Бъркотия!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бъркотия!!!
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1875 пъти
Жена на 26 съм и имам връзка от 8 години, която не е цветуща. Но все пак, толкова години очаквам да си създам семейство с този човек, тъй като и навици сме си създали и сме си станали едно цяло с времето. Караме се често, понеже той си обича да употребява разни неща и доста често не е адекватен, което не е окей за мен, но не мога да го промена, опитвала съм се; агресивен е, държанието му изобщо не е на ниво, но аз съм свикнала до такава степен, че рядко ми прави вече впечатление. Липсвали са ми добри думи, внимание до някъде (не може да не се виждаме цял ден и като се прибера от работа да седна да си говорим и отсреща той да си седи на телефона и една дума да не ми обели, ама наистина една дума).. В натовареното ми ежедневие съвсем без никакви намерения се запознах с друг човек. Оказа се много свестен, много мил, искрен и грижовен. Разбира се, не го познавам от много време, че да съм напълно сигурна дали и за в бъдеще ще е така. Но изпитвам чувства, които не съм изпитвала до сега. Чувствам се объркана. Този човек има и дете. Гледа си детето, но с жената, от която е то не са в добри отношения. Той има това, което аз винаги съм искала да създам-семейство. Много ме обърква, тъй като той в пъти повече, от това, което съм си представяла като идеал за мъж. Много е съобразителен, и добродушен. Аз известно време бях в шок и не можах да повярвам на какъв човек попаднах. От друга страна навикът е много трудно нещо за преодоляване. Сега въпросът ми е, какво да правя? Започвам и сама да се питам, ами какво ако другият не е така за в бъдеще? Ами какво ако се промени и се окаже, че не е такъв за какъвто съм го мислела? Ами какво АКО..? Не знам какво да правя, наистина.. много се тормозя от известно време и се чудя и се чудя, но нищо не измислям..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 761bbb819c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Докато не опиташ никой не може да ти отговори
Също като теб имах дълга връзка (6г), но тотален застой, исках семейство, а той не, а годините си минаваха и... тогава го срещнах, човека, който искаше това, което и аз -семейство
И сега съм с него и от 8 м имаме дете, много сме щастливи, той също има дете от първия си брак, но това не е проблем за мен, дори баткото много ми помага :)
Съмняваме ме, ако бях останала с бившия дали до сега щях да имам семейство, на 28 съм и определено ми беше време
В твоя случай опитай, опознай човека, ако е добър, грижовен ще се получат нещата
Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 2fbd02e9bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като начало напусни сегашния си партньор - явно връзката с него е изчерпана и започва да става токсична.
Що се отнася до този "идеален" мъж - не си написала много, освен, че ти си влюбена в него - имате ли някакви отношения, освен приятелски?
Според мен най-добре да си останете приятели - не разваляй чужди семейства, остави го той да си реши за себе си.
А ти постепенно ще си стъпиш на краката и ще си намериш нов партньор, с който да създадеш връзка и - евентуално - семейство.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: fb47fcf673
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авотрке номер 1 ти е дала идеалния отговор, намери си друг стига си губи живота с досегашния боклук наркоман явно не искаше да кажеш че е ...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e6bdaca8e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не ми е ясно как може човек до там да е заблуден, че да иска семейство с наркоман? Защото от писаното подразбирам, че приятелят ти е такъв. Такова нещо не мога да си причиня. Но не бих прибързвала да се свържа и с човек с дете от друга. Той винаги ще бъде свързан с нея чрез това дете, а то с биологичната си майка. Бих се запитала и защо на са заедно с нея, щом е толкова чудесен, ти знаеш само неговата версия, постарай се да разбереш повече. Семейството е нещо сериозно, не е просто да имаш гадже за дискотеки и купони.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6e40cf6c5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Бях в такава връзка 4 години!! Всичко ставаше с клизми. С много големи мъки.
Моят съвет е - събирай си нещата и го напусни този човек. Дори да не си с друг, с този сегашния нямаш бъдеще. Та той не те поглежда дори - как очакваш да имаш семейство с такъв човек?

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0ed770003b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Връзката не върви, другият свободен ли е или има жена.
Аз бих те посъветвала да търсиш свободен.
Вие сега не сте ОК, а с брак и деца, съвсем няма да сте добре.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: fe829d9b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   При все, че си в отношния, от които не си доволна от какво те е страх?

А, да... от прословутия "провал" на жените... да не останат стари моми.

Е затова ти и толкова много като теб стоят във връзки, които са лишени от всякакви искри, усещания, емоции и прочие... щото сте страхливки.


И да го мислиш и да го мъдриш... все ще сбъркаш. Щото ти не си собствен човек, който е трябвало като види, че не вървят нещата със сегашния - да прекрати тая пародия и да си търси щастието САМА.



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5395334561
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Това, че си свикнала с приятеля ти, не е оправдание да продължаваш да си с него. Съветът ми е да го разкараш, той явно не иска същите неща като теб. Не се страхувай!
Дай шанс на втория, а дали ще се получат нещата не бива да те притеснява. Поне вече знаеш какъв човек искаш, дай си шанс, не бъди повече жертва! Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 71dc7a8de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторке, ако живее все още с майката на детето си, изобщо, ама изобщо не е толкова прекрасен, колкото се представя пред теб.По-скоро те ползва за разнообразие, независимо как ти изглежда на теб.Този човек ако беше свестен, досега да се е разделил с жена си, а той какво прави? Още по-голяма бъркотия, при това зад гърба на тази жена, с която и без това отношенията му са трудни, ако изобщо е вярно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 82fe4c93ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Имаш лоша преценка за мъжете, така че възможно е и втория да не е стока, но да не можрш да го прецениш. Зарежи първия и иди на психолог, за да разбереш кяк да си формиряш праеилна преценка и да избереш нормален човек в бъдеще.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8caa635a63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Опознай добре момчето, което харесваш, ако си струва опитай с него, нищо не ти коства, но определено със сегашния ти се чудя как си го траела до сега

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e6bdaca8e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №11 - Какво момче? Вие четете ли какво коментирате? Мъж с дете от друга, не пише с какъв статус - женен ли е, разделен ли? Това „ не сме в добри отношения“ го казват всички женени свалячи за свое оправдание и да замазват очите на глупачките, за да легнат с тях.
Както писаха и други авторката няма никаква реална оценка за мъжете, вероятно и втория едва ли е толкова прекрасен.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 54acf391b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От авторката: Въпросният с когото се запознах НЕ е женен. Причината поради която не е заедно с майката на детето е неразбирателство от всяка гледна точка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker