Дразня се от бившата му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дразня се от бившата му
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 2744 пъти
Здравейте!
От една година имам връзка с човек, който много обичам. Ценя го, уважавам го и не искам да го загубя.
С него имаме голяма разлика в годините, но това изобщо не се е отразило зле на отношенията ни. Той е грижовен, внимателен и много мил.
Още преди да станем двойка, той в разговор беше споменал, че е “изпуснал” едно момиче, което било същото като мен. След като се събрахме той отново я е споменавал 1-2 пъти без да съм повдигала въпроса или да съм “предизвикала” това по някакъв начин.
Една вечер си говорихме и го попитах колко е била най-дългата му връзка - той ми каза 4 години, с момиче, което било същото като мен, но правил много глупости и затова се разделили. След това каза “ние сме близки приятели, чуваме се, ако мъжът ѝ и направи нещо, винаги може да разчита на мен. ” Стана ми много неприятно, но си замълчах. Бяхме заедно отскоро и се надявах, че като е с мен ще я преодолее. Предполагах за коя става въпрос, видях, че тя не му харесва снимки, той на нея много рядко и се успокоих.
Минаха няколко месеца и се оказа, че не става въпрос за жената, която си мислех.
Става въпрос за друга. Оказа се, че са разделени от 14 години. Той и харесва всички снимки, тя на него също. Той качва албум от дадена екскурзия, тя влиза и харесва всяка снимка поотделно. И много други неща, които мога да изреждам до утре.
Говорих с него, че не ми е приятно. В първия момент той избухна “ние сме приятели, ако не можеш да го приемеш, кажи и да приключваме”. Плаках, говорих, обяснявах му. След няколко дни той ми каза, че много ме обича и ще решим въпроса, ще направи каквото искам. Попита ме “искаш ли да си изтрия фейсбука”, че с оная си пишат само по празници, да взема телефона му и да погледна. Не поисках нито едно нещо. Помолих го само да не я търси. Той каза “но аз не в търся, ние си честитим по празници”. Каза ми, че съжалява за нещата, които е казал, не бил прав. След това наистина си махна фейсбука. Аз се успокоих, мина около месец.
Един ден той ме попита “сега по-спокойна ли си като нямам фейсбук” аз му отговорих “оная писа ли ти за рождения ден? ” И той каза “да, чухме се”.
Скарахме се, той се ядоса, аз ревах. Той си мисли, че не му вярвам, че не го оценям. Че съм инат и искам да стане на моята.... Казах му, че ако е толкова свястна няма всячески да се опитва да напомни за себе си, че това за мен е лицемерие. Те нямат деца, свързва ги връзка, която е приключила преди толкова госини и за мен не е нормално да се търсят. Той каза “това са нормални човешки отношения, не сме се разделили с лошо и аз уважавам този човек. ”. За мен е Нормално като я види да я поздрави, да се заговорят, но нищо повече. Казах му, че не мога да приема това. Пак рев, накрая той дойде и ми каза “като ми звънне на нова година няма да и вдигна, искаш ли”. Аз му казах “не искам всичко да се случва с клизма”. 2-3 дни ми беше напрегнато. Той ме питаше какво има и накрая му казах, че не искам да си отделят такова внимание, не искам да си звънят, да си пишат и т. н. Той каза “добре, разбрах, спокойно”.
Дразни ме това, че тя не се отказва. Всячески се опитва да стои близо до него и семейството му с нейната “добронамереност”. Не прекрачва границата (доколкото знам), но винаги е там, напомня, че я има. Ще търсиш ли някого толкова години, след като сте разделени? Ще харесваш ли всеки пост на стената му, неща, в които е тагнат и т. н, всичко свързано с него? За мен няма логична причина това да се случва. Не ми олеква, супер противна и нагла жена. Не искам да повдигам въпроса за 100тен път, не искам да го тормозя. Но имам чувството, че той толкова държи на нея и не осъзнава... или да изчакам колвдните празници и ако тя го търси, да пиша директно на нея... не знам какво да направя, не искам постоянно да ни преследва като някаква сянка. Всеки да си знае мястото!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5149f5ec19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   За мен бившият е бивш, да в добри отношения сме ако го видя ще го поздравя, но няма да тръгна да му пиша. Единствено бих общувала с бивш ако имаме дете, бизнес и т. Н.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 71256eef9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тя си знае мястото, а ти - не. Какво от това, че си честитят празниците? Според мен няма нищо лошо. Ти вероятно не осъзнаваш смисъла на думата "уважение" или имаш ниско самочувствие. Ревала си? Защо? Заради "Честит празник"-това не е нормално.
Да си изтрие фейсбука, въпреки, че не си искала... абсурдно. Той е свободен човек, обсебваш го, видимо той те обича.
Според мен най-добре да повдигнеш самочувствието си и да осъзнаеш факта, че миналото е минало, но това не означава, че всички връзки приключват със злоба. техния случай е такъв. В крайна сметка ти си човек до него сега.
С31

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: be1d4a1e8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не се излагай, зарежи го! Първо не е редно, а и е много инфантилно да му ревеш, че си пише с няква друга. И второ, той ако толкова държеше на теб, нямаше да ти пуска постоянно стръвта, обяснявайки за нея, каква била, колко често му пишела и т. н. Аз ако искам да съм просто приятелка с някой, няма да ходя при гаджето и постоянно да му говоря за "уж" другия ми приятел.

Това с триенето на фейсбук е изключително лицемерно. Значи той няма да вземе да изтрие нея или просто да не й пише, ами ще си изтрие целия фейсбук демонстративно, сигурно за да може като го питат защо, да обяснява, че го ревнуваш. Т. е. ти хем си лошата, ама хем и той е много вървежен и ни лук ял, ни лук мирисал. Тия сцени той ги провокира, за да търси внимание от теб. Колкото повече се тръшкаш, той толкова повече се радва, защото е инфантил, нищо че казва обратното. Че и подпитва дали си била доволна, че си е изтрил фейсбука, като че ли не знае, че не акаунта му е проблема, тарикат :D Ако не му беше приятно, нямаше да те провокира. Ти така ли се държиш с него, замисли се!? Сега ако спреш да му обръщаш внимание, ще измисли нещо още по-брутално с цел да си получи дозата внаминие тоя нарцис. Очаквай скоро да се изцепи, че са пили кафе. После ще ти каже, че му е сродна душа, но обича само теб и ще се радва как се тръшкаш и ревеш. Наистина ли искаш да живееш с някой, който има емоционалната интелигентност на 5 годишен и се радва като ти стане гадно? Тук той е провокаторът, ревността я провокира ненужно и умишлено, само ти не го виждаш. Вярно е, че е ок да си има приятели, ама това не е му е просто приятелка, използва я, за да те дразни, а ти му се връзваш. Мама и тати май не са му обръщали достатъчно внимание като малък и сега си го търси от теб. Представи си, че наистина е на 5 години и му гледай действията. Съвпадат с тези на малко дете, нали? Престани да го оправдаваш и да обвиняваш нея, защото проблемът е в него. Тя няма как да знае какви са ви на вас отношенията, а и да знае това ти е най-малкия проблем. Ако не е тя, той друга ще намери.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d4d652fc58
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Значи и да ги държиш настрана е насила. А насила хубост не става. По принцип е тъпо да ревнуваш от бивши без причина, но при теб има. Аз не бих се занимавала с такъв.

Джен

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bfc4f9289a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Унизително е да се разправяш с нахалната жена, която не може да смели, че вече не е важна за някого. Ако човекът до теб те обича и уважава, няма да поддържа контакт с дразнителя ти. Нито ще реагира на обаждания. Аз например съм отсякъл всички бивши и съм се посветил на жената до себе си. И няма да допусна да се почувства застрашена и да ревнува. Тя за мен прави същото. Най-важните сме си един за друг и хора, които пречат на отношенията ни са аут. Сам бих писал на тази жена, че много обичам и държа на приятелката си, и не искам да продължаваме комуникация, понеже това е проблем за връзката ми. Защото аз живея и споделям деня си с този човек, не искам да се чувства така. Ти ако си гукаш и се четкаш с някой бивш в мрежата, много ли ще му е гот? Аз не бих търпял жена ми да се подмазва на бивши, нито пък бих направил аз същото с някоя бивша.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 706bf7f630
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   То ти си тази, която я е превърнала в сянка и й отдава такова значение. Иначе, според мен е нормално да се чуват на празници. Малко прекаляваш. И наистина много ще се изложиш, ако се свържеш с нея. А как ще й вдигнеш акциите, че ти е заплаха... Това ли искаш?
Спри да мислиш и да говориш за нея, само поддържаш спомена жив.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b51b213c58
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Виж, просто си много ревнива. Хората са се разделили преди 14 години, не преди 4 месеца, защо да не си пишат? Като се е минало толкова време, няма остатъчни чувства, просто са запазили уважение един към друг. Повярвай ми, ако са се искали нямаше да чакат 14 години да се минат, и твоя да е имал сумати връзки след нея. А просто след 2-3 години максимум да се бяха взели. Просто преувеличаваш и изглеждаш като луда. Дори и тази да има някакви чувства към него още, в което се съмнявам, ти и улесняваш пътя като се държиш така, тикаш го към нея. Пък и ще почне да се оплаква на приятелите си как го контролираш. Разбирам да се бяха разделили преди 1-2-3 години, но това са 14?!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1c607942ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Щом си същата като бившата той живее с спомена и мислите за нея а ти си копие. Тя не е виновна приятелят ти ако реши може да прекрати всичко но.. Предпочита приятелството с бившата от колкото връзката ви. Мисля че знаеш одговора но ти се иска да не е така. Мъж31

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3c10d0b77a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Това твоето не е живот. Мисълта за някаква жена е обсебила дните ти. Нямаш нормална комуникация с гаджето си. Вместо радост и взаимност помежду ви има кавги и рев. Аз пък не бих казала и дума за някаква бивша, ако ще тя денонощно да се домогва до него. Никакво внимание не бих обърнала на тази жена. Не може да ме подразни по никакъв начин бивша. Аз съм важната в живота му. Той е с мен. Какво ще приви с бивша е само негова работа. Аз там не се меся. Живея хармонично и спокойно с мъжа до мен. Съветвам те и ти да намериш баланса във взаимоотношенията ви.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7949b77ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Това са жени, на които нещо в живота липсва. Не е нито голяма любов, нито мъж който не могат да забравят, това са жени, които чакат, нямат силата да продължат, а и не искат, лични наблюдения. И чакат. И си права, че под тази добронамереност, се крие наглост и според мен нищожност. Аз не бих писала на бивш за всеки празник, та този човек не е в моя живот. Единствено съм съгласна да се честити рожден ден при желание, ако са се разделили подобаващо, това показва уважение, дотам.
Преди години ми се случи да пиша на бивш след 8 години, в които дори не му говорих без да целя каквото и да било. Порастнах и осъзнах колко смотано съм се държала, а той не беше направил нищо лошо. Дори не му писах, а му предложих приятелство във фейсбук, той прие и ми писа пръв. Пописахме кой как е след толкова години, в чужбина сме, в две различни държави, обсъдихме как стоят нещата, на следващият ден си довършихме разговора и спряхме. След време ми хареса снимка, на нея съм по-атрактивна, а и той харесва снимките на доста мадами. Не си честитим празници. Не му харесвам снимки. Не си досаждаме.
Попаднах на мъж, който изпитваше страх да се влюби, защото в няколкото по-сериозни връзки беше винаги оставян. Труден характер е. Влюби се в мен, без да очаква и да иска. Та, за една от бившите ми е казвал, че след почти две години го оставила. Той е бил на 21 някъде, тя на 24. Имам и лични проучвания, не цялата информация е от него. Изглежда са били влюбени, тя е писала под всяка негова снимка обичам те, придружена със сърце. Поствала във фейсбук обичам те постоянно. Накрая решава да го остави, защото той не е лесен характер. В нейния профил все още можеш да откриеш явни снимки със сърца, с него, от пътувания. В неговия няма. След месец тя му се обадила и искала да говорят и да се връща при него. Той отказал.
След 8-9 години, тя не спира да харесва негови снимки, да пише за празници, харесва коментарите на негови приятели, харесва коментарите на сестрите му. Наскоро му писа на стената за р. д., при това се направила на остроумна да му честити на неговия език, без да го говори свободно, последвано от целувки и парти емотикони. Не съм видяла той да хареса нейна снимка, дори не й коментира посланието за р. д., не го и хареса. Тъй като ние не сме заедно от доста време, през това време не съм му честитила р. д., а го уважавам. Тази година реших да му честитя, защото два месеца преди това ми писа, беше някакво излияение от негова страна, каза, че след мен емоционално нямал друга и т. н. Наистина не ми пука дали е бил искрен, реших, че той като мъж, който последните месеци пише и ме търси и е имал смелост да каже тези неща, заслужава да не се възгордявам или да си казвам, ей това чаках от теб, а чисто приятелски му писах за р. д., без емотикони, без излишни емоции, без да пиша на неговия език, който език обожавам от малка от майка ми и донякъде разбирам. Е, мойто го хареса и имаше отговор. Доста избирателно е харесал посланията само на отбрани и близки за него хора.
Лично за мен, тези жени са далече от реалността, неуверени и нищожни. Не мога да си представя, да зарежа някого, да искам да се връщам при него, той да не ме приеме обратно, след 8-9 години още да му харесвам снимки, да му честитя празници, да нахалствам, а самата аз през тия 8 години, вече на 32, да не съм имала връзка и да чакам. Да, въпросната след него толкова години не е имала връзка, физически не е никак атрактивна. Наистина колко нищожен и фалшиво самоуверен трябва да си да си вярваш особено, когато всичко това е насочено към мъж, който се опитва да гради нещо ново и ти не си част от него.
Не й пиши и не се занимавай с нея, опитай се да спечелиш него и без приказки с действие, студенина, му покажи, че ако това продължава, той губи теб. Той няма да се изправи срещу нея и няма да й каже в лицето, спри да ме търсиш. Не му давай ултиматуми. Бас държа, че тази не е във връзка или поне не в стабилна и сериозна такава. За мене е наистина жалко. Къде им е самоуважението на някои?

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5323eea56f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Спокойно бе моме, и при мен е същото, просто е останало уважението, ако са се разделили по нормален начин, както трябва да е и са запазили само едно приятелство няма повод за безпокойство. Ако виждаш, че те обича, държи на теб няма поводи за безпокойство
Лично за мен, когато двама души запазят такива цивилизовани отношения са за пример, възпитание, етика

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 53f6d6bbbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Според мен добре си усетила, че напомня за себе си, уж добронамерено. Съгласна съм, че е целенасочено и не с добра умисъл. Добре правиш, че споделяш на приятеля си как се чувстваш. Естествено, че не е нормално да имат такива отношения след 14 години. Но и той явно държи на теб. Изтрил си е фейсбука, не й вдига, звучи добре. Сякаш ти си му по-важна от тази жена и не би рискувал отношенията си с теб заради нея. Продължавай в същия дух. В един момент ще осъзнае, че не е било нормално това и ще се чуди чак какво й е търпял женските номера.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4a8bb3ec5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   За мен виновникът е той. Нормално е, ако държи на теб, да не поддържа връзка и да няма потребност от бивши. Той как би се почувствал, ако ти си общуваш с друг мъж и сте си близки? Ако държи на теб няма да е доволен. Имай предвид и че вероятно той не я е забравил и не е готов за нова връзка. Аз не бих имала отношения с мъж, който живее още в миналото си. А и той явно е доста глупав и си е изпял пред теб неща, които са те засегнали.
Съветвам те, да не се унижаваш да говориш лично с нея. Тя може дори да не знае, че той си има приятелка. Нека я изтрие от фб нея, а не да си трие профила. Нека тя да разбере, че е обвързан и не е удобно да го търси. Но това трябва да го направи той, а не ти. И ако не го направи, ти си прави изводите, че тоя човек си я иска тая жена, макар и да нямат интимна връзка.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b51b213c58
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Авторката е поредната, която изпада в истерии като приятеля си пише с бивши, нищо че са от 14-15 години. Хората тогава са били по-млади, на друг акъл. Сега са други. Ако от тази жена имаше дете, пак ли да не си пишат и чуват?
Не пишеш на колко си, нито той на колко е. Но това твоето е прекалено. Че и да си трие профила? ! Нима искаш да казва на приятелите си, че го командваш и вдигаш панаири за неща от преди десетилетие? Да стане потаен и да му се подиграват, че е мъж под чехъл, че има ревнива и обсебваща приятелка? Ако е Да, продължавай в същия дух.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5dfbd991fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Абе ти много преувеличаваш, но и той се държи незряло. Отделно това с бившите, не ми харесва. Бившият си е бивш - минало. Не виждам смисъл с това честитене на празници, лицемерно и най-вече безсмислено е. Как си, пожелавам ти...айде стига глупости.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3793376580
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Аз имах една наскоро която ме ревнуваше от бившата ми с която бяхме скъсали преди 17 години. Ами щом продължаваме да се чуваме , значи тя е заслужила моето внимание. Разликата тук е , че аз съм й забранил да тя са ме търси . Винаги аз го правя.
Между мен и нея отдавна е останало само едно приятелство , защото си имахме доверие навремето.. Запознавала ме е с всичките си гаджета , станахме дори приятели с някои тях. Правили сме даже общ бизнес с един . Виждал съм я да се целува и натиска с други хора от което в мен нищо не трепва.

Да , ама таз последната се спукваше да ме ревнува , защото имаше ниско самочувствие. Не . Проблема не е в мен , нито в бившата ми. Хора сме . Проблема е в ниското самочувствие на въпросното момиче. Тя по тоя начин и следващия ще ревнува , и следващия и тн. Че и по-лошо може да стане.

Авторке разваляш доверието на човека в теб. Това което може да се случи , всъщност е да си намери друга (трета ) и да те зареже, заради твоята несигурност.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 090fdc8a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   14 години са много дълъг период от време и мисля, че нямаш повод за безспокойство и ревност. Успокой се, бръщай внимание на себе си и него. Не търси призраци в миналото.
Моята история е малко по- различа . Разделих се с него, защото също поддържаше приятелство с бившата си. Отделно, обаче си разменяха подаръци, а се бяха разделили преди месеци. Не можах да го разбера, това приятелство. Разочаровах се и си тръгнах.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: aa773aaa00
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Изобщо не толерирам подобни писания. Моят проблем е подобен. Приятелят ми има близки отношения с бившата си жена. Дори,отиде при него на Бъдни вечер,уж само да вземе детето,уж щели да са другите (тя и детето),пък на най-хубавия празник се озова на масата при него. За мен всичко и с цел и аз не вярвам на никакви добронамерени отношения. Само дето ме наранява това,че той позволява подобно нещо и ме кара да се чувствам зле, и когато повдигна темата,той си мисли,че ревнувам...За бога,не е ревност,а се чувствам унизена от факта,че раздели трапезата си с жена,която има не добро отношение към мен. Според вас, аз ли откачам или преовеличавам? P.s Забравих да спомена,че това не е единичен случай

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b51b213c58
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   21, този човек има дете от тази жена, и този факт никога няма да се промени. Не можеш да му забраняваш да подържа отношения с нея, имат дете заедно, независимо от това, че той не е с нея. Тя е била преди теб в неговия живот и е оставила трайна следа- дете, може би първото му. Ами, това няма как да изчезне и да се изтрие. Пък и как се забравя майката на първото ти дете? Заради детето е хубаво да подържат добри отношения, все пак то няма вина. Не можеш ти като новата половинка да му забраниш да се чуват, нямаш право, тази жена му е родила дете, хубава или лоша. Виж, ако ти вие с него имате дете, там нещата са други, и ще му е трудно да се разкъсва между две семейства и деца.
Проблемът на авторката е съвсем друг-просто е много ревнива. Ако приятелят и иска да и изневери и напусне, ще го направи с всяка, не само с бивша. И тя ще е безсилна да го спре, колкото и да ревнува и да се тръшка и да следи профили. Просто трябва да има доверие в човека. И това се неща отпреди 14 години все пак. И аз не приемем близки приятелства с бивши, но ако тези хора ги е свързало я дете, я се се разделили за глупости, младост, какво пречи да запазят добрия тон? Хиляди пъти по-противно е да се плюят и обиждат. Авторке, просто не си вкарвай бръмбари в главата. Не контролирай човека, всеки си има минало.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a85f2eda65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Пусни някого на свобода и ако те обича той ще се върне. Какъв е проблемът, че контактува с други жени. Той явно те обича а ти искаш света да се върти около теб. Трие си фейсбук, ти само ровиш. С теб ли е, с теб е. Ти го задушаващ, ако го обичаш трябва да си имате доверие и УВАЖЕНИЕ. С поведението си, ще го загубиш. Такова поведение отблъсква мъжете. Какво като си харесват снимките, това че някой ги е харесал прави ли го автоматично любовник/ца. Разделили са се преди 14 години. Обсебваш го и го контролираш.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 090fdc8a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Приятеслтво с бивши може да съществува само в следните ситуации , спорд мен:
1. Минало е достатъчно време от раздялата им. Добрият тон между тях е запазен, когато общуват съвсем възпитано и формално по повдод, това да сси честитят някой яяразник.
2. Имат общ бизнес или рабоятятзаедно.
3. Имат деца.
Във всички други случаи, става въпрос за четкане на его и неприключили отношения. Лично аз не поддържам приятелство с бивши. Последно честитих Коледа на бившия си в месинджър, съвсем добронамерно, но знам че никога не бих се върнала при него и миналото си остава в миналото.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c83270fc4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   На мен ми се е случвало нещо подобно и напълно те разбирам. Всички, които са те нарекли в коментарите луда, инфантилна и т.н. просто не им е идвало до главата щ, за да разберат какво е или самоте те са като приятеля ти и бившата му. Тези подобия на жени ги правят тези изпълнения само, за да сенпочувстват важни и значими за някого т.е. в случая бившия - Вижте ме, преди 15 години го зарязах, но още се сеща за мен, аз съм красавица неземна!
С две думи - зарязвай го, от опит го пиша. Такива мъже не се спират.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker