Съмнения и постоянен страх - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съмнения и постоянен страх
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1197 пъти
Здравейте, аз на 24 години. Имам приятел от 7 месеца и живея в постоянен страх, че той ще се върне при бившите си или че ще ме остави и не знам как да спра да се страхувам.
В началото на връзката ни всичко беше наред. Докато не открих нейни снимки в телефона компютъра му. Оказа се че във всякка социална мрежа са приятели и че даже излизат заедно насам натам. Това много ме притесни все пак те се бяха разделили преди 5 години ( тя му изневерила няколко пъти) попитах защо ги пази а той каза ми не се сетих да ги изтрия но не ги махна. Във времето намелих и стария и годежен пръстен и за него се оправда. Махна всичко от нея блокира изтри всичко.
После се оказа че поддържа контакт и с момиче с което са правили само секс. Изтри и я блокира но това момиче е помакиня и не спря да го търси. Била някаква компютърна специалистка и даже се отблокира във фейса му и най нахално му писа. Той си смени паролата и пак я блокира.
Работата е там че заради тези неща не мога да му повярвам че наистина обича мен и т. н. все си мисля, че отнякъде ще изкочат пак снимки и такива неща.
С онази която му е изневерила били в една компания (уж преди) и сега винаги като излизаме с негови приятели ме е страх че онази ще е там.
Тя си имала приятел и т. н. но неини братовчедки които също били в тази компания не спират да говорят за нея като се съберем и негови приятели също и ми е много гадно. Сякаш бъркат в раната ми. Моля ви кажете ми какво да правя. Непрекъснато ме е страх че пак ще намеря неща. За 7 месеца намерих поне 8 скрити папки файлове и пръстени. Страх ме е вече да погледна някъде!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 64b0444b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, аз въпреки че имам вече 10 годишна връзка с мъжа ми пак съм нащрек за някакви неща. И аз през няколко месеца намирах снимки, любовни играчки, чатове, някоя история с подробности, които не ми харесаха, нови разкрития и естествено постоянни съмнения. Уж за малко спряха съмненията, но се появи една колежка. Уж нищо с нея, но пак през месец два нещо дразнещо с нея - пиянски снимки дето се прегръщат на парти само за колеги, денонощни чатове, по времето в което аз бях в болница. Скоро случайно видях история на търсения в Гугъл и я беше търсил във всякакви мрежи. Общо взето към момента пак съм нащрек за нова порция изненади.... Не е лесно, особено ако си като мен - с ниско самочувствие.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: df04305cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За това съм против да се пазят всякакви сантиментални сувенири, подаръци, снимки, чатове и пр. Щом приключиш с някой и кажеш край, махай всичко свързано с него и толкова! Това са само поводи за скандали и недоверие. На твое място бих разкарала и гаджето при следваща подобна изненада. Не се живее в непрекъснат страх и недоверие.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bde59113ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   номер 1 Честито мъжа ти е курвар а ти живееш в измама, събуди се вече че младостта ти е заминала,търси си друг мъж ,що сте толкова наивни,прости жените, все прощавате изневери и то не един а няколко пъти, все едно се свършиха мъжете.ами стойте си нещастни и не мрънкайте със истории в сайта

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 86f34b34fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз не се оплаквам от любовници , жени , приятели , а от играене на игри . Мъжа ми не се вълнува от друго , може би и от мен . То поне жена да беше .
Да ровиш е излишно . Те мъжете немогат с една , изкат тръпка . Моят мъж никога не си е писал със жени , по улицата също не ги заглежда ....

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 86f34b34fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Махай го , не си пропилявай живота .

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 146f963981
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ако се гонете ще се хванете. Ако искаш да си с него го прави щастлив. Мъжете нямам ме нужда от няколко, но имаме нужди. Ако ти задоволяваш нуждите му и той не е боклук няма да се замисли за друга.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 62a21dc906
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ж 67 Мъжете са в изобилие и не си струва да си пропиляваш времето с такъв, който все си преглежда старите торби с гаджета. Намери си свестен приятел, за който си #1. Всеки над 16 години има по нещо зад гърба си, повечето хора загърбват миналото. Любовта е взаимна бежност, доверие и страст, останалото не си струва.
#2 Ниското самочувствие го остави на закачалката. Не ти върши работа и те притеснява. Докато детето спи бъди честна със себе си и виж с какво не се харесваш. С упоритост може да промениш някои неща, други са в сферата на фантастиката. Не сме манекенки, не сме професори, повечето хора са с умерени доходи.
Като млада тежах 150 кг и отслабнах до 85 на ръст 180. С тригодишна упоритост всеки ден и час следях какво ям и как се движа. Успех в самочувствието и стегни този мъж, имаш дете от него. Раздай се в леглото. Свирки, пози, няма не искам, няма недей. Мъжете са готови на доста неща за добър секс, ще видиш как ще престане да ходи насбирки с колеги.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6b62785ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   "но това момиче е помакиня и не спря да го търси." - това звучи доста смешно :D Какво общо има едното с другото. Както и да е.

Сега, ако тя му е близка просто като приятелка и той държи на нея чисто човешки, си мисля, че щеше да ти го каже. Не вярвам да седне да крие нещо, което хем си е важна част от живота му, хем не ви застрашава връзката. А и не можеш да му забраниш да е приятел с бившата си, особено ако всичко там е приключило.

Понеже обаче я е изтрил демонстративно, след като си ги разкрила, смятам, че той още изпитва някакви любовни емоции към нея и действа драматично. Щом не може спокойно да ти обясни, че просто поддържа контакт чисто приятелски, има нещо съмнително. Да, възможно е тя да го търси, а той да й отговаря от лоялност, заради доброто старо време или по навик... Но има нещо там.

Недей да ровиш в миналото му, защото е нормално да намираш неща - все пак е имал много дълга връзка преди вас. ТОва те прави ревнива и реално го тласкаш да ви сравнява подсъзнателно.

Но все пак имай едно наум за сегашните му действия. Не трябва да те е страх от спомените и историята в миналото му, а от това да не започне да излиза тайно с нея сега!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 747c7f2de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И от какво точно те е страх? Ами като иска да е с друга, да върви на майната си. На теб какъв ти е проблемът? Нито ме интересува с кой си пише мъжът ми, нито пък с кой се вижда, на мен ми е важно аз да съм си оплела кошницата откъм стабилност, пък той... колкото и да го обичам, ако реши да се прави на тийнейджър и да бяга от къщи - прав му път!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ea0bede018
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 1 от авторката - мен ме е страх че пак ще открия нещо. И този страх не си отива. Съжалянам че и ти си минала през същото ужасно е! А приятеля ми се прави на разсеян. Разказваше ми още бил приятел с бившата си. А аз не го разбирам постоянно ми казва ти си странна че не го разбираш но не мисля че аз съм странната а той просто още не я е преживял. Така де всички тези неща ясно ми показаха че в началото той не ме е обичал за съжаление и сега знам че не ме обича.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 94cf1fef31
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   По-добре го зарежи, вероятно му харесва вниманието, което получава от тези жени и скоро няма да спре. Ще се намерят още и още. Не е нормално така да се чувстваш в една връзка, особено в началото. Като цяло той не е направил нещо нередно, но щом постоянно изкачат някакви такива неща, може би не е много сериозен и интуицията ти се обажда. Иначе не виждам нещо лошо да си пази снимки, че дори и стария пръстен. Но защо ги крие по папки? Нека си има снимки, те са част от миналото му. Но ако активно търси контакт с тия жени, че и излиза с тях, има нещо гнило.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 292676abf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ти не си добре с главата, една тема я пишеш по няколко пъти различно, малоумна ли си не мога да разбера??

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker