Асоциален съм ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Асоциален съм !
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1405 пъти
Здравейте! Момче съм на 15 години. Искам да ви споделя за един проблем , който имам от много време! Проблема ми е, че съм асоциален. Аз съм приятен човек, не съм дразнещ, имам чувство за хумор и съм забавен.
Не съм от хората , които са задръстени или пък си глътват езика като трябва да говорят с някой. Но имам чувството, че хората около мен са просто познати например в училище. Имам чувството, че ако падна никой освен роднина няма да ме хване. Единственият ми човек който наистина мога да нарека приятел е братовчед ми. Винаги ще ми помогне в труден момент. В телефона си имам точно 8 контакта- Майка ми, баща ми, кака ми, 2те ми баби, дядо ми, леля ми и братовчед ми. Събота и неделя по цял ден стоя вкъщи защото няма с кого да изляза. Майка ми постоянно ми се кара, че съм като зомби пред този телефон, а тя не разбира, че на мен ми е още по-гадно. Моето ежедневие е едно и също. От понеделник до петък на училище и обратно вкъщи, а събота и неделя само вкъщи стоя. Гледам в инстаграм как останалите от класа ми ходят по кафета, барове качват снимки, разказват си забавни истории, а аз стоя и ги слушам отстрани. Винаги съм бил така, но от скоро го осъзнах. Прикривам проблема като казвам на нашите, че ще излизам с приятели, а всъщност ходя при братовчед ми всеки път. Просто не мога да ви обясня чувствто някакси ми е гадно. Всяка вечер се чудя дали в другите ли е проблема или в мен. А както ви казах по-нагоре не съм лош, скучен или тъп човек. Може да се говори и да се забавлява човек с мен. Някой път си мисля, че ако това нещо продължи, аз и приятелка няма да мога да си намеря. И като се замисля, ако това нещо наистина продължи, аз ако един ден имам дете как ще разкажа какво е било детството на баща му? Приемам всякакви съвети и мнения! Благодаря, че прочетохте моята история!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: e8962c73ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре, признай си честно пред себе си каква е причината. Не те ли канят съучениците ти с тях? Странно е, те ходят, веднъж поне не са ли те канили с тях?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bf63087fd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има разлчни соцялни роли, примерно ти си син в семейството, ученик в училище, гадже и т.н. Има и различни видове групи. Има групи, които се основават на приятелство, това примерно сте ти и братовчд ти. Има групи сформирани за постигане на някаква цел, примерно да спасим борчетата на Витоша от бръмбър сечко, когато успеем групата се разпада. Има и институционални групи, там хората са събрани без да имат каквото и да е общо, но трябва да изкарат до края, да завършиш училище, да изкарас курс по вещо и т.н. ти не си длъжен да си приятел с останалите, защото може да нямате никакви общи интереси. Често твоите хора говорят за неща от училището и след като завършите и се пръснете може изобщо да нямате общи теми за разговор.
Може да опиташ да потърсиш приятели вън от училище, опитай да се запишеш на нещо което ти харесва, примерно катерене на стена е готино, има компютърни курсове, танци - там момчетата са по - малко и ги доста им се радват... и каквото се сетиш още.
Ако излизаше на вън с приятели майка ти щеше пък да ти казва, че постоянно навън стоиш, че си като бездомен и такива споко, просто да не ти пука щом стоиш с телефона нещо ти дава в момента.
Иначе да хората, които си изброил винаги ще ти помогнат, защото те обичат безкрайно много, хубаво си го усетил.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 157e0b51dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Разбирам, че е трудно да се довериш просто така на някого. Смятам, че ще ти стане по-лесно, ако проумееш, че не е нужно да си супер близък приятел с който и да е. В крайна сметка, към момента се нуждаеш просто от компания за излизане. Зтова може да попиташ съучениците ти дали следващия път може да излезеш с тях. Дори и да те е срам - пробвай и ги попитай. Едва ли ще ти кажат, че не може. Когато излизаш с хора, които не смяташ за най-приятните на земята, покрай тях може да се запознаеш с по-свестни. Затова не губи надежда :).

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ba5465bba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз пък съм забавен, умен с чувство за хумор и приветлив човек, но никой не иска да общува с мен.
Не ти ли звучи невъзможно. Знам, ще за повечето неща излъга даже себе, ако беше умен, забавен, не си дразнещ и т. н никой нямаше да те отбягва. Сигурно си грозен, тъп и дразнещ щом никой не иска да излиза с теб. От класа ми само най-долнопробните "същества" нямаха с кой да излизат, че даже и те самите помежду си май излизаха та камо ли ТИ - умния, забавния, с който всеки би се забавлявал да не може да си намери и един приятел.

Познайте кой е!!!



Гея от Корея ;D

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f5fefb1571
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И аз бях същият като теб на времето. Но дори и братовчед нямах в града.
Аз лично се социализирах в студентските години. Заживях на общежитие с още 5 човека в една стая. На етаж не знам по колко урунгела бяхме, ама при такива условия щеш-нещеш се социализираш.
Можеби и класът ти не е пекан. Знам ли. Моите съученици в гимназията доста ме тормозиха, от там и от токсичните си родители имах доста ниско самочувствие. За мое щастие в университета се запознах с доста добронамерени хора, които ме изкараха от блатото.
Иначе защо не опиташ да се социализираш в кръг далеч от твоите съученици. Излизай с братовчед си, той сигурно има поне 1-2ма приятели с които можеш да се сприятелиш и да излизате заедно, разни хора на твоите години, които не са част от класът ти.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c03e51edf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей, момиче на 17 съм и аз съм имала същия проблем. Смених 4 или 5 училища и все не се вписвах, тормозеха ме, ходех с нежелание, не бях разбирана от семейството си, а и нашите са разведени, какво ли не правех само и само да не ходя на училище, но сега, в училището, в което съм вече 3та година слава богу всичко е наред, вписах се, намерих приятели, на които дето се вика мога спокойно да си излея болката и т. н Искам да ти кажа, че всичко ше се оправи и не винаги ще е така, аз основно отказвах да излизам, заради финансови проблеми и така спряха и да си ме канят де... Ти ако можеш излизай, опитвай колкото и да е трудно да завържеш някой разговор, не се стеснявай да си изразяваш мнението по теми, които са ти интересни и на теб и така.. Имай търпение и вярвай, че всичко ще се оправи! Желая ти успех и горе главата:)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b96498edee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Брат ми обезателно, задължително измисли нещо, което обичаш да правиш и излизай навънка. Дали ще е колело, футбол фитнес плуване танци... Излизай навън в началото сам после все някой ще дойде при тебе. Намери фб групи общности. Следи за мероприята и се включвай.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker