Отказвам секс и си развалям връзките - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отказвам секс и си развалям връзките
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 1643 пъти
Здравейте, аз съм мъж на 21 години студент. Вече за втори път развалям връзка, защото отказвам секс. Последата ми приятелка беше страшно красива, много сладка в лице и нисичка, като детенце просто. Страшно много ме обичаше, както и аз нея. Точно това е и проблемът, приемах я като изключително чисто и фино същество и не си предствях просто така да правя секс с нея. Мислех си, че развалям нежността й по този начин. По-скоро бях в ролята на голям батко, който я защитава, а не на гадже. Твърдеше, че досега никой не си е позволявал да й откаже нещо камо ли секс. Явно ме обичаше прекалено много и ме търпеше, накрая просто се разделихме тихо. Това е само един пример драги читатели. Случвало се е с други жени на среща да са ме канили у тях в края на вечерта и аз да съм отказвал като абсолютен идиот. Разбира се тяхната реакция е силно очудване. Вече тотално съм се сбъркал. Искам в моите връзки да влагаме повече емоции, повече любов, а не чисто и просто секс. И точно затова отказвам, защото не усещам тези неща с пълната им сила. Много от вас ще ме сметнат за луд и ще сте прави. Когато разправям на приятели тези неща им става кофти, защото повечето от тях както се казва една не могат да си хванат, а аз вече изхвърлих няколко връзки и колко още други странични възможности просто за секс. Пълен шаш. Почвам вече да се мисля за фригиден. За момента толкова, оставям коментарите на вас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 237b727d6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ех, как си мечтая да имам приятел като теб. Цял живот копнея точно за такова момче, каквото се описа, съвсем сериозно. Не си луд, а прекрасен! Лудите са тези, които са те оставяли. Остани си така, има много момичета, които биха те оценили и обичали точно такъв.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: f61f4fd98e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Къде да те намеря? Хахахаха
Пс: жена съм
Историята ми се вижда измислена, но ако не е уха много рядко се срещат такива хора и аз като теб искам повече да влагам емоции и чувства във връзката от колкото секс.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a26fa1f4e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Пич, не се играй с тази платонична любов.Жените си искат здраво чукане и ако ти не го направиш ще го потърсят при друг.Пиша ти от опит - бях същия като теб, а ми се лепяха все готини мацки.Ако можех да се върна назад със сегашния опит щеше да е весело:)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 8afa775759
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си фригиден, даже е яко, че искаш да е по-истинско. Не знам дали аз бих го направил

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9c2881009d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Малее, как ще си луд?! Ако знаеш колко много искам човек като теб... Малее... А не някакъв, който мисли само за секса. Ти не си луд, ти си един от малкото ценни хора, които влагат емоция във връзката си, която не е свързана само със секса. Поздравявам те! Дано намериш своята половинка скоро!

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1b265ef1a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Напълно е нормално, че си разваляш връзките така. Всяка жена иска да се чувства красива, желана, да не можеш да ѝ устоиш... А ти ги караш да се чувстват непривлекателни и нежелани като им отказваш секс. Сексът и любовта не са взаимноизключващи се.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9820f69034
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ми че то сексът е емоция, ако е с някого към когото имаш чувства е силна емоция. Нямаш чувства и не искаш да правиш секс или имаш чувства, ма мислиш, че сексът ги омаловажава? Сексът омаловажава чувствата, когато не си сериозен спрямо партньорките си, не си във връзка с тях и просто правите секс. Щом си имал връзка и наистина момичето е било твой тип, сексът е допълнение към това което описваш - грижа, да я защитиш като по-слаба, да я накараш да се чувства желана и т.н. Едната емоция допълва другата. Аз не съм имала партньор, към когото да съм била без чувства, били са в различна степен. При мен вървят ръка за ръка, поне засега.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 178e6c25b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   И аз го правя, но си чеша егото! Спя само, ако наистина го искам. В повечето случай се дърпам и те ми пълнят душата с реакциите си! Това с пари не се купува!!
М 32

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c8ceac0773
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Асекс

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: cd4a46e1ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Сексът е напълно естествен акт. Когато не го желаеш с партньора си, това не е естествено.
Била съм няколко години с мъж, с когото бих казала, че и в началото правехме секс рядко, но в последните 2 години го правехме 1-2 пъти годишно и причината беше у него (и не, не беше физически проблем). Откачах! Така не се живее!
Сега съм с мъж, с когото си пасваме перфектно относно сексуалното желание и честотата на актовете. Това е важното - не колко е често - 1 път месечно/седмично/дневно или няколко пъти за същия период, а да си пасват хората относно честотата и качеството. И въпреки че със сегашния ми партньор правим прекрасен секс често, това не значи, че искаме един от друг само това. Както са написали и по-горе - емоционалното и физическото се допълват, те се преплитат и сливат, както се сливат телата. Правим си жестове, готвим един на друг и заедно, той ми носи цвете, плод или друго, аз също съм го изпращала със сандвич, пица, плод или друго. Гушкаме се, споделяме си, говорим за бъдещето, виждаме се само двамата или и с други хора и т. н. И сега съм щастлива! Сега имам пълноценна във всяко отношение връзка! Тази без секса не беше такава!
За да не правиш секс с партньорите си, нещо не е наред. Може различни аспекти да не са наред, но все пак нещо (или няколко неща) не е наред!
Сексът не е единствено важно, но е важна част от връзката и без съвпадение във възгледите относно него (или поне силното доближаване на тези възгледи) тя не може да бъде пълноценна!
Ж

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b61e26fc84
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Вероятно си красив, затова много те искат.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d8a16198d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Познавах един подобен, симпатяга, въртеше се около доста момичета и те го харесваха, но нищо сексуално с никоя, просто се оказа гей.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d657bde637
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   11, много повърхностен, плосък и не на място коментар. Жал ми е за теб, че си толкова ограничена.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker