Защо има толкова много двойки българка-ром? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо има толкова много двойки българка-ром?
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 5998 пъти
Първо да уточня - не съм против такава връзка ако циганинът в случая е добър, образован и възспитан човек.

Но наистина се забелязва, и то не само от мен напоследък, че навсякъде из България все по-често се среща такъв тип връзка. Хубави, млади българки с роми (които в голяма част от случаите се необразовани, с престъпно минало и с нисък морал и коефициент на интелигентност). Повечето от тях дори не са по-богати от обикновения българин, а точно обратното.

Въпросът ми е - какво харесва българката в тези индийски тигри и защо този феномен почти го нямаше до преди 10 години?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 57

преди: 3 години, 8 месеца
hash: d312a87200
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   И аз го забелязвам, макар че не бих казал, че на този етап е масово и имам лично предположение. Понеже сме си патили много от цигани, последните години се наблюдава една сегрегация, едно дистанциране от ромите. Един вид замитаме проблема под килима. Добре, ние си ги знаем, обаче най-младите не ги знаят и нямат допир с тях. Даже в училище негласно ги изолират в отделни паралелки. Моята дъщеря например е на 9 и почти не знае какво е циганин. Т.е. тя ако види циганин и българин, най-вероятно няма и да разбере, че той е различен, а просто ще си мисли, че е по-мургав. Тя няма да знае, че това са хора, от които трябва да стоиш на страна или поне от 90% от тях. И утре ако тя срещне някой по-сладкодумен циганин, а те са сладкодумни, като нищо може да хлътне, без да има представа с какво се захваща.

Затова аз започнах да и обяснявам какво представляват циганите. Не я настройвам, в никакъв случай не искам да ги мрази, просто и обяснявам, че това са хора, от които 90% са необразовани, нискоинтелигентни, крадат и че трябва да се пази от тях. Примерно като е на пазар да има предвид, че ако около нея има такива, може да и откраднат чантата и да внимава, че такива хора не стават за семейства с умни и образовани хора, че имат друга култура и т.н.

Това в никакъв случай не е расизъм, просто искам да знае какви са масово представителите на този етнос, защото всеки човек колкото и да е отделна личност, все пак си има културни различия, характерни за голяма група от хора. Грешно е да се отиде в крайността на толерантността и да се правим, че цигани са супер честните и свестни хора масово и да се лъжем да правим семейства с тях и после като стане напечено да се чудим какво да правим перд свършен факт.

Но повечето родители това не го правят, пердполагам и някои от тях ще си патят от това.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e4538c1350
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1, обясни ѝ, че масово са социопати. Дай ѝ да прочете какво е социопат.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a0439eed31
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Съпругът ми като бебе е бил осиновен от българско семейство. Вероятно е циганин, защото е мургав като тях. След него в семейството се раждат още две момчета - руси и със сини очи. Моят мъж е най-красивият, най-интелигентният и най-образованият в тяхната фамилия. По ум, обноски и култура братята му абсолютно не могат да се мерят с него. Етническият му произход се проявява може би единствено в това, че обича да се забавлява и никога не приема проблемите драматично. Но тази негова житейска философия на мен много ми допадна, защото аз пък вечно се тревожа за всичко. Лесно и весело се живее с такива хора, за които трудностите са само поредното предизвикателство. Освен това е изключително музикален, на циганите явно музиката си им е в кръвта, но разликата е, че съпругът ми слуша предимно класика и хард рок. Що се отнася до чисто нравствени качества, той е може би най-честният и почтен човек, когото познавам; по-скоро ще върви пеша няколко километра, отколкото да се качи в автобус без билет дори за една спирка; последният си залък ще даде за приятел или просто за човек в нужда. А братята му българи не са така, макар да са възпитани от същите родители - те са в много по-голяма степен и егоисти, и хитреци, и авантаджии, и темерути, макар като цяло да са свестни момчета.
И още нещо. Аз други цигани не познавам отблизо, но ако всички са толкова всеотдайни в любовта си към една жена, то има какво да научим от този етнос.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4e88c6cbd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нагонът понякога надделява над разума.

В циганите го има животинското и казват че са страстни в леглото. :D

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: ddcd2d5f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ей номер едно, ти ме разсмя. Не можел да обясни какво е циганин. Има интернет, това първо. Второ, на улицата често се срещат. Вие да не живеете някъде в затворен комплекс?! Но все пак интернет има. И не може да се сбърка циганин с българин.

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: da63407593
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

6.   Няма много такива двойки, даже почти няма. Темата е провокация, а авторът е трол.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5b19770bfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

7.   Напълно естествена тенденция. След като замени нормалните образовани работещи мъже с батките, циганите са следващата стъпка в дегенеративният процес на българката... Така я научиха американците де. И там е подобрно - бял мъж от работната класа го превърнаха в най-омразният човек на земята. Той бил създал "патриархата", той завладявал територии, той ръководел важните сфери в живота... Изобщо... ако го нямаше него да сме още в джунглата. И то там се завръщаме.

Ако сравниш българка на 45-50 години с такава на 20-25... те са направо различни видове. И като нов вид, си търсят някой на тяхното ниво и акъл. Това е положението.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1b63b141ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   българка с ром? Разрушаваш всякакво бъдеще за децата и семейството. Децата ти винаги ще са последна ръка и ще гледат на тебе като на утрепка.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4940652e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   До 3. Такава идеализация на циганите и охулвате на българите не е нормална. Защото има безброй примери в обратната посока свързани с много кръв и насилие над българския етнос. И не забравяй твоят "циганин" е отгледан от българи. Това не малко.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4423011bac
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора:

Към 1: Правилно я възпитаваш. Както вървят нещата след едни 10 години населението въобще няма да прилича на нищо.

Към 3:
Изключението потвърждава правилото. Аз пък познавам четирима осиновени деца. 3 циганчета и едно българче. Познай от раз кое от четирите се справя най-добре в живота и е най-възпитано и сдържано...

Към 6: Има, има и още как. И в провинцията, и в София. Не са все още навсякъде, но се забелязва тенденция, и то не само от мен.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1e06fbad1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Преди и аз щесто виждах такива двойки и се чудех, но после почнах да работя в производства и осъзнах, че двойката си е циганска, просто жената е бяла.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 301bea5829
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 3. Ако съпругът ти не беше осиновен, а израстнал в циганската махала такъв ли щеше да бъде? В твоето изложение сочиш, че гените са важни, а не средата, в която си порастнал. Ако това беше вярно всички роми щяха да бъдат като твоя мъж желани, обичани и превъзнасяни от всички.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 0ae48395bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   И колко такива познаваш, че правиш обобщения.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 049ea50c3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

15.   Аз не познавам лично такива и много рядко се случва да се видят такива двойки. Аз конкретно никога не бих се хванала с циганин.

Намирисва на тема провокация от женомразец. Познах, нали? Богат репертоар имаш вече. Евала!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d01042a391
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Думата "гадже" произлиза от цигански и означава "не-циганин" буквално. В циганската култура отдавна съществува идеята за младия ром да се забавлява с "гадже" - т.е. не-циганка, докато поулегне и стане готов да се ожени за циганка. Израснал съм в циганската махала в Шумен и съм виждал връзки между българки и роми, но бракове такива не съм виждал. Но съм виждал пък бели циганки, дори руси и синеоки, така че не е изключено някъде назад в поколенията да е имало и такива бракове. Отдавна не живея в Шумен, но го посещавам. Има тук-там такива връзки, но въобще не бих казал, че е масово.

Ти за кои градове говориш, авторе? Вероятно в градовете с много голям процент ромско население го има това.

Иначе, има един проблем с отглеждането на българските момчета и този проблем е прекалената майчина любов, която често се превръща в емоционална преплитане. Стават едни разглезени мамини синчета, които не могат да свалят момиче. Майките уж в опита си да помогнат на сина или синовете си често го/ги прецакват.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9eb4ba577d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Номер 16, тези мамини синчета да не са онези, които си правят снимки на оная работа и я пращат на кандидат-свалката? Все едно дали искат секс или дълготрайна връзка. Същите ли са, които си правят голи снимки или порно, защото било модерно? Едни, които смятат, че да блъскаш във фитнеса те прави някакъв върховен човек? Последно: това ли са онези, от които постоянно четем оплаквания в този сайт? Дето изневерявали, не задоволявали емоционалните нужди на жената и т. н. Ако са те, дааа, добре са ги съсипали майките им! Чак ми стана жал за описаните. Да си толкова заблуден не е добре!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 78235b40ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   В Русе го има това чудо. Познавам такива двойки и нямам и на идея как става но го има. Жените не работят раждат мъжете(роми) кой джамбазин кой краде други с други далавери но го има. Той си мисли че като си е взел българка е супер мен тя си мисли че ще живее като принцеса но не е така. Възраст между 25 /45г песента (Данче мама Данче циганското око мама все по живота гледа) е отговора на въпроса.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2a202d3804
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Нормално е, телевизията облъчва с индийски ритми българското дете от малко. Известни мангасари, звезди и т.н. Представят циганското като българско и много българки са си абсолютни цигани като манталитет, то и при мъжете си е същото де.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 0e090380a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   До номер 18:
Не, няма такова нещо в Русе! Живея в този град и не познавам такива двойки, българите си ходят с българки, а циганите с циганки. Може и да има такива, каквито ги описваш, но те са изключение. Никоя образована и интелигентна жена, не би се обвързала с човек, който е учил до осми клас (съжалявам но повечето роми учат дотам).

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 62f9270102
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   От автора:

Към 15:
Следващия път вложи повече усилие в коментара си.

Към 16,17:
Съгласен съм, че има проблем в България с твърде голяма обвързаност към майката и семейството от мъже и от жени (второто от което някак си изглежда дори по-жалко, повярвайте ми). Това е изключително вредно за младия човек, който трябва да се научи на самостоятелност. Но така като гледам вие искате да създадете някакъв сламен човек, че българина е мамино синче и за това трябва с циганин. Ако е така, не го правете.

Към 19:
Абсолютно си прав/а. Вече и българите асимилирахме техния металитет масово. Да благодарим на 30 години чалга и просташки "ценности".

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 948d0f53b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Не знам дали е толкова масово. Аз съм от малък град, където с годините много нарастна броя на малцинството за сметка на българите, които намаляха и тези две тенденции продължават. Виждал съм обаче едно семейство на българка и циганин или поне на такъв ми прилича мъжът. Не ги познавам лично. Най-малкото има достатъчно пари, като гледам какви коли кара семейството.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: ab2c3b26c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

25.   Аз съм софиянец и никога на съм виждал такава двойка.
Не бих имал против, стига да се разбират, но наистина за трийсе и кусур години аз такава двойка не съм виждал.
Имам чувството, че темата е провокация тип, я, да видя, какво ще кажат хората за такава двойка.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2114522d77
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Ами не са много такива двойки. Изключение са.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d5de42c0d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   Живея в малък град и тук такива двойки са да не казвам масово, но често срещани. Душата ми се свива като гледам красиви момичета българки със-ще цитирам автора, "Хубави, млади българки с роми (които в голяма част от случаите се необразовани, с престъпно минало и с нисък морал и коефициент на интелигентност"Според мен вината е в бездуховността, чалгата и насажданите модели от нея. А съдбата на тия момичета ли? -ами крадат из Европа и ядат бой от мъжете и свекърите си ако не са откраднали достатъчно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 62f9270102
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   От автора:

Хора, никъде не съм написал, че мнозинството са такива двойки. Написах, че се наблюдава такава тенденция да се увеличават броя на такива съчетания, особено в сравнение с преди 5-10 години. Преди просто нямаше такива двойки. Сега познавам 2-3 такива и приятели, които също познават.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 72fe2044e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   не ме интересува. кой с циганка, кой с туркиня.
свят шарен, всеки решава за себе си. Вие от каква инстанция може да съдите?

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 11f566a86a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

30.   И аз познавам такива семейства, от провинцията са ми казвали, че се забелязват все повече, та дори и в училищата. Започва да се оформя тенденция.
Това показва, че жените, оставени сами да се оправят в живота, стават заплаха, както за себе си, така и за цялото общество! Мъжете винаги са били тези, които са градяли държавите и са се били на бойното поле, за да защитават родината и семействата си. Жените са тези, които трябва да градят семейството - погледнете с кого?
Над мене има една красива българка с бай мангал и му народи две дечица, и ги гледа като писани яйца! .... Друга една красавица и тя....
Възпламенявали в тях дивото.... Моля! Айде такива предатели на рода си, на бащите си и народа си да си заминават по-скоро!
Чернилките и циганите какво са дали на човечеството?
Нито култура, нито знание, нито нищо! Изцяло деградивни племена, даже не са и народи!
Българка да спи с такъв, еле пък семейство да му направи - най-долна измет, по-долно от която не се сещам да има!
Може би тея, където се кефят на некрофилия
Тези жени к*рви - защото по-никакъв друг начин не може да се обясни техния сексуален избор, който в основата си е абсолютно нерационален! Т. е. жените не правят избора с главите си, защото в такъв случай никога нямаше да стигнат до подобно решение, ами въпреки тях - т. е. ПО ВНУШЕНИЕ!
За пореден път доказващо, че жените са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЕСНО МАНИПУЛИРУЕМИ!
В едно нормално общество, такива би трябвало да ги очаква затвор и насилствено прекратяване на връзката с отрепката

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1705a37a16
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   До 30

А ти какво точно, даде на човечеството?

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: ca8f5dd49c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   И аз познавам една българка която се взе със ром. Роди му 3 деца. Образованието й бе до 12-ти клас. Културата й бе като на ромите. Тове ще рече че тя е ром. Децата й няма да са българи. Това обаче важи и за половината нация. Чалгата и кючеците интегрират към ромите, турците и азия като цяло. Аз по тези стандарти не се идентифицирам българин а европеец

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e512b3a8f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Аз също съм от Русе и лично познавам една такава жена. Рядкост са, но ги има. Явно номер 21 не е виждал/а. С тази жена дори бяхме колеги и по мои наблюдения е доста по-работлива в сравнение с много други на нейната възраст. Без много подробности ще кажа само, че съм чувал, че никак не й е влияел добре. Защо е избрала да бъде с него и дали още са заедно, не знам.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c4fafe6531
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

34.   Абе стига с това "ром"бе,глупаци,казвайте го както си е. Ромът е за пиене,циганинът е за биене. Правете разлика между двете.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d312a87200
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   От Русе съм и няколко пъти съм виждам млади момичета на по 16-18, които са с цигани. Поне на вид изобщо не изглеждаха циганки. Не само че бяха бели, ами чертите им не бяха никак цигангски. Аз по принцип и белите цигани ги разпознаавм.

Познавам и едно момче на 20 и няколко бивш атакист, което се хвана с циганка. Това съвсем сериозно. Ама явно момчето не е с всичкия си, щом беше атакист. А и видимо беше странен и глуповат и се съмнявам нормална жена да му пусне.

Иначе семейства познавам 2 такива. Едните са по-възрастни, на около 50. Не ги познавам от близо. А другите ги познавам много добре. Сега са на 35 с 2 деца, досущ циганчета (сякаш нямат нищо българско) и от скоро са разделени. Циганинът е с висше, обаче по манталитет си е баш циганин с разликата, че работи, а не краде. Иначе всичко друго си му е баш циганско. А видът си му е баш на мазен циганин, не можеш да го сбъркаш. А между другото тази жена имаше 6 годшина връзка и заеба приятеля си заради този циганин, който между другото е изключително нагъл тип.

Познавам и едно момиче циганка на 25, което обаче няма нищо с циганка, само на вид малко прилича. Но е много интелигентна, симпатична и свястна, мед. сестра е и завърши с отличие. Работи си и за нея мога да кажа само хубави неща. Ходила е само с българи, даже със сегашния искат да се женят. Мога да кажа, че в тая връзка българина е по-големия циганин от двамата. Чак не знам как се е хванала с този. Много е ревнив и не я пуска да излиза от тях освен на работа или ако той не е с нея. Болен мозък. А тя е толкова свястна и ако не се вгледаш хубаво в чертите ѝ, няма и да разбереш, че е циганка. Нито по държанието ѝ, нито по говора, нито по манталитета. Де да бяха всички цигани като нея.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e3ad3292dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Аз пък никога не съм виждала мангал с българка или обратното.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4a73fd2029
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

37.   Чета някои коментари и лошо ми става, честно. Особено 1. Как можеш да кажеш, че 90% от циганите са лоши? Преди година се запознах с едни хора, цигани. Бях научена, че те са лоши хора. Но сега след кято познавам тези хора, мога да споделя, че те са толкова работливи, чисти, можеш да разчиташ на тях, добронамерени са, забавни. И вие преди да сте ги опозанали, не може да коментирате. Не учите децата си да бъдат расисти, каквото сте и вие. Нормално, че има такива каквито крадат, кажи ми как да учат, когато вие и вашите деца ги тормозят в училищата? Когато вие се държите лошо с тях, как се очаква те да се държат с вас? И да има много двойки българка и циганин, и го разбирам. Циганите много повече ще обичат децата си и по-голямата част държи на жената си, винаги има по една черна овца в стадото.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6c8d1c1792
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

38.   Недейте да се правите на толерасти и на педерасти, показвайте на децата си циганите, и им обяснявайте какви са що са, какво правят, как изглеждат, как се препитават, как живеят и на чий гръб.
Не се обръщайте на другата страна и не се правете, че не виждате или че няма проблем, щото проблема ще ви удари много лошо.
Крум

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d01042a391
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Имайте предвид, че някои от тези връзки са осъществени с помощта на сугестия ("магия" за повечето хора). Има роми, които владеят тези неща на дълбоко ниво. То и българи има, но не ги използват за такива цели.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 3df6bb8ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   от 35 до 40

За циганина и българката съм почти убеден, че е магия, колкото и някои да не им се вярва в такива неща. Бяха в една група в университета, той я сваляше, тя го мразеше и не искаше да го вижда дори. Той няколко пъти е казвал, че баба му правела магии и щял да ѝ поръча да направи такава за любов, че тя да го обикне. Веднъж донесе една баница в университета, каза, че баба му я е сготвила и черпи всички. След това тя внезапно си промени отношението към него и се раздели с приятеля си, с когото бяха заедно 6 г. ( а връзата им беше доста сполучлива) и се хвана с него. Всички бяха в шок как така тя го мразеше и не искаше да го вижда, а изведнъж се хвана с него. Даже заради него се отрече от собствените си родители, понеже бяха против, а отношенията им никога не са били лоши. И тогава всички започнаха да говорят, че е направил магия.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 7d24d7f01f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   Да, да много повече обичат децата си? Раждат междя 5 и 10 и от любов ги държат неграмотни, а някои дори си продават децата. Видяла едно работлив семейство и хоп всички са еднакви. Ако бяха циганите толкова образовани и с невероятни нравствени качества нямаше да живее в в гета. Щяха да пускат децата си на училище, щяха да се образоват и нямаше масово да обвиняват българите за всичко. А то какво 95 % неграмотни трудно говорещи български и затова българите са виновни. Айде де.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1c869d1d2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   Темата е много на място.
Наблюдава се вече масово. Допреди 10-15г да видиш такова нещо бяха рядкост такива явления. Отврат. Апокалипсис.
37 замълчи и се прибери в жалката си кутийка нищо не знаеш.
От малък град съм и виждам постоянно млади момичета на 17-20 да се влачат дори с по 5 мангала. Позор!!! Нивото на интелегнтност е като циганското почти. До там ни докараха образователната ни с-ма.
Училищата са пълни с мангали а младите момичета в тая възраст са като разгонени животни дали от хараната и облъчването само не знам, но липсва и родителската намеса.
•1• така трябва да мисли и да действа един истински баща.
Трябва да се обяснява от ранна детска възраст че това нещо вредно и страшно. Иначе бъдещето ни е направо обречено.
Като малък на улицата на която живеех имаше 2големи цигаски къщи построени от култивирани цигани черни, работливи и образовани.
Такива никога няма да се кръстосат с българи а напротив свързаха с други подобни, но забележете равни на тяхното ниво!
Къде ще се сравняват едновремешните цигани, за които държавата се грижеше да имат занаят и някакво поне основно образование с дивите многобройни и оскотели мангали от гетото.
Имал съм и разправии с мангали нагли. Трябва да се вземат незабавни мерки. Това трябва да е преоритетен въпрос за решаване.
Тук много точно се подхвана темата с магиите, в които аз вярвам.
И мисля че точно това се случва.
Сегашната младеж е изключително податлива на магическо влияние, защото духовното ниво е 0. Това значи че няма никаква естествена защита от тази зла чужда намеса.
Нацията ни е в голяма опасност!
Бащи бдете над дъщерите си и ги насочвайте в правия път за да не гледате после тяхното тотално падение.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 11f566a86a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   Ще направя една проста сметка, която не твърдя, че е статистически точна, но със сигурност е правдоподобна за бъдещето на българската нацията.

Предполагам, че българско етническо население на територията на страната има 5 милиона или малко над тази бройка! Над 3 милиона от който са пенсионери и родители с деца или без, които няма да създават ново поколение. Реалната оплодителна мощ на населението ни се крепи на милион, милион и нещо мъже и жени във фертилна възраст като добавям и децата. Всички те ВЕРОЯТНО ще създадат поколение. Раждаемостта в България за семейства с български етнически произход е под 1.5! Това значи, че на двама родители се падат под 2 деца наследици; по-скоро едно! Следователно, ако вземем числото 1.6 милиона, които в бъдеще ще имат поколение, родените деца ще клонят към , или 800 000.
Сега като махнем от картинката тези хора във фертилна възраст, които умират преди да са създали поколение – дали в следствие на катастрофа, болест, тези с репродуктивни проблеми и пр., и онези, които ще емигрират, то можем да предположим, че българското етническо население след 40 до 50 години ще остане около 2 милиона като хората във фертилна възраст ще са по малко от 500 000 души. Когато сегашните млади, плодовити българи измрат, т.е. 1.6 милиона, РЕАЛНОТО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ ЩЕ Е ПОД 400 000 ДУШИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНАТА СТРАНАТА плюс новородените, които със сигурност ще са под 200 хил., даже по-скоро 100 хил.; общо малко над половин милион! Това ще е след 50-75 години! Преди да е настъпил краят на 21 век!!!
Без да има глад, война и прочее!

Само не искам да чувам, как сме щяли да внасяме българи от Молдова и Украйна! И как бежанците по западните страни са щели да продължат рода…
Запазете мъдростите за себе си!

Такова заличаване на българското население не е имало и при завладяването ни от мюсюлманите! След 30 години демокрация смъртният акт на българския народ е издаден!

До цифрата 400 хил. достигам, като вземам предвид и тези, които ще се омешат с други етноси. Тук от уравнението НЕ се изключват децата, които ще са родени недъгави, каквито в наше време все повече има!

Да отворим темата – Какво ще бъде качеството на новото поколение българи?

БЪЛГАРСКИТЕ ЖЕНИ масово не хаят за здравето си – както за физическото и репродуктивното, така и за ментално-духовното!

Ще задам един реторичен въпрос!

На кой мъж му трябват деца от проститутка? И такива деца НЕ СА ЛИ В ТЕЖЕСТ ЗА ГЕНОФОНДА НА НАЦИЯТА?

В страната това са хиляди момичета и в пъти повече главно на запад и в Близкия изток! Тези жени проституират преди да са създали потомство!

Намесете образователната ни система, липсата на каквито и да е млади преподаватели, които ще получат висока академична титла – доктори, доценти, професори, и които да преподават на идващите нови поколения!
Забавно ли Ви е българи?
На мен не!

НАЙ-ГОЛЯМА ОТГОВОРНОСТ НОСИ БЪЛГАРКАТА, КОЯТО В ИМЕТО НА ЛИЧНИЯ СИ МАТЕРИАЛЕН ИНТЕРЕС, ПРЕДПОЧИТА ДА НЕ СЪЗДАВА ПОКОЛЕНИЕ!

Никога нацията ни не е била с такива материални продобивки, но зачеването се превръща във все по-нежелан и отлаган акт!

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 270d9b7bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   Първо си помислих, че темата е провокация, защото аз също не съм виждала такива семейства. После се замислих, че най-вероятно в по-малките градчета и населени места, където процентът на циганското население е по-голям, такива явления може и наистина да ги има.

Не са изобщо рядкост обаче български мъже, които се хващат с циганки. Ще се радвам авторът да вземе отношение и по този въпрос, защото реално това е по-често срещаното явление в днешни дни. Защо млади читави мъже се насочват към циганки? Не могат да си намерят българка ли? Или просто търсят наусложнен секс, а циганките са по-дашни и без насрещни очаквания? Но да си ги прибират и в къщата и да правят семейства с тях - та нали тази жена ще възпитава после децата му, той мисли ли изобщо. Или пък може би покрай секса се привързва и решава че иска да остане с нея? Не знам.

Спомних си всъщност и за интересен случай българка с циганин. Става въпрос за дъщерята на наши съседи - красиво момиче от нормално българско семейство. Имаше интересна случка преди време - една съседка разхождала надвечер (още не е било дори тъмно) кучето си на паркинга и какво да види. В един джип, спрял пред блока, някаква мома прави свирка на забележете СТАР циганин. Била любопитна коя е и продължила да се върти наоколо с кучето наоколо. След 10тина минути от джипа слязло въпросното момиче. През следващите седмици често се случваше да видим въпросния джип да я взима или оставя. Умът ми не побира, какво е намерила в стар и дебел циганин. Единственото логично обяснение е, че очевидно е имал пари и може би я е спонсорирал. За двойка или семейство обаче тук не може да се говори - циганинът най-вероятно освен другото е бил и женен (не ми се вярва близо 50 годишен заможен ром да е останал без семейство) и просто тя му е била временно увлечение за месец-два. Пълен потрес.
Но не виждам с какво ситуацията щеше да изглежда по-добре, ако момата правеше свирки на стар и дебел българин... Щом обаче има жени, за които подобни отношения са приемливи, логично че ще са още по-склонни да се обвържат и с млад циганин, ако е по-заможен и в състояние да се грижи за семейство.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: ba427051fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   Много от коментиращите твърдят, че никога не са виждали подобно нещо и наистина недоумявам как, прибположение, че напоследък наистина процентът на такива “връзки” се е увеличил драстично. Обяснявам си го с това, че повечето влизащи в сайта са във възрастовата група от 30 нагоре. Сред моите връстници и познати хич не е изключение това, а почна да става масово. Доста гнусно. От голям град съм, не от малък.
Ж21

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5e4e456e44
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   Няма такова нещо. Живея в София, познавам много хора, и работя с много хора. Не съм срещнала досега нито една смесена двойка.
М26

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a85a4caa66
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Абе, хора, наистина ви се чудя! Толкова ли си нямате свой живот, толкова ли е празно и сиво ежедневието ви, та единственото ви развлечение е да следите какво правят хората, и да ги обсъждате!!!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 78235b40ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Да има защото ги търпим и това че българки се хващат с цигани показва тяхното лично достойнство в цял свят никой не ги търпи. Проблема е друг кой изнасилва и бие и убива възрастни по селата колко колко млади момичета и жени бяха изнасилени и убити? Кой харчи нашите пари? Кой краде? Кой с глас за 20 50лева ни определя бъдещето? При бай Тошо и след него силовите групировки ги балансираха много добре до 90те с закон след това с бой мутренските години цигани на групи в дискотека, заведения, по улиците беше немислимо имаше ред страхуваха се и от полицията. Един познат полицаи все го боляха рацете дето ги шамареха. Сега правят полицията на нищо. Друго църквата учи но кой ходи? Не ми се мисли какво ще е след години.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b1c57b9ce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

50.   Толкова заблудени и сбъркано хорица има,че не е за вярване.
На били виждали такова животно.
Други женски типажи дали от срам към деградацията на техния пол въртят палачинката в течно състояние.
Трети пък твърдят, че е нормално.
И докато дрънкат глупости без да знаят бай мангау оправя невръстните ви дъщери.
Вие къде живеете бе!
Как се казва вашето фентъзи да дойда и аз да поживея малко там.
Сигурно е красив свят щом подобни гнусни и уродливи явления не съществуват.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 7207d619f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   То голяма разлика между българин и циганин няма.Първия е липсващото звено между втория и нормалните хора.Нека не си мислим,че като работим сме нещо повече от тях.Нали се сещате,че ако имаше шанс да не работим а да крадем като тях щяхме да сме същите боклуци,че и по-зле.
Българин съм.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2684cb23d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

52.   Аз съм българка и приятелят ми е кардараш и е по-грижовен и забавен от българските мъже.А вие сте расисти не може да наричате по такъв начин хората човек се гледа по характерът,а не какъв етнос и раса е.Никой не избира какъв да се роди.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2a202d3804
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   Номер 52, за сметка на липсата на избор какъв да се роди, жената има огромното право да реши от кого да роди. А иначе циганите не са точно друга раса, че представянето на очевидната им липса на култура да бъде справедливо представяно като расизъм. Реално погледнато не можеш да бъдеш обвинена в излишък на интелект и при това очевидно, а самодисквалификацията ти от нормалното общество е похвална. Явно не смяташ, че можеш да се част от българското общество. Явно смяташ че е по-добре да си първа сред последните, а не последна сред първите. Обвиненията в "расизъм" не променят дълбоко пропитата в циганина примитимност - за съжаление. Деградивния обществен модел е създал продукти отровени от него, които са способни да се свържат с най-примитивните представители на обществото, като същите продукти определят неразбирането и недоумението на останалите нормални като "расизъм, омраза" и т.н.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 11f566a86a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   52, не взимай единични случаи, които да ти служат за основа за генерални заключения! Прочети добре тълковното значение на расист! Използваш го не на място! Което говори, че си малка и неопитна! И НЕ ЗНАЕЩА!

 
  ...

1-50 от 57
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker