Сестра или любима - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сестра или любима
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1216 пъти
Бих искала да споделя нещо, което не ми дава мира и разбира се да чуя вашето мнение. Да кажа първо малко за мен. Жена съм на 38години и живея с един мъж без брак. И двамата имаме по едно дете от предишни връзки. Моето е на 14 и е при нас, а неговото на 19 и вече не е при нас. Живее отделно с приятелка. От 4 години сме заедно и се разбираме много, говорим свободно на всякакви теми. Това, което ми тежи е нещо, което разбрах наскоро. Разказа ми за едно момиче, към което много години е имал желание да бъде с него. Тя е сестра на най-добрия му приятел. Тъй като е бил женен и заради брат и не е посмял да направи нещо. Разликата в годините не е малка. Затова се е примирил да бъдат само приятели. След като се е развел и преди да се запознаем е спал с нея, по неговите думи тя е била инициатора и той се е възползвал. Откакто се познаваме ми я представи като приятелка и често общуваме с тях. Чак сега ми призна всичко друго винаги казваше, че я чувства като сестра. Това от което повече ме заболя, е че ми каза че никога няма да прекрати тази връзка дори и да не ми харесва. Въпреки че аз не съм казала такова нещо. Смятам че той още има чувства към нея. Казва, че никога няма да ми изневери, независимо, че пак може да бъде с нея, ако иска. Чула съм и коментар от негова страна, че ако си бил с някой един път няма как да не искаш пак.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 50878d7a45
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Предолагам щом ти е споделил за нея, че едва ли ти е изневерявал с нея, но все пак имай едно на ум. Аз бих дала ултиматум, приятелски отношения не съществуват за мен където е имало страст. Според мен не би бил с нея открито заради приятеля си.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d688ec1ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Само мога да ви пожелая здраве и живот и здрав семеен живот. Щом е бил искрен с теб, имай му доверие.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c22e7b5267
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ти му слугуваш ежедневно, той си мисли за нея. И не може да я изкара от живота си. Като сте заедно компанията, за какво мисли и какво си представя, според теб? Ако те обича, ще те уважава и няма да иска приятелството на другата, щом ти е неприятно. Като му е толкова незабравима, да си стои с нея. Не може да се вярва на думи, разкарай го. Постави въпроса директно- или ти, или тя. Никой не е незаменим.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 93bd771099
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Стига бе, хора... Не слушай номер 3.

Това момиче е доста по-малко от него, сестра на негов добър приятел... Труднодостъпно, сладко изкушение - толкоз. Мъжете, а и жените, харесват да преследват, до време, тръпка да има, но... знам ли, спокойствието е за предпочитане. Против изневерите съм, но съм и против ултиматумите, с тях - отблъскваме хората и показваме егоизъм, нарцисизъм, несигурност, жестокост... все качества, с чиито притежател - никой не би искал да си има работа.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c88f93a4b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм авторката бих искала да кажа и нещо друго. Наскоро говорих с него и по един друг въпрос. През тези години никога не чух Обичам те от него. Отговора му не ми хареса, но явно беше искрен. Каза ми харесвам те, уважавам те и се разбираме добре. На него това му било достатъчно и любов не съществува. Не вярва, но знам, че го е казвал на друг.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker