Мъжете в живота ми и аз... Може би е време за мен да изчезна от лицето на Земята. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжете в живота ми и аз... Може би е време за мен да изчезна от лицето на Земята.
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1160 пъти
Не съм видяла много хубави неща от мъжете през живота си. Баща ми беше изключително студен човек. Още е.
Казвал ми е със съвсем нормален тон, че съм грозна и че когато стана на 18 да не се считам повече от неговото семейство.
Веднъж избягах от къщата му. Родителите на най добрата ми приятелка се развеждаха и бях с нея цяла нощ, и с още две момичета.
Когато се върнах невредима на другия ден, родителите ми даже не бяха извикали полиция. Баща ми ме удряше в лицето и на другия ден отидох на училище синя. Това беше последния ден, когато баща ми ме докосна, говори с мен и ми обърна внимание. Оттогава минаха повече от 10 години и той още не ми говори. Още един човек в живота ми, който не иска да има нищо общо с мен.

Първият ми съпруг (и първи мъж в живота ми) беше също доста безразличен към мен. Замина за цяла година в Щатите и нито веднъж не се обади по телефон, писа писмо или дори прати съобщение. Все едно не съществуваше.
Когато се върна след година, ми каза, че ме обича, представяте ли си?
Просто не му се е получило там в Щатите, и сега му оставах само аз. Разведох се с него, защото ме биеше. За най дребни неща в домакинството се ядосваше и запращаше към мен маси, столове, , ако имаше пистолет сигурно досега щеше да ме простреля.
Добре че беше работата ми да ме спасява от самотата.

Хора, чувствах се много много самотна. Имах приятелки, две и с тях общувах. Все едно нямах съпруг.

Сегашният ми съпруг срещнах случайно. Не е лош човек, но не се обичаме. Той никога не е бил влюбен в мен. И аз в него. Той не иска деца от мен. Не иска също да прекарва време с мен. Винаги съм му страшно досадна, макар че аз си имам работа, хобита и приятелки, и с него прекарваме само два часа заедно на ден най-много.

Досега не съм срещала мъж на когото да съм интересна и да му стана скъпа с времето. Самотата ме разяжда, ужасно е, няма отърване. Чувствам се напълно безполезна в живота си, хора. Сякаш никой няма нужда от добрините ми.

Съпругът ми не иска да готвя, за да може да си поръчва храна от ресторанти и да му я носят вкъщи. Когато наготвя нещо се мръщи. Наистина не готвя зле. Приятелки винаги ми искат рецепти и мъжете им са доволни от ястията. Техни думи са това.
Съпругът ми няма нужда и от секс често. Аз съм досадната вкъщи. Дори като го целуна изпухтява от досада. Не ме бие поне. Би трябвало да съм щастлива от този факт, но не съм.

Не мога да справя със самотата. Обмислям от известно време да изчезна от вкъщи и да се самоубия някъде където няма хора. Болката ми от неуспешните ми връзки е толкова голяма, че това ме трови всеки ден.

Не обвинявам мъжете в живота си. Така се е случило. Така е трябвало да стане. Просто не мога да издържам повече на тази страшна самота. На практика съм сама. На практика няма никой застанал на моята страна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8609b7a28c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Направи душата си разцъфнала градина и птичето само ще долети. Нямаш вина, че си попадала на такива хора, живей на първо място за себе си, живей защото живота е дар за теб. Един ден ще намериш топлина, сигурен съм.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0ebf3f4981
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти неволно търсиш такъв мъж, като баща ти. Той не е общувал с теб, държал се е студено или безразлично и те е удрял. Подсъзнателно ти търсиш такъв мъж. Отиди на психолог.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e2620ebc7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Така става като се жените без любов. Само да сте с някого и да не сте сами. Сега пак си самотна, както пишеш и пак не ти е добре. Предполагам си към 30 г и имаш шанс да срещнеш друг човек и да промениш живота си,

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c5989694f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей!
Първо, мисля, че си имала ужасно детство и вероятно страдаш от daddy issues - това е състояние, при което поради липсата на обич от бащина фигура, човек търси същите характеристики (независимо, че са лоши) у партньора си. Както бе споменато в коментар 2, ще е добре да отидеш на психолог, за да ги изговорите тези неща и сама да видиш корена на проблема, за да можеш да започнеш да го преодоляваш.
Второ, самоубийството не е решение. Главно защото любовта и сексът са само 1/10 от живота ти. Има толкова неща, за които си струва да се живее извън брачния/романтичния ти живот - кариерата ти, хобитата ти, можеш да правиш толкова много неща. Щом не си щастлива със съпруга си, разведи се. Няма нужда да стоиш в брак, в който не си щастлива - след като нямате деца, това прави развода по - лесен.

Преди да се впускаш във връзки, намери време да откриеш нещо лично твое, което да няма общо с мъжете в живота ти - музика, шиене, рисуване, йога, спорт - намери някакво хоби, страст, научи нещо ново, концентрирай се върху кариерата си, намери си нови приятели, излизай по - често със старите и им сподели това, което ти тежи. Моля те, не се самоубивай, защото колкото и да ти е тежко в момента, винаги ще имаш и по - добри дни, по - хубаво бъдеще, обещавам ти. Просто трябва да бъдеш силна и да направиш първата стъпка, да се изправиш и да осъзнаеш, че сегашните ти връзки не дефинират бъдещите ти връзки и бъдещото ти щастие.
Ако любовта все пак е толкова важен аспект от живота ти, не спирай да търсиш и никога не оставай при хора, които не те карат да се чувстваш обичана. Пробвай Tinder или подобни сайтове, може така по - лесно да намериш човек, който да те оцени.
Животът си струва, просто трябва да видиш хубавите неща в него. Стискам ти палци и ти пожелавам всичко най - добро!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 43b1ad7053
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ужас, то по-добре да си сама в такъв случай, поне няма да има някой около теб който още повече да срива и без това ниското ти самочувствие...

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: b08907ef19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Разведи се и си живей сама! Защо не провериш какви неправителствени организации има около теб, и да се захванеш с дейност, изискваща полагане на грижи за хора в нужда. Мисля, че това много ще ти помогне, защото наистина ще бъдеш много полезна на някой, а и ти ще се чувстваш удовлетворена от себе си. Ще се запознаеш и с нови хора!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ebf54e7998
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Моят баща също беше боклук и ми съсипа живота (меко казано). Цял живот съм страдала от това, че съм родена в такова семейство.

Наскоро попаднах на една книга, която вече и чета. Отровните родители се казва, авторката е Сюзън Форуърд (британски психолог с богата практика с хора като мен и теб). В тази книга е много подробно обяснено как родителите мачкат и манипулират децата си, как им подрязват крилете още преди да са пораснали такива и тн... Ще намериш отговори на много свои въпроси, гарантирам ти. Засегната е и темата за отношенията с другия пол.

Ж,23

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 21c8b1d661
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей!
Аз съм мъж, донякъде знам как се чувстваш, макар и много по-малко неща и в по-малка степен да съм изживял от теб. Но знам какво е да се чувстваш незначителен, незабележим, подиграван и отхвърлян. Самотата не е само чисто физическа - т.е. да живееш сам. Тя е много по-дълбоко усещане - точно тази психологическа нагласа да няма как да се почувстваш близък с някого, да имаш сродна душа.
И не - смятам, че е нормално това, че не се чувстваш щастлива само заради това, че сегашният ти мъж не те бие. Това е нещо, което по презумция трябва да се приема за нормално, а не да е повод за щастие.
Не знам какво да ти кажа и какво мога да ти дам като съвет, исках просто да почувстваш подкрепата ми - на мен, един напълно непознат човек за теб. Мисля, че ти си един прекрасен човек, моля те не прави това, което си намислила! И ти пожелавам ти и щастието да пресечете пътищата си един ден и никога повече да не се пускате!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 96106e5e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Разведи се и търси щастието си, все някога ще те сполети.Не бързай! Смени средата си, смени ако трябва и града, ако имаш възможност пътувай, прави нещата ,които те правят щастлива, ако мислиш , че няма такива, пробвай нови! Отдай се на музика, на спорт, на танци, намери нова страст, която ще те кара да бъдеш щастлива! Успех!
Ж30

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker