7 години заедно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

7 години заедно
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 3534 пъти
Здравейте!

Моята история е следната...

Аз съм на 24 години, имам сериозен приятел от 7 години. Разбира се, попадам в клишето" Единственият, с който съм била някога". Нашата история започна още когато бях на 14, той не споделяше чувствата ми и аз тайно го желаех, в последствие станахме най-добри приятели, а след това и гаджета. Любовта ни беше като по филмите-страстна, всепоглъщаща, невероятна. Аз все казвах, че му вярвам безрезервно, а моите приятелки ми казваха, че това е грешка.

Както и да е, години наред бяхме невероятно щастливи, но през 4-тата ни година, той се занимаваше с една студентка от курса му. Аз разбрах, а той ме увери, че това е било само в Интернет. Е простих му и нещата станаха по старо му. Но на 5-тата година, отново го хванах в крачка, но този път беше по-сериозно. Каза ми, че само са се целували и аз повярвах. Бяхме 1 месец разделени, той казваше, че не знае дали ме обича вече. Е аз пак му простих и поисках да си го върна. Събрахме се и от тогава сме заедно вече 2 години.

Но... тогава нещо се промени в мен, по голямо разочарование и болка не съм изпитвала, нещата се обърнаха. Виждам, че той ме обича ужасно много и би направил всичко за мен, сега даже иска да живеем заедно. Но въпреки, че и аз го обичам, имам вътрешни съмнения дали още съм влюбена в него.

Не знам, какво да правя, не искам да го нараня, дали да се разделим за малко или просто да почакам и да видя, дали не е моментно чувство?

Благодаря за вниманието, дано сте ме разбрали!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: c4179d515e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей!
Аз съм на 26г и съм обвързана от 8г. Вече от 4 живеем с моето момче и същото се е случвало и на нас. Само, че и двамата сме стъпали настрани. Аз с мой колега(изживяването беше неописуемо но за кратко) и той с една позната. Имали сме възходи и падежи във връзката си. Имали сме кратки раздели. но всичко беше "от ден до пладне". Сега повече от всичко се обичаме и най-накрая мислим за дете. Обожавам го и виждам, че и той мен. Така, че не знам как мога да ти бъда полезна, но споделям с теб, че може би повече от 90% от двойките сме имали или имаме такива проблеми. Времето ще ти покаже какво да правиш. Но според мен слушай сърцето.
Анна, 26

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5729ce19cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм момче, моята любов бе точно такава 6 години заедно и никога не съм се осмелил да изневеря или да я лъжа, наистина партньорката ми бе всичко за мен, докато 1 ден не ми каза:- ти си ми първия искам да опитам и др неща в живота , и с друг партньор друг живот, искам да го изживея макар и с риск да съжалявам - истината е че винаги съм се раздавал за нея в всякое едно отношение и никога не съм очаквал нещо, и накрая станах излишен. Както и да е разделихме се, дано да е щастлива.
Бих те посъветвал да премислиш добре - разбирате ли се, помага ли ти , сериозен ли е?
Мислиш ли че друго момче може да ти предложи повече? какво пари, страст, по голяма пи... ка.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a4dd04b660
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз имах 3 годишна връзка с 1 момиче но се разделихме защото не съм от нейния град приех го но харесах гаджето й след мен и никога не сме имали проблеми винаги ми споделя.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 24c82e8777
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря, Анна! Ще послушам сърцето си и ще си дам време!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 693a48e90b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Според мен си изстинала към него, а и разочарованията са ти дошли в повече. 7 години са доста време както и да го погледнем... но защо не продължиш живота си напред без този човек? Очевидно и на него си му омръзнала, щом си го хванала да се задява с други жени. Разделете се, любовта ви вероятно я няма вече, но пък сте я изживяли и навярно имате много хубави спомени заедно!

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ad4f9c02d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами нормално е да се чувстваш така, когато някой те нарани и то не веднъж, в един момент просто ти писва. Аз съм мъж на 30 и съм в ситуация подобна на твоята. Приятелката ми ми изневерява и то доста. Случайно бях попаднал на едни разговори в скайпа й, които потвърдиха съмненията ми. Веднага започнаха едни сълзи, едни оправдания и т. н. Опитах се наистина да забравя за това, но тя продължи със странното си поведение, като в същото време продължава да твърди, че много ме обича. Аз обаче вече не й вярвам за нищо, гледам да се виждаме все по-рядко и изобщо не ми пука за нея. За мен връзката ни е чисто сексуална. Знай само едно, човек излъже ли те веднъж, ще продължи да го прави. Не мисля, че приятелят ти те обича, просто в момента няма нищо по-интересно и най-важното сигурно на хоризонта. Гледай го какво прави, а не какво говори и уж мисли.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ba22af26af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Виж, такива неща се случват, но ти трябваше да си знаеш, че ще стане така. :)
Особено пък мъжете! Виж, той е млад, в разгара на двайсетте, иска да опита, дето се казва, око да види, ръка да пипне; най-малкото ще иска по заведения да ходи, да "опитва" разни жени. И няма лошо, защото моментът е сега, в 21. век ценностите доста често остават на заден план, семейството и сериозните неща чакат дневен ред "някъде след заветната 30-ка". Бидейки наясно, че нещо е почти неизбежно, не страдаш толкова от него. Не си могла да го предотвратиш. А и неговите забежки не са повод да се разруши изцяло доверието помежду ви, тъй като момчето, види се, държи на теб, навярно съжалява и е поднесъл своите извинения. На мен, когато първата ми любов ми изневери (с моя ПРИЯТЕЛКА), едно извинявай не ми каза, дори ей така, за лафа. Така че и аз носех определен товар от разочарования, но рано или късно минава. Може би никога повече няма да си позволя тогавашната безразсъдна наивност тип "любовта-е-всичко!!! ". Израстваме всеки ден, това са нещата от живота. Успех и много любов!!! Безаварийна :))

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5729ce19cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Помисли колко спомени имате заедно, колко неща ви свързват,
ако се отнася с уважение към теб ако секса ви е наред, ако те разбира! Помисли пак, не бъди лекомислена лесно е да кажеш до тук - а после новия по добър ли ще е? Ами ако е точно обратното.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d2ff9b4187
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Само едно нещо ще ти кажа, мило момиче. Аз бях като теб, но тогава, когато злият интернет не беше навлязъл толкова дълбоко и лично в живота на хората. Няма начин да продължиш тази връзка и не би било правилно, въпреки, че много хора тук ще ме разкъсат и ще започнат да говорят за любовта, която идвала веднъж в живота. Не прави грешката да се обвържеш с Първия! Дори нещата да потръгнат, той няма да си позволи като мъж да бъде само с една жена, колкото и ти да си важна за него. Вие винаги ще се обичате в сърцата си, но всеки трябва да продължи пътя си напред с друг. Такава раздяла може да те убие едва ли не, но повярвай ми, нужна е. В следващите си връзки ще разсъждаваш трезво, ще имаш опита и няма да си като в някаква мъгла, не знам как да ти го обясня, но не е правилно да се задомяваш с първия мъж в живота си. Ако ти не го нараниш, той ще го направи един ден, дори и да се бори срещу това, защото то просто е неизбежно. Ти ще си неговата голяма любов и любима жена, но в миналото. Трябва да продължите напред, а това няма да стане докато сте заедно. Един от двама ви ще страдаиначе, рано или късно един от двама ви ще изневери, но при вашия случай, болката ще е убийствена. Решавай сама, но мисли трезво, ако ти е възможно.
ж38г
Не може да си вечно влючен в някого, това отминава и остава чистата обич и привързаност, така е при всички, които продължават искрено да се обичат. Обич и влюбеност са различни неща. Връзката уляга. казвам го в добрия смисъл. Но не мисля, че толкова млади трябва да се обвързвате, след като сте преминали младостта си заедно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d2ff9b4187
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не бих приела обратно мъж, който ми е изневерил и то още преди да имаме брак дори. Всичко е до въпрос на характер и достойнство, но знам също от опит, че една връзка, продължила повече от 4 години, която не е стигнала до брак или съжителство с деца, задължително завършва с изневяра и тогава двамата взимате решение ще оставате ли заедно или не. Както №1 написа, при тях нещата са "свършили" добре. Но ти готова ли си да приемеш изневяра от човека, с който си от дете? Не мисля, аз не бих го преживяла. Не смятам, че жената трябва да се обвърже с първия мъж, с който е била в леглото, това носи само проблеми и нещастия. Но ти си решаваш.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8a5e3c41f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Мила, не искам да те разочаровам, но той ти изневерява. Ако един мъж започне да изневерява, спиране няма. Колкото и трудно да ти е, ще трябва да го зарежеш. Ще си намериш друг, по-добър приятел. :)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 24c82e8777
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От Авторката:

Много Ви благодаря за всичко, което сте написали!
Лошото е, че направих много компромиси със себе си, а си бях обещала, че няма да бъде така! Много ми е трудно, защото той е всичко, за което съм мечтала. Опитах се да преживея това, което ми се случи, но явно не успявам и се чувствам някак изтръпнала, даже леко апатична. Мисля да се разделим, поне за малко, за да осмисля нещата, да разбера коя съм аз без него(сигурно звучи тъпо, но така се чувствам), защото когато бяхме разделени миналят път, аз не мислех трезво, бях шокирана и обзета от страхове и прибързах да простя без той да се е борил дори малко за мен. Времето ще покаже.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5729ce19cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз като мъж не мога да приема, такива разсъждения какво означава не се обвързвай с 1 вия мъж? Що последния по добър ли ще е? Или идеята е да се натрупат бройки? Спокойно след определена бройка можеш да си кажеш - Да мисля че номер 4 беше най добрата партия за мен!
И не мисля че има временна раздяла - щом е така раздяла конец.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker