Въпроси относно изневярата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпроси относно изневярата
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1973 пъти
Изневерявали ли сте сега или в миналото на постоянния си партньор? Какви са били причините за изневярата - пренебрегвали са ви, от любопитство, за разнообразие, влюбване, привличане? Имали ли сте гузна съвест по време на изневярата и ако " да " как сте се справили с това? А разкривали ли са ви или всичко се е разминало и е под контрол?
Ж/32 обвързана, без деца, имам колега семеен с когото нещата вървят към изневяра, привличаме се взаимно и искам да избягам поне за малко от ежедневието и рутинността, . Приятелят ми често пътува в командировки ако това е от значение.
Моля да пишат само хора които са били в подобна ситуация. Тук сме затова да споделяме и да взимаме правилните решения на базата на споделения опит от хора които са били или са в подобна ситуация.
Моля моралистите и псевдо моралистите да пропуснат тази тема с техните постоянни нравоучения че първо трябвало да си прекратиш постоянната връзка и чак тогава на воля да правиш каквото искаш. Просто тях не ги питам, нека в друга тема да се упражняват в проповядване на морал.
Благодаря за отговорите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 18cd9aaafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти какъв седимент си....



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 9a17cc2fe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз може и да съм моралист, ама ти си тъпо парче.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: fb7503d13e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Ще гледам да съм максимално ясен. Мъж на 44.
Не помня да съм имал връзка, в която да не съм изневерявал. Включително и тази, която имам в момента. Обикновено причините са били две - първата е тази, че имайки предвид, че винаги съм правил много неща за партньорките си, идва време, в което всичко започва да се приема за даденост и изискванията към мен да стават все по-високи и по-високи. Всякакви - материални, внимание, време и т.н. И втората причина е следствие от първата, когато се премине прагът ми на търпимост, започвам да се изнервям на жената ди мен, като това се отразява и на секса. И вместо да правя скандали и т.н. просто намирам това, което ми липсва другаде.
За моя радост, досега никой не ме е хващал. Или може би, са си затваряли очите, за да не загубят това, което са получавали от мен - нямам идея.
Но опитът ме е научил, че има няколко железни правила, които трябва да се спазват. Иначе, кашата става огромна:
1. Всичко трябва да е пределно ясно - още в началото. Всеки да си знае мястото в схемата и да няма допълнителни претенции, изисквания и т.н. Ясно е, че не може без 1% чувства, но те задължително трябва да си останат като добро допълнение към хубавия секс, който е водещ в ситуацията.
2. Нещата трябва да се правят с необходимото уважение към постоянния партньор. Т.е. никакви споделяния на приятелки, съмнително поведение и т.н. Ужасно е спрямо партньора, целия свят да знае че "неговата" или "неговият" си ляга с някого. Каквото става, то си е за вас и за никой друг. Както и никакви признания, угризения и т.н. Нищо не е същото, след като нещата излязат наяве.
3. И последно, но не и по важност - тотално елиминиране на вероятността от физичекси дискомфорт - гъбички, обриви и т.н. - има си достатъчно средства за защита. В противен случай, това може да доведе до много проблеми.
Надявам се, че съм успял да помогна с нещо.
И последно - ако човек види, че изневярата не е за него, по-добре е да не я прави. А не да се насилва да я прави за отмъщение, защото е модерно и т.н. Има си хора, които могат и хора, които не могат.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: db890da6f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изневерявала съм веднъж. Бившият ми беше изневерил, не знам и аз защо му простих тогава, но продължихме връзка, която нямаше смисъл, нямах му доверие, постепенно загубих интерес, срещнах друг и му изневерих, след това продължих с другия, но и там след година се разделихме. Няма смисъл като цяло от изневярата, по-добре като си нещастен прекрати връзката.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ddf4b58b41
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Дразни те моралът, защото нямаш такъв. Подсъзнателно или не чак толкова знаеш, че изневярата е супер долна постъпка. И, да, прави сме. Като не те устройва да си с някого, остави го да си намери друг, който да го обича наистина. С курвалък няма да стигнеш до нищо добро. За мъжете курви се отнася същото.

Ж

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d7691007a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   На 55 съм преди 20г.изневерих на половинката си.Тогава зад гърбът си имах15г.брак направих го за разнообразие както и ти го искаш, не че в къщи нещо ми липсваше. След това повторих с друга 10г.по-малка от мен.Всичко се случи в периода 2000-2004г.от тогава до сега не съм изневерявал.Разбрах че няма смисъл да нараняваш човешка който те обича и е до теб. Преди две години съпругата ми научи от мен за изневярата ми .Тя ми каза че подозирала дори била сигурна че съм и изневерил, по по онова време даже мислила за развод, но заради детето което имаме стиснала зъби и продължила напред. И за капак на разговора ми каза че ми го е върнала тъпкано като се е изчукала с трима за отмъщение, двамата от които ги познавам лично. Вярвай ми, много ме заболя но за всичко бях виновен само аз.Сега когато имам зет и ще очаквам внуци вече ми е късно за развод трябва да затворя тази страница и да отворя нова .ЗНАЙ ЧЕ РАНО ИЛИ КЪСНО ИЗНЕВЯРАТА ИЗЛИЗА НА ЯВЕ. БИХ ДАЛ ВСИЧКО ДА ВЪРНА ВРЕМЕТО НАЗАД. Историята ми е истинска.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: bb73b7bd2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И какво не ти харесва в морала? Значи хем искаш мъжа ти когато ходи по командировки да не кръшка, хем ти самата си готова да кръшнеш и то с колега. Ей заради такива като тебе почти не останаха здрави семейства и масово децата растат с по 1 родител - добре че поне нямаш дете.

Иначе какво очакваш от тази тема? Някоя такава като тебе да ти каже "Давай мацка, веднъж се живее" ли? И да ти обясни на нея самата какво й липсва и защо го прави? А не са ли достатъчно тези теми с изневерите, че сама да си направиш сметка кой, какво, защо? Или е поредната провокация?

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 512a45b618
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ето давам ти отговор. Беше преди няколко години, бяхме колеги, аз омъжена с две малки деца, той женен с едно. Искра, химия, привличане, химия и се озовахме в леглото. Друга причина няма, със съпруга ми всичко беше наред. Никога с любовника ми не сме коментирали половинките си, никога не сме споделяли семейните си проблеми. Никога не сме мисли ли да се развеждаме и да се събираме да живеем заедно. Лично аз настоявах да го правим максимално дискретно, а не на всяка цена, а само тогава, когато мъжът ми пътуваше в командировка. Не можех да допусна да си разбия брака.
Един ден дойде жена му до службата да го посрещне заедно да се приберат, останах стресирана. Тя беше бремена. Не искам да ти обяснявам как се почувствах. Искаше ми се да не съм жива. Гой и изневеряваше с мен, докато беше бремена с второто им дете. Прекратих всичко на следващия ден и ясно му обясних защо. Просто за секунда се поставих на нейно място. Никога отношенията ни не бяха същите, никога не го допуснах до себе си. След като му се роди детето той напусна. Не се потърсихме повече.
Какво научих от тази изневяра? Научих се да мисля и да се поставям на мястото на другия. Оттгава не съм изневерила на мъжа си и няма да го направя.
Пишеш, че нямаш деца, това е добре, но вероятно семейният ти колега има. Преди да си легнеш с него помисли, разработи различни варианти в съзнанието си: ако ви хванат, ако си на мястото на съпругата му, на приятеля си и т.н. Ако за миг не трепнеш - давай впускай се смело.
Успех

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 735e0e15cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Изневярата е много полезна за жената. От нея тя се разхубавява изключително много. Красавица, на около тридесет. Така се случи така, че миналата година бяхме заедно в Рим. По работа, нищо романтично. Ходихме на служебна вечеря. Върнахме се в хотела. И тогава тя каза: “Какво ще кажеш да идем в бара и да продължим?” А очите и заблестяха като на котка.

Но аз не исках да пия, а и си помислих: За какво, по дяволите, аз старият и полузаспал, да тръгна по акъла на това момиче? Също така знаех, че мъжът и я изпрати на летището. Моят морал през последните години нарасна до висините на късния Толстой. Не е добре, според мен, да пия в римски бар с жената на друг мъж.
И си легнах да спя. А когато летяхме обратно, тя изведнъж започна да говори. Със съпруга си са заедно вече осем години, той е добър, но скучен. В събота на посещение при родителите му, в неделя на кино. Попитах я: “Но ти го обичаш?” Тя каза: “Да. Вероятно. Не знам.”
Идеален женски отговор. И тогава добави: “Напразно не дойде в бара.” И тогава разбрах: тя не искаше в бара, тя искаше да изневери. Да наруши режима, да се отдаде на греха, да събуди спящите хормони.

Изневярата е много полезна за жената. От нея тя се разхубавява, изключително.

Никакви козметични процедури и кремове не действат така, както страстна целувка с колега в таксито. С когото отдавна се гледате крадешком. Който те гледа с възхищение, който те иска, размазвайки червилото по бузите си. Жената е създадена за страст, за любов, за вибрации. И най-добрият съпруг е в състояние да я отегчи. Жената чезне. Жената избледнява. Пада и косата, очите помътняват, ноктите се чупят.
И не ми говорете за морал. Това е само физиология. Грижи за външността.

Мъжът може да кръшне, това е нормално, а защо за жената да е непростимо? В действителност, тя е много по-добра. Тя няма да отиде пияна в сауната и да тръгне да обарва всички. Ако все пак си тръгне пияна – ще е при мъж, който и харесва. Просто не се е решавала преди, криейки чувства си в чекмеджето в офиса.

Не, момичета, задължително трябва да се изневерява. В момента, в който ви застигне хроничната умора или се появят кръгове под очите – веднага се огледайте за изневяра. Това подобрява хормоналния фон, цвета на кожата, действа вдъхновяващо. И най-скъпите козметици няма да помогнат така, както кратък бурен роман.
Всички сега ще се развикат : “Какво искаш да кажеш? А семейството? А устоите? А морала??? А??”

Спокойно, граждани. Аз не посягам на свещените устои. Изневярата – това не е развод. Изневярата е приключение. Импулс. Грижа за здравето и добрата форма. Виждате ли разликата? Разумната жена няма да напусне добър съпруг. Тя го оценява. И няма да го обиди. Тя ще изневери така умело, че съпругът няма да разбере нищо.

Помните ли филма “Мостовете на Медисън”? Мерил живее в пустинята, в Айова, съпруг, две деца. Всичко е благоприлично, коректно, скучно. Съпругът и децата заминаха някъде и след това – хоп! – появи се Клинт Истууд. Ето това е женското щастие. Поне за няколко дни. “Изневяра!” – развикаха се хормоните. А след това отново – съпруг, деца, пустиня. Съпругът никога нищо не научи. А за Мерил Стрип, героинята й, това бяха двата най-щастливи дни в живота и.

Да се изневерява – това, разбира се, е изкуство.

Изневярата е като филм – изисква много силен сценарии. Затова е очарователна.

Това не е просто така- да се пъхнеш с някой в леглото и да правиш някакви смешни движения. Не, необходимо да се мисли върху всеки детайл. Защото в противен случай ще има проблеми. И защо са им те на жените?

Жената може да прости изневярата, а мъжът – не. Така сме устроени, такъв е нашият механизъм.
Женската изневяра е двигателят на цивилизацията.

Човечеството щеше да умре от скука на нивото на дълбоката древност, ако я нямаше изневярата. Верни жени – това е добре. Но каква дива печал. Седят, мрачни, у дома. Бродират. Пишат домашните с децата. Гледат сериали. Огледат се – животът е минал.

Аз не говоря за изкуство. Без драматични женски изневери нямаше да има “Декамерон”, или “Мадам Бовари” или “Майстора и Маргарита”. А как бихме живели без Ана Каренина? Ужас, момичета, ужас.

… А онази, 30-годишната от Рим, се разведе само след няколко месеца. Да бях отишъл с нея в бара….

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 03e1e067a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   О-о, изпадне ли ми възможност не пропускам!
Веднъж на всеки 10-ина години едно здраво влюбване за година-две си е благодат от небето!
Ако гледаме на брака като партньорство с цел отглеждане на деца, смятам дори, че подобни забежки го заздравяват и освежават.

Ако искаш съвет за колегата - отлагайте! Отлагайте до последно! Колкото повече отлагате, толкова по-силно и вълнуващо ще ви тресне накрая :)

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4e5072f9ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ами бил съм в подобна ситуация, да. Но преди да ти споделя, искам да отделя време да отбележа, че края на поста ти прилича на молба да ти дадат кураж да го направиш. Буквално казваш "отговорите НЕ да пропускат, само окуражителни коментари искам". Не е това целта на форума. Изневерявал съм веднъж. Бях обвързан, далеч от приятелката, близо до друга. Изпитвах емоционална нужда от партньорката си, защото преминавах през нещо, както и нормалната физическа естествено. Със седмици се опитвах да организирам близост, която беше саботирана отсреща и ми дойде в повече и по време на пътуването си, бях с другата. Беше неправилно и гадно, за всички участващи. Аз се чувствах зле, защото знаех, че не е правилно, момичето с което изневерих се чувстваше използвана, а ме искаше от години само за себе си, а знаеше, че е за малко, и тогавашната ми партньорка, макар и никога да не разбра за това, беше наранявана по право през цялото време и лъгана. Можех и мога да цитирам оправдания, но няма - просто е долно. Трябва да се отбележи, че момичето с което изневерих и аз винаги сме споделяли една специална тръпка и преди това и сега, години след случката и връзката ми всъщност сме много близки и след карантината плануваме да прекараме време заедно и ако всичко е наред да се съберем както си трябва, не е просто някаква си коя да е. Но изневярата си остава долно нещо и съжалявам, че го направих и не се гордея с това.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 7d42076ad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Аз съм в подобна ситуация. Омъжена с 2 деца обаче. И не получавам достатъчно внимание и любов. Влюбена съм вече 4 години в наш приятел. Знам че до физическа изневяра няма да се стигне по много причини. Но във фантазиите ми.... Въздържам се от уважение към партньора.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: b29d9b480e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Има една максима Не прави това, което не искаш да ти правят на теб. И още една - Всичко направено рано или късно ти се връща.
Ако си ок партньорът ти се изчука с някоя скрито, понеже му е скучно с теб и си му омръзнала, давай, на@би се с колегата. И без това вече си изневерила в съзнанието си. Щом онзи е в ума ти, въпрос на време да ти бъде между краката.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 3b651f81cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Мъжът ми гледаше порно, вместо да предпочете да правим секс, и това доста се зачести, а бяхме заедно от 3 години. Беше му невъзможно да свърши в мен, защото явно не му харесва, а повече му харесва свирка. С времето така попаднах на човек с който изневерих, първия път докато го правехме хем ми беше хубаво, хем ми идеше да заплаха за това, че го предавам. Обаче след втория път не те гризе толкова съвестта.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4a21f71ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   9 Много добре си го написал, увлекателно и малко с ирония...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4a21f71ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Не съм, от 8 години сме заедно, с него ми е хубаво, чуждото тяло е чуждо, с колега не е добра идея, иначе и аз мисля за един колега, но само до там... Не се занимавай с глупости, намери си занимания да не мисли акъла глупости...

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: bd786764f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Прочетох, че не желаеш коментари от хора, които не са изневерявали и подминах темата ти. Досещаш се, не съм изневерявала и затова. Но след няколко дни се зачетох в коментарите, признавам, развълнуваха ме и реших и аз да напиша нещо. В никакъв случай няма да те съдя и да морализаторствам. Виждам, че си решена да изневериш, а жена реши ли нещо.... няма спирка. Но имам отговор само на последния ти въпрос-дали се разминава или се научава. Винаги се научава, винаги, разбери го-кога по-рано, кога по-късно но винаги се научава. Разтърси ме коментара на №8. Абсолютно моят случай, само че аз от другата страна. Моят мъж, по това време имахме едно дете и любовница колежка с две. 3-4 месеца след началото на връзката им и аз съм бременна. Шок, защото лекарите бяха категорични, че никога няма да родя второ дете -здравословен проблем. Голямото ми дете беше на 10. Мъжът ми обезумява от щастие и първата му работа е да приключи с любовницата. Да, ама не-както казваше известен коментатор. За него не е било проблем да приключи, защото е отишъл от любопитство. Много млади се оженихме, не беше хич поживял, та затова. Но любовницата е влюбена, много влюбена. А и не притежава човещината на дамата под №8. Тя направи така всичко да стигне до ушите ми. Имах бебе на няколко месеца, едва се възстановявах от тежко раждане-и това ми беше десерта. Но си знаех защо ми се случва така. И си го бях заслужила. Защото като момиче и аз имах връзка със женен мъж. Нито аз го обичах, нито на него му пукаше за мене. Той просто беше един развратник, в чиито лапи попаднах когато ме заряза първата ми любов. Бях в тежка депресия, което с нищо не ме оправдава, защото неговата жена с нищо не ми е била виновна. А тя разбра. Ах, както казва № 6, какво не бих дала за да върна времето. Никога не бих допуснала тия чудовищни грешки. Защото аз вече изпитах на собствения си гръб-всичко се връща. В най-неподходящия момент, когато най ще те заболи. И за това не съм и помисляла да отмъщавам на моя мъж за изневярата му-аз просто си получих заслуженото. Бог ли е, Съдба ли е, възмездие ли е.... кой да ти каже. Ако колегата ти има жена и деца много хубаво премисли преди да го направиш. Защото наистина всичко се връща в тоя живот-няма нищо назаем.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: fa405bdbb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   После мъжете били боклуци...мене ме гризе съвеста ,както се казва дори ,като погледна някой друг освен моя мъж,а ти за изневяра говориш.Ако имаше по малко пачаври ,с извинение ,като тебе щеше да има по - малко дечица на разведени родители.:)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4b59e9c246
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Ох милите жени, колко им съчувствам. Те не са курви, моля ви, не ги обиждайте. Те просто се изморяват от скучното ежедневие. От мъжете им, които се грижат за децата постоянно и правят всичко, което жените им кажат. Ох колко е трудно да се живее така.
Едно нещо тука прочетох, което наистина беше вярно, а то е, че изневяврата кара жената да се разхубавява. Няма по-голям адреналин от изневеряват за една жена, от това, че има варинат да я хванат. Този адреналин, който от дълги години не са получавали, точно това възбужда жените.
Последните години само наблюдавах. Наблюдавах себе си и жените, с които имах отношения, наблюдавах отношенията на родителите ми един към друг, на брат ми и негоавата жена и изобщо наблюдавах различни семейства и двойки.
Това, което видях и продължавам да виждам ме накара да си изясня едно нещо. Жената хваща мъжа само и единствено за да получи от него нещо, секс пари, деца и т.н. Любовта е чиста илюзия.
Жените са си курви и това дори не е обида, а такава им е природата.
Жените искат сватба, но не искат скучния семеен живот.
И не, не раздавам фалшив морал, а давам акъл на мъжете.
Не се жените, няма смисъл. Винаги, в един момент се стига до изневерява. Жените се женят за слабаците, които да ги издържат, но се чукат с други.
След години семеен живот се почва с оправданията после. Да не говориме за постоянното напрежение и коментари, реплики, нареждания, цялото това мрънкане, което те изнервя до краен предел.
Е за какво ми е това?
А за онзи пич, който изневерявал 2004 и си мисли, че жена му му го е върнала. Наистина ли си толкова наивен. Защо си мислиш, че през цялото това време тя не ти е изневерявала. Тя се е зарадвала, като си и казал, защото така вече вина ти и ще и падне от сърцето. Няма да и тежи това нещо. На всичкото отгоре ще те накара да повярваш, че ти си виновен за нейните изневери. Аре стига глупости ..

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4a21f71ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Айде моля ви се жените били ... , но и на мъжете им се иска разнообразие ...

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 618c261eae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Прочети темата "Само за жени с извънбрачни връзки" може да намериш отговори там. Следя сайта от около година, година и половина попадала съм на много интересни истории, разрови се в по-старите теми или ще се вдъхновиш или ще се изплашиш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker