Как да спечеля любовта и отново? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да спечеля любовта и отново?
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1529 пъти
Здравейте казвам се Симеон на 22 години. Бих искал да споделя със вас част от моята история. Знам, че има и други във същото положение като мен. Имам приятелка на 23 години със нея сме заедно от 3 години. Дори преди 2 години се сгодихме сега живеем заедно. От известно време имаме не малки проблеми относно нашата връзка. Както тя така и аз усещаме, че искрата я няма както преди. Тя се запозна със един колега на работното място. Изневери ми със него какво направи ще се запитате? Ами целуна го (това което знам де) и като цяло сама се натиска и през това време ме лъга, че няма нищо. Кагато седна със нея да си говорим казва, че си пада по него.
Нито нейните родители нито мойте се съгласиха със нейната постъпка. Тя обеща, че повече такива издънки няма да се допускат. Простих и въпреки, че не трябваше, но нали съм добър и я обичам. Тя казва, че силите на нашата връзка са се изчерпали. Как да ги върна? Късно ли е да се прави нещо?
Но нека да разкажа малко за мен. Аз обичам да играя на компютъра не съм момче което всяка петък или събота вечер ходи по дискотеки и се напива. Обичам да прекарвам времето си вкъщи. От толкова много обич към моята приятелка ме боли. Обичам я ужасно много та дори свикнах със нея за изключително кратко време. Тя ме обича много виждам го във очите и. Проблема е във мен не и обръщах нужното внимание.
Искам да попитам дали наистина връзката ни се разпада? Как да постъпя? Какво трябва да направя за да върна тази бурна любов както преди? Не бих искал да я загубя. Защото няма да го преодолея. Ще се радвам изключително много ако някой ми помогне да спася връзката си. Ако имате въпроси ще се радвам да ги чуя.
Приятен ден на всички


Търсих, но не намерих същият проблем като при мен вмомента. Затова реших да споделя със вас моята история.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: de5a1e3a4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изневерила ти е, след като сте вече сгодени и ти ни питаш как да си върнеш любовта и.?
Сериозно ли ни питаш това? Ако си мъж, а не путка и биеш шута още сега. Искаш да те направи на клоун ли, да ти смачка цялото достойство, което вече почти е напраеила и да се побъркаш. Това ли искаш. И не братлв проблема не е в теб, проблема е че и се курвее. Иска да се ебе с много мъже, докато е млада, а не с добрите момчета. Иска да я чукат, докато още е млада и чак после около 30 да си хване някой провайдър да и гледа детето.
Айде стегнете се вече. Какви са тия бракове на по 20 години. За какво ти е тая простотия. И за каква любов говориш, като в прав ти казва, че иска да лапа на друг. Казяам ти истината, а ти ако искаш я приемай. Връзката няма как да я върнеш, била те обичала много, ама ще се поебе с друг, докато си оправиш държанието, това ли ми казваш? Айде стягай се и я разкарай, не се излагай повече. Сигурен съм, че няма да го направиш обаче личи си, че си прекслено слаб за такова решение и ще си носиш последствията.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c4d35bdcfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Обръщай и повече внимание, прави мили жестове и не играй на компютъра толкова често. Щом не искаш на дискотека отидете на разходка. Може би не иска да стои постоянно затворена. И въпреки това постъпката и не е адекватна.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f6c5ade1b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен седни й поговори с нея виж на нея какво й липсва. Аз съм жена на 20, не стигнах чак до там но флиртувах в месинджър с едно момче. Нито съм го виждала, нито нищо, но пак се води изневяра.... моят също ми прости. При нас връзката беше станала кошмар- никакво внимание, все едно бях дърво. Няма целувка, няма прегръдка, само знаеше да дава команди и разпореждания, обиди. Едно добро утро не казваше, вечно нещо не му харесваше. Еми съжалявам ама аз говорих, говорих то не чува.
Та за това ти казвам попитай я на нея какво й липсва, 100% нещо във връзката ви не й достига нещо от емоционална гледна точка може би, най- добре тя ще ти каже.
Ж 21

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 356234e3f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Единствения начин да се оправят нещата е да и покажеш, че може да те изгуби и затова трябва да се поотдърпнеш малко от нея, да се дистанцираш. Ако наистина те обича ще и липсваш и ще те потърси, ако не значи трябва да я забравиш и да продължиш напред.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 77e63706c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ти си страшен случай, спала е с друг, а ти ще се бориш за нея? Нямам думи честно....

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 17d6c5f8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Толкова ли нямаш самоуважение и достойнство? Тя е постъпила с теб като предател, като долна курва, ти се чудиш какво още да и дадеш, с какво да и се харесаш? Не те обича и няма да те заобича, напротив, ще те презира за слабостта ти и пак ще изневерява. Зарежи я, колкото и да те боли, иначе ще страдаш повече. Нямаш бъдеще с нея, осъзнай го и постъпи като мъж. Една жена ударят ли я веднъж чужди м-ди, забрави за нея, не ти трябва повече. И няма нужда от приказки и разправии- точно за 5 минути можеш да се отърваваш от нея. Хич не я и питай какво ѝ липсвало, нека си го търси другаде, но като остане без теб. А животът продължава, лято е, амбицирай се, учи за да постигнеш нещо, докажи, че можеш, потърси по-добра работа, учи чужд език, иди в чужбина, имаш толкова възможности, така няма да усетиш как ще я забравиш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: de8005f7c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря за вашите съвети. Спала не бих казал защото ако наистина го беше направила и двамата бой. Сега на 24 юни явно нещата се нареждат както каза номер 2. Правя и подаръчета доста по нежен съм. Обръщам и внимание повечко излизаме често, но сега всичко ми тежи знам и искам всичко което се е насъбрало в мен да го излея (яд, сълзи и болка) Знам, че чрез алкохола няма да постигна нищо. Тежи ми това, че тя въпреки, че ме обича някак си ми казва : Не го правиш както трябва а от друга гледна точка ако всеки ден и подарявам по 1 роза ще каже, че ставал банален. Почти всяка събота и неделя приема да работи. Усещам, че тя няма време за нас. Каквото и да направя не бих искал да бъда нахален. И което ме дразни след като се върне от работа пак говори за нея. Днес на 24 юни и подарих голям букет цвета и знам, че. именно този "индивид" й е шофьор нарочно след като видях колата веднага извадих букета. За да види, че аз я обичам и се грижа за нея. Да обещахме си да не говорим за него, но как да спра като само той ми ев акъла. Признавам си го ревнив съм много просто знам, че не съм единствен на този свят. Обичаш до болка нараняват те а ти продължаваш да вървиш смело напред. Всякаш като е на работното си място е друга да разбирам трябва концентрация, но това не означава, че трябва да оставиш всичко. Този уикенд бяхме при майка и тя се обърна и каза : Това не е изневяра целувката... Да аз ще спя със друга жена и ще и кажа спокойно то беше само секс.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 17d6c5f8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Авторе, извинявай, ама си неспасяем . Много още ще страдаш, като си толкова мекушав и безхарактерен. Купувай рози и чакай да се отъркаля с другия, споко, няма да закъснее, ако още не е. Тогава пак ще ѝ простиш. И ще си я карате така, докато тя те зареже. Защото ти не можеш.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 049936e802
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   аз нещо не разбирам - ТЯ е хлътнала по друг, а ТИ трябва да й се мазниш и да я печелиш отново?? Не трябва ли да е обратното, ако въобще има смисъл? Тя би следвало да е гузна, да съжалява, да прави мили жестове, авторе, а не ти. Че тя накрая ще легне с колегата и пак ти ще си виновен и трябва да й тичаш по задника

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 96400e61d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   100% са спали;)Не вярвай на клетви! Казваш, че приемало да работи в неделя- познай защо. Сигурно го правят навсякъде, дори в колата. В момента и е все тая какво правиш за нея, но най-вероятно не го показва, а се държи горе долу добре. Със сигурност си представя него, когато правите секс.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: de8005f7c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Добър вечер отново съм аз автора. Може би не е така както аз мисля, може би не изглеждат така нещата, може би просто не мога да преодорея случката. Вчера когато отидох да я взема от работа онзи ми се изрепчи и ми вика "Много ли ти е хубаво да звъниш на фирмата" Да преди 1 месец звъннах защотото видях, че този човек изпи над литър бира и тръгна да се прибира със колата. На същият ден отидох до тях и говорихме. Не застана като мъж да каже истината а ми трепери насреща. Та защо мисля, че нещатата не са така както мисля аз. Поради простата причина, че тя постоянно е със мен. Излизаме, разхождаме се, смеем се и т. н. Тя именно това иска защото ако тя не ме обичаше нямаше да мислим за ваканция или примерно за напред. Тази вечер се изцепи и ми каза, че съм я задушавал със тези излизания. Да вярно работи 1ва смяна, но не я карам да работи.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6c350bbe2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Една жена тръгне ли си, няма връщане. Още повече ,ако има друг замесен. Пиши я бегала. Не си струва да се бориш за човек,който е дал на друг да го докосва.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker