от последните ми отношения с мъже. И двамата яко пиеха и пушеха трева. Единият си хвана за гадже луда,
по-възрастна и със сериозни проблеми с алкохола. Другият си взе някаква работничка в болница, която на 8 ми март поздрави жените с колаж на полови женски органи. Колко да са умни, колко да са хубави, ами не са. Пълна противоположност на мен. Не се ядосвам вече. Даже се радвам, че съм се оттървала от този тип мъже. Изясних си какъв мъж искам и дано го срещна. А ако ги срещна тези двойки на улицата само ще им се усмихна и ще благодаря на Бог , че не съм на тяхно място.

Аз

 
  ...
преди: 5 години, 16 дни
hash: d0fd513b50
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   За пореден път се обеждавам, че тези чат истории съсипаха емоцията и тръпката на хората, като цяло целия този панир с чатовете. Фейсбук е станал интернационален сайт за запознанства и разбиване на отношенията на хората! Тези чат игри са доста неприятни, може да си създадеш измислен образ, с който да го идеализираш, и най мн да се нараниш, а за това дали да му пишеш, аз нямаше да го направя! Успех и гледай да търсиш нещо в реалния свят :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker