Защо винаги харесваме точно този, с който не можем да бъдем? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо винаги харесваме точно този, с който не можем да бъдем?
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1500 пъти
Здравейте, драги читатели!
Съжалявам, ако историята ми е объркана, и не можете да разберете, за какво става въпрос, но.. Ще започна от някъде. Моля, ви не ме критикувайте, объркана съм.
Аз съм момиче, на 17.
Преди 3 години харесвах едно момче, една година по-малък от мен. И аз всъщност не знаех, че сме били в едно училище, а и там учих само 2 години, та в 8 клас се преместих в друго, една съученичка ми показа случайно снимка, дали го познавам, бил учил в същото училище, където съм учила и аз... И така, всеки път му влизай в профила, иии.. нещо започна да ме гъделичка в стомаха, и един ден осъзнах, че го харесвам. И се оказа, след разговор с майка ми, че когато съм била на 3 години, заедно с него сме си играли на градинките с люлки.. Той на една люлка, аз на другата и.. После така и не сме се видяли повече, 11 години, по - късно се оказва, че го харесвам, както и да е, толкова силни чувства изпитва към него, стомаха ми се свиваше, когато чуех неговото име, а когато го видех, не можех да скрия радостта си.. Усмивката му беше толкова очарователна. И аз си мислех, че не е случайно, че като малки, нашата детска игра, и това харесване от моя страна, не е случайно, представях си как ще се получат нещата, че ще се запознаем случайно някъде. Но, така ми стана гадно, че съм го изпуснала точно, когато се преместих в другото училище, разбрах, че и той, учи точно там където и аз. И нещата просто не се получава ха, оставха си с това негово гледане в профила, разпитвала съм за него, докато един ден, нещата се промениха за мен.. Казаха ми, че е наркоман... Не знаех, какво да си мисля, пък и той преди беше приятно закръглен, сега кожа и кости, едно момиче от моя клас го видя, и каза, че има видима промяна от преди. Както и да е, чувствата ми към него, постепенно отслабнаха, признавам си понякога все още си мисля за него, но няма никакви чувства, не му влизам в профила, безинтересен ми е, иначе е фотограф. Сега уча в професионална гимназия, където отново започнах да изпитвам чувства към друг, той е 2 години по-голям от мен, обаче. Виждала съм го в 9 клас, мяркал ми се е в стаята най-много 3 пъти, с други съученици от моя клас да си говори. И така, един ден нашето училище изпращаше абитуриентите, видях го, аз естествено, не знаех как се казва, но започнах да го харесвам, научих му и името, работеше в града, но така и не посмях да си поръчам нищо от него(сервитьор е), иначе съм разпитвала за него учителите, има проблеми с родителите си, сам живее. Ходила съм само един път до заведението да питам дали работи тук Направила съм си усилията за когото и от двамата да е. Не съм като някоя мърда, да чака така да станат нещата, но не се получава и това е. Разбрах, че сега е в Пловдив, все още го харесвам, но просто ми е гадно, че и него го изпуснах, а е добро момче. Аз съм си виновна, но ми кажете, не ви ли се е случвало да си изпусне те шанса с човек, когото сте харесали? Защо винаги харесваме точно, този, с когото не можем да бъдем?
Съжалявам за правописните си и граматически грешки, но ми беше трудно, толкова е дълго.
Благодаря Ви, ако сте я прочели!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: cfb78db063
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ба ли мааму

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9156c5316e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Утре ще срещнеш друг, ще харесаш и него... Нищо сериозно. Никаква гаранция, че тези мъже ще харесат теб.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 018babb10a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Мисля, че си объркала раздела. Ти си си за "Тинейджърски" отвсякъде.
По въпроса ти - въпреки хаотичния ти разказ ми стана ясно, че имаш навика периодично да изпитваш чувства към момчета, които и хабер си нямат за теб. Даже не мога да разбера откъде идва въпросът ти "Защо харесваме този, с когото не можем да бъдем"? Е защо пък да не можеш да бъдеш с тези момчета?! Все едно аз да пиша жална тема, че не ми е писано да съм гадже с Анджелина Джоли, въпреки, че имам чувства към нея и съм разпитвал съседите й за нея преди 3 години!
Ти казваш, че си разпитвала и си ходила тук таме...а не ти ли хрумна просто да се запознаеш с тях? Така може и да се получат нещата. Въпреки, че си мислиш, че си направила нещо и не си седяла...всъщност нищо не си направила. Очевидно те продължават да не подозират за твоето съществуване.
Помисли над казаното от мен и си направи изводите. Според мен е добра идея просто да опиташ да се запознаеш с обекта на твоите любовни въздишки. Пък после - каквото сабя покаже.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4d4dfdc5cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Харесваш някого, с който не можеш да бъдеш - освен ако не е огромна световна знаменитост от рода на Брад Пит, обвързан или твой роднина, не виждам причина? Никой не те е отрязал, ти даже не си пробвала! Аз съм момиче също, на 23, мила. Досега почти винаги първа съм заговаряла тези, които харесвам. Някои ме отрязваха, с други си остана кратка занимавка, с един имах сериозна връзка и накрая ми разби сърцето. Но се пробвах! А не да чакам и зяпам профили. Това, което ти правиш го правих до 13. След това се взех в ръце. Момчетата не четат мисли.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5773014bd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От Авторката-Много ви благодаря, че прочетох те историята ми! Това че, е в друг град нищо не означава, ще опитам късмета си..

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6393401d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж, като харесваш някой, му казваш. Изпускаш ги заради мълчанието си. За жалост точно, както изключително много хора (визирам и себе си). И 100 години да ти дадат с този човек, и още 100 човека да намериш, които да ти харесат, ти ако всеки път и при всеки си мълчиш, нищо няма да стане. Признаваш и това е. Не губиш нищо. Не става така, като разпитваш за него и не действаш. Животът е това: рискуваш или не правиш нищо и после съжаляваш, че не си опитал. Съжалявам, ако съм те обидила по някакъв начин, не това ми е целта. Надявам се да разбереш какво искам да ти кажа. Късмет следващия път!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c1dc7f91eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз не харесвам хора, с които не съм имала контакти. А щом съм имала контакти, симпатиите са взаимни. За да започна да харесвам някой, трябва съответно мъжа да е показал, че има отношение, грижи се за мен, мил е. Не бих казала, че съм харесвала някой несподелено.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker