Странно нещо са жените... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Странно нещо са жените...
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 2808 пъти
Здравейте, пише ви едно объркано момче, което има нужда от съвет. От 1 месец насам се занимаваме с едно момиче, излизали сме 4-5 пъти и последният път като я изпратих до тях (преди 3 дни) я целунах. Тя не се възпротиви, дори й хареса, защото исках да се дръпна, а тя ме придърпа към себе си и продължихме. От тази вечер нататък, тя спря да ме търси, а ми пишеше всеки ден преди това. Питах я какво не е наред, дали аз съм направил нещо лошо, а тя ми каза, че няма проблем, но е очевидно, че има. Казах й да ми каже, когато реши и така и не се свърза повече с мен. Не знам защо съм я отблъснал, казвала ми е, че ме харесва. Дайте ми съвет, какво да направя - да изчакам ли да се сети за мен или да взема нещата в свои ръце, да говоря с нея и да се разберем какво правим оттук нататък? Наистина съм объркан и ще съм благодарен ако ми помогнете и покритикувате! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6d0c3d3fc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отиваш при нея и я питаш кратко точно и ясно, за да се разберете.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6d0c3d3fc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пишем го 4 момичета :)

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b308032820
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Най вероятно говорим за тийнейджърска либоф. Това няма общо със жените. Та тя е още дете. И аз дойдох тука да прочета някаква драма...то какво се оказа.

А за твоя проблем ... Търси си друга.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 782546fe17
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Покани я пак, очаква..

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 0c4100d985
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Харесва те. Има си приятел. Сега е объркана и не знае как да постъпи от тук нататък а.

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2aa4ef22f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Като я питаш такива неща и показваш че си несигурен, колеблив, а това момичетата не ги кефи. Сега варианта ти е да станеш по твърд, пишеш и отново с цел да излезете на среща и действаш по самоуверено. Това е трябвало да го направиш по-рано, защото да я целунеш едва на 4-5 среща е малко късно. Може това да я е отблъснало. Но нищо, все още имаш шанс. Това, че не те търси е най-вероятно нейната си игричка. Игнорирай това. Докато не ти каже реална причина, поради която не иска да се виждате, действай смело, все пак ти е казала директно, че те харесва.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 7036b5e5fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, странни са жените. Убеждавал съм се многократно в това.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e1cfc4a63c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Ако чакаш тя да ти се обади, че да ти каже какъв е проблема, има да си чакаш. Това жена никога няма да го направи. Най-вероятно е някакъв шит тест от нейна страна и те проверява колко ще се вържеш, освен ако не е замесен друг. Колкото повече ѝ се молиш да ти каже или я игнорираш, или показваш каквато и да е реакциq, толкова повече си го набутваш, защото тя се кефи на себе си, че те поставя в шах и те кара да се чудиш какво става, но пък ти и падаш в очите. Това е да те пробва до къде ще се поддадеш и дали си мъж на място. Ако ѝ влезеш в тона и покажеш, че тя може да те манипулира, си чао. Даже към момента си направил няколко гафа, но може би още не е прекалено късно да оправиш нещата.

Просто се прави, че всичко си е по старому и я покани да излезете и бъди малко по-твърд. То с времето ще се разбере, ако има нещо. Днешните жени са такива - постоянно ти правят някакви шит тестове, накрая си го вкарват сами, ама това е друга тема.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2d9368e267
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Каква жена? Вие се държите като лапета и двамата. Може да си има приятел и да е действала инстинктивно, знае ли човек.
Имам една приятелка, която се занимаваше с едно момче. Същата работа обаче от страна на момчето, момче, момче, 25 годишен. Уж много я хареава, целунаха се и до там. Не и отговаря на съобщенията, или и отговаря с една дума. Миналия път я е поканил в тях само и само да и прави свирки... Тъй, че кой знае какво и е в главите на тези лапета. Уж големи хора пък...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 50a24ab07a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знаете ли, че целувката е първата крачка в секса? Щом след първата целувка ти е отрязала квитанция, значи си санкциониран, или не ти харесва целуването, или си я отблъснал с лош дъх, с това изобщо не се съобразявате, тютюнджиите вонят отвратително. Покани я да се видите и ще разбереш какво мисли!

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 31ff97ee6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Така е, странни са жените и то много-не е случаен лафа "жената не е като човека". ПрАви това, което им е най-сладко на всичките-разиграва те.Тя няма да ти каже отрито какво става. Казано с техния език-чака ти да направиш не само първата, но и другите крачки при всякакви обстоятелства, а тя да се прави на засегната, наранена и т.н. Целта е да провери и повиши интереса ти към нея. А тя те харесва-показала го е, но ако тя го каже, знае, че ще побързъш със секса, а това, по женските разбирания значи, че е "лесна". А те не искат да имат репутацията на "лесни". И затова те разиграва-да излезе, че тя се е дърпала и не е "лесна", но ти си инициатора на "лесното". Тя е чистата сълзица, а ти си лошия мъж, който в жената виждаш само дупката, а не голямата душа и високия интелект. За да съкратиш тоя период на разиграване/който може и да е безкраен/, вземай нещата в твои ръце.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a22649d17c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Правило номер едно е, че колкото й да ти харесва една жена не трябва да се връзваш на хаотичното й поведение ! Един уверен мъж прави каквото смята, че е редно без да подлизурчи, видимо да й се подчинява или да прави нелепи неща само и само да изкопчи някаква реакция от нея. Много от жените тестват потенциалните партньори като пробват дали те ще отстъпят от мнението си или желанията си под въздействието на външни фактори, т.е. ако някой не одобри това, което правиш или ти каже да го направиш по друг начин. Не се притеснявай да отстояваш своето, ти си не по-малко ценен и можещ !

Много важно е да осъзнаеш, че не винаги странното държание на една жена е някакъв тест. Те нерядко взимат решения на базата на емоцията особено когато са на възраст под 28 години. Фактът, че не се е дръпнала и се е получила целувката (нещо доста интимно) говори, че тя има романтичен интерес към теб, а чувствата не изстиват за няколко дена. В коментарите пишат да бъдеш по-твърд, а аз казвам да бъдеш по-настоятелен, но всичко с граници. Жената, която харесваш изглежда изпитва някаква несигурност, но в никакъв случай не е по твоя вина. Първата стъпка си я направил - питал си какво не е наред щом не иска да ти каже остави я известно време да изясни нещата със себе си, т.е. дай й пространство. Топката вече е във нейния двор и от нея зависи дали ще я върне. Когато се свърже пак с теб бъди спокоен и й предложи да излезете, някъде където може да се забавлявате и да правите нещо заедно (вечеря е твърде официално).

През останалото време не се набивай във филми и прави това, което те кефи и ще ти приповдигне настроението.
Каквото и да излезе най-малкото ще придобиеш опит ;)


Поздрави,
М28

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 83031727a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Размислила е поради някаква причина, може да е друго момче, може да е мнение на някоя приятелка или съвсем повърхностен проблем. Не мисля, че има смисъл да се надяваш, че тя ще ти изясни ситуацията и ще бъде максимално откровена с теб. Малко хора постъпват по този начин, за това се изисква смелост. Виждам, че имаш невероятно желание да разбереш причината, затова можеш да опиташ един последен път да я извикаш на среща (грубо казано среща) и да поговорите за промяната в поведението ѝ. Не мисля, че ще ти каже нещо, но можеш поне да опиташ. Такива дискусии не са за в чата, затова не ти препоръчвам да пишеш. Възможно е да ти откаже срещата с глупаво оправдание, в такъв случай просто ѝ обясни, че искаш да поговорите за нещо, което е важно за теб и нищо повече.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5b17757fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Жените само изглеждат странни, иначе са пределно елементарни, докато не ги опознаеш. И всички са еднакви. Правилно са ти казали, че си се показал неуверен и нерешителен, с това я отблъскваш. Не е трябвало да я питаш, нещо нередно ли си направил, въобще не бива да й даваш възможност да те оценява - това не е нейна работа, тя и не може да дава оценка на един мъж, защото мозъкът й не е компетентен за това. Първо се изясни със самия себе си - харесва ли ти дотам, че да продължаваш свалката, да си харчиш времето и нервите, защото тя очевидно има някакви скрупули и най-вероятно, приятел. Като си я питал, ти й даваш възможност да ти играе игрички, поставяш се в зависимост от нея, а тове е най-грешното нещо, което можеш да направиш с едно момиче/жена. Оттук натам, по никакъв начин недей да й се обясняваш в любов, те това го мразят, ще постъпиш ужасно глупаво. Дръж се с нея леко иронично и леко подигравателно, дистанцирано, все едно разбираш, че се преструва и ти продава фасони, но не дотолкова открито, че да ти се обиди. Обаждаш се, все едно че нищо не е станало и я изкарваш на среща. Много-много не й се моли, трябва ти да определяш правилата. Но не показвай, че примираш за нея, напротив - че можеш и чудесно и без нея, че си имаш и други варианти, и друга компания, дръж я в шах. Нека се чуди и мае. Ти си силният. Това е .

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 7cb0c12410
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Или има друг, или ти прави игрички. И в двата случая не бих се занимавал с нея. Не съм клоун да се връзвам на евтини номерца и да си четка егото за моя сметка.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5839cd4ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Може би е объркана, но ти защо си задавал подобни въпроси и сам си режеш въжето. Направо е трябвало да си пишете както друг път или да я поканиш пак да излезете, но не и такива глупави неща. Другото което е ти как и защо не си и писал няколко дни, доста жени лесно се обиждат и доста се сърдят, за подобни неща малко е тъпа тая работа. Пък сега ако ти дреме бъди мъж отиваш и говорите както ти е казал и номер 1, в крайна сметка има ли чувства няма ли, приятели ли сте или не сте и така и така мъжката или решаваш и продължавате да пишете като преди, но така изглежда все едно каквото и да прави ти ще я търсиш, а това жените усетят ли го вече не си интересен, освен ако не е влюбена и не чака да я търсиш ти.
Достатъчно е малко да познаваш една жена, за да знаеш кога и какво, жените не са сложни напротив всичко е просто има или, или всичко зависи каква е тя като човек, като характер, а ако до толкова не познаваш дадена жена защо ти е да си с нея. На мъжете все им е трудно е не мислите, не опитвате да мислите или не можете найстина да разберете нещо дори когато то ще ви издави очите и е супер елементарно, но нормално винаги е било така. Вие сте сложните, но както и да е авторе вземи си поука и друг път или, или. Такива хем я целуваш, хем не и пишеш, не я търсиш, после питаш дали има нещо, чакаш да ти пише абсурд сърдита е или объркана това е или, или. :) Пък ако е някаква много важна може и да е просто игра.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a1a9e42f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Според мен е някоя дреболия. Или нещо в целувката не и е допаднало после или се притеснява, че си се дръпнал а тя е искала още. Може и накрая нещо да не и е харесало по изпращането... луди жени!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6ba07caeab
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Тука сума си казаха как жените правели тестове и играели игрички, и после обясниха на автора как и той да пусне няколко теста и да завърти някакви игрички. Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака.

Хора, разберете най-накрая, че като се харесвате истински с някого, тези неща *не са необходими*. Нещо повече, ще тръгнете да ги правите и ще си прецакате шанса с някой, с който наистина си допадате, защото сте се правили на интересни. Важи и за двата пола. Научете се да си изразявате интереса като зрели хора, и директно да си казвате, когато такъв няма, и на всички ще им е много по-лесно с връзките.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 03e0ae3537
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   18 не е толкова просто. Love is battle field - така се пее в една песен. Любовта е бойно поле. Вероятността и двамата да подходят по един и същ начин клони към нула. А ако само мъжът тръгне с открити карти, ще срещне от другата страна всички възможни отенъци на лукавството, лицемерието и лъжата. Това е реалността, а разсъжденията как би трябвало да бъде, са областта на утопията и на фантазиите. Съответно, по-откритият и по-наивният няма шанс да спечели, такъв почти винаги остава употребен и зарязан.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6ba07caeab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   19, разбирам и твоята гледна точка. Искаш да се предпазиш от използвачите с фалшиво поведение.

Ще ти споделя какво ми се случи преди години обаче. Бяхме в една компания с един пич и се харесахме. Почнаха някакви стъпки един към друг, но той все го даваше едно резервирано, искаше все аз да казвам нещата, говореше ми ги едни малко странни. Аз пък съм си такава, че си казах директно, какво си искам с него. Еми хубаво, но той се дръпна.

След години се видяхме и се заговорихме. Викам му, каква стана тази между нас. И той ми казва, ами ти не искаше. Гледах като тресната. Той се опитал по не знам си какви начини да ме прецени и явно сметнал, че нещата няма да ги бъде. Не ми повярвал. Предишни гаджета му въртели номера, представяли се за нещо, което не са. И той вече си имал едно на ум. Беше ме подложил на сума си тестове, от които резултатите и заключенията му бяха тотално извън реалността.

И така си останахме с проваления шанс, а поне от моя страна, чувствата бяха искрени. Замислих се, разбира се, каква връзка изобщо щеше да бъде с някой, който няма никакво доверие и действа по този начин. Вероятно нямаше да е добре, но никога няма да разбера. А иначе, вярвай ми, тези дето знаят да лъжат и играят роли, трудно ще ги хванеш, преди да е станало късно. Защото те знаят верните отговори на всички тестове и с кеф чакат да им ги приложиш.

Та така, 19. Разбирам един човек, че като се опари веднъж, гледа да няма втори път. Но монетата има две страни. А за да е една връзка нормална и успешна, трябва доверие. Винаги ще има риск, но понякога има и печалба.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5b17757fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   №20, жалко за пропуснатия шанс, след като и двамата сте били навити. Но! Тук имаше тема на младо маце, което си признаваше следното: "Влюбвам се, желая го, страдам за него... а когато той си разкрие чувствата, веднага губя интерес... И с всеки нов все така става... Не знам, защо съм такава! .. " То ест, реалността, както ти я наричаш, е нещо неизвестно дори на самото момиче: днес е една, утре се оказва друга.
Освен това, случаят, който описваш в пост 20, не потвърждава, а напротив - опровергава напътствията от пост 18. Понеже с директния подход нищо не е станало. А може човекът да ти е отговорил така от учтивост, че няма да ти каже: "Не ме кефеше, не си мой тип! ".. Просто може да не е искал да е груб.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5e709404b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   21, Сигурно никога няма. Случаи като на тази мацка има, мъже такива също има, но при мен интереса беше към човека, не към това, мога ли да го имам.

А относно думите му. Както ти казах, бяхме в една компания и съответно продължихме да се виждаме често. Така че историята не приключи веднага. Но след като той се дръпна, аз се понаправих на интересна. Съответно и той отвърна и се завъртя едно колело... Бая неща се случиха, сексът също не ни се размина. Но вече всичко вървеше напук. И така.

Иначе всеки си вади заключенията. Ако ти си преценил, че директността е това, което е объркало нещата, твой избор е да следваш този път. Аз други поуки си извадих и се старая да ги следвам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker