Любовта между различните - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовта между различните
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 943 пъти
Здравей!
Благодаря ти, че се спря на моята кратка история.
Не съм сигурен какво точно искам да постигна с нея, може би просто искам да си "сверя часовника" и да проверя дали грешката не е в мен. Ако не броим това, че съм гей за грешката в случая, проблемът ми е с обвързването.
Тъй като за тези като мен, в повечето случаи нещата се случват "зад кулисите" и далеч от обществения взор, един от малкото налични начини за запознаване със себеподобни са онлайн приложенията и сайтовете за запознанства/чат/секс. Лесна работа, също като всички останали такива - снимка, малко чат, среща и после евентуално нещо повече. Моят опит обаче се разминава с тази идеализирана формула, поне в 80-90% от случаите.
Харесате се с някои, пишете си и изведнъж - всичко просто спира. Без видима причина за това. Срещите като цяло също са рядкост и повечето пъти, поне единият от двамата е просто за едното чукане. В което да кажем, че няма нещо лошо, всички хора правят секс, но нима с това започва каквото и да било по-трайно между двама души? Дори хора, които открито твърдят, че търсят нещо трайно, просто приятели и определено не са с цел секс, се оказва, че често пъти си го просят в прав текст, в първите редове на разговора... Искам да питам тези от вас с опит с такива приложения - било то хетеро- или хомосексуални - вашият опит какъв е? От толкова много време се занимавам с такива апове, водя едни и същи, неводещи никъде разговори, влагам усилия и надежди (не съм отчаян до такава степен, че да предлагам брак на всеки суаипнъл надясно; по-скоро имам предвид надежди за нещо повече от 10-минутен чат), а накрая - едно голямо нищо.
Може би аз бъркам някъде? Една част от моите приятели, които са като мен, дори и най-тежките характери, успяха да се обвържат и изглежда накрая ще си остана само аз flying solo.
Това е другото тъпо - много от "прятелите" ти веднага щом си хванат гадже, забравят за всичко и всички други. Но това е друга тема.
Имал съм гаджета до сега, за последно когато бях на 22. Сега съм на 25.
Понякога това ме побърква и дори депресира, защото времето си минава.
Ще съм благодарен на всеки, който сподели своя опит и наблюдения по въпроса.
Х.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3af47e24f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбирам те напълно. Както каза ти-отметваш наляво, снимки, уж хубав, понякога задълбочен чат. След това или се стига до предложение за секс, или никога повече не си пишете. Търсят сериозна връзка, а интереса за по-истинско общуване е нулев. Аз също познавам хора, обвързали се от такива приложения, но може би е чист късмет. И ако някой евентуално каже, че интеренет е само за това-убиване на време или за секс, не. Опитах да се запознавам с хората и очи в очи-разменяте телефонен номер или нещо за контакт и пак последва същото. Разговор или чат, и после отново нищо. Вече оставам с впечатлението, че хората не знаят какво искат, нито знаят какво трябва да дадат в името на някакви нормални, не казвам хубави, а нормални взаимоотношения. Аз съм човек, който изглежда добре и може да води всякакви теми на разговор, забавен.. Повечето хора могат да дадат същите неща в първоначален етап, но то до по-нататъчен дори не се стига. С напредването на годините ще ставаме все по-самотни и затворени, това в моят извод. А съвет-наосъина нямам, аз съм в същото положение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker