Как да продължа, как да го задържа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да продължа, как да го задържа?
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1747 пъти
Преди два месеца се запознах с мъж от моя малък град. Излизахме, невероятни срещи имахме, в които го опознах и много се влюбих. На ниво приятели сме, но често флиртуваме помежду си и усещам, че назрява моментът, в който да прекрачим само приятелската зона.
Наложи ми се да замина и ме нямаше около месец, той ми каза - айде, като се вълнеш ще се забавляваме повече.
Е мина този месец, върнах се, излезнахме един път на басейн и вече чакам той да ме покани и на следващи срещи, но той спря.
Сякаш си е глътнал езика. Знам, има работа, но нрябва ли аз да го пришпорвам. Знам, че ако досаждам, той ще се отдръпне.
Какво да правя? Ако зависеше от мен искам постоянно и всеки ден да съм с него.
Моля ви, посъветвайте ме, преди да съмпостъпила глупаво.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 96ede8e8e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може да не те е харесал по бански.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c001b39911
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се ли сещаш? Намерил си е друга и се забавлява с нея.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a112113507
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Излез с някой друг и го постни навсякъде в социалните мрежи.
Ще ти звънне на другия ден.



Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 51499b8372
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Гледала ли си филма "Той не си пада по теб"? Ако не си, гледай го, ще си отговориш на въпроса. Няма земна сила, която да спре мъж, който харесва една жена да не се повлече по корем само и само да е с нея. И това, че "има работа" никога не би било причина да не я подложи на обсада. Да, може да отложи среща, заради някакъв неочакван ангажимент, който му проваля вечерта, но изобщо да изчезне, защото е "зает" - такова нещо няма и ти би била твърде наивна, ако сериозно го вярваш.
Според мен се е случило следното. Ти си разчела погрешно сигналите. Човекът се е държал приятелски, може дори да е пофлиртувал за спорта (мъжът ми постоянно го прави), а пък ти си решила, че оттук насетне следва любовна връзка. Мъжете усещат по погледа на една жена кога в главата й минават мисли за сватбените покани и медения месец и, ако не са истински влюбени, бягат през глава.
Какво да направиш? Ами приеми положението. Той не си пада по теб.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 4788bd55ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   А според мен просто му е писнало да се наканиш. Пиши му че искаш да те ощастливи, ще видиш колко бързо ще доприпка. Сексът не трябва да се отлага безкрайно.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: e30982be34
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Номер 4, ти нормална ли си. Филмите не представляват реалносста, а това което определени групи от хора желаят да бъде реалност, маркетинг сиреч. Има много неща, които могат да спрат един мъж да направи нещо.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: bdd52831ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Глупости на търкалета!!!!! Номер 4 може да е прав/а до някъде, но тук говорим за човек, за живо същество!!!!! Мила авторке според мен най-добре ще е да поговорите. Не можеш да знаеш какво му се върти в главата и как се чувства без да си го попитала.... Всичко се получава с комуникация бе, хора.. Попитай го директно как се е чувствал след срещите ви, дали са били специални за него, и най-вече директно го попитай какви са му чувствата към теб.. Никога няма да разбереш, ако не опиташ...... Успех :))))))

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9e309a3d9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   3,
Гениално както винаги, Бретончо. Но какво ще стане ако:

1) той не е активен по социалните мрежи;
2) не му пука;
3) го приеме за официален край на отношенията;
4) направи същото?

Предложи ѝ да си говори с момичетата и "скришом" да му се подхилква. Може би да му метне някое хартиено самолетче със следа от червило? Да прати някоя приятелка от класа, тя да го пита, дали харесва авторката.

Авторке, сериозно, ако те искаше, щеше сам да е дошъл. Можеш да подпиташ и да го поканиш пак, но ако и след това не стане - дотам си.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c612594d3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   от авторката: Благодаря ви много!

Да, питах го дали иска да се видим - той каза да. И аз му казах - добре, пиши ми когато имаш време и до там.

Относно филмите - изгледала съм ги и поуката в повечето е, че като жената усети отдръпване от мъжа, тя бяга, той се усеща, тича след нея.
Така ще направя и аз, но честно казано ми е писнало от такива тъпотии, няма ли лесни взаимоотношения.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 43e25ab118
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не слушай съветите на номер 7, защото ще станеш супер досадна. Ако чуе "как се чувстваше след срещите ни" директно ще избяга.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6a0a98f745
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке сега аз, ще ти кажа как виждам нещата.
Запознали сте се, излизали сте... И на двамата ви е било хубаво и интересно. Всяко ново нещо е така... флиртували сте, започнали са да прехвърчат искри... И тъкмо нещата, да тръгнат в по-друга посока... ти заминаваш, за месец. Това заминаване според мен е причината, той сега да е по- дръпнат. Когато липсва живият контакт между двама души ' които са още в начален етап на връзка... се губи интереса. а той ако през това време е излизал с друга, интереса вече е повече там. Това изобщо не означава, че не те харесва. Остави го на спокойствие. Не му досаждай, но и не изчезвай напълно. Припомняй му за себе си. Звъни му.. но не всеки ден разбира се, и не да го питаш дали иска да се видите.. а Просто да го чуеш.. без да питаш за среща...

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 51499b8372
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Номер 6, да "нормална" съм. А ти, освен невъзпитана, явно си и малка или просто инфантилна. На теб не ти ли се е случвало един месец да повтаряш на един мъж, че си "заета", а той да не се усети, че просто не желаеш отношения с него? Двайсет пъти като се обадиш на една жена и тя ти каже, че днес е на рожден ден на леля си, утре е свръхзаета в работата, после е на екскурзия с приятелка, след това е пипнала някакъв грип и т.н., ако имаш капка мозък, ще стоплиш, че не проявява интерес към теб и в нейните очи си досаден, дори и да се придържа към любезния тон. Да, питали са ме такива мъже какъв е проблемът. Ами как да му го кажа в очите: "Пич, не си падам по теб!", все се опитвам да му пожаля достойнството и сам да се оттегли. Ами същото е. Няма "заети" мъже, когато наистина са заинтригувани от една жена. Ако му се счупи колата, ще измине 10 км пеша, но пък ще се срещне с нея. Ще си смени работата, ще се разведе, ще се премести в друг град, в друга държава, на друга планета, но пак ще е с нея. От опит ви го казвам.
Имате още много да ревете, докато си научите уроците, просто се опитвам като по-възрастна да ви спестя малко от разочарованията, а и от женска солидарност не ми се иска авторката да изглежда жалка в очите на този човек. Най-ужасният сценарий, който предвиждам, е момчето да се възползва, след като така открито му се натискат, да я "уважи" в леглото веднъж-два пъти и после да си бие камшика. Тогава ще имаме тук тема: "Така хубаво започна всичко, той що се дръпна и сега съм нещастна?"

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ae22841551
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   4/13 е много права - той не си пада по теб и това няма да се промени дори и на челна стойка да му застанеш. Радвай се, че не те е "уважил" 1-2 пъти както казва 13 - след това ще си задаваш много повече въпроси.
Мъж съм и мога да потвърдя, че ако някоя жена ми е харесала ще направя чудеса за да съм с нея, особено ако вече съм получил сигнал, че и тя ме харесва.
Ще се въздържа от съвети защото знам, че при влюбените гугутки никакви аргументи не важат, само ще кажа, че познавам не една и две, които са били "уважени" за по една нощ, една от тях дори са я "уважили" и втори път след 4-5 месеца, а после няколко години не и стигнаха да разбере, че липса на квартира, работа, срещи с приятели, ангажименти към родители и т.н. изобщо не са пречка за един мъж да бъде с жена, която му харесва.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 4d739abdc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Извън този случай номер 4 има право.
Тук обаче (поне според мен) проблемът е не толкова, че момчето не си пада по авторката. Напротив, имало е взаимно привличане и флирт, но неговата идея е била за нещо по-неангажиращо и по-бързо като развитие. Имали са срещи, т. е. инвестирал е и време, а вероятно и средства, след което тя заминава за месец... За мъж, който е влюбен, това не е чак такава голяма трагедия, но за мъж, който иска просто секс, не е много хубав развоят на събитията. Естествено, че не пропуска да си остави вратичка ('ще наваксаме като се върнеш'), но още тогава е било ясно, че стига да има по-добра възможност, ще се възползва и ти ще останеш на заден план. Не че не те харесва, просто е усетил, че ти търсиш друг тип връзка и че много трябва да вложи за нещо, което с друга би получил срещу по-малка инвестиция.
Това мисля аз, но може и да греша, все пак хората не са програмирани и може нещо съвсем различно да му се случва в главата. И все пак, спри да го търсиш, остави за известно време в негови ръце инициативата.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 5d3919f861
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Мда... истината боли понякога. Според мен № 4/13 е уцелила право в десятката. Послушай я, авторке, няма да сбъркаш. Забрави го тоя пич и си намери някой, който наистина те харесва.


Жена 48

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker