Жена ми спеше с чужди мъже, а изкара мен виновен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жена ми спеше с чужди мъже, а изкара мен виновен!
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1708 пъти
Жена ми работеше в туристическа фирма по морето и от май до октомври отсъстваше от къщи. Посрещаше чужденци, настаняваше ги по хотелите, водеше ги на екскурзии и накрая ги изпращаше. Още от самото начало бях против тази работа, защото това означаваше по цяло лято да бъда без жена. Да не виждам половинката си по 6 месеца и да не знам какво прави. Вярно, че в няколко дни през лятото ходех при нея, но това са капки в морето. Не можех да стоя постоянно при нея, защото и аз имах професионални ангажименти. Нейното отсъствие обаче ми дотягаше и понякога ревнувах. Защото усещах, че тя се променя в едно нездраво обкръжение от колежки със съмнителна репутация и това не е жената, за която съм се оженил. Защитавайки интересите на дъщеря си, моята тъща все ми повтаряше, че културният мъж не трябва да ревнува, че ревността е присъща на незрелите мъже. В крайна сметка жена ми стана толкова нагла, че започнах да я хващам в изневяра. Исках да се разведа, но родителите ми не позволяваха, защото имах малка дъщеричка, за която те се притесняваха. Бояха се, че повече няма да я видят и ме заклеваха да не оставям жена си. И аз търпях, макар че това не се търпи. Търсейки оправдание за съвестта си, жена ми започна да твърди, че аз съм бил виновен за нейните изневери, защото, разбирате ли, съм я ревнувал. И само оргазмите с чужди мъже я успокоявали?! Така моята половинка си намери алиби за съвестта. И до там я докара, че един път ходи да маха дете от любовника си и имам подозрение за още един такъв случай, когато уж твърдеше, че имала кръвотечение, а някой често й звънеше по джиесема. В крайна сметка жена ми се оплете в лъжи, а аз започнах да се самоненавиждам, че не се разведох с нея още в началото на нейните безобразия.
Разведохме се след 15 ужасни години, през които преживях много неприятности и унижения. Тя отиде при любовника си, но живя с него само 4 месеца, а сетне отново започна да ме търси да се събираме, но аз категорично отказах. Който веднъж си свали рогата, не иска да ги слага втори път. Междувременно младостта ми мина и станах неинтересен за жените, въпреки всичките ми достойнства. Сега съм една гола лозова пръчка. Вече не струвам нищо и не представлявам нищо, защото силните ми години отдавна отминаха. Сега съм един самотен човек, който гледа залезите до прозореца. Яд ме е, че не се разведох на 27-28 години, а слушах родителите си. Може би тогава щях да създам нормално семейство и сега нямаше да бъда сам. Сега щях да бъда нужен на някого. Но животът няма условно наклонение. Няма ново начало и никой няма да ми върне изгубените години. Сега имам само едно утешение, че няма да живея вечно и след 10 или 20 години, или когато Господ реши, ще си отида от този свят и ще оставя позора и болките си в него. За последно ще се изсмея на Съдбата и ще скоча в гроба, за да не може да ме хване. Може би тогава душата ми ще се успокои завинаги. Не се самосъжалявам. Аз съм силен човек. И не се оправдавам. Но се учудвам на себе си как съм могъл да търпя такъв позор цели 15 години?!..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 14fbab6d52
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На колко си сега, на 45 ли, моля ти се не си за изхвърляне. Аз съм на 30, но ми допада мъж на 45г примерно. Ако бях свободна в момента не бих му простил. Винаги може да намериш жена.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6df14d8b7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тази история ме разстрои :(, не си го причинявай... И не губи надежда за нищо, никога не е късно!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f4efff7c1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Честно казано, сам си виновен за положението си. Много добре си знаел какви ги върти жена ти, но вместо да постъпиш като човек с достойнство и самоуважение и да и биеш шута, си слушал майка и и твоите старци. Не ти ли беше ясно, че ако жена ти държи да бъде с теб, ще си намери работа във вашия град, а не по по половин година да сте разделени? Не искам да те обиждам, но си се държал като п*тьо и съответно си получил съответното отношение . Когато човек не уважава себе си, не го уважават и другите. Пишеш, че си сам и ненужен на никого, нали имаш дъщеря, заради която си търпял безобразията на жена си? Или и на нея толкова и пука за теб? Според мен не си силен. Силните хора не търпят други да им казват какво да правят с живота си, да се гаврят с тях и живеят активно, не вегетират в очакване на края. Вместо да се чудят как така са си прецакали най-добрите години, пътуват, занимават се с някакво хоби, общуват с приятели.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 89fb8a7dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много тъжна история. Такиса са жените, и аз имах подобно нещо, но тя просто ми изневери защото си е курвичка, а после колкото и да исках/ме да сме заедно не ставаше и се разделихме, а господ я наказа, като забременя от мен и още първия месец абортира. Много я обичах, а сега всякаш я мразя. Имаш поне дете, аз нямам..

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: aa786c763e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Тур представителите са скрити лимонки и си живеят бохемски живот. Точно заради това са избрали тази професия, това са самотни хора, които живеят за удоволствието, но докога? След 40-те им идва акъла, но малко късно, понеже всеки вече има мнение за тях. Лятото и аз работих на черноморието и една тур представителка от полска фирма си беше признала, че винаги е искала семейство, но вече е на 42 и мъжете нямат интерес в нея както преди. Няма смисъл да гледаш толкова мрачно на всичко, намери си някакво хоби, излизай с приятели, запълвай си времето. Не е казано, че трябва да срещнеш някоя, но пък знаеш ли животът е пълен с изненади. Не обичаш ли да пътуваш? Да изгледаш един мач с бира в ръка и никой не ти мрънка за нищо, да запалиш колата и да отидеш нанякъде ей така за спорта, да изгледаш някой хубав филм. Има толкова неща за правене сам и са толкова хубави, не разбирам защо хората се страхуват да са сами.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2e75cf72d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Още една история, която ни поучава, че когато нещата в един брак не вървят човек трябва да се разведе и да търси щастието, а не да стой в него с оправданието"заради децата" или ". Децата порастват и тръгват по своя път.
Хората са го казали не намери ли човек с родната си душа нищо няма стойност в тоя живот.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8eb73efc37
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В първия момент реших, че ще кажеш, че си търпял и след 1 година си се развел. Ама ти пък 15 години да знаеш, че се чука с други и да си траеш.
Еми сам си си виновен. За мнението на родителите ти ли живееш?
Но хайде да не наливам масло в огъня.
Не си за изхвърляне, глупости говориш. Особено ако имаш добри доходи.
Сега е времето да си пожеивееш батко. И не ти говоря само за жените.
Говоря ти за свободата, която имаш. Само че като гледам и ти си като останалите мъже. Не умееш да си сам, не знаеш как да бъдеш сам със себе си. Все имате нужда всички от жени, сякаш нещо кой знае ви дава.
А жените създават само проблеми нищо друго. Така че ако умееш да си сам в собствената ти компания ще разбереш, че имаш уникални възможности пред себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 80c723ed7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   6, aко бях следвал твоя съвет, сега нямаше да съм щастливо женен. Така че не винаги е така.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 537bb66137
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Подозирам, че доста хора ще се припознаят тук. Аз ако за нещо съжалявам в този пуст живот, е че дълго време правих компромиси. Все в името на някого си. Или на нещо си. Разбира се, накрая аз се оказах "лошият". И за пореден път се учудих на човешката креативност в опитите да замажат собственият си егоизъм и посредствено поведение.

След многото залези които съм гледал, знаеш ли до какъв извод стигнах? - От тук насетне никакви компромиси. Твърде съм дърт и изтъркан отвътре за да позволявам на разни тарикати да си прилагат тъпите номерцата върху мен. Щом така и така ще си лош накрая - от тук насетне поголовна сеч наред.

П. С. Наскоро си намерих нова страст - стари български филми. Най малкото е приятно да чуеш правилна българска реч. Та, тъкмо излгедах "Дом за нашите деца" и мисля, че ти се вписваш чудесно там. В крайна сметка истината е, че човек сам идва на този свят и сам си отива от този свят. Останалото е химера. Не забравяй това.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 06efddea62
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Прочетох всички коментари, макар че след коментар номер 3 няма какво повече да се добави.
В момента се държиш точно както преди 15 години, страх те е да вземеш живота си в свои ръце, не смееш да кажеш "тая няма да я бъде, Асан и той 'ора". Далеч съм от мисълта да те унижавам, ти сам си го направил прекрасно, но какво чакаш, отново тъщата и родителите ти ли да ти кажат как да живееш живота си? Погледни коментар номер 1 - мислиш ли, че тя е единствената, която си пада по батковци? Разбира се не бих те посъветвал да сключваш отново брак и да имаш други деца, но не е нужно да бягаш от радостта да любиш млада жена, а защо и не само една.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c14e30ffe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Мда, яко ти е окършила самооценката. Твоя грижа е да си я повдигнеш. Почни да мислиш за себе си в позитивен аспект, не позволявай на миналите грешки да те обсебват. Било каквото било, може би това е най-вярната нагласа за излизане от депресията, защото миналото не можеш нито да върнеш, нито да поправиш. Ако много го мислиш, значи продължаваш да му плащаш данък. Какъв е смисълът? Гледай да се самоусъвършенстваш, има литература, ако имаш средства, избери си добър психотерапевт.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c14e30ffe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не бива да се търпят унижения и изневери, дори заради децата - какъв пример им даваме така?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker