Въпрос основно към мъжката аудитория - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос основно към мъжката аудитория
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 2687 пъти
Здравейте! Момиче на 19г. съм (в случай, че е от значение)
Какво за вас е момичето, което постоянно се съгласява с вас? Което иска да ви накара да се чувствате максимално комфортно и за това не ви отказва на почти нищо? Дочух разговор, който гласеше, че, , на мъжете им харесва да се чувстват като, , герои” до своята половинка, но това, че постоянно им се дава всичко им омръзвало и то бързо”. Аз лично малко се засегнах от това, защото и аз се съгласявам почти винаги. Аз не съм от хората, които ще спорят за най-малкото, ще се тръшкат докато не получат своето и т. н Отстоявам си позицията за нещо, което наистина би ме развълнувало (което май ми се случва рядко), а не например за вечеря какво да ядем... спагети или пица :д, , На мъжете трябва да им се дърпаш и да се правиш на недостъпна, за да им задържаш вниманието”


Оставям коментарите на Вас!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4df0e55f6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е жена мечта! Доста рядко се срещат.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e1ef0fc77f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На мен не би ми допаднало. Не обичам и прекалено опърничави. Нещо балансирано. А и има разлика между това да не иска да наруши комфорта на мъжа и да се съгласява сляпо. Може просто всеки да си каже мнението и да обсъдите и да изберете най-доброто за всички, без никой да се налага.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a68a1923b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Не, харесвам жени със собствено мислене и които отстояват мнението си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a68a1923b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не ги предпочитам, защо ми е някоя да се съгласява постоянно с мен? Тя роб ли ми е или приятелка?

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d9d3fd93b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Супер е!

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 04cff92c3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всяка капризна кифла си има мнение и си го отстоява. Въпроса е да сте на едно мнение с твоя човек. А и мъжете много се изморяват когато винаги те организират всичко, къде да ходят, какво да правят, искат и жената да вземв участие и да каже какво иска да прави.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a6154fe008
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Мъже а държите ли жената да може да готви?

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 55737f6827
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз лично, най-обичам жени, които не употребяват ":д" в писмена реч.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d9d3fd93b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "но това, че постоянно им се дава всичко им омръзвало и то бързо”"

Лъжа е. Само на някакви психопати, дето само интриги са им в главите ... На нас, нормалните хора, това не ни пречи.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9ce76ae97e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   "Какво за вас е момичето, което постоянно се съгласява с вас? Което иска да ви накара да се чувствате максимално комфортно и за това не ви отказва на почти нищо?"
Такова момиче е като Господ, не съществува :D

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 83382ae2c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Както с повечето неща в живота, истината е посредата - нито да си безгласна буква без собствено мнение, нито пък да искаш да се наложиш на всяка цена. Имай мнение, позволявай обаче и свобода на другия да има.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 85e9355b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Най-правилното е посредата.Най-неприятното е надменна жена вживяваща се в ролята си на кифла.Има хора като теб и в това няма лошо просто , хората са такива че ще го приемат за слабост и ще те мачкат не всеки би го оценил.
Мъж 34г

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 8dffbbbfdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   За дълготрайна връзка, определено покорна, нежна и женствена жена е с огромно предимство. Другото са простотии в стил "гроздето е кисело". Средната жена в наши дни има голяма уста, и е цинична, което е страхотен turn off дори в сексуално отношение.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 46fccd782b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Н.3 казваш, че харесваш жени със собствено мислене и които отстояват мнението си. Всички хора имат собствено мислене, но не всички мислят логично и със знание. Мнението на всеки се базира на неговото знание съчетано с неговата логика. Ако човек няма логично мислене и не е получил истинско знание по даден въпрос той не може да има вярно мнение. Такъв човек ако отстоява мнението си и прави онова което си мисли, че е правилно, той със сигурност ще съжалява от резултатите на делата си. Знам две семейства в които мъжете послушаха мнението на жените си и двете семейства загубиха всичките си спестявания. Едното семейство загуби 300,000 долара, а другото почти 500,000 долара. Жените им искаха да забогатеят още повече, а загубиха и това което бяха спестили през живота си. Рядко има жена със здрава логика и дълбоки знания и ако мъжете се вслушват в такива жени ги очакват големи изненади. Ти ще се съгласиш ли с мнението на такива жени като посочените в двата примера по-горе.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: cffdb9a66f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   На 21 съм и общувам интимно само с мъже , които се стараят на двама ни да е комфортно. Твоето е подценяване и нагаждане към мъже, на които малко им пука за теб. Има жени всякакви.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: bf7694ea1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   За това момиче, мисля, че е неуверено и комплексирано. И че не вярва, че си заслужава усилията. Най-вероятно е право, то се познава най-добре. То предлага непрекъснато грижи и помощ, често непоискани и това отблъсква. Често се съгласява, пък после се оказва, че не е била съгласна и е трябвало аз да прочета мислите й. И се оказвам лош. Вкарва ме в един филм, че тя прави всичко за мен, а аз нищо. А тя или нищо не иска, или не знае какво иска. Аз някак си трябва да знам, обаче, нищо, че като цяло нищо не я трогва и няма много интереси. Накрая от много непоискани услуги се оказвам и длъжник без да разбера. Абе изобщо в тоя филм аз съм някакъв голям злодей. Писва ми да съм такъв и казвам край. А това момиче ме пита " Честно ли, след всичко, което направих за теб? Никой не те е обичал толкова, ти не ме оценяваш!Аз съм толкова добра, а ти си толкова лош". В началото успява да ме убеди, че аз съм лошия и оставам. Скоро започвам да се чувствам обсебен. Не искам да съм лош, не искам да съм неблагодарен длъжник, не искам никакви жертви от нейна страна, а тя тогава се чувства "отблъсната". Преди много харесвах това момиче, а вече наистина искам да я отблъсна. Спирам да се съобразявам, а тя остава. Правя глупости, а тя прощава и аз вече знам, че изобщо няма смисъл да се старая. Никакъв герой не се чувствам с такова момиче.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: fcdcd30b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Жена съм, но ми се е случвало.
Когато бях на твоите години, за пръв път си хванах гадже. Бях толкова ентусиазирана и щастлива, че някой ми е обърнал внимание най-после, че правих всички, което той искаше, съгласявах се, не смеех да кажа нищо на въпреки и т.н. В резултат на това накрая ме нарече "мишка". Нямала съм свое мнение, никога нищо не съм предлагала и т.н. Много се засегнах, но осъзнах грешката си. Това е много безгръбначно и жалко поведение, никой нормален човек няма да те уважава, ако се държиш така. Не говоря само за любовни връзки, ами за всякакви отношения между хората.

Разбира се, има и друга страна. Много мъже предпочитат покорна, послушна и непроблемна жена до себе си. Такава слава се носи на азиатките, които се считат за смирени и изпълняващи съпруги, които ще са верни само на теб и ще те карат да се чувстваш като бог, обслужвайки всичките ти нужди без възражения. Не всички, разбира се, но тези от по-забутани и бедни места. Продажбата на азиатски булки върви с пълна сила. Предполагам, че донякъде така наречената "жълта треска", се дължи и на това - хем изглежда екзотично, хем си гледа в краката и слуша какво ѝ заръчваш. За мен това не е нормално и е еквивалентно на робовладелчество. Не искаш адекватна връзка с равнопоставена личност, а покорна секс-слугиня. Това говори за личностни проблеми, комплекси, чувство на малоценност и цял букет от готини неща.

Та идеята не е да се държиш като пълна проклетия и безкомпромисна гадина, но да имаш мнение, което да отстоявиш, съчетано с гъвкавост на характера.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 8ef4c44422
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Не се притеснявай изобщо за това, бъди такава каквато си, той мъжа ти си те познава.

Ако се опитваш да изкривиш нещата най-много нещо да не се получи, тия работи не се мислят. Един мъж на първо място иска да бъде ценен, да усеща, че жена му го харесва, защото вижда някоя хубава черта в него. То това няма защо да се говори... ако жена му е все недоволна от него, то това би го отекчило. Мъжа винаги е в ролята на закрилник, а жената на добра партньорка, която винаги го подкрепя. Мъжа иска да чува само "да, супер си", толкова е просто.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 788983e2ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Авторке, звучиш като човек нуждаещ се от похвала и одобрение за това, което правиш, в случая от непознати хора по форумите, вероятно си така и на живо.
Естесвено човек, който с всичко се съгласява е много удобен за партньор пък и други взаимоотношения и едва ли някой би имал против да се съобразяваш постоянно с него. Хубаво е човек да прави компромиси, но не и да се превръща в сянка на човека до него и да пренебрегва постоянно себе си. Истината както повечето неща е някъде по средата - прави компромиси, но не се оставяй да бъдеш използвана. Здравословните взаимоотношения за мен се основават на взаимни компромиси, така и другия човек ще има възможността да покаже, че те цени.
Лигавщините от типа "на мен ми се ядат спагети, пък на теб пица... какво ще правим" не мисля, че са проблем за възрастни адекватно мислещи хора.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ae8ba6bdbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Авторката
Искам да се оправя , но не знам как.. Не искам похвала , просто исках да знам най-вече за себе си дали греша с постъпките си . Благодарна съм на всякаква подкрепа дори и анонимна ! Четейки осъзнах , че след развода на нашите мен просто ме е страх да не бъда отхвърлена .

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7f57adb1b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Авторке, хората които искат да имаш мнение са самите те малодушни. Аз съм на 39 и не мога да си представя как бих бил с някоя, която ще ми тропа с крак. Без да се хваля жизнения ми опит е богат, дори за възрастта ми и доста добре знам кое е правилно и кое не е в живота ми. Успял съм в доста голяма степен в много начинания. Обиколил съм половината свят(буквално). Последно бях с една азиатка (виж коментара на но. 18) и с нея наистина имах най-стабилната връзка досега. Не защото беше покорна. А защото уважаваше мнението ми и мен като цяло. Тя знаеше, че мога да вземам решения за двамата. Заедно готвихме, чистихме, никога не съм нагрубявал или наранявал. Тя също се държеше с мен по подобен начин, доколкото можеше. 2. 5 години живяхме заедно и никога нищо не ни е било в тежест на връзката ни. Причините да се разделим са трети лица и е доста сложно за обяснение, но бих се обвързал с такова момиче отново.

Авторке, бъди себе си. За всекиго си има определен характер. Някои предпочитат да бъдат доминирани и друг да носи отговорност а тях. Други предпочитат да доминират. Има и такива в средата. За всеки влак си има пътници.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 544f48f35f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Не, не ни омръзва да се грижи жената за нас. Вече наша отговорност е да не злоупотребяваме с това и да не го взимаме за даденост с времето. Тия, чието внимание има нужда от дърпане и правене на недостъпна търсят игра, не сериозен съвместен живот. Ако искаш да си с момиче за дълго време си е чисто облекчение, ако избегнете караниците и споровете и успеете да сте често на едно мнение, грижите се добре един за друг и се цените. Който ти ги е казал тия е от болно мислещите тия дни, които навсякъде в живота си търсят някаква тръпка, все едно е нещо страшно живота ти да е простичък и щастлив с правилен човек до теб. Не им стига. Измислен морал.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7f8179d370
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Зависи от ситуацията. Аз също съм се улавяла, когато е имало моменти, в които често съм се съгласявала, но е било за неща, които не са изисквали кой знае какъв компромис от моя страна или също съм ги искала. И въпреки всичко съм се замисляла как се приема всъщност това. Ако нещо ми струва крайно голям компромис от моя страна, ще се замисля дали реално и човека отсреща би пренебрегнал себе си заради мен. Покажат ли ми безразличие и пълна липса на съобразителност, мога и на инат да не се съглася с нещо, което реално искам или ме устройва.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ae8ba6bdbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   От Авторката:
Искренно Ви благодаря на абсолютно всички! Наистина се радвам за хората, които споделиха мнението си и разбира се най-вече на хората, които малко или много ми вдъхнаха кураж да продължавам да бъда себе си и да не се променям! Бъдете живи и здрави всички

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9ba20e2d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Тия мадами, които се правят на интересни и искат постоянно да се налагат, са пълен кошмар и отврат! Така че ти си много добър избор! Но това не значи, че не трябва да имаш и свое собствено мнение - напротив! Но би било хубаво да го споделяш тогава, когато те попитат, а не да го натрапваш.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: b0a65d8730
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Предполагам позицията на феминистките е жената винаги да е на противоположното мнение на мъжа. Нищо хубаво не се сещам следващо оттова.

Жена ми буквално за всяка нещо се "зъби" защо аз го искам или ми е мнение. Да я убедя в много важни за мен неща, а за нея никакви спорим с часове. За същото майка й или сестра й и казват: това е добре да стане - на секундата се съгласява. Оставам с впечатление, че няма област в която съм компетентен. И все пак единствено което постига е скандали. И това е повече от 20 години и не иска да схване, че няма да стане на нейната. След като аз издържам пет членно семейство, поне да имам право на мнение. То реално си налагам мнението, но след скандали.


Бих споделил по-горните твърдения, за мен авторката е мечта. Няма лошо да си има мнение и да го изразява, ама ако е като моята жена самоцел да е винаги против мен - изобщо не е добре.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker