Как отмъстих на любовницата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как отмъстих на любовницата
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 3563 пъти
Пиша, провокирана от многото истории, които съм прочела тук-повечето за изневери. Няма да навлизам в подробности за това, което се случи в моето семейство защото е нещо обикновено и често срещано-връзка на работното място-мъжът ми и негова колежка. Претендирам, че съм широко скроен човек, знам че безгрешни хора няма, но повярвайте-адски ме болеше. Не и се сърдя толкова че се е увлякла и влюбила-най-болезнено за мен беше, че тя се правеше на моя приятелка. Не излизаше от къщи, пиехме си питиетата до среднощ, говорехме си. Споделях си с нея проблемите, плакала съм и на рамото защото на всеки е ясно-има ли намесен трети човек как вървят нещата. Тя ме "утешаваше". Тия неща ще ги пропусна, още е много болезнено за мен. Както казват хората-под открито небе скрити тайни няма. Разбира се, последна, но научих. Само който е минал през това знае как боли. Много време ходех като халосана с чук по главата. Пишман любовника-мъжът ми, се гърчеше като мекотело, обясняваше ми как тази"пачавра"никога нищо не е означавала за него, колко много обича мен и децата ни. Всеки мъж, заловен в изневяра знае за какво става дума и какво се говори в такива случаи. -Много мислих как да постъпя. Развода е най-лесното решение-бия му шута и дотам. Нямаше обаче да и доставя това удоволствие. Казах на мъжът ми, че оставам с него само ако ми разкаже всичко за тях. Всяка гнусна подробност ме уцелваше право в сърцето, но стоически изслушах всичко. Повиках я да си поговорим и и разказах всичко, което ми е казал той, заедно с квалификациите по неин адрес. Бях максимално коректна-нищо не преиначих или допълних към това, което бях чула. Но и това беше предостатъчно за да я приземи от облаците. Осъзна, че е била просто употребена и захвърлена. Знам, че ще бъда оплюта от изневеряващи жени, готова съм за всякакви коментари-най-вече негативни. Но и аз споделих моята болка и наистина ми е любопитно какво мислят хората.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 952a19a1dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   След няколко месеца и само ако си сигурна, че мъжът ти е прекъснал контакт с нея и е разбрала, че си е и винаги ще остане курва за забавление, изритай и него. Нека падне от два стола на земята. А ако иска тя да си го прибира. Тя любовниците се задоволяват с угризки и нямат никакво уважение към себе си. Предполагам, че е излишно да ти казвам да прекъснеш контакт с нея..

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 18fd5a7a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Личното ми мнение е, че в подобни ситуации се отмъщава на съпруга/та. To e малко като баницата и лудия.

Защо? Ами любовника/цата може да е жертва в случая и въобще да не знае в какво всъщност се забърква. Кой знае мъжа ти какви ѝ ги говорил, че едва ли не е въпрос на време да се разведете, че не му пускаш, че си вещица, знаеш ги дежурните оправдания. А дори и тя да го прави информирано, пак не тя е за ебане, защото тя на теб нищо не ти е обещавала и нищо не ти дължи. Виж, мъжа и има право да я насмете, ама на теб с какво ти е длъжна да ти е вярна? Ако мъжа ти е решил да изневерява дали ще е с нея или с друга, той ще го направи. Не я оправдавам, но тя си е направила своя избор, колкото и гнусен да е, но въпроса е, че на теб не ти дължи нищо, че да и отмъщаваш на нея. А и съм убеден, че мъжа ти така е извъртял нещата, че тя може и да има съвсем друга представа за нещата и дори да не чувства, че прави нещо нередно.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b6eea90f45
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   И сега тук, като тръгнат едни хубостници да ни обясняват как темата е измислена и в живота такива неща не се случват по този начин, идва ми да се смея. Не им обръщай внимание.
Иначе добре си постъпила само, че не знам как можеш това мекотело - мъжът ти да го търпиш още. Моят го изхвърлих от съзнанието си и живота си. Да върви на майната си и да си чука курвите. Ако си смела и го зарежеш само ще спечелиш. Ако знаеш сега с какъв пич съм, нищо че имам две деца, краката ти ще омекнат.
Успех

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: fab0fb1451
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напълно подкрепям номер 2. "Отмъстила" си на любовницата... С какво? Като си й казала какво бил наговорил за нея пред теб? А дали някой някога ще ти каже истината за това какво е говорил за теб пред нея?

С това решение си наказала единствено себе си да живееш с човек, който те е мамил. Със сигурност за да я вкара в тази роля е представил теб като злобна и неприятна жена, която търпи само заради децата. Всички мъже в такава позиция са абсолютно еднакви - дрънкат и пред едната, и пред другата това, което жената очаква да чуе, и си получават желаното. Дано си събереш акъла и си продължиш живота без този мъж.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f62a0ce7fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Съгласна съм с коментар 1. В твоя случай любовницата ти е била приятелка и изобщо не мога да я оправдая, докато, ако беше незпозната, 95% от вината щеше да е на мъжа ти, защото той ти се е клел във вярност, не тя. Та тук вината е споделена, да не говорим, че сама си забелязала колко жалък е бил, след като си го разкрила. Не е имал топките да си признае като зрял човек, а е почнал да обижда нея, сякаш го е заставаила на сила. В такива ситуации гневът се насочва основно към жената, а мъжът остава някак на заден план. Не мога да разбера защо... хващат се двете госпожи за косите сякаш господинът е невинен. Сигурно идва от схващането, че на мъжа работата му е да топи чушката възможно най-много и някак си затваряме очите. Нека си мисли, че е вързал гащите и когато най-малко очаква - довиждане! Не е по-различен от "приятелката" ти, не виждам защо се ползва с правото да си запази семейството.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 404baf570d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Виж сега, просто е нямало смисъл да водиш този разговор с любовницата. Разбирам те, отдала си се на емоции, но си си изгубила времето.
Преди мъжът ти да ти наговори една камара обиди по адрес на любовницата, онази жена е чула разни квалификации за теб от него. Със сигурност той ѝ е казал нещо от порядъка, че не е щастлив с теб, че няма страст в леглото и сте едни добри съквартиранти, но толкова. Аз не съм била любовница, но познавам такива лично и съм чела теми тук. Обикновено любовниците са потърпевши и лъгани многократно. Ти си се срещнала с нея и си ѝ казала това, което мъжът ти е наговорил. До тук добре, но той после ще говори с нея. Ще ѝ каже, че те е излъгал, че го е направил, защото вие сте семейство и той иска да е около децата си. Все нещо такова ще му дойде на ум. Няма много сценарии, това е варианта той да балансира на два стола.
Ако не тази жена му е любовница, то ще е друга. Не конкретно тя е виновна, а неверника в леглото ти. Ти си помогнала сърцето ѝ да се разбие, ако тя изобщо е имала чувства, но това я спасява от загуба на време с мъж, който никога няма да е неин. Жалкото е, че цената е ти да живееш с този мъж, който вече не е твой.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 320898e906
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Доста едностранчиво ми се струва представеното. Не виждам никъде дори и опит да се постави въпросът"Защо?" се е стигнало дотам.
Ти създаде ли уютът в къщи, че той да се прибира с по-голямо удоволствие у дома, отколкото да пие бира с приятели?
Посрещна ли го един единствен път само по парфюм?
Колко пъти му каза, че го обичаш и се чустваш добре до него илив прегръдките му?
И още, и още...
А най ни е лесно: шут отзад, отмъстила...
Да погледнем в огледалото....

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b1a6438fb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Отмъстила си....ама друг път. Пак ще си я хване, а може и нова и по- млада. Като поотрасне малко детето ще ти набие шута на теб. Така де получава, когато жените се залепят за издръжка до мъжа си. Явно човека не те желае вече, а ти му се лепваш като удавник за сламка. Жалка си...

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 53913a63aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Вие, писалите по-горе, май не четете историята или четете много избирателно.

Подлото не е, че е спала с женен мъж. Подлото е, че се е преструвала на приятелка на съпругата на този мъж. Цитирам авторката:

"Споделях си с нея проблемите, плакала съм и на рамото защото на всеки е ясно-има ли намесен трети човек как вървят нещата. Тя ме "утешаваше"

Това е да спиш с мъжа на приятелката си и да я гледаш в очите и утешаваш, когато тя ти се доверява, че мъжът й изневерява с друга. Това е наистина подло!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 813278ebae
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пише отново авторката.Историята не е измислена,аз съм реална средностатистическа жена и всяка дума която съм написала е истина.Първо ще отговоря на №2 и №4-когато говорихме и се изяснявахме с нея,първото което каза тя беше"Усещах,че така ще приключат нещата,той никога не каза и половин дума срещу теб"И аз съм сигурна в това ама не защото съм перфектна-не съм,разбира се,просто той е такъв човек-каквото и да се случва в къщи не се изнася навън-родителите му бяха такива.Сигурно никак не ви се вярва но той не би изрекъл такива думи никога,ама никога срещу мен-че съм вещица,че е с мен заради децата и т.н.Не се сърдя на коментарите ви,просто обяснявам.А ако използвам думата"отмъстих"-то е за това,че я имах за приятелка,обичах децата и,споделях с нея.Ако беше се случило с някоя изтормозена в семейството си жена,която просто си открадва хубави мигове,но не се меси в моето семейство по съвсем различен начин щях да се отнеса с нея.Да,прави сте-имам право най-вече на него да държа сметка-каквото се е случвало се е случвало с неговото мълчаливо съгласие.Някъде да прочетохте дума с която го защитавам?Той си плати,а и още дълго има да плаща.Но от всичко,което научих-а тя и не го отрече-и нейната вина никак,ама никак не е малка.Номера 1 и 3-благодаря ви за подкрепата.

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 51a67c5a36
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Авторке, имаш добро сърце щом си простила изневяра. Заради децата ли го направи, или заради мъжа си? Те ли са причината да останеш с него?

1017

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: fd242fa354
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Отмъстила си на едната курва -ок, сега изритай от къщи другата- по-гадната. Добре е да беше записала разказа на мъжа си и да го пуснеш на нейния съпруг. И той има право да реши иска ли пачаврата в дома си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3187634074
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Авторке, прави са по-горе писалите. В случая курвата е мъжът ти, а не онази жена.Как стоиш още с него, бе жена??? Как го посрещаш, как си лягаш до него??? На момента шута отзад и толкова. Моят бивш например директно си каза "ако не съм с тази, ще си намеря друга любовница",обаче не се изнася, стои си вкъщи,представяш ли си каква наглост!!! Изгоних го и после се разведохме.За какво ти е такова чудо вкъщи, помисли си.Не се живее така.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ba24d19066
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Събери всичките парцали на мъжа си в един куфар и му ги остави пред входната врата. Нека си иде да спи при парантията. Имай повече уважение към себе си, авторке.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: becad1f51b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Защо не го хванахте за тройка ... И тъкмо да се зарадва и избягайте ...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f06a0fa6e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Изглеждаш интелигентна жена, да падащ на такова ниво не мисля, че ти отива. Аз не бих се замислил за шут в гъза на мъжа ти.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ec2c610ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Авторке:олекна ли ти след като отмъсти на любовницата? -интересно ми е? Предполагам, че мъжът ти се е отървал с малък скандал, един разговор в който сама каза е обиждал любовницата си и няколко дни мръщене от твоя страна.
Предполагам също, че си наясно че това едва ли е първата изневяра от негова страна, просто си имала късмет да го хванеш. Бъди наясно също, че няма да е последната, сега ще ти прави мили очи известно време и пак старата песен на нов глас с нова любовница, разликата ще е в това, че ще бъде много по предпазлив и внимателен, няма да й позволява да има допир до теб и да ти се прави на приятелка.
Знам това, понеже имам позната, която често хваща мъжа си в изневяра. Питам я защо още е с него отговаря, че тя е дете на разведени родители и не иска и нейните две момичета да растат като такива, щяла да направи всичко по силите си да запази семейството си. До тук добре ама не осъзнава, че това не зависи от нея, не осъзнава че мъжът й ще си намери някоя обиграна и ще му завърти главата така, че ще забрави и нея и децата. Не я разбирам, аз не бих търпяла такова отношение.
Пиша това, за да е наясно Авторка, че ако мъжът й никога не я е обиждал и и не би изрекъл лоши думи за нея, то никога никоя жена не би си помислила да се доближи до него камоли да му стане любовница. Никоя жена не идва при дадения мъж и не казва"виж сега, много си щастлив с жена ти много е добра, но хайде да ти стана любовница". Не стават така тези работи.
Видиш ли ти Авторке много те обича, много те уважава, не е с теб само заради децата, но така между другото вдига краката на други. Нали за да му пусне, другата трябва да я спечели някък, първо събужда съжаления с ролята си на изтормозен съпруг, после действа, хванат ли го малко крокодилски сълзи, сякаш някой с нож на гърлото го е карал да изневерява. Много страда и съжалява човека ама до следващия път. Авторке, дано твоят да си е взел поука и да не кривне пак от правия път, пожелавам ти го от сърце!
Ж32г

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 65491ccab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Авторке, след коментара ти историята ти почва да звучи все по-съмнително. Първо, кой мъж ще разкаже всичко дето се е случвало, като знае, че само ще го закъса повече, освен ако не е за да те манипулира? После пък любовницата също седнала на раздумка, пък и изслушала всички хули срещу себе си, пък и признала колко си добра и колко той едва ли не те е защитавал през цялото време, докато онождал нейната градинка. А ти стоиш тука и обясняваш спокойно и за него и за нея, въпреки че ако беше толкова спокойна, едва ли щеше да си на зор да си го връщаш. Някой много лъже тука, дали мъжа плюе любовницата, за да излезе чист, дали тя ти маже очите, за да прикрива него или от вина, защото иначе коя любовница няма да ти наговори тон гадории в такава ситуация, дори и да си ги измисли? Или ти лъжеш, себе си може би, въпреки че инстинктът ми говори, че лъжеш нас. Прекалено чиста и спретната е тая история за нещо толкова грозно и изпълнено с вина и наранени чувства като изневярата. Изневярата е кофти нещо, с много последствия и много наранени, ама аман от "получителни" историйки.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: df19b8ae72
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Не разбрах как си отмъстила. Като си й казала, че знаеш? Това отмъщение ли е? А и мъжът ти ти е разказал нещата, като я е представил в максимално лоша светлина, за да ти хареса това което ще чуеш. Истината е, че е спал с нея, защото му е харесвало. А ти с това "отмъщение" си наранила най-много себе си.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 5dd0c56e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Не бих постъпила като теб. Във всяка ситуация хората трябва да запазват добрия тон. Аз бях в ролята на любовница преди мъжът ми да се разведе. Когато жена му научи, въпреки че тя самата имаше любовник и бракът им от години беше формален, настана истински ужас. Случвало се е да хвърля след мен пиратки по улицата, веднъж ме замери с камък, крещеше, правеше грозни сцени, нощем влизаше в двора и скубеше цветята - ад някакъв. Тази нейна истерия постигна точно обратния ефект - двамата със съпруга ми от любовници станахме приятели, защото имахме срещу себе си общ противник. Той окончателно се изнесе като и остави и къщата, и всичко.
Днес, години по-късно, с нея поддържаме напълно нормални отношения, отбива се у нас, ако има някакъв проблем, пием си кафето заедно, разменяме си рецепти и т.н. И поне три пъти ми се е извинила за поведението си тогава. Казва: не обичах мъжа си, не го исках у дома, самата аз имах връзка настрани и нямам обяснение защо се държах като идиот, още повече като виждам сега колко сговорчив човек си.
Това, което ти правиш, авторке, е опит да създадеш интрига между съпруга ти и любовницата му, която е доста плоска. На нейно място аз не бих ти повярвала, а че господинът лъже, е сто процента. Естествено, че ще я нарече "пачавра" за да ти замаже очите. Резултатът ще е, че сега ще тръгнат да изясняват отношенията помежду си, което може да има непредвидими последствия. Ако на всяка цена си го искаш този плазмодий, тактиката трябва да е друга: стой над нещата. Просто не се занимавай повече с тази история, не отваряй и дума за нея. Ако бившата съпруга на мъжа ми беше подходила по-дипломатично, беше показала, че държи на семейството си, ние със сигурност щяхме да се разделим, за да не я нараняваме. Но тя изрови томахавката и обяви война и съответно ние се сплотихме, за да се отбраняваме.

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 81c0f45f70
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Жена с достойнство и самоуважение никога не бе искала да й се разказват подробности от любовната връзка на съпруга й. Има нещо невярно в тази история. Не знам дали си отмъстила на любовницата, авторке, но ти самата си паднала много ниско. Но не го разбираш, а дори се хвалиш с падението си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ba9bd3c85a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Сега още си афектирана и гневът ти е насочен основно към нея, но когато се успокоиш...Ти си и казала всичко, което ти е казал той заедно с квалификациите. Тя е наранена, но ще го забрави, ще си намери друг. Ти обаче си омъжена за него и имаш деца от него. Не ми казвай, че докато той ти е говорил тези неща в главата ти не е изплувала мисълта: "Господи, и аз съм омъжена за този!". За мен подобни черти в един мъж, за които има ясни сигнали много по-рано са повод изобщо да не се стига до задълбочени отношения или брак, а не за развод. Значи той не просто е преспал веднъж на пияна глава с нея, имали са връзка и като е опрял ножа до кокъла, като го разкрила жена му и почва веднага да проглежда, че и да обижда. Не харесвам такива мъже. Можел е да ти каже истината. Какво не му е стигнало, че да прибегне до това или какво го е прихванало(понякога мъжете изневеряват не защото не им стига нещо в брака, а в живота им, техните си там мъжки комплекси страхове и т.н.). Можел е да спре до там, че не е значела нещо и е било глупост от негова страна. Много, ама много са ми смешни мъже, които стават пу*ьовци като ги спипат. Аз като видя индикации, че един мъж е такава мишка и губя и сексуалния си заряд към него и не искам и да ме прегръща, да ме докосва, губя интерес към думите му. Почти винаги за постоянно. Жалко е, ама адски жалко! Не знам какъв съвет да ти дам, но историята ти е тъжна, много. След като си женена за толкова жалък мъж ти все пак си демонстрирала, макар и заобиколно, че браниш територията си пред любовницата. Тъжно е че обичаш толкова жалък мъж.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ec2c610ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Не си й отмъстила ти, отмъстил й е мъжът ти, като е бил интимен с нея а после я е обиждал от това по-долно няма. Не можеш да си сигурна, че е разказал цялата истина със сигурност ти е спестил най-важното а именно, че е изпитвал нещо към нея, било то и временно сексуално влечение.
Не оправдам любовницата, не стига че е подло да спи с мъжа ти, че и на приятелка да ти се прави и двамата са един дол дренки според мен.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 813278ebae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   От авторката-Когато написах историята си тук бях наясно, че ще има всякакви коментари-и неприятни в това число. Единственото което мога категорично да заявя, че в написаното няма нито една лъжа или измислица. Просто съм пропуснала много важни детайли-все пак хората четат история, не роман. Например пропуснах това, че тая жена, също омъжена, също с две деца е имала много любовни афери преди съпруга ми. Малко преди да се хване с него е изловена по скандален начин със зет си, мъжът на сестрата на съпруга си-мисля на калъп. От сестрата на съпруга си. Бяха гюрултии, побоища, скандали, но аз като нейна"приятелка"искрено и вярвах, че я обвиняват несправедливо. Мъжът и я беше напуснал за определено време, но се върна, защото историята му е сходна с това, което прочетох по-горе-той е дете на разведени родители и от малък обикаля по чуждите къщи. Той си я знае много добре-просто си заравя главата като щтраус. Мисля, че най-точно, в десятката е коментиралия под №9. А на въпроса дали ми олекна когато и казах всичко-да, за себе си бях удоволетворена. Защото тя беше много дълбоко наранена и колкото да ме обвинявате-смятам заслужено. Не съм мъж, но съм дълбоко убедена, че ако мъж държи на любовницата си ще премълчи, но няма да я изложи по този начин-нека не навлизам в гнусни подробности. Не ми слагайте думи в устата, че защитавам главния виновник-съпруга си. Това, че засега съм с него не означава, че съм му простила. Да, аз съм с него заради децата.... засега. А го обичах, о колко много го обичах. Вече не. Изстина ми....

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: dc4cc2b53f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Боже! А твоя хубусник, къде е в цялата работа? Или той е чист, като сълза? ! Тя на теб нищо не ти дължи. Нито е женена за теб, нито пък ти е обещавала нещо.
Отмъсти си на мъжлето.
И сега няма нужда да ме квалифицираш, като любовница. Никога не съм била и няма да бъда, и не защотавам постъпката ѝ, но твоята към нея, ми е непонятна.

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3fce42b3fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   25, всичко разбрах, само едно не разбрах. Къде е мъжа ти в цялата работа? На него просто ще му се размине ли? И ще продължаваш да си го дундуркаш? Или викаш, той е жертва на онази, която едва ли не го е вкарала в леглото въпреки неговото несъгласие и той реално не е участвал в изневярата?

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 81c0f45f70
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   Авторке, омъжена си за долна мишка. Мъжът ти е оплюл любовницата си, за да хвърли вината върху нея-нещо, което нито един достоен мъж не би направил. Достоен мъх също не би причинил на жена си болката да слуша подробности за отношенията му с любовницата. Независимо, че ти си настоявала. Той не те е пощадил, а го е направил единствено, за да му се размине. А ти се утещаваш, че хубостникът не бил държал на любовницата си! Ами той и на теб не държи. Разбрал е, че трябва малко да се сниши докото отмине бурята, и ще си продължи отново по същия жалък и долен начин!Добре, че поне любовницата е проявила здрав разум, та не ти е разказала какво е разправял на нея за теб! Защото, бъди сигурна, че и това го има! Просто не знам как ги търпите такива "мъже"!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 2b65bcba74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Изглежда ми, че сякаш се опитваш да прехвърлиш цялата болка от предателството на мъжа ти, която изпитваш, върху въпросната ти приятелка. Тя те е предала. Да. Но нима очакванията ти към нея са били по-високи, отколкото към собствения ти мъж? Не мисля.
Не съм била любовница, но са се опитвали не веднъж да ме направят такава. И ето какво казват всички - ние не се разбираме, само се караме, станали сме си като съквартиранти, не я обичам вече, не е жената за мен куп комплименти по мой адрес. Достатъчно интелигентна съм да не повярвам на тези думи ( осен на комплиментите, разбира се :D). Но по - наивните и самотни жени определено се връзват на тези приказки.
Мисълта ми е, че гневът ти е насочен към неправилния човек. Може би дори го осъзнаваш и затова си написала тази история, но все още не искаш да го приемеш.
Както и да е... Успех.. С този мъж ще ти е необходим.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 283e106c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Абе жени, не можете ли да разберете, че мъжът на авторката е ебал просто една курва. Тя е спала със зет си и кой ли не. Сега ще преспи с още няколко и няма да спре. Утре тази жена, ако се предложи пак на съпруга на авторката той пак ще я изчука. Какво ви е виновна жената, тя не е обикновена любовница тя е "вдигни крака". Утре е с един вдруги ден с други и така докато може.
Ако авторката не може да прости, да разкара съпруга си. Това е!
М45

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker