Съмнявам се вече в лщбовта му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121328)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съмнявам се вече в лщбовта му
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1286 пъти
Здравейте драги читатели в този хубав сайт ! Искам и аз да споделя за моя проблем и да искам Вашите мнения ,защото много ме боли от тези въпроси в главата ми . Аз съм момиче на 25 години, с моя приятел сме заедно от 1 година и 5 месеца ,живеем заедно от саамото начало по негова инициатива. Имало е моменти,в които доказва че държи на мен и ме обича наистина ,но в други просто се съмнявам . Нека започнем първо с това ,че ме нарича с прякора , с който е наричал последната си бивша и понеже видях това му казах ,че не искам с нейния прякор да ме нарича , той каза " аз на нея не съм и викал така"-излъга ме , аз видях че точно така и вика . После ме нарича с друг прякор , и видях че с него е наричал една , която му е само приятелка ,нищо не е имало между тях ,но ме дразни факта че е наричал тях по тоя начин ,така нарича и мен -това ме кара да се съмнявам ,не знам дали съм права или не ,но ме наранява . Казвали са ми че мъжете не влагат особено значение на тези прякори ,но ме наранява все едно съм му безразлична . Другото ,което ме кара да се съмнявам е това , че няколко пъти сме се карали сериозно и съм си събирала багажа , а той ми казва " не мога да те държа насила " , не се опитва да ме спре , все едно не му пука . Ревнува ме иначе, държи на мен , казва че няма да си прости ако ме загуби, само той работи,защото аз уча и няма проблем с това , даже той ме спира да работя ,а само да уча , но заради по-предните неща не знам какво да си мисля и как да ги асимилирам . Според вас имам ли повод за тревога ? Нормално ли е да ме нарича с прякора на бившата му ? Вече не я обича , разделени са отдавна ,но все пак ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: dbe828e267
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ей това е доказателство, че ние жените можем ей така без проблем да намерим такъв, да го направим на проблем и вече да е проблем!

Голяма работа, че преди е наричал някоя си зайче или коте, а сега ти си такова. По-притеснителното е, че му ровиш в телефона, нарушавайки личното му пространство и ровейки в миналото му, което си е точно такова - минало. Самата ти имаш проблеми с доверието и по цял ден мислиш в глупости, вместо да си намериш някакво хоби, да учиш по предназначение или да излезеш с приятелки, което е голяма червена точка за теб самата.

Другото е, че не трябва да чакаш мъж да тича след теб и да те разубеждава да останеш, това ни е втълпено от филмите. Мъжете просто не са такива - по-скоро ще те остави да побеснееш сама, на спокойствие, но дори няма и да се сети да те гони и умолява. Не разбират от намеци, не разбират трябва ли да те гонят, не трябва ли, имаш ли нужда от спокойствие, нямаш ли. Ако му кажеш "тръгвам си, искам да съм сама" той ще си помисли "тя има нужда от спокойствие и да остане сама", а не "о не, тя си тръгва, трябва да я догоня".

Общо взето... порасни. Не прави проблеми там, където няма, не му рови в телефона, не му мрънкай, не си тръгвай за всяка една глупост и не очаквай, че ще те гони. Намери си занимание и извън неговото внимание, имай живот и извън връзката. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8659858426
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Порастни. Кажи му да те нарича само по име и да се приключва. И това дето си събираш багажа на няколко пъти също е инфантилно и показва, че не държиш на вашата връзка. Какво е направил, поне да ти е изневерил, че да има причина, а то сигурно всеки път е за някоя глупост. Така връзка не се гради и е прав, че не може да те спре, то сигурно му е писнало от театро. Или си тръгваш наистина или не се правиш на интересна. Скоро ще му писне от теб и от драмите ти. Иди на психолог, на 25 би следвало да си по-зряла, да беше на 16 - да разбера, ама твоето е прекалено.

Жена 31

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 192665a0a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Разбирам, че искаш да се чувстваш единствена за него, но не мисля, че си заслужава да дълбаеш в подробност като прякор или умалително име. Недей да ровиш в миналото - коя как наричал и т.н., защото само ще си навлечеш проблеми и ще се ядосваш за глупости.
Колкото до това, което ти е казал - че не може да те задържи насила, е прав. Ти би ли искала да си с някого, ако той не иска да бъде с теб, но е останал, защото си го измолила?
Отпусни се малко. Дали връзката ви има бъдеще, ще проличи с времето.
Радвай се на хубавите моменти и не си трови живота излишно.
Ж31

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8c36af8611
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   След като веднъж си събереш нещата и си тръгнеш- връщане няма, поне за мен е така. Мисля, че и за всеки сериозен и уважаващ се човек край значи КРАЙ се казва веднъж. И точка, до там е връзката. Ти си играеш на иди ми, дойди ми, чакаш да те спира и да ти се моли? Доста глупаво. След първото представление вече знае, че няма да си тръгнеш. Както и е станало.
Кой кого и колко обича, никога е можеш да си сигурна и да знаеш - не вярвай какво ти се говори. Дали още обича бившата, знае само той. Явно щом те нарича както е наричал нея, поне я помни и не се старае да я забрави... Можеш да му кажеш, че си имаш име и държиш да те нарича с него и да му го повтаряш, докато го научи. Аз също съм жена, но на никой не давам да се обръща по друг начин към мен, освен с името ми.
И спри на 25 да се наричаш момиче, жена си, живееща с мъж.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 23422468f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Щом не се опитва да те спре като си тръгваш... то е ясно. Ние жените понякога си правим тези циркове като тест, да видим ще се застъпят ли за нас, а той се е провалил...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker