Либералната демокрация и любовта!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Либералната демокрация и любовта!!!
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 3816 пъти
Здравейте, аз съм момчето, което написа темата "Хора осъзнайте се 2020година е!!! ", силна тема, жалко, че консервативни хора не могат да го разберат, жалко, затова на запад са по богати, защото хората имат критично мислене, естествено не е перфектно, но то никъде не е, но Евроатлантическите ценности са най-подходящи за живота и любовта през 2020г., ново десетилетие е. Хайде, малко българите да си разширите хоризонтите и да се интересувате от различни теми, стига всичко да ви се върти в битовизми и ежедневни проблеми, естествено, че ги има и са не избежни, но от скоро, четя сайта и ми направи впечатление, че всичко се върти около "манджа"(метафоричен смисъл), няма една тема за светски живот. Хората на запад се интересуват и разнообразяват с много повече тематики отколкото българинът.
Ако не знаете Мадона ще прави биографичен филм, за живота и битието си, лично мен това много ми привлече любопитство, вие очаквате ли филма да бъде провокативен, все пак това е Мадона и е една велика жена, която спазва стереотипите и рамките и е достойна за уважение и респект? !!!
Също така още една световна известност в лицето на Билли Айлиш ще заснеме, филм за своя живот тя е една наистина голяма сензация, доказателство, че без продуцент ще успееш да станеш известена и ще спечелиш няколко награди Грами, с таланта си и иновативни идеи, защото според вас в България няма такива звезди, които да изгреят на световната сцена, Еми може би, защото се въртите около "манджата"? !!!!
Вие очаквате ли с нетърпение филмите на тези две силни дами?
На запад се има дискусии относно филмите, вие какво мислите и кой от двата филма очаквате повече, аз и двата!!!
Също така ще започнат да снимат риалити шоу за Меган Маркъл и принц Хари, какво мислите за този социален експеримент?
Дано да бъде достъпен и за България, защото ще е според мен наследник на риалитито, което финализира скоро "Животът на Кардашиян", което се излъчваше 14години!!!
Тежка раздяла с почитатели на Кардашиян!!!
Вие, какво мислите за по тези въпроси?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 66

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5af100d8fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам хората на запад да ли имат критично мислене, но на теб ще ти трябва време и опит, за да имаш такова. Не приемаш чуждо мнение и не се замисляш, че има резон и в дригте мнения. Това не е критично, а едностранчиво мислене. Аз в предната ти тема се обосновах защо пиша в обявите пол и възраст и подчертавам, това е извода, до който стигнах след много опит и грешки. Ама явно твоите теоретични и безпочвени разсъждения, лишени от всякакъв опит са чиста монета и трябва да ги приемаме безрезервно и ако не ги, това ни прави консервативни и с некритично мислене. Само че между теория и реален живот има лека разлика. Като не си се пържил е лесно да даваш акъл отстрани.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e879950289
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че трябва да пораснеш. И когато заживееш в реалността и започнеш да гледаш дете и семейство, да работиш и да плащаш сметки, ще ти се разпръсне доста от медийната либерално демократична, евроатлантическо ценностна, медийно клиширана, холивуски лъскава, рекламна, полткоректно-манипулативна мъгла в главицата.
Няма лошо да се интересуваш от нещата, които си изброил, но лично на мен ми е по-интересно, че през декември по проекта Opera D’amore в София ще пее великият тенор Карерас и други оперни звезди, в това число и българи. По световните сцени може да няма български поп и рок идоли, но пък има достатъчно известни оперни певци и класически музиканти и диригенти.
Информирам се и мисля доста критично по много външно и вътрешно политически въпроси, които ме засягат пряко и повече от битието на Меган Маркъл и дупестата Кардашиян.
Както и обобщенията и призивите на доморасли, по-скоро недорасли философи, на които "манджата" им я осигурява друг.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 03a6f49c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Съмнявам се да имаш някакви кой знае какви качества, та да си в позиция да бъдеш ментор на всички българи. А две велики певици да ми ги обявяваш за култура, е малко пресилено. Мадона е, най-малко 30 години на сцена и самата тя си е казвала доста неща за живота. Което, разбира се, не пречи на някой да гледа филма.. А и, малко или много, клюките си вървят непрекъснато.
Хари и Мегън няма да се явят във формат като Кардашиян, а ще попуализират каузите, от които се интересуват чрез научнопопулярни филми.
Между другото, хората имат интереси в различни области и на различни нива. Това, че ти забелязваш само манджата, може би си в такава среда.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b486f5e6e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не, не се интересуваме от Мадона, нито от Били Айлиш, нито от другите западни изгъзици. Ние си имаме наше родно, българско, а по-хубаво от нашето няма - Азис, Сузамита, Преславена, Ибана, Гумняна, ит.н.
Винаги искаме нещо нетипично.... като манджа. Аз умея да готвя мусака и ориз. А ти? Заведи ме в някоя квартааална кръчмааа, и поръчвааай... манджаа. Щото искам нещо нетипично. Пий и се сбий заради мене. Нека всичко живо да ни псува. Направи за мене нещо откачено - бясно карай на червено! Обичам всичко диво, нетипично и манджата.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8fd5d29476
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   До:1

Да, много добре те разбрах, но не съм се съгласил с твоето заключение, защото аз съм бил в чужбина,там нямат такива ограничения и това никога не им е пречило!!!
Щом продължават да го практикуват значи е ефективно!!!
Това, че Ви сте стигнали до този извод не означава, че е факт!!!
Приятен ден!!!:):)

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f0f3efd038
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Хората много мразят глъмпери, дето се мислят за Месията/Последният пророк. Добре е да осъзнаеш тази житейска истина младеж, защото иначе това ще ти създаде доста главоболия за в бъдеще!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5af100d8fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   5, това, че не си се съгласил с моето мнение, не означава, че съм консервтивен и с некритично мислене. Това, че чужбина така правят, също не е критерий за ефективност. Не само ти, ами и аз съм бил в чужбина, както и много други, и знам, че мого неща ги правят, просто от политическа коректност, а не че са ефективни.

Сигурно нямаш и 20. АКо си мислиш, е на тази възраст знаеш всичко и си готов да даваш акъл на цяла нация, ще трябва да те разочаровам. Още нищичко не знаеш и разбиранията ти ще сменят още хиляди пъти, докато намериш истината. И аз на 20 си мислих, че знам всичко и после разбрах колко съм се заблудавал.

Доста си зелен още, поживей малко, изкрай 5 лв, плати някой и друг месец сметките си сам, отгледай 1-2 деца, пък тогава знай. Смешно е тийнейджър да поучава зрели хора, минали през реалния живот. Да си разсъждаваш без всякакъв житейски опит е едно, реалния живот е съвсем друго.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8fd5d29476
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Авторът на тази тема!!!

Не съм казал, че всички български граждани са без различни интереси,аз говорих за масовото ядро,че се интересува от"манджата", не сте ме разбрали отново!!!
Нито съм месия, нито пък имам намерение да давам ненужни съвети на някой, просто поставям на лице една различна гледна точка!!!:)
Също така стига с това линейното представяне на живота,със семейството и работа,и тези стереотипни матрични принтирани еднотипни представи за живота!!!;)
Аз в момента съм студент и работя и се издържам сам в София,но нямам намерение да живея цяло живот в една държава, нито докато съм млад!!!
Имам други приоритети и намерения да уча езици и да живеея и работи в различни държави и континенти, докато си намеря държавата, където се чувствам на място!!!
И не говоря за туризъм, а за живеене с месеци или години,за да мога да усетя атмосфера в дадената държава!!!
Естествено, през това време ще пътувам и на почивки като турист. Но имам намерение да сменям местожителството си докато си намеря място в този свят!!!
Няколко години примерно да живея в скандинавските страни, после в югоизточна Азия или на някой остров!!!Голям интерес представлява Индия за мен там задължително трябва да се живее!!! Южна Корея, Япония също бих живял за неопределен период от време!!!:)
Мисълта ми,е че човек трябва да не се застоява цял живот в една среда,а да сменя местоположението си и да рестартира живота си и да разнообразявя максимално!!!
Така, че това с линейни очертания за, живота изобщо не ми е представата за живота!!!
Имам намерение да работя на круизен кораб,през лятото в близките години, същото така и да ходя на брига в САЩ!!!(когато се стабилизира пандемията с корона вируса).
Така, че това със семействата и баналните ангажименти са ми много далеч от мен,не казвам, че не искам семейство,но когато го почувствам може би,но съм много далеч от засега от тези цели след 30те години!!!
Аз дори сега гледам, когато съм свободен уикенда да пътувам в различни точки из България!!!
Дано този път сте ме разбрали и да аз приемам чуждо мнение, само когато сметна, че е подходящо за мен и моето развитие, но си живеея живота по мойте правила и досега не съм съжалявал за някоя моя постъпка!!!
Приятен ден от мен и си живеете, както си искате не се съобразявайте с проблеми и хора.
:):);)

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8fd5d29476
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Авторът на тази тема!!!

Не съм казал, че всички български граждани са без различни интереси,аз говорих за масовото ядро,че се интересува от"манджата", не сте ме разбрали отново!!!
Нито съм месия, нито пък имам намерение да давам ненужни съвети на някой, просто поставям на лице една различна гледна точка!!!:)
Също така стига с това линейното представяне на живота,със семейството и работа,и тези стереотипни матрични принтирани еднотипни представи за живота!!!;)
Аз в момента съм студент и работя и се издържам сам в София,но нямам намерение да живея цяло живот в една държава, нито докато съм млад!!!
Имам други приоритети и намерения да уча езици и да живеея и работи в различни държави и континенти, докато си намеря държавата, където се чувствам на място!!!
И не говоря за туризъм, а за живеене с месеци или години,за да мога да усетя атмосфера в дадената държава!!!
Естествено, през това време ще пътувам и на почивки като турист. Но имам намерение да сменям местожителството си докато си намеря място в този свят!!!
Няколко години примерно да живея в скандинавските страни, после в югоизточна Азия или на някой остров!!!Голям интерес представлява Индия за мен там задължително трябва да се живее!!! Южна Корея, Япония също бих живял за неопределен период от време!!!:)
Мисълта ми,е че човек трябва да не се застоява цял живот в една среда,а да сменя местоположението си и да рестартира живота си и да разнообразявя максимално!!!
Така, че това с линейни очертания за, живота изобщо не ми е представата за живота!!!
Имам намерение да работя на круизен кораб,през лятото в близките години, същото така и да ходя на брига в САЩ!!!(когато се стабилизира пандемията с корона вируса).
Така, че това със семействата и баналните ангажименти са ми много далеч от мен,не казвам, че не искам семейство,но когато го почувствам може би,но съм много далеч от засега от тези цели след 30те години!!!
Аз дори сега гледам, когато съм свободен уикенда да пътувам в различни точки из България!!!
Дано този път сте ме разбрали и да аз приемам чуждо мнение, само когато сметна, че е подходящо за мен и моето развитие, но си живеея живота по мойте правила и досега не съм съжалявал за някоя моя постъпка!!!
Приятен ден от мен и си живеете, както си искате не се съобразявайте с проблеми и хора.
:):);)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: aa4340afab
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   АвторКЕ-жено, нагла върла феминистке!!! Стига си се представяла за момче, защото всички знаем, че си жена, и то вече съвсем далеч от момичешката възраст! Я по-добре се осъзнай ти, ма ОУУУУУУ! Какво като е 2020 година? ! Ако ще и 3020 година да е, природните закони все ще си бъдат същите, и никога няма да се променят, с никакви граждански репресии, потискащи мъжа! Животът винаги се е въртял около манджата, и винаги ще се върти, защото най-важното за човека (мъжа), е вечер след цял ден работа да седне на трапезата и да си хапне вкусна салатка с мусака и ракийка, и не му пука нито за либерални "демокрации и любови", нито за Евроатлантически "ценности". Пък ако жената дръзне да му откаже, ще яде бой до скъсване, докато не се научи да се подчинява и да изпълнява заповедите на господаря си. Западните медии имат за задача да разсейват човека от истински важните неща, за да могат световните кукловоди да вършат подлата си, пъклена работа необезпокоени, а "силните дами", за които говориш, изобщо не са нито силни, нито дами, а са едни слаби грозни, дебели целулитни, разплути, върли, нагли феминистки (особено последната), които пропагандират сатанински доктрини, за да развращават младото поколение и да съсипват населението на света, така че не ми ги хвали. Ако щат 1000 истанбулски конвенции да наложат, и още толкова нови полове, мъжът винаги ще си остане мъж, по-висш, силен физически и умен от жената, винаги ще бъде над жената, а жената винаги под него, и никога няма да бъде обратното!!! Очеизвадно мозъкът ти е напълно промит от феминизма, който прокламира равенство между половете, а всъщност цели женско надмощие над мъжете, което никога няма да го бъде! Ти пропагандираш радикален феминизъм , който е отрова за всяко здраво общество, и пропагандираш зли, сатанински доктрини, за което заслужаваш да бъдеш изгорена жива на клада! Твоята феминистична тема (втора поред), която пускаш, е доказателство, че тук има нужда от спешна имунизация срещу извратен феминизъм, по метода на мюсюлманите-заравяне на жената в пясък до кръста, и убиване с камъни, за женската наглост и гавра с мъжкия облик, която е проявила!!! Още в Библейските писания е писано, че Господ-Бог е създал Ева от реброто на Адам, а Ева се е изкушила и е отхапала от забранения плод, за което са били завинаги прокудени от Райската градина, и пратени долу на Земята, където били всички болести, от което се знае, че няма невинна жена! Оттогава, жената е наказана от Господ да си плаща с кръв на края на всеки месец, като за урок за греха, който е извършила! Греховете, които се пропагандират от всички холивудски знаменитости (педофилия, зоофилия, татуировки, алкохол, наркотици, хомосексуализъм) са зли доктрини, продиктувани от Сатаната, и са с цел унищожаване на семейните ценности, и повсеместна морална деградация на целия свят-мечтата на Сорос, която никога няма да се сбъдне!!! Защото, има едни други хора, от една друга религия, и от един друг свят, които за разлика от тези, западните изроди, са добре в главите, и никога няма да позволят тази злокобна проказа=феминизъм, да се разпространи из целия свят, и с мъжка физическа сила, ще изметат всичката женска власт-електорат на жените, и ще установят отново патриархален ред по света такъв, какъвто е бил преди!

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b486f5e6e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Браво на номер2, много силен коментар. Очаквах, че някой като него ще се изкаже, и то точно така - с перфектно премерени и комбинирани изречения, и към интелигенция, и към масата простолюдие на повече години и водещо по-ангажиран живот.
Интереса клати феса: нека признаем - повечето българи, семейни или не, им е точно през *** за Opera D’amore. Искат си чалгата, кръчмата и манджата. А изключенията като номер2 всъщност това ги устройва :)
Номер4 съм и да уточния за неразбралите или 'неразбралите', че не харесвам Кардашиян, нито ме интересува Меган. Слушам джаз и електронно. Също и класическа музика, но към нея проявих интерес сама, без да съм израснала в 'определна' среда или прикачила и внедрила към някакви позлатени деца на комунизма, софийското добрутру или подобни префърцунки.
Това, което съм изтъкнала в предния си коментар е реалността в милата ни родина. Реалност, която е неудобна, но и много удобна...

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a6def4538d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   7 просто е препълнен с житейски опит кисело българече, за закуска кисело мляко за здраве най обичаш нали, да е кисело като тебе. Ти Ванга която знае годините на на всички, морален съдник на целия човешки род, съмнявам се, че някога ще стигнеш нивото на който и да било успял човек, дървени философи много през зимата са доста полезени за отоплението стопли ми сърцето с твоята повърхностна представа за света и житието ни. Гаранция давам, че си средностатистически дегенерат, научен да използва речник, ако можеш да ми докажеш друго ще ти дам една хилядарка за награда.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b5a24306bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Кардашиян е велика!!!!
ТОП



Ж18

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 044288b48c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   Авторе ти си АБСОЛЮТНОТО олицетворение на западната деградация, която промива милениумките, като теб. Потенциален гей, вечно неразбран от хората . Съжалявам че така директно те нападам , но иначе май няма да престанеш да спасиш с глупостите си.
Ако можеше да се видиш отстрани , щеше да те хване срам от себе си.
Наистина не знам дали изобщо може да съществува по промито дете, (за съжаление от български произход) от теб.

За протокола съм бил в около 40 държави на три континента и живея от години в Лондон . Казвам го, за да не почнеш пак да се пъчиш, че си много куул, а другите кучета ги яли.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8f11c03256
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   "е консервативни хора не могат да го разберат, жалко, затова на запад са по богати, защото хората имат критично мислене, естествено не е перфектно, но то никъде не е, но Евроатлантическите ценности са най-подходящи за живота"

На запад бяха също толкова богати, когато в Англия водиха референдуми имаше протести, настояващи хомосексуалистиет да получават тежкии дълги присъди, а черните да не могат да гласуват, която е сравнително скорошно събитие, в исторически план. А малкло след това Beatles и Stones превзеха света и до ден днешен са най-разпознаваемите банди.

А иначе:

"защото според вас в България няма такива звезди, които да изгреят на световната сцена"

Защото сме една шепа народ, а масово хората са толкова бедни, че идеята да дадеш 20 лева за един Spotify на месец е просто глупава. От YouTube, парите са жалки, заради локализацията.
Според теб, колко е билетчето за сравнително неизвестна група? 150 или 200 лева? И дали има 200 клуба само в София, дето въртят жива музика по 4-5 пъти на седмица? Има 10 лева билети, понякога няма и билети и е "150 лева на човек, да свирите 4 часа", два пъти в месеца. Ако някой не помирише пари, не ги промотира. А и не е, като чуждите страни. Там, малко или много, имаш помощи, купони за храна, можеш да се мотаеш сред определени среди и пак да оцеляваш. При нас няма баце. Като те натиснат сметките и никой нема и 200 лева да ти помогне, става жестоко. Може би помисли и за това, следващия път, когато решиш, да съдиш за хората, че много съдили.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5af100d8fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Не му се връзвайте на тоя, не виждате ли, че просто иска да се драка?

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a5057949a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Този изобщо не е злобен и заблуден, не.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b5a24306bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Авторът на темата:
много се извинявам, ако съм засегнал някой от четящите, целта ми беше съвсем различна, но виждам, че съм Ви агресирал!!!
Аз вече се изказах какви са ми плановете за живота, няма смисъл да обяснявам повече явно с повечето от Вас сме на различни планети, ОК аз греша ВИЕ СТЕ прави спирам до тук явно няма смисъл да продължавам излишните ми деградирали разсъждения!!!
До номер:10 Момче съм на 19г., не съм жена, но наистина коментара ти ме потресе, хубаво е да си промениш отношенията към жените, добронамерен съвет!!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 49439fa9da
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   10 авторката никъде не крие че е жена, както и ти не можеш да скриеш психическите си отклонение. Жалко е, че не търсиш помощ може да загубиш целия си живот тук да пишеш безсмислените си твърдения, но все така ще си асоциален и отхвърлен поради ниското ти умствено ниво.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 49439fa9da
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   10 е с жълта книжка гарантирам ви. Бог да им е на помощ на хората които трябва да търпят такова келеме

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a5057949a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   18, гледам, че от злоба го обърна на ирония, но едно. Щом си на 19, ела в темата след още 19 г. и си прочети постовете отново и се изкажи пак, но вече с някаква реална подплътеност от житейски опит. И ще ми е интересно да споделиш как са ти се развили плановете. Нали знаеш приказката за плановете, Бог и неговото разсмиване. Ех, аз на 19 какви планове имах и как се правех на голяма работа пред възрастните и как ги поучавах. Сега чак ме напушва на смях колко заблуден съм бил и какви глупави планове съм имал. Все виждам себе си в теб. И аз ги разпрявах тези приказки колко е нереално хубаво на запад, за равенство, справедливост и т.н.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2f74eeb243
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Колкото и да обиждате човека, чиито коментар е под номер 10, е изложил нещата много правилно, изтъква повече причини от всички други, анализът му е най-точен!

ЗНАМ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ СРЕД БЪЛГАРИТЕ ЛОГИЧНОТО МИСЛЕНЕ СЕ ВЪЗПРИЕМА ЗА ФОРМА НА ШИЗОФРЕНИЯ!

Това е описано добре още от възрожденците от преди 100 и кусур години!

Вероятно бърка само в едно - че темата наистина е писана от средностатистически недорасляк с умствени отклонения! (Това е лично мнение, с което не обвързвам никой да се съгласява!)

До Автора!

От начина ти на изказване лъха точно това, за което говори номер 14!

Ти си потенциален гей!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e879950289
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Има една поговорка "Пораснаха пилци, по@баха квачки". Та и авторчето с неговите изхвърляния...

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b5a24306bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

27.   Бай Ганьо веднага скача да напада, младото момче има различно мислене и веднага всички скочиха срещу него!!!
Жалко, че още един млад и амбициозен човек като това момче ще отиде да живее в чужбина,а в България остават хора като коментар номер 10,изкофели стари хора!!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a5057949a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

28.   27, а ти като си толкова умен, защо не знаеш, че има хашове и се излагаш като пишеш от името на друг за себе си? Погледни точно над номерчето на коментара. 13 и 18 също са твои. С този коментар хептен се изложи.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2f74eeb243
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

30.   Макар да не харесвате коментар номер 10, човекът е дал най-много аргументи срещу поведението на автора и е вложил най-много логика!
Единственото, за което по всяка вероятност греши е, че авторът е съвременен нед*расляк с умствени девиации, бъркайки го с жена (за което има основание)!

Всички знаем, че В БЪЛГАРИЯ СРЕД БЪЛГАРИТЕ ХОРАТА, КОИТО ГОВОРЯТ ЛОГИЧНО, СЕ СЧИТАТ ЗА ШИЗОФРЕНИЦИ. Което е дълбоко известно още от възрожденците ни, които са ни оставили своите опитности в книгите си.

Авторе, вземи предвид написаното от номер 14 и особено частта, която се отнася за потенциалната ти обратна ориентация! Напълно споделям тази възможност за промяна на сексуалните ти желания и привличането ти към мъже! Но това не е никак странно за западното общество и "култура", към които явно имаш неосъзната връзка сходна на тази дете-майка.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 71af0f7db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   Авторе - личи си, че си още доста млад, така че ще се опитам възможно най-добронамерено да отговоря на поста ти.
Хората имат различни ценности и морал. Не виждам нищо лошо в твоите ценности, стига да са добре осъзнати и в резултат на личен опит, а не от филми или медии.
Разбирам и това, че се дразниш, че повечето българи се забиват прекалено много в битовизми, с което съм съгласен.
Когато придобиеш малко повече житейски опит ще разбереш, че няма никакъв смисъл да си налагаш на някого ценности, които не резонират с него. Това е загубена кауза. Всеки трябва да избере и извърви сам своя път.
Също смятам, че за съжаление падаш от трън на глог.
Не виждам как това да се интересуваш от някакви измислени "звезди", чието единствено постижение е, че "са си продали душата на дявола" за пари и известност, е по-добре от това да мислиш дали жена ти е изневерила и какво ще ядеш утре.
Дори първото е по-зле, защото засяга чужди хора и няма нищо общо с теб.
Няма как българинът да приеме евроатлантически ценности. Те нямат нищо общо с нашия бит и духовност и не са съвместими с нашата генетика. Световния елит иска да ги наложи над всички, защото е много по-лесно да контролираш предвидими хора, които харесват едни и същи неща. Управляващите не обичат разнообразието, свободата на духа и критичното мислене.
Това, че искаш да пътуваш и да не се застояваш на едно място за мен е на един кантар с тези, които си карат по инерция - работа, семейство, ипотека и т.н. Не се залъгвай, че хората в Западна Европа (американците дори няма да обсъждам) правят нещо различно. И те са се забили в битовизми, просто различни от нашите.
Ако искаш да се различаваш от останалите съветът, който бих ти дал е да се опиташ да разшириш светогледа си. Не всичко е филми, пътувания и светски живот. Това, което 99% от хората ги е страх да направят е да погледнат навътре в себе си и правят всичко възможно да избягат от това, като си запълнят живота с дейности като кариера, семейство, пътувания, холивудски "звезди" и т.н. Просто твоята форма на бягство е различна от тази на повечето българи. Крайният резултат е един и същ. Помисли за тези неща. Защото сега просто залиташ от една крайност към друга.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 49439fa9da
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   Коментарите над мен ясно и нагледно показват защо страната ни е на това окаяно ниво, и защо деца се бият срещу деца. Ако такива хора възпитават новото поколение на България не очаквайте нищо добро. Това са хора без ясна представа за света, който ги заобикаля и правата на човека срещу тях, жалки са. Могат само да обиждат и на гей и тн 21 век сме селяни, това далеч не е обида.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b5a24306bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   "Това, че искаш да пътуваш и да не се застояваш на едно място за мен е на един кантар с тези, които си карат по инерция - работа, семейство, ипотека и т.н."

По нито един параграф това НЕ е на един кантар!!!
Да живееш цял живот в един град да се срещаш с едни и същи хора и обстоятелства, около теб да са едни и същи, всеки ден да ти е като предишните, докато отглеждаш децата живота, които ще живееш ще еднотипен и банални преживявания!!!
А това, което съм описал е смяна на държавата, континенти и къща/апартамент и постоянно нови запознанства и преживявания примерно 7месеца живееш в Норвегия Осло, на 8месец си в Индия и започваш да живееш съвсем различен начин на живот, след това отиваш да живееш в Сантяго,след това решаваш да живееш на круизен кораб, постоянна смяна на обстановката и се обогатяваш като човек!!!
Не можеш да се съглася, че двата живота са на един кантар, примерно някой който цял живот живее в родния си град и не е по живея никъде другаде няма как да е съпостави срещу един пътешественик!!! Дори, човека да гледа научно популярни филми или чете пътеписи,пак не е същото преживяване!!!
Това е неоспорим факт!!!
Който не вярва явно има много повърхност мислене!!!
И не знам, защото си правите крайни изключение,за мойте интереси, защото се интересувам примерно от Мадона или Кардашиян,не това е много малка, част от моите интереси!!!
Освен, че съм студент и чета академична литература свързана с лекциите ми, аз в момента уча турски език в частта школа,четя книги от почти всички жанрове с изключение на психо трилъри,в момента съм на фентъзи вълна и приложна психология,но преди това бях на вълна Фредрик Бакман и прочетох всички негови книги, преведени на български език!!!
Освен турски език, които в момента уча,аз знам два езика английски език и испански език, които прилагам ежедневно в работата си работя в кол център,със заплатата,която се издържам сам плащам си наем,консумативите, уроците си по турски език, таксите за университета, картата ми за градския транспорт и картата ми за фитнес!!!
Преди години тренирах баскетбол и тенис!!!
Ако имам възможност бих възстановил тренировките ми по тенис любимият ми спорт.
Също така съм се интересувал от източни религии и митологиите им!!!
Скоро приключих книга за митовете за Бог Ганеша и змиите Нага!!!
Даже в момента гледам индийски сериали на име Нага,с английски субтитри го гледам, защото знам, че ще има въпроси!!!
Така, че моите интереси са безгранични, надявам се ѝ вашите!!!
Но повечето, коментари са от хората, които нямат богата обща култура и не знаят елементарни неща!!!
Аз живея както сметна,за добре и не влизам в матрични принтери, линеейни,представи за живота!!!
Не знам,как правите генерални изводи за човек в случая мен, дори без да сме се виждали на по кафе!!!И няма рецепта за живот, който да следваме!!!
Спирам до тук!!!
Приятен живот на всички Вас Ви пожелавам да следвате мечтите си и да бъдете добри хора!!!!:)

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 204cfc1fc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   "До номер:10 Момче съм на 19г., не съм жена, но наистина коментара ти ме потресе, хубаво е да си промениш отношенията към жените, добронамерен съвет!!!"

№18,№10 съм! Ти,че си жена,жена си си,и колкото и да се опитваш да отричаш си личи по типично женския ти,феминистичен стил на писане,и женска солидарност,с която защитаваш другите жени,не си на 19,а на поне 3 пъти по толкова ,и не си никакво момче,то е ясно като бял ден. А,това,че сама си пишеш коментари от името на други потребители (№13,№27) в своя подкрепа,говори,че страдаш от много тежка форма на параноидна шизофрения,която е лечима с правилните лекарства,и професионална медицинска помощ. Познавам и други жени като теб,говорещи си сами,и представящи си,че са много хора наведнъж,които като влязоха за малко в лечебно заведение,успяха да се излекуват напълно,и сега са напълно психически здрави. Щом коментарът ми те е потресъл,значи че казвам много истини ,които задари провежданата днес "политкоректна" политика в много "развити" държави (сред които и България),остават забулени за обществото,чрез насилствени репресии върху свободата на словото,а в същото време либерал-фашистите говорят за "свобода на словото". Е,сигурно имат предвид едностранчива свобода на словото-свобода на словото само за тях,а за тези,които са против либералните "ценности",против. Чудя се,колко ли ще да е добронамерен този съвет,след като е даден от жена,те жените по природа не са добронамерени,а зли?! И не е нужно да си променям отношението към жените,защото отношението ми към жените си е добро,а и тяхното към мен също е добро. Ако не е добро,това вече е друг въпрос..... Но,хайде де,никоя досега не ме е предизвикала. Хайде,чао от мен,и пак ти припомням,погрижи се за твоето психическо здраве,защото от коментарите ти си личи,че имаш тежки психически отклонения и делюзия на реалността,които налагат спешно професионално лечение!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 204cfc1fc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

38.   "10 авторката никъде не крие че е жена, както и ти не можеш да скриеш психическите си отклонение. Жалко е, че не търсиш помощ може да загубиш целия си живот тук да пишеш безсмислените си твърдения, но все така ще си асоциален и отхвърлен поради ниското ти умствено ниво. "


№20, как да не крие авторката, че е жена, като в темата си се представя за момче (мъж), че и в коментарите все още се представя за мъж и отрича, че е жена, въпреки, че вече я разобличихме? ! Аз, нямам нужда от помощ, и съм си много добре. Помощта трябва да я потърсиш ти, щом мислиш и разсъждаваш по този начин, а за живота ми не се безпокой! И да го загубя, няма да е напразно, защото твърденията ми никак не са безмислени, а много смислени, и както виждаш, много хора мислят като мен. Аз съм си много социален, и изобщо не съм отхвърлен, а умственото ми ниво, със сигурност е по-високо от твоето, и това на всички останали жени по света, защото мъжкият пол е по-умният от женския, така че не се имай за много умна, само защото си жена!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a5057949a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   36, този път като автор ли пишеш или като "безпристрастен" коментиращ. Уточнявай, че се обърках с многото ти личности с един и същи хаш.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2f74eeb243
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   39 шизофреникът е с хаш b5a24306bd, много му/ѝ се пише космополитни неща и не се сдържа да натиска копчетата на клавиатурата.

30

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e9208f644a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

43.   Авторке, ти си толкова момче-мъж, колкото аз съм снежният човек Йети. Коментар № 10 най-изчерпателно е анализирал твоята същност и е дал отговор на въпросите ти, с които провокираш българщината, като бит култура, традиции и прочее. Ние сме велика държава с над 1300 годишна история и някаква си "либерална" измишльотина на "демокрация" и всякакъв вид извратения трудно ще ни изврати с "ценностите" на запада! Освен педерастия, феминизъм и останалата гнусотия, като отнемането на деца от родителите им, овластяване на розбойнически женски НПО-та, сраснали се с властта и дирижиращи извратени репресивни закони срещу мъжкия пол, други "ценности" западната либерална "демокрация не предлага. Щом даваш за пример Мадона, псуваща Тръмп и злобееща срещу мъжете, или пък Кардашиян с огромния си като тезгях задник за пример, ясно е, че не си мъж, най-много да си педал или лесбийка, борещи се за права, които никой още не им е отнел. Или пък си върла злобна феминистка, която № 10 е разконспирирал! ДА, западът е много по-богат от нас, защото е крал от всички народи по света и продължава безпардонно пак да краде. Освен природни богатства днес западът чрез либералната "демокрация" краде умсвения ни потенциал с примамливи обещания за по-добър живот на наши умове. Знаеш ли какво е модерно робство? Това е днешната либерализация, използваща евтината работна ръка на бедните народи, обрани и окрадени преди това, след войните, предизвикани пак от "благородния" запад! Едно нещо обаче е добре да осъзнаеш авторке!!! № 10 ясно ти го е подчертал!!!

" Ако щат 1000 истанбулски конвенции да наложат, и още толкова нови полове, мъжът винаги ще си остане мъж, по-висш, силен физически и умен от жената, винаги ще бъде над жената, а жената винаги под него, и никога няма да бъде обратното!!! "

Това е същественото и не може да бъде променено с граждански закони, защото това е обективната реалност, моделирана от природата. Колкото и да злобеят феминистките, краят им наближава, защото мъжете взеха да се събуждат от летаргията. По един или друг начин това е неизбежно и колкото стане по-скоро, толкова по-добре за човечеството на планетата. Старите хора казват че: - "Когато едно куче умира, най-лошо хапе" - отнася се за феминизма. Женската душмания срещу мъжа се озаптява от мъжете по стария и изпитан метод, който действа винаги безотказно, и за него "либералната демокрация" няма значимо влияние.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a63adeb122
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

44.   38 още нещо писал си по-горе, че си имал добро отношение към жените и теб към теб, това наистина много ме разсмя. Кои точно са тези жени? Как имаш добри отношения с някой който смяташ по твои думи за по -глупав и на по-долно ниво, аз не знам някой да има каквито и да било отношения с човек, който смята така за него или пред тях се правиш на много миличък? Преди се е смятало, че жените са по-глупави само и единствено, защото са нямали достъп до образование нещо което рианният феминизъм им е осигурил и жена, която не оценява това което тези жени са направили в нейна полза не е нищо повече от същество без мозък и воля. Кои по точно са тези жени лежали в лечебни заведения, да не живееш в САЩ през 60те? Изказванията и доводите ти не са базирани на нищо реално и само показват колко неосведомен и изолиран от истинския свят си. Доказва го и това, че си мъж на средна възраст, който спори с авторката 19 годишно още дете, да изключително смешен си, това да се хвалиш явно е единствената ти останала радост в живота.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a63adeb122
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   43 щом даваш за пример Мадона която плюе Тръмп ти сериозно ли си толкова глуповат? Такива индивиди като теб правещи се на мъже, само защото се се родило със съответния полов орган не са нищо повече от посмепич шище в очите и на жени и на мъже. Направи една хубава съпоставка за това как Тръм се изразява по отношение на жените включително съпругата му и собствената му дъщеря и как го прави Обама очевидно е кой е по възпитан и интелигентен. И не става въпрос само за отношението му към нежния пол, това е най мразеният президент в историята не и не говорим само за Америка. Вижда се колко ти е умествения капацитет щом си тръгнал да го защитаваш. Мога само да се радвам, че около мен няма такова първобитни субекти като теб.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d73a75714c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

46.   44,ти си феминистка. Лошото на феминистките е, че съсипват живота и на другите жени. Вместо да си стоят в къщи и да си гледат дома и децата , ходат да се блъскат още минимум 8часа на работа.. "щото трябвало да се развиват," каквото и да означава това. От липса на време къщите им заприличват на гнусни кочини, семейството яде гадна храна, децата няма кой да ги погледне. Решението мъжа да и върши домакинската работа е един от поводите за скандал . И какви пари носи тя в семейството реално? Мижави пари. Ама е много велика и равна с мъжа. Равна... С кого си равна ма? Вие феминистките точно като попаднете на истински мъж се побърквате от физическото привличане, което впрочем наричате любов, пак от много акъл. Обикновено не ви се получават нещата и почват да мрънка те че той е егоист и нарцисист. Вземи прочети нещо различно от псевдопсихология ище си обясниш много неща.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b5a24306bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   Авторът на темата е:

Така нищо не си изобличил, защото съм на 100% момче на 19г., които явно според вас пише като феминистка на средна възраст!!!
Окей, спирам до тук, че не мога да Ви прочитам грубостите Ви не знам, какви хора са в този сайт, но аз съм на 100 % сигурен, че това не е представителна извадка на българското общество, наистина много изоставени разсъждения!!!
Ок и аз не съм перфектен, никога не съм ги твърдял, но вашите разсъждения, са просто уникум!!!
Не знам, как жените ще го прочетете до край тези глупости, просто нямам думи!!!
Авторът на темата момче на 19г., който иска може да спекулира, че съм момиче!!! ;)

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a63adeb122
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

48.   Първо на ма ще говориш на твоите дружки с повърхностно мислене и без сиво вещество в главата Второ никой не ти е виновен, че не можеш да измиеш една чиния( съмнявам се да знаеш и как се използва пералня). С глуповатите ти писания само затвърди мнението ми, че кореспондирам с човекоподобно, научило за какво служи азбуката( в никакъв случай мъж ). Всички жени отглеждащи сами децата си и се грижат сами за финансовата си стабилност, заслужават пълно уважение, между другото ако го нямаше феминизма жените все още нямаше да могат да работят за себе си, но тези времена отминаха драги и колкото да ревеш и да се тръшкаш като малко дете няма да се върнат. И последно никъде не съм писала че аз и ти сме равни, не сме ти си много под нивото ми, но това се дължи не на пола ти а на липсата на мозъчни клетки Може би някой ден учените ще открият начини за присаждане на такива дано дочакаш този миг.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2f74eeb243
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

49.   до 48 - жено, по-кротко! Такива с разтроени нервни системи виждаме по път и над път, не е нужно да плюеш надъхано змийска отрова!

Тръмп бил най-мразеният президент! Алооо, ти да не си кореспондент на САЩ за България и да ни уведомяваш демократите, какво мнение поддържат?

Някаква утайка Обамка била мерило за нещо - хихи!

Миличка, ходи се пречисти у църква за тъпотията си и греховете! Ако не знаеш едно време хората са били вярващи и макар да са бъркали са се отправяли към Бога за прошка! А ти, демократично либерално изтърсаче, може не да се причестиш, няма какво да се пречистяваш, отивай в съвременните свърталища на разврата и започвай да си вършиш работата.....

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e9208f644a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

50.   "45. 43 щом даваш за пример Мадона която плюе Тръмп ти сериозно ли си толкова глуповат? "

45, не аз а авторката посочва Мадона, като велика жена заслужаваща уважение. Други я отъждествяват, като проститутка и върла феминистка, плюеща Тръмп, защото отряза финансовите инжекции за феминистките, ограбващи мъжкия труд чрез данъците. Дебелогъзата Кардашиян и тя била велика?!? Не знам защо ме виждаш глуповат, но и аз мога да кажа за теб същото. Не си чак толкова интелигентна и да признаеш, че Тръмп, а не Хилари спечели изборите за президент, въпреки всички феминистки излияния на демократите и мръсните им провокации. И как така реши, че това е най-мразеният президент, пък е избран от народа на САЩ? Вярно е, че милиони феминистки по света протестираха заради избирането му и заради отсвирването на Хилари, и крещяха за импийчмънт на Тръмп, само че не те са го избирали, за да го свалят. И сега пак той ще спечели въпреки че мръсните номера на феминизираните демократи нямат край. Ядосаните на феминизма бели мъже пак ще го изберат и ще принудят и жените си да гласуват за него. Дано ако пак той стане президент, консерваторите да предложат премахване на 19-тата поправка към конституцията на САЩ, за да си отдъхне светът от злобата и отровата на феминизма, като след това мъжете набързо ще сложат жените там където им е мястото!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a5057949a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   47, за момичето ясно. А как ще коментираш, че има коментари с твоя хаш, представящите се за трето лице, подкрепящо автора? Или не можеш да отговориш на този въпрос?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a42753c324
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

52.   49, Чичка, лекувай се.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d73a75714c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

53.   48, трябваше да започнеш с това, че освен феминистка си и парясница. Нормално, щом си мислиш че си повече от мъжете. Как си гледаш сама децата, като получаваш издръжка от мъжа си? Да не говорим и как хленчите за пари непрекъснато и се унижавате като парцали с безразборния си секс, докато "търсите истинската любов". Вместо да създаваш уют и чистота в дома си, тръгнала да се обяснява колко е велика тя и колко са зле хората с нормално консервативно семейство. Ами щом за теб е нормално да си тресеш циците като Мадона, която е вече дърта вещица, да се навърташ по бардаците да си търсиш някой изпадняк - никой не те спира. Ама да ми обясняваш каква си работарка и чак да се хвалиш, че не си знаеш мястото идва в повече.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d73a75714c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

54.   48,трябваше да започнеш с това, че освен феминистка си и парясница. Нормално, щом си мислиш че си повече от мъжете. Как си гледаш сама децата, като получаваш издръжка от мъжа си? Да не говорим и как хленчите за пари непрекъснато и се унижавате като парцали с безразборния си секс, докато "търсите истинската любов". Вместо да създаваш уют и чистота в дома си, тръгнала да се обяснява колко е велика тя и колко са зле хората с нормално консервативно семейство. Ами щом за теб е нормално да си тресеш циците като Мадона, която е вече дърта вещица, да се навърташ по бардаците да си търсиш някой изпадняк - никой не те спира. Ама да ми обясняваш каква си работарка и чак да се хвалиш, че не си знаеш мястото идва в повече.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ceeba0209a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

55.   49 трябва да станеш по смирен и спокоен, само тогава има надежда да се пооправят нещата с психичното ти състояние. Обама е далеч от утайка, но ти със сигурност нагледно показваш какво означава да си такъв. Нито можеш да му стъпиш на класата нито на образованието, но ти го знаеш и това те разяжда от вътре.
50
Аз не съм луда фенка нито на Мадона, нито на Кардашиян ( за мен тя не е еталон за женска красотата изобщо) Това не променя фактът, че Тръмп няма никакви качества за политически лидер, беше избран предния път само и единствено, защото всички си мислим а може би и твърдо знаем, че Хилъри има връзки с подофилските среди. Глупости от рода на феминизъма ще изчезне може да си ги приказвате на воля на мен лично не ми пречите. Докато има някакъв вид потисничество на отделния индивид ще има и такива идеологии - причина и следствие. Смешно е как лигаво се тръшкате, че вие сте дискриминирани. Всеки човек все някого в живота си бива дискриминиран и това не се дължи само на пола му, а на куп други фактори.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 1edf840c42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

58.   Младежо, след като се имаш за всестранно развита личност, я кажи, някога учил ли си, че изреченията на (родния ти) български език могат да завършват с нещо различно от "!!!"?

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ee029857a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

59.   53 минаваш всякакви граници на простотията. За какви издръжки си ревнал пак? Много ясно че си задължен от закона да плащаш издръжка, това дете е и твое следователно носиш отговорност. Само един лянтяй и безотговорник какъвто явно си би правил на въпрос даването на издръжка, която в повечето случаи едва покрива всички нужди на едно дете. Какво си ревнал, че една жена има право на развод разбира се че ще има и това ще е докато свят светува. Щом не можеш да съжителстваш с един човек абсолютно никой не може да те задължи. Съветвам те обстойни да се прегледаш това поведение е в разрез с всичко нормално. Имаш комплекс за малоценност не знам това на кой от родителите ти се дължи, но нещо доста се е объркало. Тоталната ти липса на възпитание е показателен за това колко слабоумен си. Вероятността да ми се пъчиш пи този начин очи в очи е нулева. Тук е и ще остане единственото място на което можеш да си позволиш да спориш с когото и да било по този начин. В реалния свят не си нищо повече от мухльо с недоразвит мозък изпаднал в опасна само за него самия делюзия.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 19d3750a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

60.   Евроатлантическите ценности са пагубни за този регион, повярвай. Супер заблуден си. И другата ти тема е пълна глупост. Там нещата седят така, както ти не искаш. Има мъжки и женски професии. Ние сме в Югоизток, приятелче. Не карай лъвовете да се хранят с моркови, има си закономерности.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d73a75714c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

62.   Изобщо не се прави на психоаналитичка. Комплексарката си ти. Я ми кажи как смяташ, с издръжката само да гледаш детето си? А ти не си ли длъжна да даваш пари за това дете? Я питай някой адвокат за да ти обясни. Изобщо не искам да се срещам на живо с изкукуригали феминистки. Живейте си сами, никой мъж няма да ви търпи наглостта. Не ви стигат разводите, ами и продължавате с арогантното си поведение да се обяснявате кой какво и колко ви дължи.

 
  ...

1-50 от 66
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker