Струва ли си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Струва ли си?
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1486 пъти
Здравейте, може би това е поредната клиширана история на едно наивно момиче. На историята е следната. По стечение на обстоятелствата срещнах мъж, който е с 10 години по-възрастен от мен(30годишен)-невероятно чаровен. След запознанството ни по чисто случаен начин той ми писа. В началото дори не изглеждаше, че ми пише воден от някакви "интереси " извън професионалните. Но впоследствие започнаха флиртове, закачки, но никога не ме покани нито на среща, нито нищо.. И така след седмица случайно се видяхме и просто той пожела да поговорим насаме и изведнъж ме целуна.
Помислих си, че след тази целувка нещата ще се променят, но не.. Помоли ме за дискретност, никой да не разбира за това какво си пишем, че дори се познаваме толкова добре. Всичко ми стана съвсем ясно.... по-късно дойде и предложението за секс... обсипано с думи "Ти да не си мислиш че спя с всяка ", " Не спя с момичее без чувства ", "Страшно те харесвам ". Не знам как и защо, но някакси хлътнах.... от една страна знам, че тези думи са чисто и просто манипулиране с цел извличане на лична изгода.... но от друга страна наивното ми аз иска да повярва, че това е истина...
А най-смешното е че досега дори не съм спала с момче... защото винаги съм мислела, че първо трябва да се влюбя или поне да е сериозно... А сега се чувствам от една страна толково отвратена от мисълта да бъда с човек, който очевидно се интересува единствено от моментно удоволствие с мен, но от друга имам чувството, че съм страшно привързана към този човек и ме е страх да го пусна... въпреки че нищо не го задържа

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 63b67f615a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че сама си стигнала до правилния отговор. Разбираш, че той иска просто да те чука няколко пъти, след което да те остави. Ако искаш такъв да бъде първият ти път с мъж, давай. Изборът си е твой.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 383cdaafca
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си струва да си с този. Иска само да те използва. Сигурно си има приятелка, или е женен. Любовница ли искаш да си? Може да е страшно чаровен, но е кофти за теб.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 712b063167
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Моето мнение е да не му се връзваш, а да изчакаш този правилният човек, секса винаги ще дойде, но ако е с точния мъж е много по-хубав. Според мен спри контакт с този мъж тъй като той иска само секс и ти сама го каза, че го знаеш. Съжелявам, че го казвам но за мен той е просто простак щом не иска и да се разчува че си пишете и се знаете няма смисъл какво да се понижаваш. Желая ти късмет с правилният :)
В

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9166cce98e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Oх, милите и наивни момиченца, като теб, винаги се намира някой с 10-тина години по-голям да им завърти кратунката и да се вкарат в ебати филмите.
Реално не, не си струва по твоите стандарти. Защото човекът иска да думне и да бяга. А ти ще си много наранена от това.
Като гледам как моли за дискретност... сто про има нещо сериозно до себе си.


Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 885249d36a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако наистина страшно те харесваше нямаше да иска просто да те мине няколко пъти.

НО... моята първа сериозна връзка започна по подобен начин. Исках момичето само за секс, тя го знаеше и се съгласи. В последствие се развиха чувства и станахме сериозни гаджета и бяхме заедно почти 2 години. Обаче и двамата нямахме други хора наоколо и разликата във възрастта ни беше 3 години. Този твоят може да има гадже, може да има други момичета за секс и така нататък...

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5466a8174f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Звучиш все едно за първи път мъж ти обръща внимание. И за едното писане и вече си готова... Как си останала девствена до сега хич не знам.
Всеки знае, че лесното не е ценно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6354d46830
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Това, че моли за дискретност трябва да ти е сигнална лампа, която ако отминеш, ще съжаляваш много. Това не е сериозен и чист човек. Очаквам да пишеш какво се случва с вас двамата.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1790e8bafb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравейте, авторката е, та да допълня още малко информация, която може да не ви се струва важна, но той е турчин, А аз българка... и не това не е първият мъж, които ми обръща внимание, но досега всички мои "Увлечения"са завършвали с думите "не искам гадже, искам секс"... може би все си падам по такива... явно проблемът е в мен.
В момента въпросния господин се опитва да ме убеди че животът е кратък и не се знаело дали утре няма да умрем и затова уж трябвало да се отдадем на желанието, защото той много ме искам. Не смятам повече да си правя нервите с такива хора, които дори ги е срам да излязат на кафе с мен, защото се водят за алфа мъжкари, които не правят романтични неща.
Единствената покана, която получих беше да хотел... сещате се

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker