Сериозни намерения- раздяла - нова връзка със стара любовница - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сериозни намерения- раздяла - нова връзка със стара любовница
преди: 4 години, 26 дни, прочетена 614 пъти
Здравейте!
Преживявам доста болезнена раздяла, въпреки краткосрочността на връзка от 2 месеца. С мъжът не бяхме непознати, а приятели през последните 2 години, 1 от които сме били и в необвързващи отношения, преди да започнем официално връзка.
В края на тези необвързващи отношения, той е създал такива и с друга жена, в резултат на което всичко между. нас се провали. Нещата обаче се промениха, след като му казах колко нарянена се чувствам и дйржа ня него, в резултат на което той ми. предложи да пробваме и приключи с другата жена. Поне така смятах. Изяснявайки си отношенията в началото на връзката, се говореше за съвсем сериозни намерения от двете страни и общо бъдеще. Той обаче се обсеби от идеята да заживеем заедно веднага, да създадем семейство в близко бъдеще, всичко общо. Обсеби се от идеята за НИЕ, на което разбира си аз се радвах, но ми се. струваше прибързано да обсъждаме, въпреки познанството ни от време. Искаше да сме непрекъснято заедно, да знае всичко за мен, а когато не бяхме, си говореше с часове по телефона, винаги ние това, ние онова. Прегръщаше ме, целуваше ме, имаше привличане. поне в началото.
Нямахме на 100% общо мнение и приоритети, но имахме еднакви мечти, цели и разбирания.
Всичко беше прекрасно за месец и половина, с изключение на намесата на тази жена в отношенията ни, непрекъснато. Тя прояви страшна ревност, писа на мен, писа на него, следеше ни, явно това го жегна. Скарахме се, веднъж, по повод на нещо казано от мен, за което той почувства вина и обърна в агресия. За ден два, той промени изцяло отношениета си кйм. мен, стана раздразнителен, не търсеше контакт, не ме прегръщаше, целуваше, само като си лягахме, заяждаше се.
Скарахме си по повадпна това отдръпване, игнорира ме за седмица, което страшно ме нарани, след което приключи отношенията ни отраз, без обсъждане и с предтекс, че сме далеч един от друг като хора заради различно мислене и че не виждал аз да мшсля за нас като ние.
Седмица- две по-късно, разбрах че е заедно с въпросната жена, която очевидно отговаря повече на неговите очаквания или критерии, познават се от 4 години и са били приьтели преди отношенията им, имат повече общо, но от която преди това ми каза, че не е искал връзка, защото тя не можела. да му. даде, каквото той иска, а именно семейство ( тя е по-голяма от него, с 5 деца, два развода и не искала повече деца) Категоричен бе за това, а сега виждам как същото обсебване го е прехвърлил върху нея и то за отрицително време, непосредствено след като се разделихме.
Ясно е, че чувството ми за гордост е наранено, не мога да го крия, боли ме ужасно, дори осъзнавайки, че вероятното развитие на обстоятелствата е по-добро. за мен.
Не. мога да си го избия от главата и ужасно страдам вече месец по-късно.

Но. ми се иска да чуя. мнения на хора и на. мъжете, специално, ак виждат и разбират подобно поведение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker