Този човек ми разказа играта.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Този човек ми разказа играта..
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 1763 пъти
Жена съм на 28г. Имам сериозна връзка от 8 г., но нещата не вървят много добре. Не искам да навлизам в подробности, но като цяло има хиляди причини да прекратя тази връзка, но все се спирам.
Запознах се с мъж, по-голям от мен, с дете (да уточня, че аз не съм омъжена и нямам деца). Той беше като ангел. Изпратен дар от Господ. Просто се влюбих много жестоко, маниери, държание, внимание, всичко получавах и всичко беше топ, но аз съм жестоко глупава и си изпуснах шанса. Човекът спря всякакви контакти с мен, но за съжаление покрай работа го засичам и направо умирам вътрешно. Убива ме, че го виждам и не ми говори. Убива ме това, че се сещам какви безумно мили неща ми е говорил. Убива ме присъствието му, което е близко до мен, но все пак далеч. Липсва ми безумно, а всичко приключи по много нелеп и глупав начин и ако ме питате даже и не разбрах как и защо. Просто спря контакт с мен от днеска за утре и това беше. След всичко и след думите и чувствата, които е изразил към мен. Опитвам се да се свържа с него, но без успех. Не знам къде сбърках..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 8b3ce08703
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А той разведен ли е? И кой гледа детето?

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: cd972d2e66
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Историята ти много прилича на моята с една колежка!Но и двамата с нея сме семейни с деца.Аз спрях комуникация, тъй като в един момент се почувствах , като досадник, а тя само мълчеше, но в продължение на близо година попиваше всичките ми чувства , подаръци и обяснения в любов, като ме уверяваше, че не и досаждам!Луда работа:)

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6ef01cfc3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Явно си сгрешила с нещо, от което го е заболяло ,и това нещо ти го знаеш,нямам как ,сподели го да ти дадем обективна оценка на ситуацията ,само с догатки е безмислено

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1a861e5b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Никъде не си сбъркала, и на мен ми се случи един път, наистина е гадно дори след години. Женската логика е - имаш чувства, искаш го, искрена си пред себе си, но реално не предприемаш нищо, за да бъдете заедно, дали от страх или просто ти е нужно време. Сигурно не си предприела никави действия да оставиш съпруга си, за да бъдеш с него, само приказки. Мъжката логика е друга, искам да съм с нея, показвам й, не искам тя да си играе с мен, защото има друг, давам й време, тя не го оправдава, следователно ме играе и мотае, не мога да й вярвам, не й дължа обяснения, оттеглям се. Просто. Така беше и при мен. Според мен зависи и дали сте били интимни, ако сте, мисълта, че играеш е още по-силна, да не говорим и че в мъжката глава е, че изневеряваш. Най-много боли, когато изпитваш чувства и те избягват, не искат да говорят с теб, дори не ти четат съобщенията и да кажем имат право. Не търси никакъв контакт с него, не го поздравявай дори, той ако иска ще се свърже с теб като поомекне, ако наистина е имал силни чувства и смята, че може да бъдете заедно (това ако е бил сериозен), но няма как да стане, ако си с друг. В моя случай не е спрял да ме търси и проверява, засега, дори след години. Не е често, разбира се. И всеки път единствено го интересува дали съм във връзка или не. Аз не давам отговор, пита и овърта най-малко десет пъти. Ако си била искрена със себе си и чувствата си, не те интересува, че другият не ти е повярвал или не те е разбрал, за него си е, той изпуска. Неприятното чувство идва от това, че те отблъскват без обяснение, объркващо е и те го знаят много добре. В същото време и те се чувстват неприятно в цялата ситуация, защото тя не се развива положително и за тях. След две години той ми каза, че двамата сме се били наранили взаимно, а в моята глава беше, че само той ме наранява с отбягването. Дори не ми е минавало през главата, че аз го наранявам. Ние не бяхме интимни, може би това е причината да продължава да ме търси, има и куп други.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 532bf6a2ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не знаеш?май знаеш и то много добре.

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 923e15bf75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От цялата ти история абсолютно нищо не разбрах.Много завоалирано,много общи,нищо не казващи приказки.Как точно си изпусна шанса с новия мъж?Сигурна ли си,че вината е в теб,сигурна ли си,че няма друга причина като например да иска да се събере с майката на детето си?Накрая казваш,че не знаеш къде си сбъркала,може би никъде не си,просто те е използвал за заместител на бившата си.Безумно мили неща ти говорел-жена на 28 си,още ли вярваш на мъжките приказки?То ако търси секс и звезди от небето ще ти свали.След всичко....за тебе всичко,за него нищо.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5d468bf2bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Играе те елементарно кученце.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b706e2a2f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Още като чуя жена да говори за мъж като ангел, Божи дар, все си мисля, че е на 12 и жестоко идеализира някакъв индивид.
Осем години връзка ще я зачеркнеш за един сладкодумен колега, който е приказвал всичко, за да си легне с теб.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c399595647
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Женен е, нали? Да знаеш, някои се развеждат заради такива любови, но повечето, 90% НЕ.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e030bede38
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нищо няма да зачеркне. Иска да играе на сигуро. ще чака оня да й предложи брак и тогава ще уведоми гаджето. Подли женски игрички. Ни ска да има празно. Само че ангелът иска само секс, разведените обикновено не искат обвързване. Дано мъжът с когото живееш разере за ангела и тогава ще пишеш Той ме остави. Точно такива като теб заслужават винаги да са сами, но уви винаги имат по някой балък на каишка.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1b1e32e629
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Вие не сте добре, момиче на 28 и върви по мъж с дете. За да остане сам с дете, значи си има причина.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2bbc786958
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката: така и не дтана ясно дали е разделен. Не сме били интимни. До номер 8: 8 годишна връзка РАЗБИРА СЕ, че всяка нормална жена ще зачеркне, в която и се заповядва, в която се държат с жената като слугиня и да не говорим за посягането, разбира се, че и нещо малко, което ти грабне вниманието ще ме накара да искам да се оттегля от тази отровна връзка. Относно мъжа-едственото, в което може и да съм сбъркала е това, че в началото се дърпах, но защото ми беше непознато и със сигурност не съм от тези, които при пет мили неща и ще си легна с човека. Усетих, че той може би само това иска (по думите му не беше само до секса)..

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 353c6ca321
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   12 от 8
На 28 си. Ако още не си разбрала- мъжете в 99% от случаите няма да ти кажат, че е само секс. Защото коя жена ще се навие иначе, нали? Жените си падат по романтиката и т. н и затова мъжете го играят романтични с тези мили думи.
Самото сравнение на този с ангел, божество, дар, показва колко си наивна. На 28 си, не на 13-14. Оттърси се от романтичните филми и приказки. А щом си търпяла тази токсична връзка-така ти е харесвало.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 8b3ce08703
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Авторке, много са ми интересни жените като тебе, които говорят, колко лош бил мъжът до тях, как им посягал и прочее....

Ти да не мислиш, че ние мъжете сме толкова наивни да вярваме в обясненията за "злощастен" семеен живот на някаква си женица?
Мислиш,че може да вържеш някой мъж, а?
Не, теб ще те използват за секс, кукличке моя!

Колко онеправдани и беззащитни били днешните жени!?

Ужас!....

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2c2ad8617c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Аз съм жена, но не мога да разбера как някой ще понася връзка, която не го прави щастлив/а, токсична както е модерно да се казва и то с години? Може би защото не смее да пусне стария клон преди да се хване за нов? Чудно ми е и как жена на около 30г може да се връзва на сладки приказки от 1001 нощ? Явно божеството е много печено и добро в лъжите. Защото да говориш едно, а да постъпваш по обратния начин се нарича лъжа.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 7862c5a6b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Щом има дете вероятно се е върнал при жена си. Има чувство за отговорност, което, когато имаш дете ще разбереш. Ако 8 год ти връзка не те удовлетворява, се раздели и търси някой свободен. И не залитай така в крайности - никой човек не е ангел. Всеки си има недостатъци. Гледай по-реалистично на хората.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker