Позволих си да се влюбя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Позволих си да се влюбя
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1355 пъти
Здравейте,
чувствам се като най-голямата глупачка на света. На 24 години съм и последните няколко години нямах почти никакви връзки. След последното разочарование от една несподелена любов си бях забранила да изпитам каквито и да било чувства към някой и не знам как, но се получи. Не изпитвах нищо.. Никой не ме привличаше дори. Държах се гадно с всеки, който се опитва да се докосне до мен и отблъсквах всички хора. Началото на годината се пови едно момче, което ми привлече вниманието и след месец, два опити за някаква връзка беше както всеки друг път-просто не се получаваше и взаимно спряхме да се търсим и точно в този момент се появи той.. Естествено защо не на мен-мъж с приятелка от много години и дете на няколко месеца. В началото не очаквах дори, че ще позволя нещо да се случи, но позволих... От самото начало изпитвах странни чувства, каквито до сега не бях. И с течение на времето нещата се задълбочиха, започнахме да прекарваме колкото е възможно повече време заедно и докато се усетя бях толкова влюбена, че всяка минута, когато съм сама вкъщи плача.. защото съм втората жена, защото този мъж си има семейството, защото съм глупава.... никоя жена не заслужава да страда така. И вече мина около половин година и всяка вечер докато плача си казвам край, утре всичко приключва, но не става така... Никога не съм вярвала, че ще имам нужда от някой човек и то толкова много.. Не търся решение на проблема ми. Знам, че ако сама не си помогна, никой друг няма да може, но просто така да ми олекне да чуя и други истории. Ако има някой, който се е спасил от такава съдба нека драсне някой друг ред..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: cdef2874b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не съм се спасявала от такава съдба, но ще драсна няколко реда. Мнението ми е, че не ние решаваме в кой да се влюбим ... Мисля, че просто трябва да оставиш този мъж, защото все пак си има жена и деца и ако ти станеш причината за разклащането на спокойствието в семейството ще се чувстваш гадно дълго време. Остави го, докато все още не е късно.
Знам, че ще страдаш и ще ти е много тъжно, но по-добре това, отколкото да разрушиш нечие семейство. Въпреки, че в този случай и мъжа има голяма вина. В морето има много риба, не се притеснявай. Успех! :)

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d752dec1a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила авторке прекрасно знам какво ти е , знам какво е чуството когато той си тръгне от теб за да се прибере при семейството си . Съвет от мен забрави го иначе още много ще страдаш .

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f04535c83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Случи ми се нещо подобно. По тоя път има само болка и никакъв щастлив край. Ти ще си свидетел, докато той изживява с друга всичко това, което ти искаш с него. И накрая ще си сама с болезнените спомени и мисли, и пропиляното в мъка време.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 2173dabfb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вярно си много глупава!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 9254d281a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Поредната от безкрайния сериал на влюбените душички, услужливо осигуряващи безплатен секс за разнообразие на затънали в скуката и рутината на семейния живот ганьовци. Ами като нямаш воля и самоуважение да се оттеглиш, плачи си, бе жено, страдай си! Има една стара руска пиеса "От ума си тегли".

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 53836ce8b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Моля ти се, откажи се от този човек, все пак има семейство! Дори не си го и помисляй да се наместваш в семейството им! Била съм в положение баща ми да има любовница, докато са заедно с майка и е много гадно. Ако имаш поне малко съвест, откажи се и не бъди причина за нещастието на едно дете и не разваляй едно семейство.
Аман от хора като теб!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 231a57f7b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си абсолютна глупачка с ограничено мислене.
Защо не на теб? Защото си пълна шматка и дребна мекушава душичка. За тебе остава цял живот да отдушник и кошче за душевни отпадъци, щом дръзваш да рушиш чуждия живот. Престанете с тези чувства и смешни оправдания. Нима не знаела, че има жена и дете а? Не си длъжна на никой разбира се. Тоя ще е голям играч и ще ви разкажи играта на всички шматки. Ти си поредната еднодневка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker