Унищожи ме и живее по - добре отвсякога - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Унищожи ме и живее по - добре отвсякога
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 2544 пъти
Здравейте, няма да навлизам в подробности, защото така или иначе повечето от Вас ще възприемат чувствата, мислите и емоциите, които ще изряза като завист!
Ще кажа само че историята ми е много по дълбока, объркана и завъртяна от това, което ще разкажа днес. Допуснах в живота си човек, който ме разби по всякакъв начин. За първи път ми се случи, някой да ме смачка до такава степен, а аз да продължавам да прощавам и да го обичам. Човек, който ме манипулираше, не ме уважаваше, въпреки всичко, което съм правила за него. Бях болно обсебена ( не обсебваща ) и зависима от него ( не говоря за финансова зависимост ). Давах всичко от себе си и никога не му бях достатъчна. Правеше си с мен, каквото поиска. Това продължи почти 2 години. Да, ще кажете “ Ти си си виновна “ и е така, аз го допуснах до себе си и аз въпреки, че знаех и виждах какво се случва не намирах сили да го напусна. Това разбира се ми доведе проблеми от всякакъв тип. Всичко се превърна в един затворен кръг, а аз бях толкова изтощена, че нямах сили за нищо друго, освен да седя, опитвайки се да се примиря със съдбата си. Депресията от която страдах се задълбочи, започнах да правя паник атаки и сякаш цялото ми тяло лека полека започна да се предава. Проблемите идваха един след друг, а аз събирах последните си сили за да направя нещо за себе си, да си помогна, да се спася. Това беше моята първа любов. Първата любов, която трябваше да бъде най - красивата, най - разтърсващата ме превърна в развалина. Това беше човека, за който се бях пазила 19 години и от който не видях и получих нищо друго, освен неуважение, унижение, лъжи и прочие. Не бях докосвала момче, преди него. Подарих се на възможно най - неподходящия човек, давайки всичко от себе си да го измъкна от калта и помията, в която живееше и се провалих. Той ме завлече при него.
Това е най - кратката версия за случилото ми се. Днес още се опитвам да се възстановя. Боря се да продължа напред, въпреки че още го обичам, въпреки че още се надявам някой ден да се промени към по - добро, да озрее, да ме оцени и тем подобни глупости, които вътрешно знам, че няма да се случат. Няма да се случат, не защото не може, а защото няма да се случат на мен, защото аз не бях момичето за него и вероятно никога няма да бъда. Може би някога ще се влюби в някоя и тя ще го промени, но това няма да съм аз.
Разбита съм, но това е нещо с което ще се справя рано или късно. Нещото, което ме сразява е да гледам как човек като него, който наранява мен и всички около себе си с думите и действията си върви напред. Боли ме да гледам как насилника и крадеца ( образно казано ) живее най - хубавия си живот. Бизнеса му успява, продължава да завлича други наивни момиченца като мен, лъже семейството си, прави куп мизерии на толкова много хора и си щрака с пръсти. Боли ме да знам, че след 2 години този човек ще е още по успял от сега, ще има още повече жени в живота си от сега, ще има още повече удоволствия и поводи за радост, а аз след 2 години вероятно още ще плащам за грешката си. След 2 години вероятно още ще оправям щетите по себе си, ще се опитвам да възвърна доверието си към хората, ще опитвам да се изправя срещу страха си отново да бъда употребена по всевъзможни начини и захвърлена с думите “ Ти никога няма да бъдеш достойна да си ми гадже “
Казват, че живота е несправедлив, дали наистина е така - не зная, но определено ме е яд да гледам как хора, като него си оправят живота, а добри хора страдат...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 29d29c1164
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Честно казано въобще не ми е жал за теб, всички мразите срамежливите и добри момчета, ама точно те са най-големите мъже, а не такива кат тоя измекяр с когото си била ти. А, да, само да ти кажа, че ти НЕ СИ добър човек

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 21c1c117d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Честно казано въобще не ми е жал за теб.
Прочее даже се радвам и съм щастлив, че поне ти от твоя вид и род си получи заслуженото.
Искрено ти пожелавам щом ти се прииска пак да си го получиш от поредния гадняр.
Лоши пичове, благодаря ви че ви има да отсрамите нас балъците и путьовците!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 0c3bcc6e69
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Заслужаваш си го!!!!
Реалист към мазохистка

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: af0c4beacb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбирам наранена си, но това е начина по който си виждала живота и ти си поискала и допуснала. Само, като прочетох как извисяваш девствеността си и това, което написа по въпроса ми стана ясно, че не само си много объркано, но тук се преплита възпитание и възприятия за света. Остави този човек, какво рекъл, казал, с кого излиза теб не те интересува, защото вие сте приключили всичко между вас. Нито ще е първият, нито и ще е по следният, нито ще промениш света. Има различни типове мъже и ти очевидно точно такъв си искала и харесала. Сега са поговорим за бъдещето, защото в това си състояние на ум и дух, ще попаднеш отново, защото така искаш на същия човек. Жините често бягат от един мъж и попадат на същия. Мисли в тази посока. Чети, срещай се с психолог и престани да му се радваш на живота. Това е неговият живот, ти гради твоя.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: fbefb7de92
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Има един лаф - докато има балъци, ще има и тарикати. Докато има тревопасни, ще има хищници. Докато има глупави всеотдайни жени, ще има мъже да ги използват.
Пишеш тук за насилника и крадеца, ама ако ти подсвирне и ти започне да те замайва с мазни лъжи и глупости плюс яка е@ан, ще търчиш след него с 200. Защото "още го обичам"...Сигурно го обичаш защото се е отнесъл с теб като с парцал.

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6ee87e4fa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Повръща ми се от коментарите тук. Момичето е написало тема, да си излее душата...защо сте такива злобари и гадняри? Все едно ви носи кеф да обиждате и да си изливате злобата.
Мило момиче, не обръщай внимание, от написаното си личи, че си наранена. За съжаление си попаднала на изпечен манипулатор, такива хора привличат обикновено хора, които носят някаква емоционална травма и силно желаят да бъдат обичано. Сигурно те е обиждал и тормозил и после се осмелява с мили думи, само и само да останеш - типичен манипулатор. За сега можеш само да се опиташ да оправиш щетите след него, ако го имаш в социалните мрежи просто го премахни и ще видиш как ще се излекуваш, без никакъв контакт с него. Вложи енергията си в някой, който ще те обича, ако след този индивид се чувстваш напълно “разбита”, това е всичко друго, но не и любов.

Яна

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: bb8c097fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хора, вие малко емпатия нямате ли, бе?
Толкова жестокост в този сайт. Защо?
Чуждата болка не ви ли трогва?
В повечето теми авторите винаги биват нападани. Защо?
Хората пишат тук, за да споделят и получат разбиране, подкрепа, конструктивен съвет, а получават грозни нападки и злоба.

Авторке, за мен този мъж е с нарцистични черти, комплексиран, възможно социопат. Такива винаги гледат да са добре и то за сметка на чуждата болка. Липсва им емпатия като на повечето пишещи тук. Горе главата, има и добри хора и ще срещнеш добри хора в живота си!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b582c1ef3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   съжалявам ,но грешката е твоя .Той може да е психопат , но и ти имаш психични девиации , след като дори инстинктът ти за самосъхранение не е сработил .И , да , отдаваш прекалено голямо значение на девствеността . Изобщо , имаш прекалено романтични представи за живота .Това , че ти си влюбена в някой , не го прави задължен да припада по теб .Можеше на 3 месец да си вземеш чантичката и да си кажеш " чао ,глупако ,не си ми нужен !" Но,ти си кляфкала след него , а сега го обвиняваш . Не само това , пръскаш се от злоба , че на него му вървят нещата .Защо?/! Мисли за себе си , как да си красива ,умна и успешна .Радвай се ,че си се откачила от него .Представи си ,че тая мъка продължи 30-40 години Загледай се за други партньори .Забавлявай се .
Ако имаш възможност , работи с психотерапевт .Ако нямаш ,занимавай се с физически активности , прави приятни за теб неща ,повишавай си квалификацията , разкрасявай се .Какво си се вторачила във връзка , която не става ,меко казано .Ти се самоунищожаваш

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 92e225c98a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Обичай на първо място себе си. Уважавай се. След това са другите. А този го забрави. Направила си грешка- всички правим. Вземи си поука, помисли къде си сгрешила, научи си урока и продължи напред. Не се занимавай с него. Рано или късно той ще си получи заслуженото. И обърни внимание на добрите момчета.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 85561f5a00
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ясно, май завиждаш и те е яд - това ли е големия проблем? А след 10г ако пропадне какво ще мислиш за глупавата си завист?

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 753671930e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако от първия път ставаха семейства с деца, безкрайна обич и любов, живот като по рекламите и т.н... Ти си заблудената, работи върху себе си!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: efecd0631b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Що за коментари са това ?! Някой от вас изобщо попадал ли е в такава ситуация, че да коментира неща, като инстинкт за самосъхранение ?! Вие знаете ли каква зависимост се поражда в такива условия и колко ти се изкривява психиката ? Знаете ли, че забравяш кой си и губиш представа за това кое е нормално и кое не ? Знаете ли на какво е подложена една жена, която има итношения с такъв тип мъж и знаете ли, че изобщо не е толкова лесно да си тръгнеш ?! Не си позволявам да коментирам, влизам тук като читател от време на време, но коментарите тук лично ме засегнаха ! И аз като вас дълги години смятах, че в такава ситуация ще попадне само някоя мазохистична, злабохарактерна женица, докато не ми се случи на мен ! На 30 години с целия си опит зад гърба, изградила перфектния живот, намерила хармония със себе си, попаднах в компанията на такъв мъж. В началото мил, любезен, обещания, подаръци, всичко е перфектно до момента, в който не се убеди, че вие вече сте хлътнала и тогава започва ада, който вие така сладко пожелавате на други ! Позволявате си да пишете такива коментари, защото сайта е анонимен и защото повече от вас не са изпадали в такава ситуация ! Повечето от Вас не знаят, че в тези моменти няма никакво значение колко умен си, работи ли ти инстинкта за самосъхранение и не знам си какво, защото нещата стават бързо и неусетно. Не осъзнаваш колко си дал, колко си ограбен и измамен. На всички, които нападате авторката и жените изживели този ад ще кажа само молете се някой ден вие да не сте в такава ситуация или по - лошо - децата ви, защото тогава ще разберете за какъв ужас става въпрос ! Много разочароващо да прочета толкова гнусни коментари

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: af0c4beacb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Аман от праволинейни коментариращи обиждащи такива, които й казват истината. Никой не я е насилвал и всичко, което е направила е доброволно и с нейно съгласие това трябва да приеме и осъзнае. Защо го позволи? Защо търпя толкова време? Защо искаше този мъж до себе си, независимо от всичко и от обидите?
Тя трябва да се изправи, да натрупа повече житейски опит, да се образова, да чете за да си "отвори" очите и да осъзнае, че един мъж атрактивен и с пари всъщност в повечето случай е това, което тя днес вижда и изпитва. Дай си почивка, не мрази, не обиждам, не му завиждат, учи нещо, спортувай, пътувай, излизай, не се затваряй в обвинения, какво е било, защото няма смисъл.
Влизаш в депресия и паник атаки, защото така е по-лесно и защото явно имаш подкрепа. Ако нямаш избор просто ще се стегнеш и ще вървиш напред, защото това е живота, днес си горе, утре си долу. Тепърва ще ти предтоят трудни моменти, живота не е лек, но е важно как възприемаш нещата, можеш ли да излезеш от една ситуация, да продължиш напред и де се радваш на нова връзка.
Имаше една тема, едно момиче пишеше как е депресирана, тъжна, всъщност цял живот е имала обич, грижа, страхотно семейство и няма обяснение, защо така се чувства, просто няма причина. И това е така просто защото днес вие младите хора в огромната си част сте отраснали без ангажименти, презадоволени от какво ли не и най-малкото нещо ви "обръща", не сте свикнали да губите и да приемате, че не може винаги всичко да ви е както вие искате, "перфектно" и лъскаво, както във виртуалния свят. Приеми го, като лош опит и продължавай напред. Ти очакваш първи мъж, принц, даваш му девствеността си и приказката продължава цял живот.
Вчера гледах предаване за сайтовете за запознанства и многото измами. Чудя се как хората мъже, жени изпращат пари. Говорим за измами за стотици хиляди евро, индустрия за милиони. Атрактивни снимки, страхотни мъже и жени, мили кухи думи, любов, сърца. Очевидна измама. При някои това е траело с години, да се залъгваш сам. След това показа видео от Африка, как същите тези измамници се веселят и хвърлят пари. Направо да не повярваш как е възможно.
Седни сама със себе си и напиши на един лист какви са ти проблемите. Знаеш ли, че си една от щастливките на тази земя живееща добре и имаща хиляди пътища и избори, после виж историите на жени от третия свят, за това, че има хора, които нямат достъп до питейна вода и ще видиш живота си с други очи. Само заглавието си прочети и дано осъзнаеш колко нелепо разсъждаваш.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: cfee6d4d86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Лесно е да се хлътне по алфа мъжкар

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b582c1ef3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   9. съм .
14 , на теб ще напиша същото . Да пише жена , която има 2 деца ,няма собствено жилище , няма пари и роднини , които да я подкрепят , бих я разбрала .Но , някоя хипнотизирана , което не е можела да приеме , че този не я харесва ,иска ,прави щастлива какво да й кажа ? Да продължа да й пълня главата колко е нещастна , ама как могла да си даде девствеността , ама той как си живеел сега , а тя как страда ?! С какво ще й помогне това да превъзмогне драмата си .Извинявай ,но за 19-30 години човек все трябва ,в някаква степен , да е научил критично мислене . В момента тя се трови за това , че той е добре ,а тя е съсипана .Ами , с тия разсъждения тя може още 40 години да изкара така .Би трябва да се радва , че този ад е свършил и има възможност за нов път , връзка , живот .Тези чувства , пък била и още го обичала ,само я съсипват .
Да , да го забрави лесно , нито пък завинаги , но трябва да си даде реална сметка , че ако тя не се обича , уважава , цени,ако не иска нещо по-добро за себе си , никой няма да я взема на сериозно .
Кой не е страдал от /за любов , колко са се оженили за първия си партньор на 19 ? Има една приказка за целунатите жаби , ако си спомняш ?
Аз сериозно мисля ,че това е някакво обсебване , вкопчване и тотално нежелание да разбереш , че си попаднал на кофти човек .
Авторката ,спри да се интересуваш от него ,избягвай срещи ,не го следи в мрежите .Ако имаш някакви негови вещи или подаръци , ги хвърли .
Влез в църква, удари една молитва
купи си нова рокля
отиди с приятелки на сладолед
направи си нова прическа ,
запиши се на някой курс
търчи из парка , ама докато ти излезнат всички бръмбари от главата .
Утре направи същото .
И си кажи "Боже ,какъв кеф , нямам нищо общо с тоя идиот ! Аз съм свободна !

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 45575b3f69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Гадните коментари няма да стихват , защото авторката изпитва примитивни чувства и има елементарен характер.
Зрелите хора обръщат внимание на собствената си реакция , а не на човека който им причинява това

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2ea62e07ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Много ти съчувствам, но и ти си виновна. Не е трябвало да се обсебваш по него. Напълно вредно е за здравето ти, дори ти сама си каза че си страдала от депресия. Преживей го. Само когато го преживееш ще живееш и по-добре от него. Единственото което можеш да направиш е да поговориш с психолог. Хората тук са пълни със злоба.

Той ми звучи като егоист, но нищо не можеш да направиш, освен да го преживееш и да се фокусираш върху себе си. И никога не се обсебвай по някого.

-Кристен

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 31c2b09132
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Янче! Я по-спокойно; и всички други като нея! Вижте какво пише тук:

"Правеше си с мен, каквото поиска. Това продължи почти 2 години. "

Ай мислете преди да пишете! Първите коментари са най-точни!!!

Не ми се чете пак темата, но авторке следващия път да не стигнеш и по-долу - наркоманче със симптоми на клептомания?

Един от коментиращите те посъветва много правилно!
Намери си добро момче! Да ти е мирна главата!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5494a43184
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Съчувствам ти, авторке, предполагам всеки в живота си поне веднъж е бил в твоята ситуация. И аз съм била. Но ти не откриваш топлата вода защото не вярвам да има човек който да не е разбрал, че в тоя живот курвите, подлеците и мижитурките винаги се оправят и са добре. Читавите и добри хора-просто страдат.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b67a750c40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Ако знаеш колко силна и осъзната ще те направи това. Дай си време да преболедуваш ситуацията, а след това направи план за живота си напред. Толкова много неща не си прави за себе си, за да си "подходяща" за обличането на този човек. Предстои ти да опознаеш автентичността си. Не се стягай, не поттискай мъката, дай й време, но не оставай дълго в това състояние. Вече си свободна. Вече си отговорна за себе си, щастието не е в чуджи ръце. Този живот не е за да сложиш в центъра му друг човек. Научила си се да приемаш, прощаваш и обичаш, въпреки не съвършенства и въпреки грешки. Сега с този урок промени отношението към себе си. Ти също заслужаваш да бъдеш несъвършена, да грешиш понякога, да бъдеш себе си и обичана, както всички останали. Единственото, което те спира е убеждението, че не заслужаваш това. Не всеки е длъжен да ни харесва и обича, но ние сме длъжни на себе си да не се представяме на тези хора. Здравето, самооценката, времето ти са твърде ценни за да бъдат в ръцете, на когото и да било.
След време ще се радваш, и на уроците, и на приключването, и на щастието на този човек. Защото повече няма да позволиш никой да те моделира, ще бъдеш себе си, ще знаеш кое е компромис и кое жертва, ще допуска хората, които те приемат и харесват за това което си и ще остава такава, без да се претопяваш, когато си във връзка. Толкова млада, а с толкова безценен опит, късметлийка си.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: f441bab8de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Момиче, ще се справиш ,връзки като тези показват с какви не трябва да бъдем.Добре,че си се осъзнала, това е урок да цениш себе си. Ще се справиш. Ще има нови връзки, възстанови си,наслаждавай се на свободата си. Събери сили и продължи!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5e7948b674
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Благодаря, че сподели. Ще намериш след време мъж, който ще те цени и ще направите хубаво семейство. Човекът, който описваш по начина по който го правиш не е добър и не те обича. Жпитай да не си създаваш илюзии и да влагаш сили и енергия някъде другаде.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b69054a410
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Това е най - кратката версия за случилото ми се. - пишеш ти. Малейй, колко ли щеше да изпишеш, ако беше по-дългата?... Явно имаш проблеми със задръжните реакции. Е, то не си само ти, де, много са така, на всеки му се случва, и на мен ми се е случвало. Самоконтрол ти трябва. Пуснала си се по течението. Трябва да имаш задръжни реакции. Спри да се жертваш за този човек, да му даваш от себе си - не само че не го оценява, ами не му е и нужно това. То е нужно само на теб, защото си станала наркотично, или алкохолно зависима от връзката си с него. Чувстваш го стабилен и привлекателен за жените, затова непременно искаш да се класираш там, ама не ти е там мястото, не трябва да се инатиш.
Затова се поогледай, виж дали има мераклии за теб наоколо - мисля, че все ще се намерят. Дори да не ти импонират първоначално, дай им някакви сигнали, някакъв шанс, и ще видиш, как ще се завъртят нещата. Сега съм сигурен, че ще почнеш да опяваш - никой друг не ми е нужен!!! - Айде стига с тия глупости. Наркоманите трябва да се лекуват, като спрат дозите, а не като ги продължават. Това е.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b69054a410
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Помисли малко и за себе си, не само за тоя "незаменим" образ. Престани да си плюеш сама върху лицето, да се унижаваш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 18d64783fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   14 го е казала правилно.
Може да кажете на момичето, недей да го мразиш или да му искаш злото, остави го да си живее живота, а ти твоя. А вие доста гадни коментари. На 31 съм, като бях на 20тина едно момиче така ми завъртя главата, месеци се свяляхме, аз не исках нищо да правя с нея щото знаех, че не е преживяла бившия си. Още месеци минаха, изглеждаше "безопасно", ТЯ беше тази, която ме сваляше и не спираше, реших да направя крачката, която само аз трябва да я направя и в момента, както все ме искаше, ми се показваше и хубавееше около мен за да я забележа както се съгласих нещо прещтрака и всичко за секунди, тя ми каза, че бившия й пак я иска и мисли да му даде шанс. Месеци търпение, влюбване, което достига до теб бавно, ти го спираш и бавиш, най-накрая се случва и направо ми се преобърна земата, все едно ме удариха с чук по главата, но оставаш в съзнание. Толкова вече бех вътре от тези месеци, които се стисках, че имах чувството че това влюбване си беше пуснало корени по всяка точица на тялото ми и няма как да я изтръгна, дори и да знам, че трябва, защото направя ли го е същото да си изтръжна душата. Нищо не стана, но месеци и след това се чувствах като парцал докато не дойде момент, в който сърцето ми се изчерпа и не чувстах нищо. 0. Повече от година болка и то яка докато си близо до момичето и виждаш пред очите ти какво се случва, толкова ме изцеди, че каквото и да имаше там, свърши. Имаше 1 седмица неядене, неспане никакво. Това не си е шега работа! Осъзнаваш го но то те съсипва и не можеш да направиш нищо, докато не намалее или не изчезне. Само дистанциране от човека помага за да постигнеш този ефект.
Така, че може да дадете на авторката съвет да не мисли зло, но вие може и да е можете да го дадете, защото самите вие мислите зло. Що за убиващи коментари в момент, в който авторката иска да излее душата си и да и олекне, вие я натоварвате още повече. НЕ ВИ Е СРАМ. Хора ли сте? Стига с тези мъже срещу жени или жени срещу мъже глупости. Айде малко се стегнете не разбрахте ли с годините си, че сме родени едни за други И ТОВА Е!
Авторке дано моята история ти дава някакви съвети. Изричен съвет е трудно да се даде, освен ако не си спомня за точно определено нещо. А човек не усетил тази болка, няма как да ти помогне, защото не знае, че тогава това, което мислиш и осъзнаваш не ти помага. То е по-слабо от чувството за разбито сърце. Не случайно думата е "разбито". Цялото съществуване ти става разбито.

Да кажа, дистанция и отиваш да си живееш живота, не просто така, фокусираш се върху твоите работи. Работа, учене. Фокусирай се малко върху друга сфера от живота ти, не да се отдаваш така че да забравиш за живота си, но като се фокусираш върху друга сфера, нещото е тотално различно и добре те разсейва, а през това време на заден план сама се възстановяваш.

Аз

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker