Какво цели бившият с това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво цели бившият с това?
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 3767 пъти
Бившият ми ще се жени скоро, но когато ме види непрестава да ме гледа, даже понякога на мен ми става кофти защото е с нея, а когато е сам положението е повече от очебиещо. С нея е от скоро 6 -7 месеца някъде. Преди това се раздели с мен след дълга връзка, сам го пожела, аз така и така не го преживях, но никога нито съм досаждала нито съм го тормозела по някакъв начин,. Той сам направи своя избор. Но ме притеснява начина по който ме наблюдава втренчено всеки път когато се видим някъде.

Забравих да спомена факта, че ме заряза по много брутален начин и дори не му говоря. Минавам покрай него все едно е непознат, а и си го заслужава напълно, само че не знам каква му е целта и какво се опитва да постигне с това. ДЗЯПАНЕ! (Защото буквално е такова ) Все пак той сам направи своя избор, бяхме щастливи , но в един момент реши, че вече му е „пислано” и пое по пътя си .

Аз го приех макар и с много сълзи и болка….. ще се жени, ОК…., но защо продължава да ми навира разни мухи в главата, дори и несъзнателно да го прави. С това си държание ме кара да мисля все повече за него, а това боли.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: c6139cb911
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Твърде вероятно е гузен от поведението си към теб и начина, по който те е зарязал; може да се е осъзнал и да е разбрал какво е загубил. Това, че ще се жени не означава, че автоматично е престанал да мисли за теб ако чувствата му са били истински, а със сигурност е имало такива мужду вас, все пак сте били заедно години. Хубаво е, че пазиш дистанция, не говориш с него и не му обръщаш внимание. След като той те е наранил и е постъпил подло с теб защо ти трябва да подаваш ръка.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: f1332732b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Не го познавам бившия ти, но според мен е от типа мъже, които са малко комплексари, един вид, се държи по начин за да увери сам себе си, че е толкова неповторим и единствен, че въпреки всичко не си го забравила, Аз лично не бих го удостоила с по-различно отношение от безразличието. И като последно да ти кажа, от сега съжалявам жена му. Щом ти прави някакви намеци, аз поне така разбирам историята си благодаряй се всеки ден, че те е зарязал. Едно трябва да се знае от жените, че има мъже, които колкото и да са им симпатични за момента, просто не стават за дълъг път.
Дано намериш истинския мъж за теб. Желая ти успех и просто не се измъчвай за този, а да не ти пука. Това залсужва

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 582ff32a89
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом си забелязала, че те зяпа, значи и ти си го "зяпала".

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: bfc619080f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   АВТОРКАТА
Осъзнавам, че трябва да спазвам дистанция и да демонстрирам безразличие, но мъката от това че губя завинаги единствения мъж, който някога съм обичала истински, ме убива. А и начина по който ме гледа ме обърква още повече. Не си се представям в деня в който ще разбера, че е сключил брак, но пък и никога няма да се унижа до такава степен, след всичко, което ми причини да го потърся аз.
Номер 1 гузен, но се жени ЗАЩО? Не е комплексар дори е доста симпатичен и привлича жените, но точно тая за която си избра да се ожени, не е от най-трудните, което още повече ме озадачава... незнам, но съм адски объркана...

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 3060927c1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Бившият ти иска да не спираш да го искаш и да се чувства вечно желан. Харесва му да знае, че още го обичаш. Много подло от негова страна да го прави, докато е с бъдещата си жена. Радвай се, че не си на нейно място.

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 7ba610c127
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз някога си имах гадже, с което бяхме заедно 4 години, ама си хвана друга :). След като ми каза за нея и че късаме, продължи да ме търси всеки божи ден. Ако не звънне по телефона, ще се отбие у нас - ей-така, да си поседи и да види как се развивам без него. Аз се чудех как да го изтрия от харда, много гадно се чувствах, а той ми цъфти, без да съм го садила. Но пред него не трепвах, за да не се кефи. Тогава ми се изясни тази особена психология след раздялата при някои (силно сгрешени) индивиди. Трябва да си много смотан и лишен от качества, които да ти дават увереност, че струваш нещо, щом черпиш самочувствие по толкова гнусен начин.

Осъзнаването на този факт много ми помогна да... се отвратя от него :). Аз лично го изненадах кофти, показвайки, че друг ме прави особено щастлива... и бившият ми беше шокиран, опечален и измамен в надеждите си да ме ползва като хапче за самочувствие.

Пичът те провокира да покажш някакво чувство, да реагираш по някакъв начи. Дори и просто да се питаш какво иска. Не възлагай надежди - би било грешка! Доста време е минало от раздялата ви, ще става все по-лесно и по-приятно да си свободна, стига да не се обръщаш повече назад. Успех!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: f7f9093501
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Драга ми пациентке,

Как успявате да различите кратък визуален контакт от "ДЗЯПАНЕ", освен ако самата Вие не го осъществявате непрекъснато?
Замислете се кой какви мухи и най-вече къде Ви вкарва?

Вашия психолог

П. С. А вие знаете ли как се пише "не знам"?

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 592ffb812e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Драги ми смешник ли си, психолог ли си, незнам. На хората поне им вкарват мухи, а около твоята глава даже и не блъмчат такива.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker