Не ми изневерява,но защо се държи така ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ми изневерява,но защо се държи така ?
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 2052 пъти
Аз и моят приятел сме заедно от 4 години някъде. Отначалото нали се сещате - целувки, прегръдки, комплименти, а после всичко трябва да си искаш насила. Той е на 26, а аз на 24 год. От известно време спря да ме прегръща, после изчезна и целувката дори за едното "Здравей". Как може от почти половин година гаджето ти да не иска да те целува? Не че съм го питала, дали иска или не, просто не се сеща. Тръгна ли да го целувам, усещам една студена, насила дадена целувка. От известно време също така ме нарича че съм грозна, когато се събудя и по всяко време на деня. Била съм например с малък нос, пък големи устни. Имала съм пъпки, имала съм широки рамене и т. н. Всичко това не го е казвал на шега, защото стана ежедневие! Да, не съм мис красота, но не съм и грозна. Поддържам се, доколкото мога. Имам нормално тяло и изглеждам добре. Отделно започна да говори за всяка друга жена, колко е красива, сладка, секси и т. н. И това също е ежедневие! Искам да разбера от къде идва проблема, не ми казвайте - тоя не те заслужава и т. н. Има нещо, което го е накарало да мисли и говори така от доста време насам. Живеем заедно, ежедневието ни е буквално сиво, нищо не се случва. Да не би да е от това? Или пък вече не ме обича и само е с мен, защото е свикнал? Може от това да е!? Как мислите вие? И не няма си друга! Нон стоп сме заедно! Даже му помагам в работата, ходим заедно при роднини, дали мои или негови, виждаме се с приятелите си, които са малко, заедно.. или той с мен и приятелите ми или аз с него и неговите. Така че си няма друга, поне за момента! Интересува ме с какво съм заслужила това поведение и откъде идва всъщност всичко!!?
Моля ви, драги читатели, изкажете мнението си и съветите си за да ми помогнете!!! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 24baf93c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Не знам. Според мен Инстаграм също допринася затова защото там всички изглеждат като модели и дори хората да знаят че повечето снимки са обработени, те ги намират за привлекателни и красиви. И може би това вече става нереален стандарт за красота, дори интелигентните мъже й се възхищават. Както и в приложението тик ток там всяка втора девойка се е качила на на какъв скъп автомобил, че човек ще си помисли че в България всички са много богати, и после тук жените сме разочаровани че нашите мъже нямат това. Отплеснах се от темата, но исках да кажа, че в последно време фалшивото във всякакъв аспект взима връх. И човек няма как да остане безразличен, след като му се набива в очите отвсякъде.
Може връзката ви да е изчерпана или да е само период.Аз обижда бившия си приятел ненарочно когато осъзнах че не е това което всъщност искам до себе си като партньор. Той често не работеше, беше много дебел и все нагъваше сладко в същото време.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0ddecfebc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Oмръзнала си му. Връзката за него е изчерпана . Ако приятелят ми ме нарича така , ще си взема партакешите и да ме няма .Няма значение по кава причина ,но не те харесва вече ,дразниш го с всичко .Не мисля ,че ще промениш мнението му нещо.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 31262dbcc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ние няма как да да знаем какво му се върти в главата и защо се държи така. Това което той прави е грешно. Постоянно да те сравнява с други жени и да ти казва, че си грозна не е нормално. Ще ти срине самочувствието. Когато двама си подхождат както трябва, те винаги показват нежност един към друг. Ето примерно баба ми и дядо ми са били заедно 40 години, но винаги са си показвали нежност. Не знам какво точно да те посъветвам освен да помислиш, дали искаш да продължиш да прекарваш времето си с този човек.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0d71d1d3eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ем, кат на “гаджето” ти не му отърва, да си намери манекенка. Винаги ще се намери друг да те оцени със всичките ти недостатъци. Той да не е мистър вселена? И такъв да е, и той се*е и той пикае и се оригва и пърди. Да не се прави на голямата работа, щото някой друг ше му “оре” “нивата”.

Гаро

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c2ce9d0d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Личностно разстройство от клъстът б, бих предположила - социопати или нарцисист е. Те така правят, за уфоволствие тормозят другите. В началото е нямало как, защото нямаше да тръгнеш с него, но сега вече си показва истинското лице. Малко по малко ще става по-зле и ще започне и да те бие след години. Ти го дразниш, вероятно ти завижда за нещо и е в няккво състезание с теб. Може би те намира за по-умна или пък имаш нещо, което той няма. Махай го.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e2228ac4e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Той и да няма друга, вече не иска да е с теб. Може би връзката ви се е изчерпала. Разделяй се с него докато е време и си търси друг мъж. Като ти каже следващият път , че си грозна, му кажи, че и той не е Мистър Вселена.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 17691433b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Защо не питаш него? Масово двойките не умеят да общуват, да говорят искрено и открито за проблемите си. Какво да ти кажем ние, като тук виждаме само твоята гледна точка? Мисля, че когато нещата между двама души не вървят, първо трябва да си кажат кой от какво е недоволен и ако не могат и /или не искат да постигнат консенсус се разделят като цивилизовани хора. Когато връзката няма развитие, когато се превърне в рутина и скука, ежедневието е сиво, както казваш ти, тя е изчерпана и е време да се приключи. Когато заживееш с някой виждаш всичките му дразнещи навици и недостатъци, както и той твоите и ако любовта и желанието да сте заедно не са достатъчно силни за да тушират недоволството, се получава едно безсмислено съжителство.
Не само външността е причина да не искаш да си с някого, да ти е омръзнал, да скучаеш.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: b0c74f79b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Е за какво го търпиш? Да те обижда, да не те целува,да говори за други жени, но ние да не казваме ,че не те заслужава? Значи мислиш,че това е човекът за теб. Супер. Евала ! Всичко ще изтърпиш, но не и да постоиш сама, за да си намериш адекватен партньор.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0346a98889
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За пореден път виждаме как жените си падате по това да ви мачкат, обиждат, бият и т.н. Стойте си с тея мъже няма проблеми. Само после да не ревете с крокодилски сълзи как всички били такива.
Щото щом вие си избирате подобни икземпляри значи сте на същото ниво и вие, като мислене и поведение.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d4f3419c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Не си губи времето и се раздели с него — оттук нататък, каквото и да направиш, за него никога няма да е достатъчно, а и на теб самата няма да ти е добре: бъди жена с достойнство и си тръгни. Никой не заслужава да бъде третиран по такъв начин.

Не мога да знам от какво е провокирано това негово неприятно, даже грозно, поведение. Ама няма да се оправи, аз бях с един такъв на времето. За щастие, той си показа рогцата още на втория месец, а на третия беше аут от играта и живота ми — то не бяха обиди, то не бяха сравнения с бивши...

Жени, вместо да се омаловажавате заедно с този, който ви омаловажава (т.е. да му помагате в стъпкването, потъпкването и подигравката с личността ви), си хванете багажчето и оставете господата да пасат трева. Такива не се оправят!

Ж20

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 71e76a5463
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не мисля, че е така, както го описваш, но му кажи ; виж ако ще ми говориш такива неща...събирай си нещата и чао моето момче.

И аз мога да ти кажа, че си еди какъв си, че има момчета с еди какви си тела, ама теб съм избрала. Да се стегнеш, защото ще те пратя да пасеш трева.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f7db71819f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Много хора са го казвали,аз не вярвах. След втория път вече съм сигурен, че любовта трае 3 години.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 62a9ca5d96
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   "не ми казвайте - тоя не те заслужава"
- Окей.

"И не няма си друга! Нон стоп сме заедно!"
- Щом казваш.

Търпи си го, съветвам аз. Като нямаш и грам самоуважение и позволяваш на такъв парцал да те унижава, то май несъзнателно ти харесва. Впрочем, не е толкова трудно да има профил в апликация като Tinder или OkCupid и да ти изневерява в моментите, когато не гледаш. Не сте заедно буквално постоянно, освен ако не трябва да го придружаваш и в тоалетната. Ако още не е, ше ти изневери след време. Причината за отношенията ви е, че е мухъл; че е свикнал с теб и е надушил липсата ти на самочувствие и сега си избива дребните комплексчета, за да се почувства по-добре за себе си. Ако имаше малко метафорични тестиси, щеше при следващата му изцепка "аууу, колко е хубава тая" да му отвърнеш "искаш ли да те от*ба, да си свободен за нея"; на "имаш широки рамене и малък нос" му казваш "значи имам повече мъжественост от пикла като теб, гледай след малко да не проимаш счупен нос".

Но това би сторила, ако имаше поне грам респект към себе си. Ти нямаш, така че си търпи нешастника. Пак - не те е заменил, защото още не му се е отворил парашутът. Не може а ти се помогне, ако ти самата не искаш да си помогнеш.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8f11c3e6d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Как да те уважава, като ежедневно търпиш унижения и седиш? Ти уважваш ли се? Риторичен въпрос.
Като те обиди, казваш му - Щом не ме харесваш, ок, аз пък няма да бъда с мъж, който не ме обожава, каквато съм. И изчезваш. Да не мислиш, че ще избяга? Не, само ще почне да те уважава малко повече и ще си каже, брей тази май не е толкова жалка.
Ти смятай той колко е зле милият да седи с жена, която не харесва. Явно толкова може, другото е трудничко.
Не мога да разбера, защо жените си мислят, че трябва да търпят такива унижения, а ако кажат едно "не съм ок с това отношение" ще изгонят мъжа. Това е пълна глупост. Мъжете не се кефят на жени, които са им е краката и търпят унижения. Мъжете се кефят на жени, които изваждат най-доброто от тях, които ги карат да се стараят. Обичат да печелят. А не да знаят, че имат нещо, което няма как да загубят, дори да се държат като задници. Какво му е интересното на това?
Мъжете, от които най много съм изисквала са ми давали все най-доброто отношение. Даже им харесва. После с носталгия говорят "ей като се запознахме как ме въртя, направо ми разказа играта", все едно са спечелили война. Без да тормозя никой "Ти си такъв? Ок, бъди. Аз пък не съм длъжна да оставам."
Жената не преследва и не проси. Жената приема, когато нещо й се харесва. И изчезва, когато не й се. Тя не драпа, тя знае, че заслужава.
Никой не може да ти казва колко си ценна. Ти решаваш това.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 30448314d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   "Нон стоп сме заедно". Сама си отговорила на въпроса си. Сега, когато излиза с теб, се чувства не сякаш е със секси гадже, а все едно е с майка си, която му пречи да си живее живота. Няма значение, че си симпатично момиче, няма значение, че се поддържаш... Просто е привикнал с теб до степен да му омръзне... Отделно от това е грубиян и не се опитва да събуди тръпката във връзката ви.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 66c12eb586
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   От опит с дългогодишна връзка ще кажа, че това което не ти е било проблем у партньора сега вече е.
Всичко с годините започва да те дразни, когато сте нон стоп заедно и прекарвате голяма част от времето си.
Чувствата му към теб са охладнели, може и да не те иска повече в живота си, но заради дългите години прекарани заедно да се чуди как да ти го каже.
Много хора заради години прекарани с някого им е трудно да скъсат връзката.
Няма от къде да знаеш дали не ти изневерява, ако не му проверяваш социални мрежи и тел, това с проверяването го прави само болестно ревнив човек.
Казването на истината в очите не го прави лош, да може да попрекалява като ти го натяква, нормално е, като не го оставяш да диша.
Всеки има лимит на нервите, и когато този лимит прекрачи границата казваме това което мислим.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 60ea714216
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Авторке, още ли сте заедно с приятеля ти? Промени ли се отношението му към теб?
Благодаря за отговора!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 5c57cfd705
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Разкарвай го веднага! Решил е, че му се живее и му се ходи по повече жени и ти му пречиш. Не можеш да живееш с човек, който те унижава. Най-вероятно сега има повече пари, които да пръска по жени еднодневки.
Той ще те смаже, ще срине самочувствието ти, нямаш бъдеще с такъв човек. Защо не споделиш с родителите си?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 14d6707cec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   До 17 - ти си за диспансер, ама сериозно. От такива недосегаеми като теб, на които трябва да им поднасяме света на тепсия само защото са живи и знаят, че "заслужават" се навъдиха толкова инсели и татуирани галфони. От къде си сигурна, че точно да ти дават най-доброто им харесва? А ти какво им даде - едно клатене в кревата и до там? Никой себеуважащ се мъж няма да ти влиза в евтината сапунка. Въпросните господа, които са си дали зор да ти отговарят на илюзиите са едни брутално загорели симпове и нищо повече. Описваш се как трябва да ти правим жертвоприношения, а в същото време въртиш всеки, който прояви някакъв интерес. Вместо да надъхваш други да прилагат същите к*рвенски номера, вземи се застреляй.
До авторката - №18 ти го каза. Не знам как очакваш да му се набуташ в пространството до такава степен, каквато не допуска и майка си и да очакваш, че няма да му писне от теб. Същото би трябвало да важи и за теб... Не разбирам за какво го правите изобщо това - няма как да сте приятели и любовници. Освен ако нямате някакви проблеми с доверието? Но тогава, защо изобщо сте се събрали, ако ще се следите 24/7 да не намигне случайно единия на трето лице?? Събуди се и влез в реалността. За съжаление, вече едва ли има някакъв шанс да му промениш мнението, но поне не повтаряй такава тъпа грешка със следващия. Не че и той трябва да те обижда и върти - явно и той е някакъв олигофрен, със сигурност избушил централно поради някоя богиня подобна на №17 преди теб.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 29fa111303
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Приключили сте. Такива квалификации и отношение са просто- довиждане, не ме вълнуваш. Нали този нос, устни и рамене целуваше до преди половин година и боготвореше!? Не се мъчете- пуснете се и с нови сили продължете!

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 4e1751c057
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Бий му шута и си живей живота на 24 години си, смотан нещастник е приятелят ти.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker