Той не прекарва цялото си свободно време с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той не прекарва цялото си свободно време с мен
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 2414 пъти
Здравейте! Объркана съм от поведението на приятеля ми! С него сме вече 8 месеца заедно, като всичко върви наистина перфектно. Той е най - добрият човек, когото познавам, държи се изключително добре с мен, мил, внимателен, грижлив, чувствителен... Гради планове за двамата, говори на всички близки за мен, приема ме безусловно (като казвам безусловно, значи е на 100%!!! ). никога до сега не съм имала толкова добър и "чист" мъж до себе си! Обаче, това, което ме тормози, е следното : той е изключително подреден човек, праволинеен, следва плановете си. Поради това, не е склонен да отмени срещите си с приятели, или спорта, за да се види с мен. Ето, не се бяхме виждали 4 дни, защото той беше извън града, и сега ми съобщава, че ще се видим не тази вечер (защото е супер изморен), не утре вечер (защото е на спорт), а чак другиден - както е по план. За него това не е проблем и не означава, че има по-малко чувства към мен. Очаквах, че няма да има търпение да се видим, че съм му залипсвала, че ще направи всичко възможно, за да сме заедно веднага! Но явно, в неговата глава чувствата се изразяват по друг начин.. Знам, че от него не мога да очаквам изненада, просто си е такъв човек - подреден и праволинеен, но това понякога ме убива.. Трябва или да се примиря, или да поговоря с него, че имам нужда от повече внимание? Вас би ли ви наранило и обидил такова поведение на човека до вас? Прекарвате лш всяка свободна минута задено, или държите и на личната си пространство, както моят човек? Ще ви бъда благодарна за мнения и съвети!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5f2913c88b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мъжете си имат нужди, много си нахална, от къде на къде ще си разваля плановете заради твоя келишлък.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5ab1670a36
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никой не е длъжен да прекарва цялото си свободно време с теб,все пак интелигентните хора си имат хобита,допълнителни амбиции и интереси,свикни с факта,че не си и няма да бъдеш център на галактиката.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 40af586577
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Аз съм твърдо ЗА свободното лично време. Иначе все едно се обсебвате и сте като залепени. Всеки има нужда от време за себе си, своя живот, хобита и интереси. Никога не съм харесвала прекалено прилепчиви мъже, досадни са ми и ме изнервят. Никога не съм си падала по обсебването и постоянно да сте заедно. Същото е и за жените, които са като обесени за врата на някого. Едва ли мъжете ги харесват.
Промени това в себе си , иначе ще ти пречи.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ba05ffc43b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Човек очаква това, което дава. Винаги е така.
Ти, дори подсъзнателно, искаш той да отговаря на твоите чувства и желания по абсолютно същия начин. Това много рядко може да се случи.
Трябва да знаеш, че това изобщо не трябва да е лошо нещо.

Имам много близък приятел и прителка, които са заедно от няколко години. Тя го обожава буквално, той я обича.
Той е от хората, които НЕ ИЗРАЗЯВАТ любов почти по никакъв начин, просто си е такъв. В началото на отношенията си, като сме си говорили с нея, ми е споделяла, че не издържа и не може да продължава така.
Беше на крачка да прекрати всичко защото се виждаха рядко, в неините очи.
Е... сега, около 3 години по-късно, след кратък период живот под наем - си имат прекрасна собствена къща и очакват детенце.


Имаме контрол само над собствените си решения и действия.


Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f8491d210a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   А знаеш ли как давършват връдки, късето ка тон стоп заедно и на телефона по 10 часа. Всеки има лично пространство дори и по време на сериозна връзка.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 36cd90297f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Може би си е фиксирала в него прекалено много. А това не води до нищо хубаво. Намери си ходи и ти и му отделяй време по рядко. В момента той знае, че и на линия когато е свободен. Според мен момчето си е съвсем норламен, твоят начин не е ок.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 43f87d628d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вероятно се среща с друга. Направо го зарежи. И започни да ходиш на фитнес.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 338c8e054f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Аз като рали състезател, ако подготвям колата за състезание отделям доста време. Няма как да си отменям плановете заради някого друг. Хубаво ми е да прекарвам време с любимия човек, но понякога ми е приятно да съм си сам, не обичам хора които ме задушават. Същото отношение демонстрирам и аз. Казаха ти, че хората си имат планове, амбиции, хобита и прочие. Намери си и ти, никой не е длъжен да си прекарва 100% от свободното време залепен за теб. Айнщайн е казал привързвай се към цели, не към хора ;)

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f283577fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Сегашната ми връзка е от почти 5 години и не мога да си представя приятеля ми да ми да е пътувал някъде и да не иска да се видим след като се е прибрал.
Понякога може наистина да е много уморен, но ще ми отдели 15-20 минути и после ще заспи. Разбира се тръпката след толкова време не е еднаква като в началото на една връзка, но да се видиш с някого когато имаш и други планове значи и "ти за мен си приоритет и аз те уважавам"
И не, не искаш твърде много. Ако се случва твърде често дори и да е супер мил може би трябва да преосмислиш как стоят нещата между вас.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4ca1f8cce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Да, ще се обидя и ще си помисля, че не е толкова влюбен в мен, щом не може да отдели 5 мин. след тренировка, за да се видим.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 954e6f1e6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Вие сте много интересни, имената не сте си запомнили пък искаш да е Ванга и да отгатва. Ами седни и поговори с него, в началото и ние със съпруга ми сме грешили ама со казваме това не ми е добре, онова не ми е добре и се нагаждаме, вече са минали 5г на сън знам какво ще направи. Ама няма как да очакваш той да чете мисли, когато нещо не ти е окей просто говори с човека

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5e5e453f15
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз не мисля, че е толкова готин колкото го описваш. Може и като цяло да е добър човек, но не мисля че държи на теб особено. И аз съм за личното пространство щом партньора има нужда от това, въпреки че предпочитам той да е около мен през повечето време. Виждам, че не живеете заедно и въпреки това той отделя повече време за себе си. Живее като по график? Не мисля, че е ок когато го е нямало и се прибере да не иска да те види. Ти си просто си едно от хобитата му, съжалявам ама аз така мисля. Поговори с него и виж какво ще каже.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2ed1b9dfd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   И защо трябва да прекарва ЦЯЛОТО си свободно време с теб?

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 96a39301cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Да не би да е зодия Скорпион ♏

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d8b44c08e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Не те обича достатъчно. И не защото не прекарва цялото си свободно време с теб, а защото очевидно не му липсваш кой знае колко и не гори от нетърпение да те вижда. Ако не гори от нетърпение сле едва осеммесечна вързка, какво ли ще е след 5, 10, 20 години?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c59a9e7ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз съм малко като твоя приятел и ме вбесява, как мъжът ми нищо не планира и живее на импровизация. Хубавите неща ставали инстинктивно-ставаш и тръгваш. В началото имахме такава практика-ставаме, отиваме да заредим гориво и на бензиностанцията решаваме къде ще ходим. Беше забавно, но и в доста глупави ситуации сме попадали от липсата на подготовка. Аз обичам да си знам от рано, да си прочета за мястото, да си направя списък за багажа, които няколко дни допълвам, така че като отида някъде наистина да ми е комфортно и нищо да не ми липсва. Да не говорим, че съм жена, искам да съм си хубава на почивката, да отида на кола маска, на маникюр, да направя нещо с косата си (сплитат ми я на плитчици), така че там да не се занимавам с нея. Свалям си офлайн карта, отбелязвам аптека, болница, магазин, ресторантите с добри отзиви. И хем вижда, че е сто пъти по-приятно, когато са организирани нещата и пак. Чувствам се пришпорена, в бойна готовност какво ще измисли. И като чуя промяна в плана... Или ще го измислим в движение пощурявам. И все пак го обичам безкрайно. Също рядко променям плановете си и също не бих отишла след пътуване като пребито куче за да се видим за 30 Мин. Това ми звучи много безмислено. Ще се наспя, ще се изкъпя, ще си почина, и когато се видим ще е качествено и не за 30 Мин.
Най-голямата ми драма е друга. Аз съм човек, който прави, каквото е казал и ми е много неприятно да отлагам ангажимент, среща, нещо, самото обаждане "няма да мога да дойда" ми причинява страшен дискомфорт и дори понякога послъгвам за да се оправдая по-аргументирано. Обаче какво да кажа? Знам, че сме се разбрали от една седмица, ама мъжът ми се събуди с идеята да ходим на майната си и ако не отида ще мрънка, че някой ми е по-важен, и че не го обичам достатъчно. От време на време ме поставя в такива ситуации и се случва и да му се вържа, но не е ли редно и той да се съобрази с природата ми и като знае, че имам планове от дни, да не прави нов? Ти, как мислиш? Изглежда сме обърнали ролите и ще ми е полезно да знам, дали се съобразяваш с плановете му, или си правиш свои и той един вид, ако те обича е длъжен да се съгласи?

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c59a9e7ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Аз съм малко като твоя приятел и ме вбесява, как мъжът ми нищо не планира и живее на импровизация. Хубавите неща ставали инстинктивно-ставаш и тръгваш. В началото имахме такава практика-ставаме, отиваме да заредим гориво и на бензиностанцията решаваме къде ще ходим. Беше забавно, но и в доста глупави ситуации сме попадали от липсата на подготовка. Аз обичам да си знам от рано, да си прочета за мястото, да си направя списък за багажа, които няколко дни допълвам, така че като отида някъде наистина да ми е комфортно и нищо да не ми липсва. Да не говорим, че съм жена, искам да съм си хубава на почивката, да отида на кола маска, на маникюр, да направя нещо с косата си (сплитат ми я на плитчици), така че там да не се занимавам с нея. Свалям си офлайн карта, отбелязвам аптека, болница, магазин, ресторантите с добри отзиви. И хем вижда, че е сто пъти по-приятно, когато са организирани нещата и пак. Чувствам се пришпорена, в бойна готовност какво ще измисли. И като чуя промяна в плана... Или ще го измислим в движение пощурявам. И все пак го обичам безкрайно. Също рядко променям плановете си и също не бих отишла след пътуване като пребито куче за да се видим за 30 Мин. Това ми звучи много безмислено. Ще се наспя, ще се изкъпя, ще си почина, и когато се видим ще е качествено и не за 30 Мин.
Най-голямата ми драма е друга. Аз съм човек, който прави, каквото е казал и ми е много неприятно да отлагам ангажимент, среща, нещо, самото обаждане "няма да мога да дойда" ми причинява страшен дискомфорт и дори понякога послъгвам за да се оправдая по-аргументирано. Обаче какво да кажа? Знам, че сме се разбрали от една седмица, ама мъжът ми се събуди с идеята да ходим на майната си и ако не отида ще мрънка, че някой ми е по-важен, и че не го обичам достатъчно. От време на време ме поставя в такива ситуации и се случва и да му се вържа, но не е ли редно и той да се съобрази с природата ми и като знае, че имам планове от дни, да не прави нов? Ти, как мислиш? Изглежда сме обърнали ролите и ще ми е полезно да знам, дали се съобразяваш с плановете му, или си правиш свои и той един вид, ако те обича е длъжен да се съгласи?

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5c9fe8e63d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Здравейте отново! Благодаря на всички, включили се с мнение. По темата - аз съмнения в чувствата на момчето нямам, показал ми ги е с всеки малък и голям жест, в общуването, в подкрепата, в уважението. Да, той не кипи от страст, няма бурни емоции (не е в природата му), но има нежност и грижа, които ценя и върху които смятам, че могат да си градят семейни отношения (защото той именно това иска да гради с мен). Занимания аз си имам предостатъчно - работа, отделно собствен бизнес, срещи с приятелки... Тоест, не съм се вкопчила в него, просто понякога си мечтая за спонтанна проява на емоция, без план, зо това да ме изненада, да зареже плановете си и за каже "Майната му, Сега, в този момент искам да съм с теб! Днес по говорих с него за всичко това, обясних му, че се чувствам пренебрегвана, когато избира да си остане сам вкъщи, вместо да бъде с мен. Отговорът беше :" Не е нужно да сме постоянно заедно, за да се обичаме! След известно време ще имаме дом и деца, и затова сега гледам да наваксам с мъжки глупости, които след това няма да мога да правя! ". За него три пъти седмично виждане на този етап е супер, така, че да има време и за тренировки, и за почивка, и за приятели. Каза ми също така, че чувствата се доказват по безброй други начини, и мога използвам пълноценно времето, което имам, когато не сме заедно. Логичен, подреден, обоснован отговор - точно, какъвто е и той като личност. Аз пък съм емоционална, темперамента, и точно той е човекът, който ме балансира, подкрепя и "сваля" на земята, когато пропадна в емоционална бездна. Явно имаме разминавания в емоционалните нужди и в и изразявам е чувствата си по различен начин, което, според него, е поправи мо, ако ясно говорим за това кой какво ида. Вие как действа те при такива разминавания в темпераменти? Ако един човек не ни обича според начина, който ние очакваме, значи ли това, че не ни обича?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 391cd6de69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Истината е някъде в средата между твоя приятел и но. 17

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d761d86981
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Маце, намери си хоби, не е длъжен по никой параграф 24/7 да е с теб

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5c967282b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Много правилно постъпва човекът: ако си разваля плановете само заради твоя хатър, ще е последният Путьо Маринкин, и ти моментално ще му се качиш на главата, ще го тормозиш за щяло и не щяло и ще му изневеряваш. Радвай се, че се е оказал мъж на място.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5c967282b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Абсурдно е един мъж да се води от прищевките на една жена, ако ще да е и Моника Белучи, да кажем. Никога една жена не трябва да е на първо място - в противен случай се самозабравя и всичко рухва много бързо. А ако жената е дотолкова проста, че не разбира това, по-добре да не си с нея, защото ще е тотален каприз и мрънкало, и само кахъри ще си имаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker