Объркана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркана
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1321 пъти
Здравейте. Просто искам да споделя как се чувствам понеже в живота ми няма човек, който да се интересува от това. Момиче на 21 години съм, а съм изключително самотна, дори и когато съм с хора. А когато съм сама просто не съм на себе си. Побърквам се от самота. Постоянно ми е скучно, каквото и да правя. Хората, които вече познавам (приятели, познати) вече не представляват интерес за мен и ми е много скучно в тяхната компания.
Наскоро се запознах с 1 момче, което ме заинтригува и се почувствах добре в неговата компания, беше ми забавно. Проблема е, че когато се интересувам от някого започвам да се държа странно и отблъскващо. Даже се срамувам от поведението си и после се опитвам всячески да изляза от положение, за да не изглеждам като незряла неуравновесена лигла.
И така виждам снимки на щастливи хора, а и на живо. Те са просто хепи заедно и започвам да се чувствам още по-самотна и нещастна и да се самосъжалявам. Мисля само за лоши неща и се опитвам да не е така и да давам любов на другите, да мисля положителни неща за тях и по прицнип, но не става. Просто в мен има тъга и съм пълна с терзания.
Не съм правила секс от 1 година, просто защото последно тогава имах връзка и то за кратко. А аз не мога да правя секс с рандъм човек дори и да има привличане между нас. Просто аз копнея за близост и емоционална връзка, тогава бих се отдала на човека. Само че не срещам подходящи за мен хора или дори и да срещна те ме харесват до даден момент, докато не ги отблъсна с нелепото си поведение, понеже тъпото ми его ме принуждава да му робувам и въобще се чувствам много объркана. Заради егото ми съм супер подвластна на това дали получавам внимание от някого и започвам да се вманиачавам и да правя всичко възможно индиректно да му привлека вниманието чрез манипулации, които в крайна сметка ми изигравят лоша шега накрая.
А относно това момче постоянно си мисля за него. Но не мога да преценя дали наистина го харесвам или това е защото пак съм в дупка и имам нужда от внимание. Просто в момента много ме влече към него и не знам как да постъпя. Реших да не го търся, понеже се чувствам като натрапница и то след тъпотиите, които направих... Просто много ме беше страх да не ме прецака по някакъв начин.
Чувствам се просто сякаш не мога да се приспособя към живота и към хората. Постоянно изпитвам неразбиране към тях, както и те към мен. До сега само това съм получавала.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: f017b71acd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Как очакваш да разбере че има нещо при положение че си го отблъснала а сега пак го игнорираш. Започни да му пишеш и ще му стане ясно, може даже и да го питаш да се видите. Излезте няколко пъти и ще разбереш дали е от липса на внимание или защото си го харесваш.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 425e0f8d48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Започти с това да изключиш чуждиците от речника си. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker