Влюбена в професор от су - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в професор от су
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 2369 пъти
Здравейте
Аз съм момиче на 18г и се влюбих в професор от СУ. Харесвам го наистина много. Наскоро му писах и той отговори, че много оценява чувствата и искреността ми и че съм още млада и че тепърва в житейския си опит ще срещам хора, които ще ме накарат да се вълнувам. Каза, че някои от тях ще ме карат да изпитвам разочерование, а други ще ме накарат да изпитам радост и ще ми служат за модел. Каза, че той винаги ще се опита да ми помогне с професионален съвет или изобщо с нещо в живота. Аз му отговорих, че е скъп за мен човек и че ще се радвам да поддържаме контакт.
Не знам какво да си мисля. Явно не ме харесва. Мнения?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 5e87dfb19d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче, със сигурност те харесва, както би харесал всеки млад човек, който е чаровен в своята наивност и прелестен с искрените си чувства. Професорът е бил изключително внимателен и тактичен. Отговорът му на писмото ти е точно това, което би направил един почтен мъж на неговата възраст и в неговото положение. Така че бъди уверена в добрите му намерения. Но не ги бъркай с романтичен интерес от негова страна! Много вероятно твоят преподавател има дъщеря на твоята възраст, разбира първите вълнения на една девойка и се отнася толерантно към тях, но ясно очертава границата между себе си и своята студентка.
Повярвай ми, не теоретизирам произволно, аз самата преподавам в университет. За мен първокурсниците, че и дипломиращите се магистри са си... ами деца. Радвам им се, ядосват ме, аплодирам успехите им, съчувствам им за разочарованията, съветвам ги, ако пожелаят това, мълча си, когато поискат да измерят собствените си сили... Ако попадна в ситуацията на колегата, щях да постъпя по абсолютно същия начин.
Не искам, авторке, да те притесня, но интимното ти писмо не е било много уместно и ако не беше твоята неопитност, би могло да се изтълкува и като демонстрация на неуважение към адресата. Сама помисли: зрял мъж, вероятно семеен, с положение и репутация, чиято работа е да учи бъдещите професионалисти, влезли в аудиторията му, за да получат знания... И от друга страна: девойка, която без по какъвто и начин да е била поощрена, се възползва от близостта, която му налагат служебните ангажименити, за да навлиза в личното му пространство с непоискани обяснения. Забележи, авторке: преподавателят ти е отговорил писмено, а не в разговор очи на очи. За теб и твоето поколение това е обичайният начин за комуникация и затова не виждаш значението. В света на възрастните и особено на по-образованите хора обаче, писмената комуникация означава дистанция, спазване на служебния тон, докато личните разговори предполагат личен контакт. За да ме разбереш, давам пример: изпращаш съобщение на секретарката да ти разпечата доклада, обаче се обаждаш на приятеля си да му честитиш рождения ден. Т.е. със самата си форма отговорът на професора маркира ясно границата и служи като писмено доказателство за това, че той не е приел отправената му покана за интимност. Защото, мила, ти не си даваш сметка, но горкият ми колега трябва да мисли и за това, че като нищо ще го уволнят, ако се заговори за връзка между него и студентка. Имали сме такива случаи и знам.
Какво можеш да направиш? Ами да послушаш професора! Пак казвам: това, което е направил, ме убеждава, че ти мисли доброто, но ти го мисли като баща, а не като любовник.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 94215b76e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Че ти какво очакваш? Да тръгне с теб ли?

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 914af87911
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Отговорил ти е, както би отговорил преподавател на свой ученик. Нали не мислиш, че и да те харесва, ще ти го сподели в писмена форма, с която ти след това можеш да злоупотребиш? Знаеш че в днешно време всеки гледа да те злепостави, да ти направи запис, скрита камера с цел изнудване и т.н. Така че, твърде е възможно и да те харесва, но не очаквай да ти го напише в прав текст. Намери друг подход!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c4c90bc476
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Мнението ми е, че си била изключително /дори отблъскващо/ дръзка. Ако си на 18 години, то това ти е първата година в университета и извинявай много, ама за няколко месеца да правиш такива откровения на човек с подобен социален статус е неприемливо, та той ти е преподавател - можеше поне малко да помислиш каква ще е реакцията му.
Иначе поздравявам професора за адекватната дори доброномерена реакция на преподавател. Реакцията му е била много професионална и ако се чудиш какво да си мислиш тук ти го казвам директно - отблъснал те е по най-безболезнения за теб начин и не, НЕ ТЕ ХАРЕСВА.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 58feda487c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Казал ти е НЕ, БЛАГОДАРЯ по най-културния начин. Редно е повече да не го занимаваш със себе си. Покажи и ти съответното ниво и не досаждай. Даже и да не е семеен, човекът си има други приоритети.

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: b67494a8cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си на 18 , а той сигурно е възрастен....Какво очакваш да се получи ? Мислиш ли че ще се влюби в дете? Просто временен crush имаш , нищо повече , помисли за някой на твоята възраст.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 427faf8bea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Това, което ти е отговорил професорът ти е напълно вярно!
Освен това ти не знаеш нищо за този човек извън професионалните му задължения. Така, че не си се влюбила в човека, а в професора, който те е впечатлил с познанията и ерудицията си.
Обаче реално той може да има семейство, деца. А и както ти казах, какво знаеш за него извън професията му? Какви хобита има, какви интереси... нищо не знаеш.
Преди години имах шанса да видя един мой професор в реалния живот, извън университета и бях безкрайно изненадана! В моите очи той беше някакъв невероятен специалист, а се оказа, че човекът се чуди как да се измъкне от ходенето на конференция, защото по същото време имало футболен мач, които той много искал да гледа! И тогава си дадох сметка, че и професорите имат личен живот и други интереси извън академичните.
Така, че мила, не си прави големи илюзии, но разбира се нищо не ти пречи да се възхищаваш от него като професионалист и да се стараеш да си най-добрата в курса особено по неговата дисциплина.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: ad6a4910f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Човекът ти е отговорил съвсем нормално и човешко, без да те обиди и засегне. Много малко са онези, които не биха се възползвали.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 94fb4d9034
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Малка си за него. Поживей и ще си намериш някой за теб.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 0d85b889da
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер едно- Аз не уча в СУ. Не съм студентка там

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 0d85b889da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Също така не мисля че отговорът му в писмен вид има някакво по специално значение, защото това е единствения начин за комуникация в момента, а и аз му писах писмено. Подчертавам НЕ съм студентка.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: d5919a855a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Браво 1

Авторке, ако искаш да свалиш професора, достатъчно е да го заключиш в кабинета му и да му покажеш с какво те е дарил Господ Бог! Все пак като бъдеща висшистка се очаква да имаш експериментално мислене - никой не обича сухите теоретици!..
Ти наблегни на практиката, професора ще те благослови с теория. Докато той преподава, ти бъди готова да записваш "Охх, оххх, оооххх, да професоре, даа, дааа, даааа!" и да се подчиняваш!

И гледай секретарката да не му разпечата доклада, докато още е със смъкнати гащи, че може и на нея да й се прииска! Де да знаеш!? Университетски сюжети...

И една забележка към възрастните преподавателки!
Вие откъде знаете с каква специалност момичето иска да се дипломира? В СУ се разкриват все по-иновативни специалности, които да са в полза на бизнеса и да задоволят търсенето! Какъв по-добър старт за нея от самостоятелен, интензивен курс на обучение с професор, който може да свърши дори преди университетския курс на обучение! Замислете се! Шанс в живота на човек се дава рядко... Квалификацията е важна! Препоръките също...

Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 0458e6e68d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До коментар номер 1 - най-хубавият и смислен отговор от години насам в този сайт. Просто си личи кой е интелигентен и образован!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 8dc014acf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Не смятам, че те харесва. По- добре спри с опитите. Съжалявам ако звучи грубо, но така трябва. Горният коментар е достатъчно красноречив.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 2d6ae5086f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Много си малка да професор от СУ. И как така си влюбена? Видя го на снимка или някоя приятелка ти разказва за него? На човекът просто не му се занимава с малки момичета. Хвани си някой от училище.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 49b34a1fb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Ни мисля,че съм била дръзка. Смятам,че като харесваш някой трябва да му кажеш. Няма значение кой е. Иначе не мисля да се занимавам повече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker