Изповед на един мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изповед на един мъж
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 2743 пъти
Здравейте, мъж на 30 съм от голям град.
Преди повече от 5 години имах връзка с едно момиче, което много ме обичаше, но нямахме почти никакви допирни точки. В началото много я обичах, но с времето любовта избледня, наясно съм че така става. На няколко пъти се мъчех да я оставя, но все се разплакваше и ми повтаряше, че много ме обича и не може без мен, да и дам още един шанс. Така и правех, давах и нови шансове, все се надявах, че нещата ще се променят, че ще се подобрят. Но не, осъзнах че с нея няма какво да си кажем, нямаме общи интереси. Взех решение да си сменя работата и да напусна страната, тя ме чакаше, аз се прибирах все се надявах, че след като ме е нямало толкова време нещата ще са различни. Но не. Преди да напусна страната бях решил да и купя годежен пръстен, да мине на следващото ниво нашата връзка. Говорили сме си за деца, но нейния отговор беше, че не е готова, не е подходящ момента и т. н. Както и става в повечето случай, докато бях извън страната срещнах едно момиче, още от момента, когато я видях усетиш огромната химия между нас. Никога не съм вярвал в неща като сродни души и т. н. но се усещаше привличането. Просто докато бяхме заедно времето и пространството спираха да съществуват за нас. Тя беше обвързана в сериозна връзка като мен. Прекарахме няколко хубави дни и трябваше да си тръгва от нашия хотел. Даде ми адреса си и телефона си ме покани да отида при нея. След седмица се прибрах в България и отидохме с приятелката ми на почивка, исках да и кажа какво се случило и че нашата връзка не може да продължава така. Тя отново започна с драмите и емоционалния шантаж. Прибрахме се в нашия град и след няколко дни се видяхме и я оставих. Казах и истината, че искам да остана сам, да помисля и т. н. Тя ме намрази от този момент. Не пожела дори да останем приятели след това. Прекарахме 7 години заедно. Вярно за мен тази връзка беше приключила отдавна. Имаше възможност да дойде за 10 дни при мен в хотела, казах й че аз поемам пътните разходи, няма да плаща за настаняване и храна. Не пожела, молих я да дойде при мен да поработим заедно да съберем пари да си купим жилище, не пожела. Накрая ми писна. През живота си не бях чувал толкова пъти думата "Не". Не отидох при другото момиче, което ми даде адреса си. Тя също се раздели с приятеля си.

Ето вече 5 години след това, не мога да си намеря сериозна приятелка. Само неангажиращи връзки.
Защо се реших да пиша?
Покрай този филм наречен "30", ако ме разбирате, започнах да се замислям за семейство, деца.
От приятел разбрах, че бившата е родила. Замислих се, че можеше да е мое дете ако не се бяхме разделили. Но какво семейство щеше да има? Майка и баща, които не са щастливи заедно. Не искам това.

За протокола симпатичен, с чувство за хумор, чета книги, не съм светец, през студентските си години си взех своето. Женско внимание не ми липсва, но нещо не се получава. Случвало ми се е жените сами да идват да се запознават с мен, заприказваме се и така. Всякаш идват при мен да ме проучат, търсят нещо. Не съм алфа мъжки, не вярвам в това. Излизаме веднъж и или е само секс или направо ме отсвирват. Не ме задоволява това. Искам жена до мен, която да върви до мен и да гради заедно с мен. Не някоя отчаяна домакиня и да ме гледа само в очите, от такава се откъснах, обсебваща и безинтересна. Не искам да обидя никой. Просто споделям.

Интересно ми е и се чудя не изтървах ли влака за семейство? В стремежа си да гоня кариера и пари. Вие какво мислите, има ли подходяща възраст за деца за един мъж?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8675db5839
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човек, реве ми се като ти чета историята. Аз съм на 24, 5 години ще станат от както съм с моята, заедно живеем далеч от родители, ситуацията е точно отчаяна домакиня, само дето мойта и домакиня не е, а е едно мрънкало дето не е поела за нищо отговорност. Вече знам как ще изглеждам на 30 само дето ще са 11 години а не 7. Осъзнавам го но не мога да променя нищо. Не ми дава сърце да я изритам.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 1e0e685854
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това абсурд да е писано от мъж...

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c226b9bb32
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Значи, като го видя това "повечето случаЙ" и ми иде да повърна! Нали си с висше, бе - що си толкоз неграмотен?!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 2f0314e9d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, авторе!
Не мисля, че си изпуснал съвсем влака. Но трябва да побързаш и да намериш правилното за тебе момиче, с което да живееш и да имаш деца. Отдавна е трябвало да скъсаш с бившата ти приятелка, така само се протака и губиш времето си.
Да, мисля че има подходяща възраст за деца, защото те освен да се направят, трябва да се отглеждат и възпитават, за което се иска много енергия и средства. Помисли си, ако на 32г ти се роди дете, когато си на 50г то ще е 18г., а ако ти се роди на 42г, ти ще си на 60г, а то на 18г. Схващаш ли, че колкото е по-рано е по-добре. Трудно е за по-възрастни родители да отглеждат деца, разминаване и в начин на мислене, различни поколения. Освен това когато родителите са възрастни да кажем над 60г, а детето на 18г, няма може да разчита активно на подкрепа, например учене в чужбина, да не говорим, че някои от родителите се разболяват или умират. Аз съм жена на 50г, с две пораснали деца. Имам позната, която късно се омъжи и доста време мина докато роди на 42г. Тя сега е на 58г а детето на 16г, тинейджър, да не ти казвам, че нерви не и останаха. Съпругът и е 10г по-възрастен от нея и е на 68г. с един инфаркт вече, размина се на косъм.

Затова, побързай! Търси активно жената за теб, кариерата ти може да се позабави временно, но това не бива да се отлага много. Искрено ти желая успех! Давай, по-смело и не си губи времето, ще съжаляваш някой ден за пропиряното време! Животът е кратък!!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 81ed62725b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   № 2 - що бе, има ги всякакви. В общи линии, губили си времето и тя и той. За 7 години едно бебе тръгва на училище, те играли на иди ми, дойди ми. Ами като не те удовлетворява една връзка, слагаш ѝ край, точно за 10 минути. Не се влачиш с години. От съжаление да се занимаваш с някого е тъпо и унизително и за теб и за него. Един мъж ако не е решителен и е мекушав и нестабилен , коя ще го поиска? Че и за съпруг и баща на дете? Хем любовта му отминала, общи интереси няма, не се разделял от съжаление, хем за деца ѝ говори и пръстен ще купува? Е, как да му вярваш, каква сигурност с такъв мъж, какво семейство?
Наиграл се авторът вече, усетил че времето лети, че го чака самота, че еднократният кеф и той е до време, НО...

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 54d39b0ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   3
Стига сте се хващали за една грешка!
Аз принципно винаги пиша бързо и от телефона, като често се случва да правя неволни грешки.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c25473742f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора. Номер 3 ти като с висше нали се сещаш къде можеш да си го завреш. Особено в България. Номер 2. кое те учудва, че абсурд да е писано от мъж? До номер 1. Разделете се докато е време. После като имате деца ще е много по-трудно.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 782fb09775
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Проблемът е, че като ви попаднат жени, които са самостоятелни, знаят какво искат, пътуват, четат и имат мнение, не ви отърва и пак бягате. Имате илюзията, че искате да градите нещо заедно, по-скоро искате някоя, с която да можете да говорите, защото е чела, но да ви гледа в очите и да се съгласява... поне аз имам такова усещане. На мен ми е минало времето за семейство вече или поне така си мисля, точно защото бягах от такива мъже и исках партньор, с когото да градя. Каквото, такова. Както казават хората, по-добре сама, от колкото зле придружена.

Лола

П. С. Един мъж на 30 има достатъчно време да създаде семейство.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 19c279adb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Човек получава каквото иска когато спре да го иска. Исках мъж, семейство, деца, в един момент реших, че просто няма да стане и не на всеки е писано. Сега имам мъж, дете и куче. Хубаво, че не си създал семейство с първата, щяхте да се мъчите взаимно. А с другата какво стана?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3b50f585fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И ти си едно леке... Започнал връзка с жена, с която нямат общи интереси и после - ”ама не се получаваха нещата между нас”. Разбил си сърцето на момичето, губил си й времето цели 7 години. После, льольо се зарибил с обвързана докато се чудел как да зараже приятелката си, щото е шубелия, та чак избягал в друга държава.

И не, поуката не е тази, която си написал. Поука няма. Просто си смотаняк. Стой си сам.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 7c4435f44c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   10. изби рибата, как нарежда. Бас ловя, че си поредния трол огорчен от живота. Типично по български вместо да дадеш съвет нареждаш. Типично за нашенски форум. До автора не си изтървал влака за семейство. Просто се вземи в ръце.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 1ad91d3bf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Братле събуди се. Във брутални въртележки си , не върти филми тук и там . Мъжката, квот стане. Или си за обучение или не ти е дошло времето. Когато му дойде времето ще разбереш отговорите .
И умната

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 81ed62725b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Като чета темите тук, съвсем се отчайвам ...Какви мъже има, не е истина..28 годишни девственици, някакъв пита ще го боли ли когато спи с жена, 17 годишен се готви да тръгва по проститутки, защото ще му излизало по-евтино, 30-40 не могат да си намерят сериозни приятелки, млади момчета предпочитат баби пред връстничките си, масово плюене по жените...
Не казвам, че всички са така, напротив, познавам и съвсем нормални мъже, но сякаш стават все по-малко.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: dc1c7c8335
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Номер 13 - Ти пък на каква се правиш, че да ги съдиш? Първо един мъж не се определя от сексуалния си живот, той се определя от характера и нравствените си качества. Второ - мъжете стават все повече и повече такива и ще стават все повече заради това в което жените се превърнаха. Жените се превърнаха от съмишленици и приятели във врагове и използвачки, които само преценяват мъжете и си правят сметки. Еми това не ги доведе до никъде, надхитриха сами себе си и затова всички са в това положение. Сега могат да очакват единствено хейт и плюене към себе си. Надявам се сте доволни, защото вие го направихте това.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 675099309d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   14 Ми като не ставате за друго освен за използване и хвърляне на боклука? Иска ви се все така вие да сте си използвачите ама ние за пореден път и в това се оказахме по-добри и сега си седите прецакани и позеленяли от злоба. Хахаха

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 81ed62725b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   #14 - На каква да се правя и пред кого? Тук всички сме анонимни, ти за мен си лицето Х, аз за теб- също, нищо не ни свързва всички тук, освен мястото, на което пишем мнения по някаква тема. И толкова. Пиша, каквото мисля за част от прочетените теми, дали ти харесва или не, все ми е тая. Много лично го приемаш май, но то си е твоя работа.
Да, сред жените има използвачки, сметкаджийки и пр. , сред мъжете няма ли такива? Според мен, дали ще те използват зависи от самия теб, ако си достатъчно умен, няма да им позволиш.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: fef622afa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Напълно споделям мнението на номер 10

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker