Краят ли е това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121300)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Краят ли е това?
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 695 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 17 г. и искам да споделя историята си и да помоля за съвета ви
Става въпрос за бившият ми приятел, той е с няколко години по - голям от мен и е от Холандия, но живее в София от няколко години. Искам да уточня, че въпреки, че е бивш все още се срещахме до скоро, той правише много жестове за мен и през цялото време въпреки, че бяхме разделени той продължаваше да твърди, че ме обича. Отношенията ни се влошиха преди 1 месец след като го хванах в така да се кажа изневяра. Той ми беше дал паролата за Инстаграма си преди време, обаче беше забравил че му я имам ( а аз естествено редовно му проверявах инстаграма) и съотвтно беше писал на няколко момичета, едното момиче го сваляше. Когато му прочетох чата с нея, просто в първия момент се стъписах и не знаех какво да правя и автоматично започнах да ѝ пиша от неговия профил той естествено видя и ме блокира НАВСЯКЪДЕ, Messenger, Viber, WhatsApp буквално навсякъде. Аз продължих да им чета чата и той ѝ беше написал, че току що е бил скъсал с мен ( после той си смени паролата и нямах достъп до съобщенията му), след няколко часа ме отблокира, поговорихме каза че се разделяме, защото съм ѝ писала от негово име, искал почивка, по-натък сме можели да опитаме пак и тн. И от тогава се превърнахме в "Неофициална" двойка. Това не му е първата изневяра, преди около 3 месеца той беше постнал снимка в Инстаграм и едно момиче му я беше харесало и не само нея напоследък постоянно му харесваше снимките и аз накрая не издържа и реших да ѝ пиша, тя взе че ми отговори, каза че я е свалял и са се срещнали 1 път, той ѝ е предлагал секс, но тя отказала, в последствие писах и на почти всяко момиче, което му е харесвало снимките и се оказа, че е зарибявал всяка за срещи, някой са отказвали други са приемали
. Никоя не си призна да е спала с него и той също отричаше. Поговорихме с него, обеща повече да, не си пише с други закле ми се в любов, само мен обичал другите не означвали нищо за него, само забавление, закани ми се че, ако го оставя, щял да се самоубие. Аз, наистина много го обичам и му простих въпреки всичко. И така той ми даде паролата си за Инстаграм прочетох му всички съобщения все на момичета е писал, сексуални неща, едно от съобщенията, наистина ме съсипа, беше писал на едно момиче, не беше българка, тя го беше питала дали си има приятелка и той я беше излъгал, че няма, цитирам част от нещата, коитони беше написал : Тук в България всички жени били много леки, бил обикалял по много места, но никъде другаде нямало толкова евтини жени като нашите. Били готови на всичко за пари. Аз знам, че има такива момичета в изобилие тук, защото в Източна Европа хората сме по - бедни, но ме заболя защото я излъга, че си няма приятелка и поставя всички български жени под един знаменател. Далеч не смятам, че всички българки сме такива пък и той най - добре би трябвало да знае, че аз не се причислявам към тази група защото, той ми беше първия. И не само за нашите жени се изказа по този грозен начин, също така България не му харесвала, София била грозен град, най - грозната столица в която е бил, стоял тука само защото животът бил по - евтин, взимал много висока заплата по нашите стандарти, можел да си прави каквото си иска ( няма книжка, но кара кола, даже и да го хванат полицаите им давал 90 лева и го пускали без проблем ). Срещнахме се отново преди 2 седмици. Вече като неофициална двойка и от тогава нещата започнаха да се влошават, спря да ме търси толкова често, почти не ми пише, избягва ме, когато го питам кога, ще се срещнем той все си измисля някакви глупави оправдания. Накрая го попитах, защо не иска да се видим и той ми отговори, че не харесвал поведението ми, била съм много обсебваща, това го знам, но преди не е било проблем за него, сега не знам какво се случи, но го усещам доста охладнял към мен, като никога до сега. Тази вечер му намекнах, че това между нас, тоест неофициалната ни връзка ще приключи и той само ми сийна без да ми отговаря, след това се опитах да му звънна, но той веднага затвори. Ние често се караме и след това сдобряваме. Но, ако този път окончателно се разделим, няма да мога да го понеса, знам че звуча като глупачка, но наистина не мога да живея без него, прекалено много го обичам, въпреки всички страдания, които ми причинява, сърцето ми се къса когато сме скарани, постоянно плача, не ям с дни и изпадам в депресивни състояния, знам че много ме наранява и тази връзка е не здравословна за мен, но не мога да живея без него, моето семейство е твърдо против връзката ми с него, защото е бил в затвора и се дорогира. Но мен не ме интересува, обичам го прекалено много. Моля дайте ми съвет как да се справя с мъката. Разкажете ми вие как сте преживели разделите с вашите бивши партньори и какво ви е помогнало да продължите напред.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1185105549
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вие сте бивши. Огромна грешка е да поддържате какъвто и да е контакт. Все едно този човек не съществува вече, няма го, изпарил се е. Спомените ще има, но с времето избледняват.
Няма изневяра, просто той е свободен мъж и си търси гадже. Мъжете не са сантиментални, търсят си бившите заради лесния секс и възможността за емоционален тормоз.
Приключи с този веднъж завинаги, не ти носи нищо добро. Всеки по пътя си. Ако изобщо искаше да сте заедно отново , нямаше да пише на други, да се среща и нямаше да сте неофициална двойка. От кого се криете? Какво изобщо значи неофициална двойка?
Този бая те работи. В никакъв случай не ти е приятел, просто е токсичен. Ако му дремеше за теб като човек, щеше да те остави на мира и да изчезне от живота ти.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e70638bc0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Обичай себе си и се уважавай. Ако се дистанцираш от него ще е по-добре, защото мъжете обичат те да гонят жените, а не обратното. А и ти звучиш като вманиячена по него, а това плаши. Освен това не е трябвало да му влизаш в профила и още повече да пишеш от негово име. Това показва, че ти не го уважаваш и не го обичаш. Всеки си има право на лично пространство. Изобщо си се държала така, че да го пропъдиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker