(Не)възможна любов - харесвам едно момиче... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

(Не)възможна любов - харесвам едно момиче...
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 3121 пъти
Харесал съм едно момиче, което работи близо до моята работа и всеки ден минава близо до мен, но...

Проблемът е, че тя се оказа че не е от моята "класа"... В смисъл, тя работи висококвалифицирана работа - говори 2 езика, английски и испански и взима 4 пъти по-голяма заплата от мен и пр. и пр. и по принцип е... богата.

До тук звучи чудесно, ще кажете какъв е проблема? Проблема е че аз съм беден, говоря само български, живея в панелка, карам стара кола... Какво да направя в този случай? Не е все едно дали си богат или беден - богатите имат различен начин на живот, различна гледна точка за нещата, ходят в други заведения ако щете... Добре е всяка жаба да си знае гьола, кофти е да започнат да прескачат от един гьол в друг...

Подобни истории винаги е имало и ще има, но те не завършват с happy_end за по-бедния... Какво да правя?! Много я харесвам...
Но...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 22677b19d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лъвче, не си беден щом караш кола! (стара, нова всичко е според възможностите)Имаш дом "панелка" има много хора който и това нямат! Вземи лист хартия и наипши всичко което имаш, ще бъдеш изумен колко много имаш! Имаш родители който те обичат, има хора които си нямат! Имаш възможност да отидеш на кино или театар! Има хора, за който това ще остане само мечта! Имаш нормален живот! Много си мечтаят за това! Днешно време да имаш морални ценности, и да си човек преди всичко е много по важно от това, каква кола караш, в какав палат живееш и прочие! Караш трошка! Но тази "трошка" си я купил с твои пари.... А не са ти я купили мама и тате! Както на повечето, кадето се бият в гардите, че всичко сами правят и лежат на мама и тате. Когато шофираш, погледни хората в градския транспорт, те се возят там а ти в "трошка" но си е твоита трошка, и малко или много си се слишил от някой неща заради нея! Оценяваи това което имаш навреме, а не след като го загубиш... ;) Има време за всичко, не избарзваи и не искай да живееш вижот на 40г който цял живот се е гарбил, за да си построи къща, и да си купи хубава кола... Той я заслужава не гледаи в чужиде паници ( не казвам че го правиш ) гледаи си в соята.... Не злобеи на чуждото! Постараи се да имаш и ти! Не се оспокояваи с тези който "ептен нямат" жзимаи за пример, тези който имат повече от теб и гледаи да ги гониш ;) дано да съм ти бил полезен

Wolf 23

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 240ad2c571
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А тя знае ли за съществуването ти? Тия неща кой по-богат кой по-беден и дали това я интересува се разбира в последствие като се опознаете. не може да си го навиваш в главата без да си опитал, а може и тя да е обвързана знам ли? ти заговорил ли си я досега

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 39f0dee053
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Опитай, кажи и, че я харесваш и каквото сабя... Няма какво да губиш, поне да не се укоряваш по-късно за пропуснат шанс. Само от едно се пази - ако нещата потръгнат, виж доколко материалното е важно за нея, да не се окаже разликата в социалния статус причина за разрив или за безкрайни мъки и компромиси. Пък и знаеш ли - това може да те мотивира да скочиш по-нагоре в благополучието.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 205594c35c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Материалното положение не трябва да те спира щом си харесал някого... Бъди смел, опитай.
Казвам го от личен опит, и аз така мислех, че между мен и една девойка, с много по- различен статус от моя не може да се получи нищо но в крайна сметка неведоми са пътищата...
Ако се срещнеш с нея в никакъв случай не показвай липса на самочувствие, бъди ларж, дори и 5 лв. да имаш-похарчи ги като пич.
Дано тя да е свестен човек и да те оцени по това което си, а не по джоба ти. :)
М 27

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 2445cd81f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хах, да не би да си влюбен в мен?
Аз отговарям на описанието, само не се сещам кой беше ти.
Като цяло ще отговоря за мен лично. Нямам проблем да съм с момче като теб, важното е да има привличане и да нямаш комплекси.

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d21dcdd364
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Виж, няма навъзможни неща. Трябва ти само хубави дрешки и собствен стил. Може тя да те хареса, такъв какъвто си, ако е момиче на място. Представи си че готвиш божествено, можеш да ремонтираш всичко в дома и колата сам, сръчен си и си чаровен. Имаш голям шанс. Винаги може да изкараш близка до нейната заплата с повече работа, втора и трета ако щеш, така че не се гипсирай. По богат няма да станеш, но може би с нея ще си по-щастлив. Опитай.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: f8424cadec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Малко по нагоре има подобна тема на тфоята но я пише момиче

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b42fe9432d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Първо се запознай с нея .
Виж връзва ли ти на свалките.
ако за нея е важно да знаеш езици, да печелиш повече или каквото и да е друго - тя ще ти го покаже и едва ли ще си губи времето с теб.
Ако обаче е от жените търсещи любов, щастие и определените различия между вас не я притесняват може и да се получи нещо.
Защото всеки е умен за себе си. Тя знае езици, но едва ли държи и ти да знаеш.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 3e62a24ffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ако тя е свясно момиче, не би гледала материалното ти състояние! Всичко е до човека. Потай- нищо не губиш, губиш само ако не го направиш!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 72d3763d5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Желая ти успех!!!! Всичко е ала бала, ако тя е свястна какво от това, че има пари и знае езици. Съпругът ми е шофьор кара бус в една фирма за недвижими имоти и взема 500 лв. Аз работя в банка и вземам четири пъти повече. Никога не съм допуснала да се чувства подтиснат от това. Поела съм изцяло разходите по апартамента, колата, децата и по някога се оказва, че той има пари а аз не. /смях/Започвай с телефона, пращай ЕСЕ-меси та свят да и се завие и гледай бодро на нещата. Всичко ще е наред. Само, че тя трябва да е Човек.

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 532ffc6d98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   "Приятелството без користни цели е възможно само между хора с еднакви доходи."

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker