Приятелство превърнало се в любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелство превърнало се в любов
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1578 пъти
Здравейте на всички. Не знам от къде да започна да пиша. Имах сериозна връзка, през този период се запознах с едно момче, с което си паснахме доста и станахме много добри приятели. Излизахме заедно, постоянно ако трябва да бъда честна бяхме заедно, бях повече от колкото с бившият ми приятел ( причина да се разделим не е момчето). Той тогава и той си имаше приятелка. Януари месец и двете връзки се разпаднаха и негоеата и моята. От март месец един ден бях в тях и както си седяхме и говорехме почна да ме целува естествено имаше и секс. От тогава моите чувства прерастнаха вече във доста по-голями от приятелските. Но той в един момент се одръпна, после след месец пак започна пак се одръпна. Спим на едно легло от 2 месеца буквало живея във тях, когато говорим и мислим казваме НИЕ дори и финансово доста му помагам. Вчера обаче реших да го попитам ние всъщност какви сме, той ми отговори първо чувствам те като сестра аз го питах чувствам ме като сестра а всъщото време правиш секс с мен? Той после каза приятели сме. Какви приятели ние сме навсякъде заедно постоянно дори живеем заедно споделяме общ бюджет и тн мислим за бъдещето ни какво ще направим къде ще ни е по-добре да живеем. Аз му казах че няма как да остана с него след като той ме има за приятелка само, защото моите чувства са различни и той отвърне не че няма как просто не искаш да останеш. Моля дайте ми съвет или по скоро вашето мнение!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0fcfbaf997
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Наглост до тавана. Може и да си му приятна но те няма за нищо от това което ти искаш. И мен един така ме въртя 3 години всеки път питам какво сме и накрая през третата година ми каза, ми ние никога не сме били нещо. А аз също прекарва много време в тях и тн. И ми отговаряше по същия заобиколен, маниоулативен и безразличен начин. Голям червен флаг. Бягай. Щом му помагаш с пари може и за това да те оставя при него, освен за безплатен "приятелски секс". Догажда ми се от такива мекотели като него имащи се за мъж.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: f50814ec9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Никак не звучи добре..
Когато моя брак приключи, мъж ми ми каза.. Чувствам те като най-близкия си приятел, роднина..
За мен това е, обич, но не онази любов и страст, която свързва мъж и жена.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8c9a2a36a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Той те използва. Спри да му помагаш финансово. И се раздели с него. Не може да сте приятели щом правите секс. Любовници сте. Но очевидно той няма чувства към теб, така че се спасявай.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 94d019bb9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Доста незряло и манипулативно от негова страна, но той за себе си е в перфектно положение - секс когато си поиска, някой и друг лев ей така отгоре, най-вероятно му и чистиш и подреждаш - е как да иска да го прекрати? !

По-добре далече от такива. Не чакай да те заобича, голяма грешка ще е чакането, тъй като чисто и просто си те използва. На мен така ако ми обяснява, че съм му "като сестра" няма да му позволя да ме докосне повече!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 94d019bb9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Доста незряло и манипулативно от негова страна, но той за себе си е в перфектно положение - секс когато си поиска, някой и друг лев ей така отгоре, най-вероятно му и чистиш и подреждаш - е как да иска да го прекрати? !

По-добре далече от такива. Не чакай да те заобича, голяма грешка ще е чакането, тъй като чисто и просто си те използва. На мен така ако ми обяснява, че съм му "като сестра" няма да му позволя да ме докосне повече!

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 566d56441f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   За повечето хора приятелство и страст са съвсем различни неща. Да не говорим, че и представата им за приятелство е силно изкривена... По-скоро имат предвид "познанство". А твоето ми изглежда на "познанство с привилегии". Изобщо не е вярно това разделение на "обич" и "любов/страст". За съзнателният човек двете много се приближават. Ако наистина държиш на приятел, естествено има силни чувства, мислиш за него и естествено дори се бориш да не прерастнат в друга форма на интимност. Обаче несъзнателният човек просто се носи по течението. За него различни хора просто изпълняват различни роли в живота му, и е воден от фикс идеи. Т. е., самонавива се - този/тази е супе як/а, вече това ми е "голямата любов" и "голямата страст". Просто ей тъй, от нищото, към човек който изобщо не познава. Но е готов вече на всичко... Страстта се проявава към непознатото. Ако си чувала това за мъжете, че са "ловци" и търсят все "новата жена", подобно е и с жените. Просто това е характерна черта за човек който не може да обича, не гради връзки с чувства, а от цвят на цвят, търси следващата доза ендорфин чрез тръпката от "новото". Това е физическата любов, докато психическата е нещо съвсем друго, и според мен 5% я са способни на такава, я не.

За съжаление и ти си попаднала на такъв човек. Движи с теб докато не се появи това "ново" за което се оглежда. Често използвана тактика и от двата пола. Ако те удовлетворява, движи с него, но не се привързвай особено...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9d6b428241
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За мен момчето не е виновно-то поне е честно и казва това, което чувства-че приема авторката за сестра. Колко по-ясно да го каже за да бъде разбран? Никъде не прочетох да я държи насила, тя ако иска да си тръгне защото не я устройва това положение кой би могъл да я спре? Ама давала му пари, правела секс със него-не е луд, който яде баницата, луд е тоя, който я дава.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker