Имам проблеми с главата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Имам проблеми с главата
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1724 пъти
Здравейте,
Може би вече от заглавието ви е станало ясно, че не съм наред със себе си. Имам проблем, който разбрах, че всъщност е съществувал от много отдавна, но изобщо не съм му обръщала внимание. Проблемът ми е основно с хорското мнение... Ще започна оттам, че от скоро имам приятел, който не е това, което съм очаквала тоест не е висок не е от най-красивите момчета, с които съм излизала, но душата му компенсира, невероятен човек е. И се започнаха едни терзания, ами сега какво ще си кажат хората като ме видят с негои т. н. Така не съм качествен партньор във връзката и той го усеща, постоянно се опитвам да го променя, правя му забележки, изпитвам съмнения, които не ми поволяват смислено и явно да му покажа любовта си. Знам, че общественото мнение не е важно и по никакъв начин не ме определя като личност, както мен, така и останалите, но разбере те ме това много ми влияе. Кажете ми какво е решението, как да се избавя от този товар?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 7eeae375fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   психолог

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f09d3bf972
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Остави момчето да си намери приятелка по мярка – да го обича и цени, такъв какъвто е. А ти – ти си вземи висок красавец да парадираш с него пред хората.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e693afa5a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Принципно хората не обръщат толкова много внимание на другите. Жестоко се бъркаш, ако си мислиш, че докато вървиш по улицата, някой ще те обсъжда. Просто такова чувство имаш, защото си комплексирана.

Пишеш, че не е висок, но не пишеш дали е по-висок от теб. Ако е по-висок от теб, не виждам какъв е проблема. Плюс това, ако толкова те интересува общественото мнение, ако той е по-висок от теб, сериозно ли си мислиш, че на някой ще му направи толкова голямо впечатление, дори ако имате само малка разлика?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 628fe6fff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Извинявам се, но се чудя как може човек да е толкова глупав? Ако авторката е на 12-13 години, може. От там нагоре, вече има проблеми и тежки комплекси. Първо на никой не му дреме как изглежда гаджето ти, нито самата ти даже. Приеми, че хората си имат собствени грижи и проблеми и хич не им е до вас. Набий си в главата, че светът не се върти около теб и си прекалено незначителна и неизвестна, за да си интересна за общественото мнение. И ако истински обичаш някого го приемаш изцяло и като външност и като характер. Започваш ли с опитите за промяна и забележките, нищо няма да постигнеш. На човек просто му писва да се отнасят с него като виновен ученик. Можеш да променяш само себе си, не и другите. Работи повече върху собствения си характер, не върху неговия.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a6fcc7aeb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Сега ще се почне с псевдо-моралистите и техните напъни колко си повърхностна и как не оценяваш истинската красота на човека до теб. После ходят да въздишат по разни красавци...

Истината обаче е друга - за любовна връзка трябва да има И физическо привличане. Само с него, разбира се, не става, но без него също. Остави хорското мнение и си отговори сама на въпроса дали този човек те привлича. Бях в подобна ситуация преди години - добър и мил човек, но не беше мой тип. Мрънках за всичко, все нещо не ми харесваше, все не бях доволна. Зарязах го веднага щом срещнах по-добър от него. Долно, но факт. На него причиних много болка, а на себе си срам. Не се насилвай щом не ти идва отвътре, трудно можеш да промениш критериите си и това ще донесе само гадории и на двамата.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 99585e1eda
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз съм висок 1,91см оставяй го и идвай при мен :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 87ada8239e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И какво толкова като не е висок ? Не виждам проблем в един мъж с нормален ръст, а не дългуч по метър и 80-е. Кво сте хукнали по тия дългучи.
Високите мъже мен не ме кефят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker