Какво се прави в този случай - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво се прави в този случай
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1644 пъти
Моля за съвет синът ми се раздели със жената която живееха заедно имат едно прекрасно момиченце на 3,5 годинки тя го взе със себе си при неините родители и не позволява да го виждаме вече 3 _та седмица какво да правим? Толкова ни е мъчно за нея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 31d0ea29a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма право да ви отказва достъп, водете дело...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 47f7eeb867
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми има голямо значение защо не ви го дава. Ако я е заплашвал/бил/тормозил е нормално. Нищо не можете да наоравите. Съда трябва да определи режим на лични контакти. До тогава може и да не го видите. Говорете с адвокат.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 769e986998
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен се търси адвокат, който да ви запознае с правата ви и възможностите за процедиране, с които разполагате.
Или пък направо, подайте жалба в полицията, че възпрепятства да виждате детето. Но предполагам, че това е възможно, само ако синът ви е признал бащинство. Успех

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b757450c49
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Първо в закрила на детето(извършва се психически тормоз на дете), после полиция(оплакване за отвличане на дете), Ако няма резултат, прокуратура(пускане на жалба) и задействане на съдебно дело. Натрийте носа на самозабравилата се кифла. Това са жените, напаст за мъжете!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9c05e01112
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   виждамЕ, правиМ? - ей госпожа, синът ти е вече пораснал мъж, а и баща. Той трябва САМ да реши този въпрос. САМОСТОЯТЕЛНО!
Спри да му бъдеш притурка.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 359d9cba14
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Значи, консултирайте се с адвокат и се разровете в законите.
За жалост не съм много компетентна по темата, но мои близки имаха много сходен проблем съвсем наскоро и постъпиха по този начин. Майката не позволяваше на бащата и неговите родители да виждат децата. Оказа се, че има закон, който гласи, че майката няма право да "крие" детето от тях. В тяхната ситуация няма брак и не са водени дела за попечителство. Реално тя не може да ви отнеме правото да виждате детенцето, тъй като сте му роднини. Не сте престъпници, не сте опасни, не вярвам да има обстоятелства, които да застрашават здравето на детето, когато то е с вас. Дори да се водят дела за попечителство и детето да остане при нея, то пак ще има схема, в която бащата ще може да взима детенцето при себе си. Тогава ще е длъжна да ви го дава по график и в противен случай, вие имате права и можете да ги използвате.
Проучете самата ситуация и говорете с компетентни лица, със сигурност имате право да виждате детето и можете да си го потърсите.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0f951c73a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   №6, знаеш ли, че и бабата и дядото на детето имат правото да виждат внучетата си. Те също могат да заведат дело, ако не им позволят контакт в внуците си. Съвсем правилно авторката пише в множествено число, защото потърпевшите от своеволията на самозабравилата се кифла са повече от един.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c66076e99a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Първо, редно е в заглавието да става ясно за какво иде реч. Второ, защо в анонимен сайт? Ако беше: Как да не давам свиждане с детето - разбираемо е.

От коментарите дотук само номер 8 има някаква реална представа. Наистина, баби и дядовци могат да искат да им бъде определен режим на свиждане. Но не е задължително да го получат!

Моят опит е от преди 20 години, но едва ли ще е много по-различно в момента. Тогава и сега виждам огромната грешка която съм направил. Давах пари и много държах да виждам детето! Водих дела за родителски права - никакъв шанс. В телевизията ходих имаше предаване и нищо. Повече от година ходих с свидетели на свиждане което ми отказаха и на всеки два-три пъти жалба в прокуратурата! Нищо! Тогава създадоха Държавна агенция за закрила на детето и те нищо не можаха да направят. Много "успешен" ход от тяхна страна беше настроение на детето срещу мен, направо "промиване на мозъка", щом и сега вече отдавна пълнолетно като ме види й се обръща на другата страна - значи "много добра стратегия"!
И моята "борба" приключи неочаквано за мен - просто ми спря интересът или каквото е там и то изведнъж. Поне "болката" спря. Тогава имах вече още едно дете, сега са три без това което не виждам. Защо да "наливам" в бездънна каца? !

В никакъв случай не казвам да се давате без "бой"! Но е много възможно резултатът да е подобен. Тези разни: Стратегии за детето. Изобщо не им вярвам да имат някаква мисъл за деца!

И много ще се радвам да не съм прав!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker