Сега накъде - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сега накъде
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 870 пъти
Здравейте,
Преди няколко месеца се разделих с приятеля си, а бяхме заедно 2 години.
Накратко за мен: Никога не съм обичала, той беше първата ми любов, мисля че беше и голямата, ако има такова нещо изобщо. За 25 години съм се влюбвала 2 пъти, тоест, трудно започвам да изпитвам чувства, а чувствата към него прерастнаха и в обич. Връзки съм имала 2, като първата преди него не беше любов, а прибързване, но прерастна в хубаво приятелство. Затова и не влизам във връзки. Не мога да си представя да давам шанс и надежда на нещо, ако не ме е грабнало. Любов насила не става, поне не при мен. Сега съм по- изгубена отвсякога. Животът ми не е спрял. Работя, развивам се, издигнах се дори в работата, защото си го поставих за цел. Но колкото крачки правя напред, тройно по- големи правя назад. Имам чувството, че ако един път тръгна, няма да има връщане назад, а аз искам миналото ми да стане настояще. Ако някога сте забелязвали как малко дете тръгва тичешком нанякъде, спира, обръща се и тръгва назад към майка си, хваща я за ръка, и я дърпа към въпросното място. Така се чувствам аз с миналото си. Водя си го навсякъде. Не живея никога в момента. Постоянно съм разсеяна. Правя някакви механични действия, които после не си спомням, че съм правила, защото в главата ми се върти само някаква фантазия. Обожавам да пътувам, а сега не ми се ходи никъде. Имам чувството, че ако отида на дадено място, ще съм отишла с друг, било то приятелка и местата, които можем да обиколим като се "съберем с бившия" стават с едно по- малко. Твърдо вярвам в сродните души и съм склонна да вярвам, че той беше сродната ми душа. Ние просто се допълвахме във всяко едно отношение и не е защото съм била влюбена, пеперудките отдавна спряха, но чувството за слятост остана.
Някой преживявал ли е подобно нещо, защото търся дори малка надежда, че това се преодолява. Че утре ще се събудя и няма да имам празнота. Не ме разбирайте погрешно, животът ми е хубав, щастлива съм, но съм празна, обезсмислена. Вече дори не плача, не тъжа, но сякаш част от мен липсва и съм изгубена.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 0f812517eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз така разсъждавах до скоро. После започнах да обличам дрехите, които пазех като най-хубави да ме вижда той с тях. Започнах да ходя с други хора на местата, на които съм искала да отида и да си готвя и правя нещата, които пазех като идеи да са с него. Спрях да живея на изчакване. Каквото и да е причината за една раздяла я има и възможността никога повече да не се съберете, но това не е повод да спреш да се усмихваш или да си щастлива понякога, колкото и да ти липсва. Другото е просто загубено време и пропуснати възможности. Знам какво е да искаш някого с цялото си сърце, но осъзнавам и че той може никога да не дойде. Не искам да съм затворник на някаква романтична мечта, която може и да не се сбъдне. Мъчително е. И ти не мъчи себе си. Заслужаваш щастие дори когато си сама, дори и без него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker