Как да се запознаем? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да се запознаем?
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1233 пъти
Здравейте! Момиче на 15 съм и наскоро започнах да изпитвам симпатии към едно момче, което е една година по-голямо от мен. Проблемът ми е, че той дори не знае, че съществувам. Имаме доста близки приятели, но не са достатъчно близки, за да ни запознаят. Въпросът ми е как да се запозная с него, освен баналното да му пиша или да го заговоря. Не искам да му пиша, защото съм леко срамежлива, а и той има голямо самочувствие, мисли се за голяма работа и знам, че няма да ми отговори. Та моля ви дайте ми съвет, защото много искам да се запознаем и да потръгнат нещата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: b519643328
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако му пишеш и ти отговори, значи на външен вид те е харесал и проявява интерес.Ако не ти отг-значи не и продължаваш напред.Като има толкова голямо самочувствие защо въобще се занимаваш, външния вид не е всичко? Аз преди заговарях така ама освен лапешки акъл на среща не получавах нищо друго. Иначе може на общо събиране да се запознаете, на нечиий рожден ден например, но трябва да ви поканят и двамата.
Когато станеш по-голяма е по-лесно-момчетата заговарят и имаш опции даже да избираш!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a8fec193a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти, аз съм авторката. Знам, че той не си заслужава, но дори и да искам да не мисля за него, няма как. Най-добрата ми приятелка се занимава с неговия най-добър приятел и то оттам тръгна всичко. Тя постоянно говори само за тях и аз почвам да го харесвам постепенно. Той е много общителен и винаги като минем покрай него, казва някакви неща и че приятелите му ни харесвали, но все ние двамата не сме си говорили. Като цяло няма как да знам дали ме е харесал, като не се познаваме и никога не сме си говорили.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 2ad8cb4824
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Авторке (ако историята ти е истинска, а не поредната творческа измислица в "Сподели"), ще ти кажа къде, според мен, грешиш в преценката си:

- Сама твърдиш, че този младеж не си заслужава, но въпреки всичко искаш да се запознаеш с него с цел задълбочаване на отношенията, които (според описанията ти) едва ли биха преминали етапа "минаване за една вечер през леглото му". Харесваш мъжка кифла - няма лошо, но си помисли за последствията и дали това да си поредната му бройка (ако те хареса поне за еднократно изчукване и да му въртиш свирки) ще допринесе нещо в живота ти.

- Пишеш, че имате "доста близки приятели" (изразила си се двусмислено и не става ясно дали са "доста на брой" или "доста близки"), но в същото време те не били достатъчно близки, за да ви запознаят. Ако едни приятели не могат да ви запознаят, значи въобще не са близки приятели, а просто някакви познати по общ интерес (разбирай - изпари ли се интересът, изчезват и познатите).

- Няма как предварително да знаеш дали ще ти отговори или не, ако му пишеш. По-скоро се сапоподценяваш; боготвориш го, без да има защо (макар да знаеш, че не си заслужава); и най-вече - имаш предварителен страх от възможно отхвърляне (основната причина повсеместно жените да чакат боязливо все мъжете да направят първата крачка, а след това и всичките други крачки). Възможностите са 50:50 - или е ти отговори, или не. Ако ти отговори, няма да е от изкуствена любезност, а защото най-малкото те счита за "материал за изчукване" или пък може и да прояви истински интерес към теб с цел по-дълго да си му в леглото. Нищо не се знае. Има и вероятност да се окаже свестен (скрита лимонка), макар че от описанието ти за него явно въобще не е свестен. Имай предвид, че мнозина от привидно големите тежкарчета на по 16 години прикриват огромни комплекси за малоценност и целевото привличане на внимание е начин да избягат от страховете си и да дават вид пред околните, че всичко им е наред и са непукисти.

- Внимателно започни да се замисляш ти каква си и каква искаш да бъдеш за в бъдеще, защото в момента проявяваш най-честата женска слабост - харесването на силно неподходящ мъж, от който почти сигурно ще си изпатиш и ако продължиш да се занимаваш с такива като него, когато пораснеш още малко, съвсем ще ти се разклати психиката и ще загубиш преценка за отношенията между мъжа и жената. Ако още на тези ранни години не се постараеш да подбираш мъжете в живота си според техните съкровени качества, а се поддаваш на хормони и търчиш подир мъжки кифли, най-вероятните изгледи за теб са: или ще си останеш стара мома с котки, или ще забременееш от един-двама такива и ще си самотна майка, която цял живот се лута измежду други мъже, които само я изчукват и зарязват. Имаш време да избереш пътя пред себе си и само твоите избори оттук-насетне ще предопределят съдбата ти!

Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a8fec193a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знам, че съм се изразила грешно, исках да кажа че имаме много общи приятели, но не са чак толкова близки, за да си излизат ей така и да ни запознаят. Иначе дори и да не си заслужава, просто исках да се запознаем и да видя как ще се развият нещата, може пък да е от положителната страна.
Авторката.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker