Излизам с един, а в мислите ми е друг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121296)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Излизам с един, а в мислите ми е друг
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1195 пъти
Здравейте драги читатели на spodeli, към вас се обръща за съвет жена на 21 години, чийто любовен живот не е спирал в последно време да бъде пълна каша. Накратко, свързах се с млад мъж (макар че по поведение май си е все още момче) на 24 години и след като си писахме известно време онлайн, се видяхме. Аз бях извън страната и когато се върнах започнахме да излизаме и бях сигурна, че има много химия между нас и двамата много се харесвахме. Но после той изведнъж се дистанцира заради негови комплекси и несигурности. Въпреки че ни беше много забавно, беше трудно да се общува с него на сериозни теми. Накрая му казах директно, че не съм щастлива с обстоятелствата, че искам по-често да се виждаме, да сме интимни, да обсъждаме по-сериозни теми понякога и като цяло да се сближим, а той отговори, че единственото, което може да ми предложи е приятелство. Заболя ме, смятам, че притежавам нужните качества да си заслужавам усилията - визуално съм възможно най-добрата версия на себе си, от доста време, спортувам редовно, храня се здравословно, имам разнообразни интереси и високи амбиции. Никога не съм била с наднормено тегло и не съм имала проблеми с външния вид, но за първи път ми се случва да застана пред огледалото и да си кажа 'уау', а на обектът на копнежите ми май му е все тая, въпреки че неговите постижения далеч не надхвърлят моите (говоря като цяло) и все пак има качества, които да ме привличат.
Спряхме да си пишем от известно време и започнах да излизам с друг. Нямам много какво да кажа за него, защото не го познавам толкова добре, беше ми забавно и с него и се радвах да си пишем и да прекарваме време заедно, но в момента, когато ме целуна, единствената мисъл, която ми се въртеше в главата е как не е първия и се почувствах наистина зле. Дори наскоро пак му писах (на първия), въпреки че преди това в заетото си ежедневие, не усещах чак такава необходимост и се въздържах. Посъветваха ме да излизам с други като начин да се разсея и отдалеча от разочарованието, което преживях, но в случая сякаш има точно обратния ефект. Липсват ми целувките му, очите му, усмивките, смеха, шегите, а той твърди, че не е готов за връзка и очевидно не му е приятно да обсъждаме проблеми и да се стремим към подобрение. По-склонен е да си прекратим взаимоотношенията, отколкото да намерим разрешение. Благодаря предварително за съветите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: b33db43944
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човек, момчето не те иска, кое не разбираш? Не му тичай по гъза.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3b0df17f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пак ли ти? Нали вече ти писахме, че няма смисъл да се надяваш на връзка, щом той не иска? Толкова ли не можеш да го преглътнеш? Ти как би се чувствала на негово място? Проблем имаш с егото, не с него. Успех занапред!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 138865e995
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ще ти опростя картинката, защото явно за теб е много по-сложна, отколкото е всъщност.
Щастлива ли си със сегашния? Не. Искаш ли го? Не. Остави го тогава.
Хлътнала си по предния и още ти държи влага. Хората казват, че клин клинът избива, но не е точно така. Любовта се забравя с любов само и единствено в случай, че и това второто е наистина любов. Твоето второ не е любов. Няма да стане, не се мъчи. Изстрадай си първата история и тогава се оглеждай за нещо ново.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: a253dd40f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако наистина си толкова стойностна, колкото се описваш, щеше да си разбрала, че няма да ти се отвори парашута. Не досаждай на човека!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3790ed03db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами вземи си най-добрата версия на себе си си и се разкарай от момчето, че ще ти пусне ограничителна заповед! Не значи не! Компрендо?

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3790ed03db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   ...и спиш с трети?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 31b445ac34
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "не е готов за връзка и очевидно не му е приятно да обсъждаме проблеми и да се стремим към подобрение. По-склонен е да си прекратим взаимоотношенията, отколкото да намерим разрешение. " - Ти любов ли искаш или заедно да попълвате тегави данъчни декларации? Защото като поставиш въпроса за "обсъждане на проблеми" точно така се чувства човек. Колкото и да мислиш, че си "струваш" и аз да съм и аз ще постъпя като него - ще ти кажа, че не съм готов за връзка и няма да искам да се занимавам с проблеми и ще се дистанцирам така, че да нямаш никакви основания да ме товариш психологически. Разбери, че ако искаш някой в живота си, трябва да правиш живота му по-приятен и лесен, не да мислиш, че понеже изглеждаш добре можеш да товариш другия с проблеми и да сриваш качеството му на живот по-този начин и да го караш да се чувства зле и психологически обременен. Имаш амбиции, сравняваш постижения и подобни, искаш да решавате проблеми - не разбирам, ти сякаш търсиш някой с когото да се състезаваш а не да обичаш?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker