Тя ме предаде - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя ме предаде
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 3131 пъти
Пише ви мъж на 31 години. От пубертета посещавам сайта и не рядко съм споделял. Преди седмица понесох един тежък удар, от който още не съм на себе си. Имах приятелка, с която бяхме заедно от 3 години. Тя е лекар. Бяхме планували да създадем семейство. Но аз разбрах, че тя има връзка с началника си. Преди година и нещо взе специалност и отиде да работи в друга болница. Винаги ми разказваше как е доволна от новия екип и как началникът и позволявал да работи и не я спирал, както често се случва на други места с младите лекари. Виждал съм го 2 пъти на някакви сбирки с колегите и. Около 50 годишен, значително затлъстял човек, но като характер не ми е направил някакво лошо или пък по-особено впечатление. Случайно я разкрих. Получи съобщение по вайбър - целувка. Видях го и я питах. Първоначално се опита да скрие, но в последствие всичко призна. Познавала го още преди да започне да работи там. Започнали да се виждат скоро след като заработила на това място. Не можа да ми обясни, защо го е направила. Не спря да трепери, да плаче и да казва, че съжалява. Поне за мен във връзката ни нищо не е куцало. Винаги сме били в движение, вечно нещо сме правили, никога не сме скучали, винаги сме гледали да се забавляваме, никога не сме се карали, за всичко сме се разбрали. Никога не сме си навлизали твърде дълбоко в личното пространство, никога не сме били обсебващи един към друг. Аз съм излизал когато си поискам с мои познати, тя е излизала със свои когато си поиска. Толкова потайно го е правила, че изобщо не съм и предполагал. Срещала се е с него веднага след работа следобедните часове или нощно време, като ме е лъгала, че е нощна смяна. Водили сме редовен полов живот, от който и двамата бяхме доволни. Не мисля, че е получила нещо повече от един 50 годишен пушач със значително наднормено тегло. Просто не мога да повярвам, сякаш е сън. В нея виждах една най-обикновена възпитана и интелигентна млада жена, която е здраво стъпила на земята и която знае кое е ценното в живота. Няма нищо общо с кифлите, нито пък с вманиачените в кариерата жени. Но ми се струва, че след като е получила шанс за работа сега се отплаща. Или се е притеснила, че няма да намери по-подходящо място или още по-лошо - решила е, че по този начин ще прогресира. Ако не бях разбрал, може би щяхме и семейство да създадем, а тя да продължава да се крие с началника. Много ме боли и ми е мъчно и се погнусих от момичето, което обичах и продължавам да обичам. Не бих и простил, като знам, че съм системно лъган. Отиде при родителите си. Баща и ми звъня, да пита какво е станало. Не пожелах да навлизам в подробности. В яда си му казах, че вината е нейна, но това е наш личен проблем и не искам да говоря повече. Не зная. Може пък и в мен да има грешка, но ако е така, защо не ме е оставила, а една година ме е лъгала?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8881763ddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сега ще ти наскачат, че нещо не си ѝ "давал" и тя затова е отишла при онзи. Абе, ти ще си виновен накрая, да си знаеш.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5068b56586
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изневерявал ли си й? Да не би да ти го връща?
Нямам обяснение иначе, защо една една жена би постъпила така, ако човекът до нея и дава всичко. Пък и да не й, сяда и казва "не ме кефиш, край". И то с 50 годишен. Жена съм и нямам обяснение. Представям си какво ти е...... Бъди силен. Има и свестни жени, които не поглежда други!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 52e7b22068
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Прочети малко за хипергамията и ще разбереш защо е станало така.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 329e80279d
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   Обзалагам се, че има daddy issues. Чичкото по някакъв начин я е накарал да се почувства като момиченцето на тати и това нещо, от което такива като нея силно се нуждаят, и на което не могат да устоят. Тъжна история. За мен лично и гнусна.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ae4fbdb762
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

5.   Постъпила е така щото е българка. Затова далеч от тях, най- долното племе са. Неведнъж аз и други хора в този сайт сме го казвали- брутални са по характер, със самочувствие без покритие, трябва са си балък, че да създаваш семейство с българка. Знам, че ти е гадно, но поне бъди благодарен, че си се отървал преди да ти роди деца и да си се оженил за нея. И тва, че го е правила редовно с теб докато се вижда с друг не говори хубаво за нея, бягай надалеч, тва е единственият съвет. Не казвам, че всички чужденки са прекрасни, там също ги има такива, но пък шансът да попаднеш на жена, която става за семейство, е значително по- голям отколкото с българка. Аз пък не мога да разбера що още я обичаш. Трябва да обичаш човек, който го заслужава. Забрави я тази и не се занимавай повече с българки. Разбира се, с каквато и да си по националност жена бъди внимателен.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 492165b28e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Като младa лекарка в него вижда това, което иска да е тя след време, наставник, успял, с висок статус и все в този ред и затова е хлътнала. На неговия фон ти един вид си някакъв пикльо. А може и да го прави просто заради изгода в кариерата. И двете се срещат често при младите лекарки, мед. сестри, стажантки и специализантки. При това го правят доста явно и директно - с чупки, чалъми, неистово кикотене, подмазване и дори с директни покани за срещи. В тази среда съм и знам, че за повечето е чест да излъжат някой лекар. Неслучайно повечето лекари са с по 2-3 развода и незаконни деца.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: de672d9505
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много хубава тема! Много, много....
БЪЛГАРКА кръшка с началника си, за да се закрепи и издигне на работното мяста, умело лъжейки дългогодишния си партньор, с когото плануват да създадат семейство! Аауууууу....
БЪЛГАРКА....!!!

И коронният номер - бях объркана, подведох се, чувствах се слаба, несигурна бях, липсваше ми нещо, НЕ ЗНАМ КАК СТАНА! Като че ли е примат, лишен от разум и не знае как се е озовала в леглото му....

Авторе, жените си използват междукрачието не само, за да създадат семейство, но и за да: се забавляват, да наказват партньор, да си оправят лични проблеми, да си плащат за най-различни неща, за които не им стигат акъл и мангизи, да подкупват разни хора (биячи, мутри), за да им разчистват сметките, да се изкачват по социалната стълбица, да държат в шах гадже, съпруг, че видиш ли, ако не става на нейната, винаги може да си намери друг и тн., и тн.! С една дума:

ИЗПОЛЗВАТ СИ ОНАЯ РАБОТА, Ц*ЦИТЕ И Г*ЗА ЗА ВСИЧКО, КОЕТО ИМ ПОТРЯБВА В ЖИВОТА ИЛИ ЗА ВСЯКА ЕДНА ПРИЩЯВКА...

В България положението скоро ще стане като това в някои европейски центрове на разврата:

НЕ Е ВАЖНО С КОЙ СИ БИЛ ВЧЕРА, ВАЖНО Е С КОГО ЩЕ БЪДЕШ ДНЕС! ....

В общи линии история без край! А децата, които българката ще ражда, а и вече ражда, все повече ще се доближават до тези изродените в Западна Европа!

Да сме наясно, не искам никого да обидя! Просто правя собствена оценка на това, което виждам!

Минавайки покрай детските градини, ясно се вижда огромният брой дечица с впити, безлични, безжизнени личица, дори грозни и отблъскващи!!! Никога няма да забравя едно начално училище във Варна и децата, които играеха на двора! От толкова дечурлига едва 1-2 се открояваха с МАЛКО по-светли и лъчезарни погледи и усмивки...

Нема брат! Ще бъдеш, авторе, принуден да ч*каш к*чки и к*рволя и да се молиш да попаднеш на някоя що-годе "запазила се"...
А за семейство и деца все по-трудно! Някъде, когато станеш на 40!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b16373e194
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Разбирам те и ти вярвам просто защото съм се пържила на същия огън.Сходна ситуация,само че наопаки-моя мъж и шефката му.Тя също на години,дебела ама дето има приказка"Дърта,ама се озърта".Цената беше голямо лансиране в службата.Има хора за жалост,които за да са добре в работата и да растат кариерно не се спират пред нищо.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b1b860d35f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Много често срещано при лекарите. В отделението на майка ми имаше една специализантка, ходеше с колега от следването, също специализант, на квартирара с 700лв заплата, със скъсани обувки, тотално я бяха изолирали от операции да види нещо и хоп с шефа, на бързо я лансира, специалност, неговата дъщеря е колкото нея, той е куц и дебел чичка, но няма проблем. Радвай се, че нямате деца и че си е показала същността.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 492165b28e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да, наистина, радвай се, че сега си е показала магариите, отколкото да го беше направила след брак и деца. Млад си, жени много, живота е пред теб, ще си намериш твоята половинка.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4e729420f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Откъде ги намирате тия парцали? Не била кариеристка, не могла да обясни защо се чукала с него? В университета, когато учех имаше 5-6 млади момичета, които завъртяха асистенти и професори. Всичките днес са наредени някъде, защитиха докторати с нечия помощ, някои родиха и деца, не след дълго се разделиха, други вече след години са без, още с професорите. Но са наредени, не мислят за хляб, кариерата им е уредена. Не била кариеристка. В тая болница й провървяло, защо ли? Потърси си такава, която е искрена, а не прикрита, която няма да те заблуди.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3b82668b6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторът съм. Ами не, не съм и изневерявал. Как ще изневерявам на човек, на който държа. Явно тя на мен не е държала. Аз за себе си няма как да съдя що за човек съм. Но поне предполагам, че съм мъжкар. Така ме е възпитавал и баща ми. От 18 годишен живея сам. Като студент съм работил, мизерствал съм. И като животно съм живял. Имам образование и професия. И кола и апартамент съвсем сам съм обикалял да си купя. И ремонти мога да правя и колата сам мога да поправям. Работя си по професията. Доходът ми не е лош. Цял живот спортувам, като по този начин съм изградил някаква дисциплина. Заради всичко това не мисля, че в мен има някаква злоба, че имам някакви комплекси. Просто, защото нямам време да мисля за глупости. Казвам го в яда си, но все повече си мисля, че действията и се дължат на това, че тя не е ценила истинските качества на човека, а е гледала да се урежда в службата, като стане любовница на един определено отблъскващ човек, който не може да изкачи един етаж пеша. Пък и какъв статус има? Просто е най-възрастен, с най-дълъг стаж и е назначен за началник. Навсякъде хората така се издигат с годините, ако от някъде не доведат някой "наш човек" и директно не го сложат на шефското място.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6fbebd5cad
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Неприятна история!

Жена съм, но ако бях на твое място нямаше да простя... Да инвестирам 3 г. и някой да ме предаде само заради болните си амбиции щото нещата стават с връзки - не мерси!

V

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: af166df67f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Съжалявам, истината е че може би не сте били един за друг. Много хора си изневерява. Търси по-успял, явно я е впечатли и е избрала варианта с двамата. Хората вече си лягат със всеки. Имаше един сериал, американски Сестра Джаки мисля беше, там тя имаше семейство и я даваха и с доктора в сексуална сцена, все едно е нещо нормално. Е, отвратих се, щото и аз работя същото. Но явлението е често срещано според мен...

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 12b0ac3852
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   За това поведение има две обяснения:
1) хипергамия, или влечението на жените по мъже с повече власт, особено в техният кръг. Вроден инстинкт е. Така сме еволюирали. В животинското царство (и не особено отдавна - човешкото) идва нов водач на стадото, убива старият и малките му, и заграбва женските. На подсъзнателно ниво жените винаги склоняват на мъже с власт. Дори не е толкова продажност, може и да не им харесват, но просто инстинкт. После както знаеш, някои ходят и се оплакват че са били насилвани, ама имали връзка 10 години, и преди да се го разкрият чакали още 10... Принципно са сложни тези неща, защото са на подсъзнателно ниво

2) феминизъм и идеята че жените били силни, че можели "всичко". Принципно с работа зор се пробива, дори да си мъж. Това създава напрежение и у много жени да бъдат успешни. Жените имат едно допълнително средство обаче, което може да им осигури да успеят в кариерата много бързо - като си разтворят краката... И доста го ползват.

Шансът една жена да бъде или в категория 1, или 2 е много голям... Особено като живеем в безморално общество, което дори не се преструва вече. Защото, сега ще ми ревнат, че било така и навремето... да но за някои. Поради престореният морал и одумване ако се разгласи, плюс задължителният брак... доста просто ги е било страх да се впускат така в афери. Днес ми изглежда, че за повечето да започнат афера, е като да излезят на кафе... Не е и до "неподходящия човек", кажи речи очаквай подобно нещо от всеки.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f174a88bb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Няма да ти пиша нищо защото номер 10 го каза вместо мен някой трябва да изтърпят в живота 220v ток да ги удари други друго.ти не смучи кабела повече

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 75250802b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Аз съм млад лекар. Да, това, което е направила приятелката ти не е изолиран случай. В моето отделение също има колежка, която е интелигентна, вършеща работата си, отговорна и точна спрямо колеги и пациенти. Има сериозен приятел от години, но това по никакъв начин не и пречи открито да флиртува и да се закача с началника, както и с други по-възрастни лекари от други отделения. С тези, които сме и връстници се държи доста по-дистанцирано, а с началника са разговори на ушенце, шеги, смехове. Той я урежда да ходи на всеки конгрес. Неимоверно и се позволява от негова страна да работи доста повече, а останалите сме ограничени. А началникът - доста затлъстял и мързелив човек, за който е трудно да се каже, че има особени мъжки качества, с близо 30 години по-възрастен. Най-вероятно се срещат в извънработно време. Същото се наблюдава и при млади лекарки от други отделения. Млади хубави момичета сами се предлагат, казано в прав текст на чичковци, които не бих казал, че на младини са имали особен успех с жените и съответно на дали са много опитни в тези отношения понастоящем. Самият аз сам съм канен на среща от студентка в 4 курс. Понякога идват студенти на упражнения при нас. Един ден получавам покана за приятелство във фейсбук от девойка, която се оказва, че идвала при нас. Започна да ми пише и след има няма 10 реда чат ме покани да сме пиели по кафе. И да ти кажа, това момиче не беше някоя поп-фолк фурия, а доста умна и начетена девойка, тръгнала още от сега да си проправя път не само със знания и труд. Е, не че чрез мен нещо ще постигне, защото аз съм млад и безличен специализант, но все пак е тръгнала по този път.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a9a9b3a23a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Това е много гадно, съчувствам ти :(
Имам някакви предположения, но смятам, че тя трябва да ти обясни защо се е случило това. Не за друго, а обяснявайки си нещата, ти ще можеш да продължиш напред. Дължи ти това обяснение.
Ситуацията е гадна, сигурно се чувстваш предаден, но поне това се е случило сега. Щеше да е много по-тежко, ако ви свързваха и деца, които да страдат.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: de672d9505
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   17 от 7 Много жалко, наистина. В лекарските среди опитността се предава ОЧЕВАДНО на "моя" човек! Даже и да искаш, и да си надъхан, да знаеш и да можеш, за операции да те научи някой сигурно няма начин - ти кажи дали е така?

Лошото не е само там! Има чичковци доктори, които с измами и източване на здравната каса и джоба на пациента, станаха богати, а стажантите и младите лекари не получават нищо!
Като добавиш това, че се имат за светила и държат човешкия живот в ръцете си, предвид професията, не е ли форма на крайна извратеност, вместо да даваш знанията си свободно на всички, които искат и могат да се справят с материята, да ч*каш младата докторка и да й уреждаш кариерата?
Хипократовата ви клетва отиде в последните десетилетия в пета глуха и това го направиха хора, облечени в бели престилки!!!!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4c381d90f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Големи моралисти се извъдихте и само плюене и генерални изводи и обобщения, че всички жени били такива. Обаче колко от шефченцета от мъжки пол непрекъснато опипват младите си колежки, събличат ги с очи, мръснишки изказвания и дори налагат сексуален тормоз над тях? Нещо по въпроса да кажете?!? Аз съм разведен мъж, с бившата ми успяхме да запазим уважение и прилични отношения след раздялата и развода. Но като бях дете, моят баща си намери друга жена, отделно е имал и други любовници, докато ходел с майка ми. Майка ми страдаше цял живот, никога дори не си е и помисляла за друг партньор, защото продължаваше да обича баща ми, въпреки огромната болка, която й беше причинил! Накрая майка ми се разболя от рак, а преди това като бях по-малък, се грижеше сама за мен, за болната ми баба и за себе си (ако изобщо й оставаше време и енергия за това). Имаше 40 г. трудов стаж и никога не е използвала тялото си за прогрес в кариерата, а беше красива жена, с много красиви зелени очи, плътни устни, чуплива кестенява коса и т.н. Така че защо правите генерални изводи и защо лепкате етикети к*рва на всяка една жена???????????? А мъжете с многото любовници, те какви са? Морални ангелчета сигурно, мммммммм????????? Или щото когато простакът спи с всяка под път и над път е ''геройство'', а той вървежен. Двойни стандарти и пълни глупости от повечето коментирали тука.
До автора: Счупеното и да го залепиш, не е същото. Жалко, че така се е случило и всичко между вас е съсипано. В днешно време има свестни хора и от двата пола, но са рядкост и изборът на партньор е много труден. Успех ти желая в любовта оттук нататък.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a8a1b2c818
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Извън частната драма на автора, не знам дали има смисъл от дълго и широко обсъждане. Изневеряват, както жени, така и мъже. Понеже лошият герой е от дамски пол, се почна с това как жените си отваряли краката. Ами, мъжете как си го вадят?
На това му се вика " разпределение на благата по- равномерно "

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 1ed21d44d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Номер 17, въпросното момиче, описано от теб, може и да тръгва по съответния път, но може и да не тръгва по него. Да ти е хрумвало, че може искрено да те е харесала?
(ж)

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: af166df67f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   17 Може да те е харесала просто, ти женен ли си? Не знам защо жените си падат толкова по лекари, познавам иначе доста и жени мъже доктори без половинки.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 7018d92a85
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   "В нея виждах една най-обикновена възпитана и интелигентна млада жена"...
В това е проблемът. виждал си я като обикновена, и си се държал с нея като такава. А той й е показал, че е специална. И се е държал с нея като специална. И в този миг тя те е разлюбила.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: cfbac7a2fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Aвторе, ще ти го кажа най-кратко - плюй и отмини. И се радвай, че сега има по-малко боклук в живота ти.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e3b3dd2913
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   До номер 17

А защо не им казвате в очите тези неща?

Ти и твоите колеги защо си мълчите?! Бъдете мъже и покажете, че това не е редно.
Това масово мълчание разлага общестовто. Издигтат се хора с връзки и секс, некомпетентни. Да не говорим, че младите и децата започват да го приемат за нормално и се извращават и те.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6905344486
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Мисля ,че този неин шеф"е използвал магия,и след като веднъж я е съблазнил и и ограбил добродетелите и затова е започнала да те лъже ..Просто и и замъглил съзнанието "Била е невменяема"

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: af47d4fcb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Номер 17 съм. То държавата ни цъфнала, та вързала, че ние младите лекари /мъже и жени/, стараещи се и трудещи се за жълти стотинки, ще се преборим с проституцията. Ще ни изхвърлят от работа за отрицателно време. Случаите са не един или два. Просто сме безсилни. Никой не иска да си слага главата в торбата. Поне работим в тежки условия с много тежко болни и придобиваме значителен опит, а богоизбраните само с леки и безобидни случаи се занимават. Пък после нека на местна почва бъдат специалисти и да се разчита на тях. Тези, дето не сме с връзки, поне сме видяли най-тежкото в медицината и можем да работим спокойно в чужда страна. Жалко, но е точно така. Има едни, които като специализанти се смазваме от работа, а мамичини синчета и разни девойки си почиват. После всичси ставаме специалисти и тези същите заемат постовете в големите болници, макар и грам да не разбират нищо и грам да не са подготвени. Е, среща се и по някоя млада специалистка, която е подготвена, но за мястото си не е показала само знанията и опита си, но е продала и тялото си. Именно както казах по-горе - никой не иска да си слага главата в торбата, защото сме в ЕС и имаме огромната възможност да работим в други европейски страни. Търпим мизерията 5-6-7 години, но после опитът е безценен. Младостта ни не е изгубена, защото и на запад младите лекари работят денонощно. Просто там им плащат достойно и не ги унижават. Пък и не е лошо, човек да срещне трудности и изпитания в живота, като е млад. Трудности от всякакъв тип. Утре когато ни няма, тези същите сега затлъстели началници ще имат нужда от лекарска помощ. И ще я получават от уредените някога мамини синчета и от любовниците си. Но здраве да е. Всеки има глава на раменете си. Да се оправя. Аз съм взел своете решение.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2b16c21182
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   24 Е, това е истината.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 7c5d0a1a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Ама ти да не мислиш да продължаваш с нея? Зарязвай я.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 09be2a7003
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Знам, че боли от всичко това. Трудно е да го приемеш. В главата ти се появяват куп въпроси, на които нямаш отговор. Не знаеш как се чувстваш, не знаеш къде се намираш. Имаш чувството, че си в тунел, в който няма светлина. Казвам ти тези неща, защото съм минала през тази болка. Знам как се чувстваш. Само, че при мен имаше брак и бях бременна. Точно когато се случваха истинските значими неща в живота (сватба, дете) той ме е лъгал и ми е изневерявал. Беше потърсил бившата си и се беше върнал при нея. Решил, че не иска да е с мен и ни остави. Болката е адски силна. Боли от това, че си предадена, наранена и лъгана от човека, който обичаш и от когото чакаш дете. След раждането на детето болеше още повече от това да гледаш това малко ангелче и да знаеш, че баща му не го иска и не се интересува от него. И знаеш, че каквото и да правиш не можеш да помогнеш на детето си да расте в нормално семейство с двамата си родители. Трудно е адски е трудно да излезеш от тази ситуация. Не слушай хората, които ще ти кажат какво толкова не е била за теб забрави я и проделжи. Де да беше толкова лесно. Мини си през болката не я притискай, но намери сили на се изправиш отново на крака. Бъди благодарен, за това, че нямате брак и деца, които са страдат цял живот за това, че някой от родителите в последствие решава, че не иска този брак и тези деца. Повярвай ми много по-трудно е като ги има тези неща, защото не мога да ти опиша как се чувствах и колко болеше, когато бяхме в съда за развода и как усещаш, че губиш всичко, освен семейството си и голяма част от теб. Влизаш в съда и виждаш човека който обичаш срещу теб. Този, който не те иска, този, който те е лъгал, подиграл се е с теб и който обича друга. Боли.... Много боли. Така, че през всичко което съм минала, а то не е никак малко, аз не губя надежда, че все пак един ден ще съм оценена, обичана и уважавана. Да детето помага, защото след като имам него все едно имам криле, но липсва и обичта от мъж, присъствието и от това да се чувстваш значима за някого. От все сърце ти желая да минеш до колкото е възможно леко през тази болка и съвсем скоро са срещнеш истинската жена за теб. Тази, с която ще създадеш семейство и ще се чувстваш истински щастлив.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4ac0255732
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Не се отчайвай авторе и не се поддавай на емоции - дай втори шанс ако те молят!
Защо ти казвам това ли - защото вероятността да срещнеш някоя по-читава клони към нула. Тази може и да си вземе бележка, казваш, че е интелигентна, възпитана и здраво стъпила на земята - вярвам ти защото познавам докторка, която се чукаше с шофьора на линейката. Следващата ще трябва да я опознаваш още 3 години, но ако е малко по-хитра, дори и под лупа да я гледаш пак няма да разбереш, че е същата меркантилна душица.
Бъди мъдър - "човек колкото и добре да живее, в един момент се оженва"! Да не мислиш, че даскалиците, счетоводителките, адвокатките, продавачките, шивачките, миячките и т. н. си нямат началници, че не са се перкали или не се перкат с обяснението "не знам защо го направих".
Казвам всичко това с ясното съзнание колко е трудно да се прости (за мен дори е невъзможно), но аз съм вече дърт, а ти тепърва ще градиш.
Ще завърша с въпроса, който вече беше повдигнат, само жените ли били виновни - не, не само жените, но темата е за жена, та тях коментирам. Авторът не се интересува от мъже, какво да му разправям какви к*рви има сред тях, какъв голям го вадят докато не ги приклещят - въпросното доФторче не е ли същото рядко?
Въпрос на личен избор е Авторе, аз за 50 читава не съм срещнал, ти може пък да си късметлия и да попаднеш на някоя, която не са и мачкали лака 20 калпака.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8c13fbfe1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Извинявам се на автора за офтопика.
Жалко, много жалко, че това се случва в нашите болници (то и в други сфери се случва, но там май нещата са придобили по-извратен мащаб).
Дъщеря ми е стажант в болница и в едно отделение началникът най-безцеремонно им пуска ръка - прегръща ги, опипва ги, заявява им, че тепърва ще си избере коя от тях да специализира там. Колегите й и тя са ужасно възмутени и омерзени от случващото се, но също си мълчат. В нормална държава веднага ще погнат въпросния господин за сексуален тормоз и непрофесионално поведение на работното място. Та дъщеря ми вече е в голяма чуденка дали да не емигрира непосредствено след завършването си. Много е разочарована не само от това, а и от цялата ни система на здравеопазване. А толкова много труд и усилия полагат тези студенти по време на следването, преди това за подготовка за приемните изпити и след това. И накрая някакъв чичо, шеф на отделение, да ги опипва.

До автора - трудно е да се прости - все пак това е цяла година паралелна връзка. Не че еднократната изневяра е по-неосъдителна, но някак си човек би могъл да бъде по-склонен да я оправдае.
Какво обяснение ти даде за случилото се? Все пак ти го дължи след 3 години връзка, в която и двамата сте се чувствали добре.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ae46f68651
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Аз като една дама, която никога ни съм гледала друг мъж в момента съм в подобно състояние и категорично не мисля, че веднъж ако стане няма да се повтори.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 15d7b3ed7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Братле , искрено ти съчувствам . Истината е че и аз преминах през подобни лайна в живота си но след 6 годишна връзка. Нямам правилна рецепта с която да те посъветвам за да спре да боли ,но ще ти дам един приятелски съвет ! Дръж се на положение , не се моли , не скланяй глава и не се унижавай! Ще срещнеш друга и ще си по щастлив.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 7cbc0fbd30
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   От автора до номер 34. Не ми е дала никакво обяснение. Плачеше и казваше, че съжалява и че много е сгрешила. Изнесе се от нас и отиде при родителите си и повече не сме говорили. Те ме уважават. Баща и ми звъня, да пита какво се е случило. Казах му, че е твърде личен проблем и не желая да говоря.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5b21116ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Съчувствам ти, много тежко е да те излъже по такъв начин. Определено е знаела какво прави, иска да се напредне в работата си по-бързо от обикновено. На много места има жени, които постъпват така, или с интимна връзка, или с флирт си спечелват благоразположението на когото трябва. Не съм в лекарските среди, но и моите колежки се закачат с един по-старши служител, а мен най-често дори и не ме поздравяват, не ме канят никъде, а ако аз поканя, ми отказват директно без дори да си правят труда да измислят убедително извинение.

Виждам, че за вас нещата са приключили, никой нормален мъж няма да държи такава жена до себе си. Лично аз не бих. Ако това ще е малко успокоение за теб, поне нямате семейство и деца. Опитай се да не се натоварваш прекалено, мисли повече за новото бъдеще без нея.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b1b9b1e0ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Винаги ми разказваше как е доволна от новия екип и как началникът и позволявал да работи и не я спирал, както често се случва на други места с младите лекари.
Това е обяснението. Пресметлива продажна душичка, лъжлива кучка. Откъде накъде ще се обвиняваш, че тя се е оказала боклук? Да не би ти да си я възпитавал още от люлката?
Много ме боли и ми е мъчно и се погнусих от момичето, което обичах и продължавам да обичам. ... - За бой си. Как така продължаваш да я обичаш? Трябва да я презираш и да си напълно равнодушен, но ако ти е трудно, като начало я намразѝ. Имай достойнство. И за в бъдеще внимавай. Ето докъде води пълното доверие и тая ТОЛЕРАНТНОСТ: Никога не сме си навлизали твърде дълбоко в личното пространство . Все някой ще се изкуши да злоупотреби с доверието.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: be34a7e434
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   Номер 1 ме разсмя и в крайна сметка обобщи есенцията тук :)

Всички са "специални", "уникални", "единствени и прекрасни снежинки които единствено искат любов". Докато не се докажат като най обикновени к..ви. Първия дето ги погали дето искат и както наистина искат и си разтварят крачетата широчко. Всички останали принципи и надежди потъват в кофата, както вече си разбрал. Тва е , като теглиш черата. Останалото е разтягане на локуми, сополи и прочие женски номерца.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker