Мъжко отношение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжко отношение
преди: 5 години, 4 дни, прочетена 1949 пъти
Здравейте!
Искам да попитам женската част какво мислят за нежните мъже?
По-конкретно, за тези всеотдайните, които поставят щастието на човека до себе си пред тяхното, тези които биха направили всичко, за да се чувства жената до тях добре. Не биха я нагрубили, обидили, не биха й отказали нищо. Тези които правят много, дори по някога твърде много, за жената до тях.
Смятате ли, че един такъв мъж е слабохарактерен, отчаян, НЕмъж? Смятате ли, че има някаква дълбока причина, в миналото, която изкупва по някакъв начин чрез вас?



Оставам с впечатлението, че отговорът е “да” комуникирайки на подобни теми с близки. Сякаш се търси точно обратното в мъжете. “Лошите момчета”.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 дни
hash: 320510b3df
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз лично бих предпочела да имам от "нежните мъже "..
Като кажа : Готви! Пери! Обръсни ми котката! ; Да изпълнява..
Но уви, не мога да намеря такъв и си седя сама с прекрасния си характер.

 
  ...
преди: 5 години, 3 дни
hash: 06022a8c92
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мъжкото отношения няма нищо общо с гадното държание на 'лошите момчета'. И аз съм гадняр според много хора, но все пак когато някой има нужда от мен винаги съм там. Такъв ми е характера просто. Да бъдеш мъж, преди всичко означава да си стоиш зад думите и действията, да си смел и да пазиш и помагаш на хората около себе си. Доброто отношение не мисля, че прави един мъж нежен. Нежен го прави когато се лигави като малко момиченце и оставя жената да взима решенията вместо него, вместо той да е.....мъжът във връзката. Да се държиш добре не означава, че си нежен. Както казах - аз съм гадняр и студен човек, което много хора го свързват с егоизъм, но бих поставил щастието на друг човек пред моето. Това не идва от отчаяние, а просто защото никога не съм бил егоист и ми харесва да правя хората, които харесвам/обичам щастливи. А с моите проблеми се справям сам.

 
  ...
преди: 5 години, 3 дни
hash: 821847407e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Всичко е лошо, когато е в крайност. Не се търсят толкова лошите момчета, колкото си мислите. Жените обичат да бъдат обичани. Даже имам една приятелка казваше за едно нейно вече бивше гадже: "не е за мен, знам, но обичам начина, по който ме обича". И тя го обичаше. Много красиво момиче между другото, не е някоя да е останала без внимание и затова. Просто трябва да е с мярка. Дори любовта, колкото и странно да звучи. Когато се стигне до обсебване или до отчаяние, вече не е любов. Всичко си има граница. И всяка жена харесва различни неща, всяка се дразни от различни неща. За една може да си прекалено мек, а за друга мъж мечта. Хора всякакви, а макар да е спорен въпроса и жените сме признати за хора.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 дни
hash: f5124f0082
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако се опитваш да бъдеш харесван от максимален брой жени като имитираш статистически най-харесваните качества ще си наистина "слабохарактерен, отчаян, НЕмъж".
Бъди си ти, все на някоя ще се хареса.

 
  ...
преди: 5 години, 3 дни
hash: 8002903b30
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Преди седмица или две го дъвкахме това. Ако прочетеш коментарите, ще видиш отговорите на въпроса. Това, че го задаваш, говори за неувереност в себе си. Ако си изградена личност със силен характер, какво те интересува какво пишат жените в някакъв сайт и то анонимно? С какво те ангажира тяхното мнение? Ти си бъди какъвто си, пък ако някоя те хареса ще е с теб и важно ще ти е само нейното мнение, не на жените изобщо. По това съдя, че нямаш жена/ приятелка и се страхуваш от отхвърляне. Аз лично мисля, че човекът, било жена или мъж, трябва преди всичко да е наясно със себе си, да се уважава достатъчно за да не се превръща в изтривалка за някой друг, независимо колко го обича. И че да си сдържан, възпитан, да уважаваш и да си нежен с човека до себе си не значи, че си слаб, безхарактерен, мекушав или каквито епитети още се сетиш. Както и силен и самоуверен не значи простак и грубиян.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 дни
hash: 6220b517ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Отново тая тема... Да, това търсят. Самият факт с жена ми ще ти кажа, която е свясна. Като се държа по-меко, винаги успява да ми се качи на главата. Трябва да си знае мястото, за съжаление. Може с някои жени, с по-високо интелектуално ниво и най-вече ОСЪЗНАТИ, да не е така, но с масовката, явно е. Трябва да си знае, че ако прекалява, да си хваща пътя и да я търпят родителите ѝ такава.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 дни
hash: 97aaf2af62
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мечтая си за мъж точно като теб! ❤️

Ж, 21

 
  ...
преди: 5 години, 3 дни
hash: cfa79693c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   На днешно време няма нежни мъже, нито чак пък толкова добри. Едно е да се държи добре, друго е да е прилепчив и да няма собствено мнение. Да се старае всячески да и угоди не е на добре, и мен ме отблъсква. Да е мил, нежен, да, но не и да и трепери постоянно и изпълнява всякакви прищявки. Да си личи, че има мнение, а не да се старае все нейното да зачита.
На мен ми трябва да може да се скарам и с него дори. Нямам предвид големи разправии, обиди, псувни, и т. н. А просто да имам някакъв конфликт, да поспорим. Хора, които не се карат и сърдят, нищо не правят заедно. Пък и един човек трябва да го видиш ядосан, как се държи, говори, колко време се сърди, избухлив ли е. С доброто държание всеки свиква и може да живее. С лошото вече трябва да се прецени понася ли ти, или не.

 
  ...
преди: 5 години, 3 дни
hash: 1c99f5500f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Не бих харесала такъв мъж и никоя жена не ги го харесала, независимо какво приказват тук. Мъжът трябва да има цел в живота и да си я следва, а не аз да бъда центъра на вселената му. Ние обичаме самоуверени мъже, които могат да се оправят и без нас.
Излизала съм с лепка като теб - издържах го точно два дена. После последваха две седмици неспирни сърцераздирателни смс-си как аз съм била светлината на живота му и сега като съм го изоставила нищо нямало смисъл.
Един силен мъж никога не би нагрубил жена, нито би я ударил. Но не би и ходил по свирката също. Авторе - никога не угаждай прекалено много на жена - ще свършиш сам и наранен и ще станеш един от многото 30 циници тук, които се вихрят по женомразките теми.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 дни
hash: a0d10b6e78
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 2 точно е описал истината. Никой не обича глезен мъж, който само да мрънка и да не знае кое и как да направи. Това че уважаваш една жена и гледаш по всякакъв начин да и е добре на нея, донякъде е добре. Едно е да угаждаш от обич, друго е да се подмазваш от страх да не те зарежат. Един мъж понякога трябва да поставя една жена на мястото и, защото жените понякога прекаляваме с капризите и прищевките. Аз нежен го разбирам да е нежен на действия, докосвания и да е по- чувствителен. Не си падам по този типаж, нито пък по лошите момчета. Просто когато виждаш, че човекът до теб е наистина до теб, когато те уважава и зачита думата ти, когато му пука за чувствата ти, когато те пази и иска най- доброто за вас знаеш, че той е идеалният за теб. За съжаление обаче такива екземпляри няма. Аз мисля, че трябва да не го мислиш толкова, защото ми се струва, че ти се нагаждаш и се преструваш, че си нежен, но в същото време ти се иска да тропнеш с крак и да си покажеш характера. Никой на никого подметките не трябва да лиже, ако една жена ще я имаш с подмазване по добре недей я има.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 дни
hash: c937937379
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Към 7:
Ти си мечтаеш, но като се наситиш един ден от всичко това, ще си пожелаеш да изживееш една нова, силна и завладяваща... любов? В същото време, има голяма вероятност да се разглезиш от подобен тип поведение, а от там и претенциите ще нараснат. Дано ти не си от този тип, но обичайно така се случва. Аз залагам на взаимното, а не на едностранното себераздаване, вероятно затова и често съм си сам :)

 
  ...
преди: 5 години, 3 дни
hash: 828342a1c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А не мислиш ли, че този тип мъже също са и човешко същество?! Готви, пери, чисти, накърми децата ако остане време ми обърни хастара, нищо, че си роб и си блъскал цял ден за да плащаш сметки, храна и твоите прищявки! За това масово има гейсъри и женомразци. Колко теми ще трябват да се изпишат за това? Аз бях такъв. Онръщах внимание. Въртях се на пета. Готвех, чистех и всичко останало и знаеш ли какво намирах за отплата? Огромни скандали! Че това не било нищо. Сега съм мухльо. Не съм можел да изгоня майка си от апартамента. Не съм и нареждал какво да прави. Няма да казвам до къде ми е дошло от "ГАВРА" с мен. Лично за моя случай, трябваше да и сменя естествените зъби с пластмасови и нямаше да смее да иска това и онова. Този тип мъже сме живи същества! С чувства, нерви, мечти и всичко останало. Това, че се държим с жените по внимателно от лошите мъже, не ни прави обект за гавра! Къде остана каквото повикало - това се обадило?! Масово е направи добро изяж дърво!
Дядо Тошо

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 дни
hash: 4de3c1d9d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Какво да ти кажа, братле, виждал съм подобни двойки и не е приятна картинка. Ще ти разкажа само за едната, пък си прави извода.

Значи мъжлето работи на няколко работи едновременно, за да не се озорва принцесата и да може той спокойно да ги издържа, понеже той има 2 деца от предишния брак, които е взел при себе си (по същия начин да не натоварва и предишната си жена), издържа детето и на принцесата от друг мъж, а като за капак без той много-много да иска му направи и на него едно дете (общо), за да го върже по-добре. Значи той трябва да издържа общо шест души, вкл. и да изплаща жилище, защото нейно величество не може да живее на квартира.

Та мъжлето работи вече и аз не знам на колко работи и някои вечери буквално остава да спи на работа, защото и без това му остават 3 часа сън в денонощието и ако вземе да се прибере, няма да може да спи и толкова.

Обаче нашата принцеса не може да носи децата на лекар или градина/училище, понеже лятото е топло, а зимата и измръзват ръчичките и краченцата по тролеите, и човека излиза за малко от работа, връща се натоварва ги в колата (понеже тя и кола не може да кара), закарва ги и се връща на работа. Вечерта също, за да ги прибере, а ако някое е болно и за да ги носи на лекар.

Човека иска да събере някой лев за бизнес, но разбира се почивката винаги е по-приоритетна и винаги се угажда на нейно величество, за да се ходят и на почивка всяко лято. Веднъж и беше отказал и се стана невъобразим скандал.

Отделно на мъжа една от работите му е в ресторант и ако се прибере носи готова храна вкъщи за вечеря, понеже тя много се измаря цял ден, докато се завърта от едната кълка на другата и от гледане на сериали, сърфиране във фейса и т.н. И разбира се, тя не може да чисти и не разбира от прахосмукачки, чинии и тем подобни. Та тази работа се върши ей така между другото пак от мъжа.

И ако си мислиш, че насреща човека получава някакво уважение - не. Даже веднъж майка му се върна от чужбина за малко и още преди да е дошла стана лют скандал, че не можело да остане в жилището, което е на мъжа и той изплаща, само че човека нямаше пари да я експедира на квартира за няколко дни. Та се стигна чак до отиване у майка и, заплаха с развод и в крайна сметка бабата беше на квартира, а дойде уж да види внуците си.

На приятелките си непрекъснато се оплакваше, че мъжа и не я онождал, което е нромално предвид, че човека едва спи по 3 часа на денонощие в най-добрия случай. При най-малкия случай нещо да не и наред и започва д се цупи излиза от къщи, крие се, бяга у майка си, заплашва с развод и човека излиза от работа няколко пъти да купува цветя и да и подарява цветя по улиците и детските площадки, че да се сдобряват.

Ей такива работи.

 
  ...
преди: 5 години, 3 дни
hash: 9ecc62e3a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Номер 13 е описал доста добре ситуацията за повечето български жени. Едно към едно...с това, което виждам и аз. Няма какво друго да кажа и да добавя. Много добре мислете и опознавайте човека с който ще градите нещо в бъдеще.

 
  ...
преди: 5 години, 2 дни
hash: 1fba18af64
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Защото повечето жени (поне 90%) искат мъж, а не домашен любимец. Истински мъж, който да се отнася добре с тях, но и да бъде достатъчно твърд, за да ги поставя на място когато е нужно. А такива послушни мъжленца като описаните много бързо им омръзват, а някои само ги използват за удобство докато в същото време се ласкат с други.
М 36

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 2 дни
hash: 22198b8f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   13, за описаната двойка нищо не мога да кажа, освен че хората се държат така, както им се позволи. Всеки от семейството трябва и да дава, и да получава, иначе нещата не вървят. Въпросният мъж не е поставил граници и е оставил жена си да му се качи на главата. Това не е мъжко, а мухлльовско поведение, защото жена му не го уважава, нито обича, а го използва до безкрайност. Да се грижиш за семейството си и да оставиш да ти се качват на главата са две различни неща.
Проблемът е лично негов и решението е изцяло в неговите ръце

 
  ...
преди: 5 години, 2 дни
hash: fe5af1abe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Авторе,

не знам дали си обръщал внимание, но десетилетия наред, естествено с доброто съдействие на Холивудската а, в по-наши дни и феминистичната пропаганда, на няколко поколения мъже им се набива още от детските години в главите (включително от субективната уста на мама, баба, даскалиците и стринките), че жената е цвете, че за нея трябва да се прави всичко, да я носиш на ръце, да си нейният принц, да я слушаш и отстъпваш, да я храниш, поиш, возиш, плащаш за сметки и почивки (понеже трябва да печелиш повече от нея, щото иначе забрави да се хване някоя с теб на първо място) и когато това малко момченце попорасне и тръгне да сваля жени, всъщност си дава сметка, че на практика не седят точно по този начин нещата.

Е, да, ама ако ти 18-20 години (че и повече даже, ако се задържиш покрай майка си) си бил възпитаван по този начин, колко лесно си мислиш, че ще можеш, от днес за утре - сам при това - да си бръкнеш в главата и да си промениш цялостно настройката и нагласата? ! Да, някои млади мъже реално успяват, просто са по-адаптивни навярно, но по-голямата част така си продължават и се чудят откъде им се изсипват проблемите изневиделица.

Сега, всичко това е много лесно да се каже, но на практика никак не е лесно да се направи, камо ли продължително във времето, особено когато имаш жена до себе си, т. е няяяякакъв що-годе редовен източник на секс, благодарение на който ставаш нещо като заложник и с който секс биваш рекетиран да клякаш, мълчиш и угаждаш, в аритметична прогресия, на все повече и повече прищевки и желания във времето, особено пък ако мацето е по-засукано, дотам че да се хващаш сам себе си как неусетно почваш да гледаш прятелите си и познатите си с чувство на превъзходство, щото техните гаджета са по-малко хубави от нея да кажем.

Отделно, че пък ако самият секс е хем по-редовен, хем и по-хубав и разкрепостен, то мъжът още повече започва да се привързва и да става емоционално зависим към жената до себе си (хормони и физиология, какво да правиш), съответно все повече във времето "яката му мъжкарщината ", с която е успявал в началото да я поставя на място, когато е прекалявала, почва да се пропуква и да омеква и постепенно все повече почва да минава на нейното. Процесът е наистина неусетен.

В един момент, когато мъжът се усети, че е нужно да вкара отново малко дисциплина, вече е доста трудно да обърне нещата, понеже неколкократно е проявявал слабост и е правил компромиси и съответно мацката все по-малко ще се впечатлява от твърдата му ръка.

Наскоро си говорихме с един авер по точно тази тема и двамата се съгласихме, че е наистина изморително и изтощително за един мъж, винаги, особено в по-продължителни отношения, да знае и умее с хирургическа точност да се държи по-мило и нежно или по-твърдо, според каквито са заслугите отсреща. Едно е да го правиш няколко месеца, друго е да "си на ниво" след няколко години, ако се задържите заедно.

Стигнахме до извода, че най-силен коз за мъжа би бил този той да се стреми да се котира максимално високо на сексуалния пазар, сиреч жена му да вижда и да знае, и да е наясно, че и други жени точат лиги по него и го намират за висока топка и че той самият знае, че има избор и че е привлекателен и за други жени, съответно ако почне неговата да прекалява, той без проблеми ще й бие шута и ще си хване друга.

Ама отново - това пък да си привлекателен за повечето жени трудно се постига като ниво, особено ако си типът мъж от абзац 1 и 2.

 
  ...
преди: 5 години, 2 дни
hash: b1a7112431
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Доброто отношение на означава, че мъжът срещу теб е нежен, означава човечност.
Признавам си напълно откровено тук, че не харесвам слабохарактерни и ревливи мъже. Бърсала съм мъжки сълзи и такива са попивали на рамото ми неведнъж. Сълзите не са слабост, всеки има такива моменти, но не мога да понеса мъж, който ще се разплаква при всеки дребен проблем. Ясно е, че нервите му ще се опъват и ще има по-лабилни периоди. Някои моменти са толкова тежки, че човек просто трябва да си поплаче. Допускам го, разбирам го, приемам го. Но да бъде вечната жертва... хайде, по-добре не.
Харесвам мъже, които могат да си признават грешките и да се извинят. Ама страшно много ги харесвам. Това е качество, пред което омеквам. За мен е много мъжка постъпка да си видиш грешката, да я признаеш и да се извиниш, че си наранил някого. Не при всеки спор да върви след мен и да се обяснява като ученик в дирекцията, не да си потъпква егото заради мен, но да съжалява в случай, че наистина ме е наранил и да осъзнае, ако нещо някъде е сгрешил. Много мъже са с его до небето. Винаги са прави, никога не грешат, никога не съжаляват за постъпките си. Ако аз в ролята на нежния пол мога да застана пред мъж и да кажа, че съм сгрешила и действията ми са били нечестни/груби, тогава не виждам причина мъжът да не може да стори същото на мое място. Много мъже са и другата крайност, постоянно се извиняват без дори да знаят причината. За какво се извиняваш, ако не мислиш, че си сгрешил и приемаш обидата ми за женска суета?
Много уважавам мъже, които умеят да запазват самообладание. Аз просто съм от тези жени, които приемат самообладанието за по-голяма сила от емоционалната избухливост и обърнатите маси. Всеки си има граници и понякога повишава тон, събаря чаши и тряска врати. Добре, разбирам. Ама при всеки спор да ми се прави на шампион в тежка категория, да ми крещи, да чупи, да думка- ами, не е мъжко, инфантилно е. Моят племенник е в началното училище и се държи по този начин, когато е много недоволен от нещо. Мъж си, не си тинейджър, по-силен си от мен и това не означава, че трябва да ми показваш доминирането си физически. Да удряш, да крещиш заради пресолена манджа, да ме обиждаш с епитети заради дреболия- не. Приемам моменти изблици, не приемам ежедневно мачкане на личността ми. Харесвам мъже, които могат да мълчат известно време, а после със спокойствие да кажат с 2 изречения нещо напълно адекватно, аргументирано и правилно. Не да е безхарактерен, а да е възпитан да не крещи като ненормалник, да не посяга и да не потрошава цели сервизи по време на спор.
Ако иска да ми отваря вратата на колата, ако иска да ми подарява рози и шоколад, важното е да не ме разплаква и да не се прави на велик. Също толкова е важно да не е многострадалната Геновева, да не мрънка по цял ден и да не се извинява без да мисли, че е виновен. Харесвам сложни характери, аз съм си леко глупава в това отношение. Мога да си намеря някой, който да ми е удобен, но не виждам смисъл да го правя. Харесвам тежки характери, хора с решителност, знания, спокойствие, самоконтрол, самопознание, ясни изисквания и цели. Скрити лимонки, казано по-разговорно. Такива, които имат много качества, но не парадират с тях и не се възползват. Това, че си силен, не означава да удряш. Ако си умен, не си длъжен да поправяш останалите на крачка и метър. Ако си красив, никой не те принуждава да прекарваш часове пред огледалото и да се държиш като Дон Жуан. Всичко е баланс в този живот.
А ако е нежен, ей така, да се сеща да ме целува по челото, да ми хваща ръката, да ми гали гърба и веднъж месечно да ми пълни ваната след тежък работен ден- чудесно. Ще ме разглези, ама не бих се оплакала, че някой ме гледа като писано яйце и мисли за моето добро повече от мен. Толкова ще е лицемерно този човек да прави подобни неща за мен ежедневно, а аз да съм недоволна, разбираш ли, че не ми крещи и не ме унижава пред приятели. В очите на всички може да се приема, че е мъж под чехъл или женчо, ама жена му ще се усмихва, а няма да плаче свита на леглото.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker