Как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя?
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1420 пъти
Здравейте, искам да помоля за съвет!
Хомосексуалист съм, на 20 години и не мога да преодолея страха си и притеснението да призная тази истина пред най-близките хора в живота ми. Подозирам, че майка ми има някакви съмнения, но никога не е ставало на въпрос. Смятам, че ако си призная ще сгреша, но ако не го направя пак ще сгреша.
Как да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 83f5a0f3b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо трябва да споделяш. Аз също съм хомосексуална и не съм го споделила с родителите ми, защото смятам, че не е нужно да ми се бъркат в живота и да се притесняват отсега. Когато си готов, ще го усетиш. Няма нищо по- хубаво от това да живееш - бест оф боут уърлдс. Намери си компания в тия среди, излизай, забавлявай се. Даже и тръпката е по- голяма. А до близките ти приятели. Според мен им кажи. Ско са ти истински приятели няма да им пука. Моите бяха много окей. Казаха ми само " не зме предполагали, ама сега си имаме колоритна групичка, всеки е различен с нещо отличаващо го". Аз се усмихнах и нищо не се промени. Когато си си ти, не би трябвало да ти тежи чак толкова кой знае и кой не знае. Може би притесненията са ти, че като никой не знае, няма как да си намериш приятел, няма как да излизаш с такива хора. Напротив има форуми, барове.. дерзай

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 33c19058ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз много бих искал нашите да знаят, но ги познавам - никога не биха приели нещо такова. Решил съм, че ако ще го правя, ще е едва когато имам стабилен човек в живота си и съм материално и финансово независим от тях.
Ти познаваш най-добре близките ти хора и ти най-добре можеш да прецениш дали и как биха го приели. Ако си сигурен, че не биха го приели, съветът ми е първо да си независим от тях и чак тогава, ако прецениш да им признаеш, защото в стремежа си да бъдат добри родители могат да ти навредят повече.
Ако не си сигурен можеш да подхванеш темата за хомосексуалността, за да разбереш какви са им нагласите, без да конкретизираш себе си. Аз например имам позната на моите години, която напоследък започна да качва снимки с приятелката си. Показах я на нашите. Реакцията на баща ми беше: "ако смятате да правите подобни неща, нека е далеч от погледа ми". От там ми стана ясно каква му е нагласата със сигурност.
Подкрепям между другото и коментар 1 и имам питане, къде мога да си намеря приятели в тези среди, които да са позитивно настроени, просто имам нужда от такива хора в живота си. :)

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 33c19058ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много хора се чудят и се правят на недоразбрали защо имало прайд шествия, никой не пречил на ЛГБТ хората да са каквито са.
Това е една от многото истории, които показват, че в България шествия като прайда са жизнено важни и необходими. За никой хетеро човек не е проблем да говори за сексуалността си и да демонстрира любовта си вкъщи или на публично място. За ЛГБТ хората, уви, това е проблем, който силно се надявам с времето да бъде разрешен.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b025aa9134
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не се срамувай от себе си! Бъди такъв, какъвто си! Няма нищо по-лошо от това! Освободи се и живей живота си, защото втори няма да имаш!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9e8863bc48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И как прайда ще помогне на автора да си реши проблема с родителите? Май се опитваш с чужда питка помен да правиш?

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: adbe4f180d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   4, бъркаш ги двата щата. Шествията нямат нищо общо с правата. Иначе съм съласен, че много хомосексуалисти се страхуват да не станат жертви на насилие, което не е нормално, но чак шествия, нито има нужда, нито ще помогнат с нещо, дори напротив - само ще настроят обществото още повече. Никой хетеро не прави паради. И като цяло съм против мляскането на обществени места, защото е най-малкото невъзпитано без значение ориентацията. В някои държави дори е незаконно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 33c19058ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Към 6 и 8
Питката няма съмнение - обща е.
Колкото до правата - една от основните цели на прайда е промяна в законодателството с цел равни права, как ще няма общо? Хетеро паради няма, защото хетеро хората няма за какво да се борят - техните права не са нарушавани. Иначе казано всеки ден пред очите ни се случват хетеро паради. :)
И понеже стана дума за другите държави - да, в някои държави "мляскането" е незаконно на публично място, в други на жените не им разрешено да излизат по бански на плажа и могат да показват само очите си на публично място. Според мен обаче е по-добре да насочим вниманието си към напредналите държави, за да можем да се развиваме по някакъв начин.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker