Не знам какво да правя след раздялата ни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво да правя след раздялата ни
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1301 пъти
Здравейте,

Аз съм мъж на 26 години и преди няколко месеца се разделихме с вече бившата ми половинка, която е година по-малка от мен. Бяхме заедно 4 години и нещо. Причината да се разделим е, че искахме различни неща от живота. След толкова време заедно очаквах, че ще започнем да създаваме семейство и деца, но явно тя имаше други планове. Планът беше да изчакаме и тя да завърши университет. Аз имам стабилна работа и дом и за мен беше естествено продължение на връзка между двама души, които се обичат. И стана така - тя завърши университет и се разделихме. Каза ми, че всички тези "желания и мечти" са били само мои, когато се разделяхме. Все още сме приятели във facebook и я виждам, че ходи по купони и дискотеки. Явно си изживява пропуснатото. Както и да е, това е предистория за нещото, за което съм решил да пиша.

Няма връщане назад и живота продължава. Аз съм свободен, но какво ми донесе тази свобода. Нямаше 2 седмици от раздялата ни и започнаха да ми пишат някакви леки жени, бивши и жени, които са проявявали някакъв интерес към мен докато съм бил обвързан, но не съм им обръщал внимание. Писах си с всички, излизах на кафе с някои от тях и мога да ги разделя на две категории. Такива, които все едно ми се мазнят и казват това, което искам да чуя и такива, които не им пука и не си крият, че просто искат да ме изчукат. Не съм бил с никоя, а и нямам желание. Чувствам се изморен от връзката, която имах и не искам да се впускам в нещо ново, а пък нямам желание да бъда с някого само за секс, но не искам и да бъда сам.

Все едно съм във вакуум и не знам какво да правя. Дори стигнах до там да пиша в този сайт...

Та, това е моят проблем и ще се радвам да чуя мнението на хора, които са били в сходна ситуация.

Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 4412e65344
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си длъжен да се впускаш в такива изживявания. Мани ги тия. Личи си, че много обичаш бившата си приятелка щом постъпваш така. Това е похвално.
След подобна такава случка, аз просто изтрих всичко свързано с него. Дрехи, подаръци, снимки...Дори Фейсбука си махнах, за са не ми напомня и честно казано сега съм си много добре. Има и други соц. мрежи.
Фокусирай се върху себе си и направи нещо което си искал от много време, например, но все си нямял време или нещо друго.

Важно е да бъдеш търпелив. Повярвай ми, времето наистина лекува. Имай търпение, обърни внимание на приятелите и семейството си и един ден ще се събудиш без сковаването в сърцето.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9ee8902445
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пробвай само да излизате като приятели с някое момиче- без секс, без обвързване. Само да излизате на кафе, Ей така да си говорите за общи работи пък то ако ви е писано ще прерасне в нещо друго без да го усетите.
Ние със съпруга ми бяхме така около година излизахме в обща компания, от време на време само двамата, но без да търсим нищо. И даже не разбрахме кога сме станали гаджета и до ден днешен не мога да сложа точна граница: до тогава бяхме приятели и оттам на татък гаджета. Избрахме си една “наша” дата дето да си празнуваме и толкова :D. Даже той ми е най- хубавата връзка. И може би това че доста време бяхме приятели ни помогна връзката ни да е по силна защото вече се знаехме до болка. И даже наши колеги непрекъснато ни питаха от колко време сме женени, а ние още нямахме 1г от както бяхме тръгнали и изобщо даже не бяхме се сещали за сватба :D.
А и щом ти се чувстваш не готов за нова връзка, по добре не си давай зор. Почивката е полезна даже. Може и да излизаш само с приятели и ти да си наваксаш изгубеното време. Отдай се на това което казва сърцето ти ако ти казва да се запишеш на курс или нещо от този род го послушай. А пък ако е писано да се случи нещо то ще стане.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ad7166f46d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Хем сърби, хем боли... Ти сам не си ли помогнеш, не се ли вземеш в ръце и не се измъкнеш от черната дупка, няма шанс да ти помогнат никакви сайтове и съвети. Тя, макар жена е по-твърда от теб. Ами прави като нея- живей си живота! Забавлявай се, пътувай, кефи се, чети, прави снимки, научи се да се гмуркаш, даѝвингът е страхотно нещо, лети с балон, танцувай, ходи на езда, абе каквото се сетиш. Вместо да се ровиш из фейса и да мислиш за нея. Ще ти мине, познато е на всички ни.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6c8c76c352
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Милият... жалва се, че искат да го чукат... или пък се хвали. Дали пък не фантазира...

Мистериозно място е интернетът.



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ba80188fa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Да ти имам проблемите. Просто наеби някоя от леките жени и не се дръж като жена. Не бил искал само секс...

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 1269587706
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   С това сериозно отношение към живота и семейството на тази възраст няма да си намериш приятелка лесно. Момичетата не искат да се обременяват веднага, искат да се забавляват предимно. Мъжете също. В никакъв случаи с бивши не се събирай, търси нови познанства. И да правиш секс, ей така, също няма лошо.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ef16864625
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сега ще се скъсат да ти пишат как трябва да си легнеш с доста жени, как да сваляш като невидял и други такива тъпизми. Абсолютна грешка. Постой известно време сам, никой не е умрял от това. Хората бързат да се втурнат в някаква връзка,за да претъпят болката. Но мислиш ли,че би било честно спрямо някое момиче, да се срещате, да се влюби в теб, а ти да си обичаш още другата, и да не си отдаден на нея? Я се постави на мястото на такова момиче, и дали би ти харесало. Да, ще правиш секс, ще имаш някого, но не си готов за това емоционално. Много си мислят, че е достатъчно там да има с кого да спиш веднага, да целуваш, но това е само заглушител. Просто те е страх от самотата и егоистично ще даваш надежди на друго момиче. Доста скорошни връзки след раздяла се разпадат точно заради това, защото хората действат без да мислят. Така че, остани настрана от жените поне за няколко месеца.
Излизай, разхождай се, но избягвай да минаваш покрай места, където сте били заедно. Изтрий снимки, подаръците натири някъде, махни я от мрежите. Не говори за нея, и кажи и на другите да не говорят. Не приемай съвети да те уреждат с мадами, или други тъпизми от рода. Ако ти се плаче, плачи. Но не си мисли, че единият секс с някоя,или бърза връзка оправят нещата и ще станеш щастлив. Това не е състезание или отмъщение. Най-добрият съвет е да поостанеш сам, да премислиш ти къде си сбъркал, къде тя,и при следваща връзка да не правиш същите грешки. Не се озлобявай срещу момичето, имала си е причини да поиска раздяла, не можеш да я спреш. Запомни я с добро и не я плюл наляво-надясно. Почерпи опит от вашите отношения.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker