Съседката в общежитието... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съседката в общежитието...
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 2099 пъти
Здравейте хора, студент съм в София, в държавен университет и живеят на общежитие.
Миналата седмица видях едно момиче.. в коридора, на моят етаж, в моят блок.
Носеше тениска на любимата ми група... и след това ме погледна с тези зелени очи и се усмихна така чаровно... и е слабичка, с дълга, права, руса коса, топ просто!
Ето, 8 дни минаха, а аз само за нея мисля. Направо не знам какво ми стана, все едно светкавица мина през мен в момента, в който я видях... За първи път ми се случва нещо такова! Имал съм връзки, едната даже беше доста дълга, почти 2 години, но такова нещо не съм изпитвал.
Дебна коридора, асансьора, направо съм се превърнал в някакъв крийпи стоукър и почвам да се плаша от себе си. Като обсебен съм. Иска ми се да разбера мацката в коя стая е, да се запозная с нея, за сега е неуспешно. Засичам я няколко пъти, но никога не е сама... даже по едно време се бях панирал да не е леко момиче, понеже винаги движи с 2-3 момчета, но май са й от групата и са в една компания...
Не знам какво да правя, просто никога не е сама и си е доста харесвана съдейки по момчетата около нея. Обикновено е усмихната до уши, отвсякъде си личи колко позитивен човек е а и факта, че слуша същата музика като мен направо... топ!

Но наистина не знам какво да направя, за да се запозная с нея, просто не мога да го измисля как да стане с тази гвардия около нея. Някой от тях може и да й е гадже... стискам палци да не е, но е доста вероятно. Като се разминаваме с тях се ослушвам за името й та поне във фб да успея да я намеря, но и това е неуспешно за сега. Търсих дори в общата група на блока, но без име трудна задача.

Имате ли идеи как да стане? И хейта ще си понеса, тъй като и аз не мога да се позная, мега много ми е влязла под кожата тази мацка... Какво да направя?!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 201ec25aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отиди си в стата, убеди се, че си сам, и си удари една хубава чекия в чест на момичето, по този начин ще ти мине мерака за нея. Не е майтап, сериозен съм. Щото с тва дебнене единствено можеш да се изложиш, не бъди отчаян, женичките го усещат тва.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 76bfd290af
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Покрай такива може да очакваш бой от мускулести момчетии
Тази едва ли ще се влюби в тебе! Имай реална представа за нещата.
Тя може да получи секс от всеки един.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 369e1719ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Eeee, седиш и дремеш! Толкова ли не можеш да поразпиташ?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: afff753553
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Лепни един лист на входа на общежитието. Кажи, че живееш в същото общежитие. Обясни, че си я видял с тениската на любимата ви група и би се радвал да се запознаете. Отдолу напиши името и телефона си.
Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c5dc0f7008
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

5.   Щом те е шубе да я заговориш само защото около нея има други пръчове, значи не я заслужаваш. Ако беше алфа мъжкар, това нямаше да те спре и щеше да си спечелиш това, което искаш. Но не ме очудва, днешните "мъже" за нищо не ставате.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 56a61a0866
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Като живеех на общежития правехме партита в стаята и обикаляхме със съквартирантите да каним съседите (най-вече съседките, но и съседите канехме де, да няма хора дето се чувстват изключени). Просто опция.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 7f4e7bfa2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Батенце, спокойно. Това, че е с тениска на твойта група не значи, че ги слуша. Сега е модерно тъпите кифлета да носят тениски на групи и да се прявят на по алтернативни. И Кардашиян носеше тениска на Слейър, ама да не мислиш, че ги слуша.
А щом движи само с момчета шанса да си е курве, което има нужда от непрекъсната валидация е 90 %
Не я издигай на пиедестал без да я познаваш и да се държиш, като че ли е звезда, а ти си фенчето.
Може да е готина, а може и да е пълен парцал.
Просто като я видиш я заговори.
Последния път, като заговорих тази, която си мислех, че е супер яка, се оказа ебаахти тъпото парче. Иначе на външем вид беше топ.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a182192b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей, аз също живея в общежитие и това което мога да те посъветвам е да пишеш в групата на блока. В нашата се е случвало някои момчета да видят някоя яка мацка и след това да я дирят там.
Колкото до това с тениската... 7 е прав. В днешно време пазара е широк и можеш да се сдобиеш с такава тениска под път и над път.
Стискам палци за теб и се надявам ентусиазма ти да не е напразен. Късмет.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 53649f7de1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Хора, този сайт сбъдва желания!
Снощи, след като публикувах темата излязох навън. Вечерта се прибирам, отварям си входната врата на блока и гледам към асансьора, че някой го е задържал отвътре и ме чака. Този някой беше въпросното момиче! Направо щях да подскоча от радост като я видях и то сама! Разбира се, казах си, че това е моят шанс и веднага се запознах с нея, казах й и за тениската и отговора беше "да, това е ми е любимата група от 2010 насам откакто издадоха Х албум" и просто щях да свърша в гащите, честно.
Подготвих си малко с нея преди всеки да тръгне към стаята си, намерих я и във фб. Оказа се че идва от училище с клас 25 момченца на 4 момичета и две от въпросните момчета, с които я виждах са й съученици от там. Остава да разбера третия какъв е... дано не й е приятел :Д
Няма да оставя нещата така, щом вече знам името й и имам социалните й мрежи поне ще мога да й пиша от време на време и от лаф на лаф да разбера още нещо за нея, било то да питам дали има сол примерно. Наистина е много усмихната и мила, но не се задълбочи много в разговора снощи, все пак беше късно и бяхме в коридора.
Така на пръв поглед и пръв разговор изглежда много готина като характер, пък ще видим.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d50875a6a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Върви вземи едно BMW под наем за 2-3 дни, ако ще да се охарчиш за 2 месеца напред. Спри го пред общежитието. Трудната част е как да нагласиш нещата да слезеш от колата когато тя минава оттам. Така ще предизвикаш и в нея поне 10% от твоя интерес. Казваш й здрасти и ако не друго поне ще те запомни за следващата среща на етажа. Скъпа инвестиция, но нали си готов на всичко. А и предполагам си струва - и аз съм попадал на екземпляри, които просто те побъркват само като ги погледнеш.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3c03cedbd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   12, за щастие все още има момичета, които се впечатляват повече от момче, което слуша любимата им група, а не от купчина лъскави ламарини.

Авторе, стискам палци да се получи между вас. Пиши как де развиват нещата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker